Sziasztok!
dodi: a vadászokat eddig én minden évben beöltözve láttam a kiállításon

Ha búvárok, akkor békatalpban, oxigénpalackkal mennek?
tabati: azt mondják, akinek halálhírét keltik, sokáig él, tehát a tesód most jó sokáig nem fog balesetet szenvedni
csibe: utólag én is boldog névnapot kívánok!

A lánynév pedig a táblázatba: Kata Sára. Köszi!
007: örülök, hogy bízol bennem

De azért nem vezetnék bármit, maradok a mocinál meg az autónál

Bár mi tagadás, vonz a repülés is....
Tudtam, hogy a marha- okfejtésbe nem tudsz belekötni

De amúgy tényleg ezért. Ha megeszem, akkor nincs tej, vaj, sajt, túró, Kinder Pingui, stb

Persze, tudom, hogy lenne, de mégis...

Na meg borjú.... hát az a kistehén! Őt meg pláne nem! Mikor olyan aranyos!

A jófej szarvasok még nem motoroztak, de szerintem rá lehetett volna őket venni

Egyébként egy ismerősöm szedte össze őket kiskorukban az erdőben, mert orvvadászok vagy kik kilőtték az anyjukat, és elpusztultak volna. Ezért ők felnevelték őket, én meg jártam hozzájuk látogatóba

Aztán vissza lettek engedve az erdőbe, mert végülis az az igazi lakhelyük. Szépek és okosak voltak, nagyon!

Nekem azóta tabu a szarvas- és őzhús.
f.nikici, gabi1: nektek már a vérvétel napján volt eredmény?
Én múlt hét szerdán voltam, s csak ma lehetett érte menni. Amúgy a vörösvértest nekem is kevés, a fehér meg sok. Majd beszélek a dokimmal, hogy kell- e valamit csinálnom... Ha vörösbort iszok, akkor sok lesz a vörösvértestem? Mert az van itthon

Bár nem igazán kívánom
lorca: ígen, így néz ki az oktatás. Ennek az a lényege, hogy az oktató mondja cb- n, hogy merre menjen a tanuló, aki head seten keresztül hallja, de ő szegény nem tud mondani semmit. Ha mégis akar valamit közölni, akkor félre kell állni az egész bandának. Ekkorra már megvan a rutinvizsga, de ha csak erre az oktatásra alapoz valaki, akkor attól még nyugodtan eleshet vagy bármi. A városi vezetés végülis csak annyi, hogy be kell tartani a KRESZ- t, meg nem kell elesni, és megvan a jogsi. Ezért mondtam, hogy a 100.000 Ft- os jogsi végülis csak a papír, nem a tudás.
Nekem is a "nyaralás kilőve" volt a második gondolat

Persze, az első, hogy: HURRÁ!!!
boo: séta ügy: én még ezen nem gondolkodtam. De mivel nyár lesz már, szerintem minél előbb