Sziasztok!
Régen írtam, de azért minden nap bekukkantottam, kivel mi van!
Én alig voltam net közelben, mert kihasználjuk a nyári szünet utolsó napjait, sokat jártunk strandra, ide-oda csavarogtunk…..
Meg aztán a nagy lányommal bevásárló körúton is voltunk, hogy suli-kezdésre minden meglegyen! Hát egy vagyont hagytunk az üzletekben! Kinőtte a tavalyi tornacipőt, melegítőt, ünneplő ruhát….na és a Hanna Montana-s tolltartó nélkül el se kezdődik a suli…..
Ágostonom nő, mint a gomba, mai mérlegelés eredménye, 9660 gr, 75 cm! Egyszerűen hisztizik, ha nem kaphat abból, amit mi eszünk, ezért aztán pár falatka felnőttesebb kaját kap, de azért főleg még bébikaján élünk, na és a napi 5-6 cicin!
Klarissza!
Balcsis képek lesznek, ugye??
Dalma!
Örülök, hogy nektek is ilyen jól sikerült a nyaralás, annak meg külön örülök, hogy VÉGRE alszik Panna! Azért remélem ezt a jó szokását otthon is folytatja!
A „szoptatás-bárhol” téma: hát azért én ebben is próbálok egy rendszert felállítani, nem akkor cicizünk, amikor éppen megnyikkan……nekem Ati fiam se volt őrült póló-rángató, mégis szopizott 18 hónapig, és fokozatosan hagytuk el, szépen. És én is szoptattam ezen a nyáron rengeteg helyen, de azért mindig kerestem a félreeső helyeket!
Katica!
Én is azon a véleményen vagyok, mint Pipal! Szerintem még ne hagyjátok el a szopit! És az meg egyszerűen nem igaz, hogy egy éves kor után nincs tápértéke!
JA, amúgy milyen volt a Madonna koncert?? (azért az gáz, hogy a DM-en, meg most is esett….

)
Kata!
Kevin nagyon kis csibészes! Már most látni az arcán, hogy nagy korában bomlani fognak utána a csajok!
Melaszka!
Cici-leszoktatás témában lásd Katicának írt véleményem…..örülök, hogy vissza tudtad hozni a tejcsit!!
Anya!
Látom, Kincső is nagyon tevékeny!! Cukika!!
Bocsi, ha valakit kihagytam, végül teszek egy „dinnyefalós” képet: