Nem a kórház a lényeg, hanem egyáltalán.
ancsurti!
Szerintem mihamarabb fogadjatok dúlát, a lehető legkevesebb dolog maradjon a legvégére, nem hiányzik, hogy még ebben a kérdésben is közbe jöjjön valami!
Bár viszonylag kevés a valószínűsége, hogy egy talpalatnyi, világtól elzárt helyen egy marék emberrel összezárva kell élned valaha is, de megnyugtatlak, ha mégis sor kerülne rá, hamar oda lenne a civilzált viselkedési forma és az emberekbőlvagyunkéstudunkmérlegelni...
Annak a csajszinak nincs véletlenül a feneke alatt a NagyJó?
A szexben az a feneség, ha rosszul müxik, akkor bizony a legjobb kapcsolat is rámehet, de ugyanakkor akármilyen jó, nem menti meg a kapcsolatot, ha a többi vonatkozása nem smakkol.
Egy másik kapcsolat nem feltétlenül a szextől jobb. Inkább a partnerek különbözősége, más stílusa, egyénisége, sármja lehet vonzó.
Tudom, hogy köztünk is vannak olyanok, akiknek az első a Nagy Ő és működik a dolog, de én sajnos alapból nem hiszek az ilyen házasságokban.
De mint tudjuk, nem az előzetesen együtt töltött idő vagy a partnerek száma szabja meg, hogy mennyire lesz jó egy házasság, ezért ezek a kapcsolatok is ugyanúgy esélyesek a hepiendre, mint a többi.
(Talán akkor fogalmazok a legpontosabban, ha azt mondom, hogy az első szerelemhez hozzá menni olyan, mint amikor egybaba koraszülöttként érkezik: ugyanolyan egészséges és teljes élete lehet, mint a társainak, csak eleinte többet aggódik az ember érte.)