A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Rózsa csak neked!
a vizsla beteg most. Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Hé lányok, mindenki csak írja, hoyg ilyen csinos rucit vett, meg úgy tetszik a Papának, de mi miért nem láthatjuk???!!!! :twisted:

Kép
nenoke

Zsuzsi
Ez az, íziii! Majd lesz valahogy..Majd jó gyorsan megszülsz, azt kész! :D

KépKép

KépKép
szivvi

Egyébként megérdemelnék, hogy nyuszi lefejelje őket.
Ígérem, holnap küldök képet, ma hajat mosok, hogy szííp legyek.
Naaddon jó a kiságy, gratula... Kép Kép

Kép
Kép
christine

Rózsa! Továbbra sem kaptam meg. :cry: Nem értem. Esetleg küldd ide, talán nem bánják a csajok az off-ot.... :oops:

Szücsi! Ilyesmin még nem gondolkodtam. :oops: De nekünk van már utazóágyunk, bár azt inkább játszókának fogjuk használni késööbb...
molkata

Jajj de drágák! Imádom őket! Látom sehol nincsenek elkényeztetve..

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsi Kata, nemtom mér nem megy el már 3* is elküldtem.
NO, a lényeg:
A DEOEC KLINIKA foglalkozik mindkettővel.
Cím:debrecen, nagyerdei körút 98.
A myopiával a szemklinika ambulancia az illetékes, tel:06-52-411-600-porta, itt kérje az illető a azemészeti ambit és ott megmondják, mikorra kap időpontot, beutaló nem kell.

A gastroscopiát több helyen is csinálják.
Vagy az I.belen, ott Dr. Várvölgyi jó szaki,( ő tükrözte apukámat is, végig viccet mesélt apa, nem fájt neki)
Vagy nálunk is csinálják a III. belen, tel:06-52-411-717-porta, itt kérje az endoszkópos labort.
Ott megmondják, milyen vérvétel , előkészítés kell, és mikor fogadják.Itt Dr. Váróczy Lászlót ajánlom.
Ha kérdésed van még, írok szívesen.

Kép
Kép
christine

istenem a vizsla millyen szemekkel néz!
meg kell őket zabálni! én is imádom őket!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Esztora, gyöngyi a kutyu, hogy hívják és hány éves?
Szegénynek sok gyógypuszi
:lol: :lol: , innen messziről. A cicu is szép, de ő még szebb.Rá szavazok.
Kedvenc lett nálam is, este megmutatom apának is :lol:

Kép
Kép
christine

Kép
Életem másik nagy szerelme..már 2 éve nincs velünk :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Na én befejezem, mert csak bőgés lesz a vége!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, gyöngyi a tiéd is.
Gondolj arra, hogy a Jóisten nagyon szereti és nála jó helyen van.
Ő milyen fajta?

Kép
Kép
christine

Nápolyi masztiff. Gyerekkorom óta ilyen fajtát szerettem volna és az uram egyszercsak beadta a derekát és vettünk egyet. Sajna nem élnek valami sokat, ő is kerek 8 évet húzott le velünk..

KépKép

KépKép
szivvi

Az jó drága fajtájú kutty, de megéri, mert szép.
8 év nagy idő, hidd el.
Majd a picinek is kikunyizol egy ilyen szépséget :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

Ááá még itt a másik, 11 éves pit..remélem majd megérti, hogy kevesebb idő lesz rá..

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok Csajok!
Édik a kutyusok, nekünk is van egy nagy alaszkai malamutunk, most kint futkos az esőben.Nagyon szereti a hideget.
Vendég

Jaj, lányok. Nagyon édesek ezek a kutyák.

Rózsa! Köszi! Elküldtem neki, amit írtál. Nem tudom, miert nem mukodott a privat uzenet, mert Lyniatol megjott... :?
molkata

Esztora: a kiságy szuper, tetszik nagyon.
A kutyus tündéri, a Rózsáé meg olyan mint egy "kisgyerek".

A mi kutyánkat kicsit nehéz lenne így babusgatni. Ő egy kaukázusi medveölőé huski keverék. Állva nagyobb mint én ( pedig 176 cm vagyok) és kb:65 kg.

Kép
szücsi

Lányok, beleszerettem ebbe a kocsiba. Nagyon tetszik :-)

http://www.foryourbaby.de/catalog/produ ... s_id=11575
molkata

Szücsi, van képed róla?

Kép
Kép
christine

Nagyon jó kisautó, oszt nem is drága.
Babójárgány tálleg szép, meg nem jön minden sarkon szembe veled. :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

Igen, csak nem sikerül lekicsinyíteni, mert mindig lemarad róla vmilye, ha sikerül, akkor küldöm.

Kép
szücsi

Nekem van egy bernáthegyim anyuéknál, őt nem tudtam magammal vinni a lakásba :( De ott mindig vár!

Volt egy westie-m... ő elveszett karácsonykor és nem találjuk azóta sem. Nagyon hiányzik :( :cry:

Kép
zsuzsi**

azért ilyenek a szemei mert alvás után készült a kép.de az tény hogy tudja mikor kell bevetni őket.Velvetnek hívják 10 éves lesz 05.28.-án
van igazi dédelgetni valónk is Panka 13 éves fekete-vörös rajzos tacskó.
Szivvi tündér mackó volt ez a kutyus.nem tudom milyen kényeztetésre gondoltál :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Szép kis ágy! Jó masszívnak tűnik!
Kata
Jó a wagen! Tudsz hozzá venni autósülést? Nagyon jó az ára is!

KépKép

KépKép
szivvi

Íme a kutyánk!

Kép

Kép
szücsi

Sziasztok!

Szücsi! Ne izgulj, hogy sokat mocorog picur, nekem is elég hiperaktív kiscsajszim van, egész délelőtt mocorog, nem sokat pihen, bár most éppen csendben van.

Mindenkinek nagyon cuki állatai vannak. Én is imádom a kutyákat, macskákat. Nekem is van 2 kutyám és két cicám.
Dobok egy képet a kutyáimról! Kép Kutyik

Kép Kép
emi_25

Édi minden kutty, én nem is tudnék vélasztani közülük....
Akinek van még, küldjön képet, jó?
Ebben a szar időben legalább felvidulunk.
Vagy csak én?
No jó, kicsit kutyabolond vagyok ám....

Kép
Kép
christine

Kata!
Tényleg szuper ez a babajárgány!
Vendég

Tényleg, nem annyira drága. Ès az ebay-en olcsóbban is ki lehet fogni.
molkata

Nem tudtok esetleg tippet adni, hogy hol keressem még a kutyámat? Már mindent kipróbáltam: állatorvosok, menhelyek, plakátolás, stb. De sehogy nem lett meg. Solymárról tűnt el és volt egy hír róla, hogy egy srác felvette az autójába és elvitte Vecsésre, aztán értesítette a solymári polgárőrséget, de mire ők kinyomozták, hogy a mi kutyánk tűnt el, addigra Marcipán onnan is meglépett...:(
Már nem tudom, mit csináljak...

Kép
zsuzsi**

Szücsi, de nem négy lábon álla kutya, amikor nagyobb, mint te, ugye? :?
A mienk apja schnauzer, az anyja németjuhász. ha nem bánjátok, elmesélem, hogy lett, mert ha nem velünk történik meg, el sem hiszem. Előre is bocsi, a hosszú sztoriért. Volt egy keverék kutyánk, nem tudjuk, pontosan miylen, de óriás schnauzer, németjuhász, csaucsau, mindenféle fajta volt benne. Menhelyről hoztuk, kb. másfél évesen, és állandóan elcsavargott (kan volt). Egyszer aztán nem jött vissza. Vártuk hónapokig, jártunk a sintértelepre (sokszor onnan hoztuk vissza), de semmi. Megkértük egy ismerős nénit, aki ki tud ingázni elveszett kedvenceket, hoyg keresse meg a térképen. Meg is adott egy háztömböt Pestlőrincen, hogy ott van. Na persze, nem volt ott.
Aztán pár hónap múlva szólt a szomszéd, hogy a schnauzerjének unokaöccsei és húgai születtek, nem kell-e. De kellett. És megadta a címet. Szerintem kitaláljátok, hol volt az új kutyánk. :wink: na igen, abban a peslőrinci háztömbben, amit kiingázott a néni. És hogy a sztori abszolút hapy enddel végződjön, 11 hónap után Bundásunk is visszajött. :lol: Úgyhogy hosszú évekig két kutyánk volt. Sajnos most már egyedül van a kicsi. Akit persze csak mi hívunk megszokásból kicsinek, mert ugye órisás schnazer. :lol:

Kép
nenoke

Zsuzsi! ùgy sajnálom a kutyádat. Vecsésen is kellene érdeklöödnöd. Meg hírdetést feltenned.
molkata

Zsuzsi
Van az index.hu-n egy csomó fórum, ott vannak állatos topicok. Sztem nézd meg ott, mindig vannak talált kutyák, lehet keresni őket, stb!

Reménykedjünk, hogy Bori is szereti az ebeket, mert különben kapunk a sok off-ért!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi, sajnos már nem tartjuk a kapcsolatot ezzel a nénivel, de valaki ilyesmi tudna szerintem segíteni.

Kép
nenoke

Kata: Már ott is mindenhol érdeklődtem, plakátoltunk, de semmi. Nagyon szép kutya, biztos valakinek tetszik, szereti és nem akarja visszaadni....

Kép
zsuzsi**

Kép

még egy kép róluk.Rózsának hangulat javitónak.

Bridzsi

Kép
esztora

Zsuzsi
Látom ott már kerestétek!

KépKép

KépKép
szivvi

küldök a kutyáknak egy cicát..pepit :lol:
férjem bütykölte ezt a képet Kép
torolve_20131003125716

Esztora
Nagyon szép okosak! A tacsin nem látszik a kora! Jól tartja magát!
Velevet hogy fekszik ott, mint egy dáma!

KépKép

KépKép
szivvi

NADON ÉDI KIS JÓSZÁGOK.

Kép
Kép
christine

Lányok, lehet, hogy Marcipán már soha nem lesz meg... kicsit sírok néha miatta, de azt hiszem, valakit nagyon boldoggá tesz (legalábbis ezt szeretném hinni)...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Segítsetek légyszi! Pestre megyek holnap, és szeretnék egy kicsit nézelődni babakocsi ügyben. Hol van jó babaáruház? Ahol sok jó babakocsi is van.

Előre is köszi!

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi 25
Asszem mi annakidején az Elefáni-ban nézelődtünk, 11.kerület, Bocskai u.38. Meg tudod nézni interneten is!

KépKép

KépKép
szivvi

KépKép

KépKép
szivvi

Emi!

Kenguru gold-ban is van választék és a brendonban is..bár az elég drága de vannak olcsóbbak is és mindig van akció.

http://www.kengurukid.hu/bolt.php

http://www.brendon.hu
torolve_20131003125716

Gurgula, Szivvi! Köszi a segítséget!

Kép Kép
emi_25

molkata

Köszi Szivvi!

elolvastam a linket, jóóó.
torolve_20131003125716

Bori nem nagyon szereti a kutyákat....

Rita, hogyhogy ilyen keveset mond a doki, hogy igyál????? Enyém doki pont azt mondta, hogy többet igyak, mint eddig! 1 liter? Annyival én délig sem húznám ki...
Örülök, hogy neked is így kellett meginnod a cukkert. Én is így voltam, és azt hittem, csak nálunk divat. De sztem a legkíméletesebb megoldás.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: