Sziasztok!
Hasfàjasmentes napot minden babànak - ha màr nekünk nincs
Ti mit csinàltok, ha habzsol a kajàlàskor a babo, mintha sose evett volna? Aztàn meg nem akar büfizni, pedig minden irànyba forgatom, ràzom, jàrkàlok vele, kb. félora, a hàtam majd leszakad, aztàn bealszik, és üvöltve ébred...pedig ha ébred, nem szarakodok, nyomom azonnal a szàjàba a cicit...
Anuk, nekünk a korhàzban azt mondtàk, ugyanazzal a fiziologias sooldattal töröljem àt a szemét, ahogy Heni irta, fürcsi utàn. Nekünk napi egy kövér csipa van, de a bébit nem zavarja. Emmàt igen? Vagy téged?
A koszmot nem tudom, milyen, ezek szerint nekünk nincs.
Vettem cseresznyemagos pàrnàt, még a bében nem probältam, de a cicimre ngyon jo, kevesebb vele a macera, mint a melegvizes borogatàssal. én a mikroba teszem be fél-egy percre.
Heni, nem lehet becsapni, pl. szopipozban mgadhoz emeled, szorosan, és cumit dugsz a szàjàba? Vagy màr probàltad? Hamar tuljàr akkor az eszeden

a cickoid birjàk?
Napirend: én is szorgosan vezetek egy tàblit, benne a szopi, fejés, cumisüveg, tàpi ideje vezetve...hàààt, még egy jo szmitogép se igen fedezne fel benne rendszert...de még kicsik ehhez, nem? meg vmi csalàdi program ugyis felboritja, tegnap pl. nagy csalàdi vendegsegben voltunk, du. 1-6ig, öt pasi jelenlétében nem tudtunk nyugisan szopizni, ill. én szoptatni, pedig nem vagyok szégyellös, de mikor 12 ember vàr, mikor fejezzük be, vhogy nem megy, a babo meg megérzi. Szoval mindig kozbejön vmi...
Mormota, jobban vagytok màr? A tejserkentoket én se merem most inni, félek a köv. gyulladàstol, de ig meg tényleg csökkent a tej...vagy a stressz miatt