Ez igen, micsoda helyes babák!
Dalma,olyan szép kislány Panna, igazi hercegnő

a kompot mi is kipróbáltuk, de csak akkor teszem bele ha már sehol sem jó és egyedül nem akarom, hogy mászkáljon, mert félelmetes helyekre eljut
Az éjszaka nekünk sem az igazi, közöttünk mindig vissza alszik, de nekem az nem annyira kényelmes. Enni-inni én soha nem adok, azt végképp nem szeretném, hogy megszokja!
Ditta, szépek vagytok nagyon, Ágoston nekem nagyon bejön (nem vagyok pedo ) olyan helyes kis huncut! Nagylányodnak milyen hosszú haja van!
A keresztelő miatt irigy-irigy, nekünk szombat este lesz, alig várom, hogy túl legyünk, pláne az itthoni ünneplésen ( anyósék is jönnek

bár nem 100 százalék, mert a meghívás nem tetszett neki ) lényeg, hogy szeretnék már 1 héttel öregebb lenni!!!!
Andy,

jobbulást!
Kri, de jó nektek már 4 fog
Nati, már Fanni is álldogál

új fejezet kezdődik nálatok is ! Sajnálom a csomókat, kitartást Neked a szopihoz, ne add fel, ha már ilyen sokáig kitartottál!
Klarissza, miért nem tetszik a Fülöp név, sztem nem rossz?
Nekünk Sára lesz, én ezt szerettem volna eredetileg, de a fiúk nem engedték, többség dönt alapon. A keresztnevet én választhattam, milyen rendesek
Melaszka, már Ti is a 3. fognál tartotok, de jó nektek. Lilla fél 10-kor alszik el és kb. 1 óra múlva már áll a kiságyban, jobb esetben ezt csinálja 3x , de van mikor többször és én megunom viszem magam mellé. Nekem az a sz@r, hogy mire elaludnék, akkor megint műsor van és így nem lehet pihenni. Sírás nincs nálunk csak duma , de lehet ha nem mennék be akkor bőgi lenne

magamba röhögök ilyenkor, mert egy kukkot nem szólok éjjel, ne hogy azt gondolja, megérkezett a társalkodónő

úgyhogy kussba vagyok, hogy semmi inger ne érje éjjelek-éjjelén.
Angyalka
Szavazni voltatok? Én igen, és nyertünk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.06.08 22:24-kor.