Sziasztok csajok
Na hát az én pocakom tényleg azért ekkora, mert ad1, 100 fölött vagyok sajna, ad2, ez már a 3. gyerek

MInddel nagy hasam volt már így középtájon, de azért a végére nem lett olyan nagyon sokkal nagyobb
Mezso, nem vagyok alacsony szvsz 170 cm vagyok. Ez csak a fenti két ok miatt van hogy ilyen nagy

Bár én szeretem
És eddig mindig a köldököm alatt éreztem a rugdosást (hanyatt fekve) most egy pár napja pedig jó 5-7 cm-el fölötte, szóval hirtelen nőtt nagyot odabent, és ezzel persze kint is
Magi, én mindenképp az Emesére szavazok, nekem a Katalin nem tetszik (tudom ez az én bajom) De ha a KAta is a felsorolásban lenne, akkor egyértelmű lenne a válaszom

Katicám is Kata, nem Katalin
Mi még mindig nem döntöttünk, de ugye még a nemét se tudtuk. Én úgy érzem hogy ha lány lesz, akkor meg tudom győzni majd a páromat, hogy az legyen ami nekem tetszik

Így az Alíz, JOhanna, Júlia trióból lesz valamelyik kettő. Aztán lehet hogy mégse
Egyébként az Alíznál, és a Johannánál is a becézés tetszik igazán, úgymint Liza, ill. Janka
A babakocsiból is véglegesítettük, tényleg az lesz, amit feltettem, március környékén fogjuk megvenni. Ha lány lesz, akkor a pirosat, ha fiú, akkor a kéket
Felteszem mindkettőt, hadd nézegessétek
Zsu
Szerintetek a pirosból melyik a jobb? A piros-fekete, vagy a piros-homok?