Sziasztok Lányok!
Hát, sajnos megint nincs sok időm. Most a kórházból írok, egy barátnőm irodájából, de lassan mennem kell. Nem tudtam mindent visszaolvasni, de egy keveset igen.
Brigi! Megy a nagy-nagy drukk. Reméelem, hogy minden megoldódik és ez csak egy fellángolás a férjed részéről. Sztem, óriási hibát követne el és nagyon bízom benne, hogy addig el sem juttok. Nagyon-nagyon szorítok.
Köszönöm a bíztatást csajok. Nagyon aranyosak vagytok. Egy kicsit most tanácstalan vagyok, mert mióta mérem magamnak a cukrom, mindig vészesen alacsoyn. Közel az alsó határhoz. Már 3 napja 1,7 és 1,1 az alsó határ. Arra is gondolta,. hogy fölöslegesen diétáztatnak. Már nem is veszem annyira komolyan, csak éppen cukrot nem eszem és vigyázok a szénhidtrátra, de nem hagyom magam éhezni. Megszabták, hogy hányszor és mennyit ehetek egy nap.

Szerdán visszamegyek hozzájuk és megbeszélem újra.
A terheléses cukrom 10.0 lett és 7,8-nál már küldenek diabetikára.
Arra is gondoltam, hogy akkor éppen egy szar időszakom volt, ment a hasam és sokat szédültem. A lépcsőn is majdnem elájultam, úgy vittek fel a laborba. Lehet, hogy a legyengült szervezetem hirtelen mindent hasznosítani akart. Azóta helyrejöttem, állítólag egy virus kapott el, de valami iszonyú volt, hasmenéssel leutazni 14 órát. Szenvedtem rendesen.
Szal, még sok a kérdés bennem.
Uxi! Adatokat nem tudok, mert nem kaptam ilyesmit. De, talán nem olyan nagy gond az a 4-5nap. Jövőhéten kell visszamennem. Akkor már többet fogok tudni.
Nenoke! A barátnőm, akinél vagyok most a kórházban, az, akinek megadtam neked a mailcímét, hogy segíteni tud a kiadásban. Azt mondta, nem írtál neki, de szivesen segít. Az első lépés, hogy védesd le, anélkül a kiadók is visszadobják és ez 5000 ft. De írj neki nyugodtan.
Lynia! Sajnálom a rossz hangulatod. Majd holnap beszélünk. Ok? 14 órakor várlak a Bástya Kokojában.
Szülőszobalátogatásra majd elvisz minket a doki aszisztensnője. Úgy jobb lesz, ne sajnáld.
Picurka nagyon rúgkapál, én meg éhes vagyok. Lassan elindulunk haza.
Üdvözlöm az újakat!!!!