Csuri, gyors gyógyulást Katusnak, annyira sajnálom a betegséget és a vírusos dolgok olyan makacsok tudnak lenni!
Tudom, hogy a szopi miatt tárgytalan, de itt a nyár

ilyenkor elég gyakoriak a hasmenéssel járó nyavalyák és a HIPP termékek között van fincsi sárgarépa-rizs ital, majd belinkelem, doki felírhatja azt hiszem van rá térítés, mert húzós az ára nagyon.
[url]http://
www.oeti.hu/download/nyilvantartasba_vett_egyeb_elemiszerek.pdf
Andy, nem oly rég nekem is ez volt a gondom, azt hittem Lilla beteg, pedig csak rájött, hogy lehet köhécselni és mikor eszébe jut csinálja én meg mondom kuc-kuc és nagyon tetszik neki a produkció
Én mindig úgy öltöztetem Lillát, ahogy mi is öltözünk, már nem újszülött, mi sapkát már jó ideje nem használunk csak nap ellen kis kalapot.
Fürdésnél mi soha nem fűtöttünk külön a fürdőszobába, így szokta meg és nem tudom a lakást lehabtapizni, mert tuti az a része érdekli ahol csak a hideg kő van és mindig ott matat, játszik...
Aludni már jó ideje egy hosszú ujjú bodyban alszik zokni nélkül ezt szokta meg, nem ettől lesz beteg, ettől max. az orra folyhat.
Ne aggódj, nem beteg Regi baba csak mindig felfedeznek valami újat.
Barátnőm, aki vasárnap hozta haza a gyerekeit a nagymamához pl. mindig hideg italt ad a gyerekeknek- játszóházban is nekik a hűtőből kellett, mi magyar anyukák totál kiakadva és mondta, hogy amerikában mindig minden hideg ezt szokták meg, soha nem volt beteg a mandulájuk. Mi is itthon még télen is jégkockázzuk az innivalónkat
Ezt csak azért írtam le, ahogy szoktatjuk most őket később az lesz a mérvadó.
Dalma, ügyi a kis drágád, ezt már én is próbálgattam - indiánkiáltás - de nem jött még össze.
Katica, tegnap este annyit gondoltam a koncertezőkre, hogy milyen klassz lehet, és igen ezek azok a helyek, ahol még az eső sem ronthatja el a hangulatot!!!
Léna is ügyi volt a mamával!!!
Nati, ügyesek vagytok nagyon:D

mi is megyegetünk itt-ott amott, lépcső felfelé csillagos 5-ös, lefelé nem engedem, mert az tuti traumatológia

próbálom még mászásra ösztönözni, azt mondta a dévényes, jó lenne ha még 2 hónapig nem indulna el, feszes még a csaj nagyon
Igen, köszi a szimmetriával kapcsolatos hsz-t mindenkinek, nekünk brutál aszimmetrikusak a sonkáink.
( Már 3x ébredt fél 10 óta )
Nálunk délután már olyan jó meleg volt, Lilla nagyon élvezte az esős napok után a hancúrt.

Végre jó az idő [/url]