visszaértem...
de jó Brigi, ez megnyugtató nagyon! ha este sem lesz semmi, akkor szupi!
Kata, nekem is alá kell íratnom a háziorvosommal, de pl. az én házidokim volt amikor nem adott beutalót, mert hogy a védőnőnek kell adnia és ő aláírja (ez afp-nél volt), szóval nekem mindegy, így is jó, mert anyum csak beadja neki aláírni és kész!
nem is volt vészes a védőnéni!
őszintén szólva azért aggódtam, mert a fogdoki múltkor beírta a könyvembe 1-2 fogam! merthogy elszíneződés van, és kezelni kellene! (tömés) csak az a poén, hogy nekem a barázdák mindig is mélyek voltak, és az az elszíneződés sacc 8 éve ugyanolyan, és semmi baja a fogamnak!!!!!!!
szóval a fogdokit egyelőre hanyagolom a továbbiakban (na meg az itteniről jót nem hallottam!-mészárosként emlegetik)
meghallgattuk a szívverését!!!!!!!

igaz alig találta meg, mert folyton mozgolódott és rúgott, de sikerült! olyan szép volt!!!
Kata: rákérdeztem a szülésfelkészítőre és a veszprémi kórház évente kétszer (tavasszal és ősszel) tart, a tavaszi még nem volt, szóval 1 választásunk lesz csak! a témákat is megmutatta ( a tavalyi őszit) van benne minden, babamasszázs, úszás, szülőszoba nézés, jogi kérdések, testi változások stb.
és az ő mérlege szerint 1,70-et híztam!!!! az itthoni reggeli mérés szerint meg 2.5, szóval most szeretem azt a matuzsálem mérleget!