A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

na most érkeztem a dokitól és csoda jó minden!hihihiiii
makacsul úgy számolja hogy most 6 hetes de ki bánja csak az a lényeg hogy nőtt szépen mert most 12mm és van "szívdobogás" így aztán most megkaptam az utilaput hogy menjek minden felé vizsgálatokra és 3 hét múlva menjek vissza addig meg ne emelgessem a gyereket és ne szexeljek és szedjem az utrogesztánt :D

arra meg hogy a védőnő mit mondott szabályosan kifakadtak a nővérrel együtt hogy ez mekkora baromság és pont annyi rá a sansz hogy elmegy mintha 20 éves első babás lennék szóval ne agyaljak ilyeneken semmit! biztosított róla hogy a méhemnek ennyi idő bőven elég vol hogy regenerálódjon és felkészüljön nem kell aggódnom!
sőt azt is mondta hogy ha a 12 hetet szépen végigviszem akkor szerinte a koraszülés is lehet hogy kimarad és ez a terhesség jobb lesz és hosszabb mint az előző persze ez nem szentírás és bármi lehet de ha vigyázok magamra és a babával is rendben minden akkor ő ezt jósolja :D

na szóval nagyon repkedek és remélem és így is maradunk! juppíííjéé :lol:

Kép
menion
Budapest

Menion
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Szuper! Minden rendben lesz a babával! És most végig viszed a terhességet!!! :wink: Te amúgy mit szeretnél? Kislányt vagy kisfiút? Laci kisfiút szeretne? Jól emlékszem?
Sajnálom a pénz mizériát! :cry: :cry: A tesódat meg végképp nem értem!!! :evil: :evil:
Szuper, hogy Anna mozgásával is minden oké! Ügyesen fejlődik! Remélem Emma is hamar rendbe fog jönni! Amúgy képzeld ő is rosszul tartja a nagy lábujját! nem olyan rég kezdte! :roll:

Gabi
Eldöntöttem babakocsival megyek! Nehéz döntés volt, mert félek a visszaúttól, mert szerintem addigra nyűgös lesz, és féltem, hogy mit kezdek vele! Viszont rájöttem, hogy Laci 3kor végez a munkahelyén ott Csepelen, úgyhogy vele együtt jövök, és ha nagyon sír, kiveszem és Laci tudja tolni a kocsit! :wink: :wink: Szóval nekem 3/4 3-3 körül el kell jönnöm, szóval én tudok menni előbb is, ha az nektek nem gond, akkor elindulnék 11 körül és akkor kb. 12re ott vagyok!

evita10
Budapest IX. kerület

Csajok!
Mi 12kor eszünk jóesetben....és utána indulunk,mi természetesen babakocsival.. :lol:

Menion!
Ggartulagratula!!!!
Nagyon örvendetes hireket kaptunk Kismanóról és a Nagymanóról!
Boldogság.... :oops: :)

Pénz:....basss....z... meg....ezt nem hiszem el....szegénykém!
Nem Én nyertem a lottón..pedig ha Én..... :wink:
Na majd legközelebb..........

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi!
Irjá mán Nekem utca nevet amerre menjek...mert úgy ahogy irtad...nem találom a Goolge Mapssel.... :shock:
Addig okés,hogy végig a K.J. utcán.....Mi gyalog megyünk, ennyi séta kell....20 perc..pff, meg se kottyan hallod...3 órákat szoktam kavarogni minden fele....!
:wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita!
Gyere nyugodtan előbb!!! :lol:

Orsi!
Megy a pü!

Többiektől bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

evita
hogy tartja?van kép róla?
tesóm:fél órával ezelött égtelen ordítással rohangált a Norina én meg futok fel az emeletre hogy úristenmitörtént...hát lepofozta mert azt mondta az anyjának a gyerek hogy "beléd rúgok!"(persze volt kitől tanulja)erre mikor szaladok hogy mivan meséli majd odavágja a gyereknek hogy "takarodj az ágyadba te büdös kis qrva" majd panaszkodik tovább nekem róla és a gyerek meg még hallhatta hogy "rohadék"-nak meg ilyeneknek nevezi....
van mikor teljesen elmegy a végletekig a tesóm mindenben és a gyereknevelés is ezek közé tartozik sajnos...a gyerek is egyre agresszívabb ma megütötte az enyémet és nem érzékeli a dolog súlyát sajnos hiszen ez minden napos náluk...hol egy pofon hol seggre verés én már nem is tudom hova vezet majd mindez....
ezért is jó lenne németbe menni mert hát az én gyerekem is ezt fogja látni tanulni....
amúgy iszonyú szélsőséges a tesóm és ugyanennyire szereti is a gyereket és szinte folytogatóan csinálja azt is
csak ez nagyon káros egy gyereknek!sose tudja mit várhat és meddig mehet el...

na nem akarom sokat taglalni a lényeg hogy igyekszem a célkeresztből kiállni és örülni annak ami jó mert bizony a "kicsi" és a "nagy" manó jól van és ez a fő :D

orsi
hát nagyon durva hogy a kicsi manóm már nagy manó

valaki lőjön leeeee áááá holnap is a Norina miatt korán kelek de este nem tudok aludni megint csak reggel bírnék de most se lehet és 3 napja ez így megy

Kép
menion
Budapest

Sziasztok, csak gyorsban, mert Imike elaludt, de ez nála kb 10 perc.

Szóval

Menion, lenyűgözöl napról napra, komolyan.
Szívből örülök a boldogságodnak, a kisbabáidnak.
Ugyanakkor őszintén sajnálom ezt a pénz dolgot és ami talán még ennél is szomorúbb, a testvéred viselkedését. De amiért csodállak, hogy mindezek ellenére képes vagy megőrizni a jó kedvedet és képes vagy örülni mindannak, ami van. Hiszen óriási dolgok ezek. Csak hát... Igazságtalan azért az élet és kemény is :( . De talán a Gondviselés... Viszont ha van ötleted, hogyan tudnék Neked segíteni, akkor kérlek szólj :wink:
Addig is erőt, egészséget, sokat, sokat :D

Orsi, Gabi, Evita, én csak irirgyirigy. Olyan jó lenne kimozdulni és találkozni veletek. Hiszen már annyi mindent tudunk egymásról, jó lenne lecserélni a virtuális barátságot materiálisra :)
Deeeeeeeeee. Lehet, hogy ősszel már én is csavaroghatok Veletek :) ugyanis van rá esély, hogy Bpre költözünk. Ez kb július közepén derül ki.
Emiatt aztán most nem is nézünk házat, mert jött ez az új lehetőség... És ki tudja mi lesz :?: :!: Eddig nem nagyon tetszett Bp (mármint így lakhely szempontjából), de tudja fene... Most már nem bánnám.
Több fizu, jobb kocsi :oops: , na nem mintha elégedetlen lennék :)
No de mégis 8)

Ami még eszembe jut.
Manama, Imike csak hason alszik kizárólag. Hanyatt soha, semmikor. És légzésfigyink is van. Én csak 2 hónapos kora körül szereztem be, mert a védőnő rám ijesztett. Fiúknál 2-6 hó között gyakoribb az "elfelejtek levegőt venni" téma. Így aztán beadtam a derekam. Pécsimamin vettem Angelcare-t 8000 forintért :!: :!: :!: Érdemes körülnézni.
Amúgy mizu Melindával? Szopi? Láz volt végül oltás után? Bár lehet, hogy írtad :oops:

Vivi, Barni túl van már ezen a 3 napos őrületen? Olvastam Andi cikkét én is. Jó felkészülni az ilyenekre... Köszi Andi :)

Suzy, remélem nálatok is minden okés. Gondolom dolgozol a ház körül ezerrel, mint mindig :)

Nomi, basszus, hát mit mondjak... Nagyon sajnálom, hogy Nektek is felborult az életetek :(. De nem tűntél olyan nagyon szomorúnak, Te is jó erős anyuci vagy.

Amúgy hihetetlen, hogy egy gyermek (jelen)léte mennyire megerősíti a szíveket, nem? Mintha a nők páncélt növesztenének szülés közben. Persze a rossz dolgok ugyanúgy megviselik az embert, de mégis más. Én legalábbis erősebbnek érzem magam.
Hiszen itt van egy fiúcska, aki feltétel nélkül szeret. Persze ő még nem tudja, hogy szeret, egyelőre csak kajaforrás vagyok neki (anya=cici), de én tudom. Én vagyok neki legfontosabb, az egyetlen. Ez számomra olyan nehezen megemészthető. Mert én sokszor olyan defektesnek érzem magam, bénának, tökéletlennek. Ő még nem is tudja, hogy távolról sem vagyok annyira jó, sőőőt. Na de mégis. És ezek dolgok megerősítik a szívemet. Így könnyebb elviselni a nehézségeket, akadályokat.
Gondolom ezzel valamennyien így vagyunk, mert hát olvasunk itt egymásról keményebbnél keményebb dolgokat. Már már emberfeletti erő kell az elviselésükhöz. Én amikor ezeket olvasom (és persze megélem a saját problémáimat is), csak ránézek erre a szuszogó töpörtyűre és képes vagyok mosolyogni. Hát mi ez, ha nem csoda?

Na, bocsánat. :oops: Filozofálok itten, csacsogok.

Mentek, nehogy elszálljon, itthon béna a netem.

KépKép

Kép
szandriii

Menion!
Úúúúú, ez nagyon nem jó...szegény Norina teljesen össze lehet zavarodva...és hát a "rossz" példát úgyanúgy lemásolják a gyerekek,mint a jót...sőt azt még előbb...!
Nem értem a testvéredet....és emellett Neked sem jó a saját gondjaid mellett még az Ővékbe is igy úgy belefolysz, hiába mondod,hogy kiállsz a célkeresztből....még emiatt is idegeskedsz!
Nem tudom mi lenne a jó megoldás--- :idea: :?:
Próbálj tényleg a legkevesebbet részt venni a dologban!

KépKép
Kép Kép
schorsi

No és akkor röviden mi.

Megvolt a keresztelő, fiataúr végigvinnyogta. Bár hosszúra sikeredett a mise, főleg a prédikáció. Imike már majd' kikaparta a szemét, annyira dörzsölgette őket, gyanítható volt, hogy gond lesz. Nagyon álmoska volt. A keresztelés után persze azonnal elhallgatott és elaludt :) Jól beégetett minket :D Kópé.

Amúgy jól van ,bár néha köhécsel. Elvittem dokihoz, ahol Nurofin szuszpenziót (vagy mit) kapott. Furcsáltam, mert csak köhécsel olykor olykor, nem volt lázas, sem egyéb, az a cucc pedig láz és fájdalomcsillapító. Na mindegy, én badtam neki, mint a jó gyerek. Imike viszont sugárban hányta ki kétszer. Jó mérges voltam az új dokinénijére. :evil: Nálam nem vizsgázott valami jól. No, azóta nem adom neki.

Szopival néha még most is gondok vannak. Sír közben, tolja el magát. Most elkezdem mérni heti egyszer, lássam hogy hízek-e vagy sem. Aggódom azért nehogy fogyjon szegényem.

Bár arra gondolok, hogy esetleg a meleg miatt nem olyan éhes?
Vagy változott a tej összetétele, töményebb lett és már nem kell neki olyan sok? Nem tudom. Mert amúgy két evés között tök jól van, vidám. Igaz a kezét (és mindent, ami a keze ügyébe kerül) folyton tömi a szájába és persze úszunk a nyáltengerben is, de ezt meg valószínűleg a fogcsírák mocorgása eredményezi. Igyekszem nem aggódni, nem könnyű.

Az öltöztetéssel változatlanul bajban vagyok, de asszem ez így is marad, talán majd a 2. gyereknél már okosabb leszek.

Tényleg, amióta Menion újabb picurkájáról olvastam, folyton erről álmodok. Hogy terhes vagyok megint :? :shock: Nekem ez még tök para :)

És a végére egy kérdés.
A meggy és cseresznye puffaszt? Szabad e enni a gyümilevest literszámra vagy azt is felejtsem el?
Illetve a melyik kajáktól óvakodjak nagyon? A K betűsök, a hüvelyesek, a gomba, eper, málna, dinnye :arrow: ezek már tiltólistán vannak. Jól tudom?
Köszi előre is a segítséget.

Bp-i Lányok, jó mulatást Nektek holnapra :)
Ja, jut eszembe, jól értettem, Dalmus lassan már készülődik felállni :) Hurrá :)
Többieknek szép/szebb napokat.
Rohanok, mert Imikém megdöntötte a 10 percét (kopkopkop)
Puszi Mindenkinek :)

KépKép

Kép
szandriii

felébredt
ilyen az én formám

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Amiket leirtál elviekben nem lehe enni, de Én pl. ettem karfiolt amig szopiztattam és meg sem kottynant Dalmusnak...és babfőzeléket is ettem....ez sem bántotta, bár ugye azért Nálatok Manó hasifájós...igy jobb vigyázni! Dalma nem volt....talán egy 2 hetes időszakra de az nem volt vészes...!
És engem sem puffasztanak ezek a dolgok.....!

Jaj, amit leirtál milyen igaz...a páncél, az Anyasziv.....nagyon megváltoztat Minket.....
Mit is tehetnék még hozzááá...Mindegyikünk érzi ezt!!!!!

Jaja, Dalmus rafkós.....majd teszek fel térdenállós képeket, már mindenhol csinálja.....erkélyajtó, kiságy, bejárati ajtó, polcoknál, ágynál....ülölk a kanapén egyszercsak azt veszem észre,hogy két kicsike kezecske ágaskodik felém....lenézek hát a Kismanóm téredállva nyújtozkodik fel hozzám....felkaptam megölelgettem, megdicsérgettem....!!! Imádoooommmm....!

KépKép
Kép Kép
schorsi

jaj szandriii
olyan szépen leírtad és összefoglaltad amit mindannyian érzünk és megélünk...hiába na én megint elérzékenyültem...nálam ez a páncél még meg van gyengítve egy hormonbombázással :oops: így ját aki hagyja hogy a cipójába kovászt tegyenek :lol:

orsi
hát bizony nem nagyon tudom kivonni magam már csak azért se mert szeretem őket meg hát nincs más már nekem a szüleim nincsenek így még ha ilyen is akkor is csak rá számíthatok ha baj van...
sajnos csak akkor maradnék ki a dolgokból ha elmennék...pl Laci után németbe vagy máshová...lényeg hogy olyan messze hogy ne papucs kelljen átmenni a másikhoz :wink: na de ez most napolva van...

Kép
menion
Budapest

Emóca és Dalmus tündérbogyóóóóóóóóók!!!! Kép De jó volt találkozni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Detto...detto!
Képzeljétek,eljöttünk Dalma végigaludta hazáig az utat....röhögve ébredt fel,.....majd fél héttől indult a nyüglődés...sirt, nyannyogott....már mindent csináltam vele: inni,pelus, kaja, játék, foginybekenés....nem lázas....meg semmi egyéb....melege nem volt...nem értettem....na mindegy végülis az este is hasonlóan zajlott------
:shock: bőgés, fürcsi,bőgés,kaja,bőgés,alvás :shock:
..............remélem "csak" a foga és nem jön valami más.....pedig olyan jó volt a délután!
Emma és Roli,no és a fini fagyi :wink: ,meg a hűsitő ital :wink: ....
Hmmmmmmmm!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!

Tali szuper jó volt! Kár, hogy korán el kellett jönnünk! :cry: Annyira édes Dalmus és Roli! Olyan jó volt végre megdögönyözni őket!!! :lol: :lol: Na meg szuper volt dumcsizni is!!! :wink:
Talis képeket feltöltöttem G-re egy új albumba! :lol: :lol:

Gabi, Orsi
Azért küldöm majd e-mailbe is nektek a képeket! :wink:
Mondanom sem kell, hogy Emma nem aludt el a kocsiba! A buszig üvöltött és még ott is, úgyhogy felszálltunk és kivettem a kocsiból! Úgy már jó volt! Aztán Laci is pont erre a buszra szállt fel, ennél jobban össze se hangolhattuk volna :lol: :lol: , így ő tolta utána a kocsit én fogtam Emmát hazáig! Vagyis egy idő után cseréltünk! Itthon betettem a kiságyba egy picit míg elrendeztem egy két dolgot, azt hittem üvölteni fog, de elkezdett sikongatva dumálni, majd cici és kidőlt! Egy nyekkenés nélkül elaludt a kiságyba, de csak fél órát aludt! Aztán nyűglődtünk vele estig! Még egy 10 percet aludt a kezembe és kész! Már nagyon fáradt volt, mivel keveset aludt nap közben! Fürcsi, szopi és 3/4 8kor már aludt is!!! :lol: :lol:

Szandri
Egyet értek, amiket írtál! Milyen jó lenne, ha Pestre költöznétek, akkor tudnánk talizni is!!! :lol: :lol: Mikor derül ki???

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi,Gabi
Remélem átment a levél, mert folyamatosan azt írta ki, hogy rossz címzett! Ha valamelyikőtök nem kapta meg szóljon, ha meg többször is átment, bocsika! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Van egy pár babás magazinom... kezdőknek ideális.
http://www.teszvesz.hu/kismama_baba_mag ... 67477.html

Nekem sokat segítettek.:D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Meglestem a talis képeket :)
Annyira cukik ezek a kismanók így együtt :D Biztos nagyon jól érezhettétek magatokat.

Orsi, elnéztem Dalmust, egyik másik képen nagyon hasonlít az apukájára, igaz :oops: Vagy csak képeken hajaz rá ennyire? De nagyon kis aranyos :)

Biztos pilláztak egymásra nagyokat, jaíííjjj én megint csak irirgyirigy.
De talán idővel talán én is csatlakozhatok :roll:

Evita, néztem Emma képeit, videót. Ennivaló a kiscsaj. Ilyen szopi közben dumálós dolog nálunk is van.
Sőt azt vettem észre, hogy előbb a kis lelkét kell táplálnom, leápolgatnom és csak utána eszik. Ő is magyaráz, sikongat ilyenkor. Jajj ezek a márciusi töpörtyűk :lol:
Amúgy a pályázatot június 30ig kell beadni, aztán utána 3 körös versenyeztetés. Hát mi kb. július közepével számolunk. Izgulok nagyon :)

Gabi, neked milyen szép hosszú hajad van... :lol: Rolinak is olyasmi hajzata van, mint tiéd? Vagy inkább apára üt majd? Látom kibabáztad magad te is :)

Hát vidám, szép napot Mindenkinek.

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
felhívtam a bababónuszt és közölték, hogy május 1én kipostázták! :roll: :roll: Hát nem érkezett meg! :cry: Most bejelölte, hogy küldjék újra 4-5 hét várakozás megint! Remélem most megérkezik!!!

Szandri
Bizony nagyon érdekelték egymást! Emma kacérkodott Rolival! Roli is nagyon vizslatta, de persze Dalmus és Roli jobban elvoltak! Dalmus mindig megkaparintotta Roli cumiját! Nagyon cuki volt! ÉÉÉÉs Dalmus tényleg azt mondja, hogy ANYA!!! Olyan édes! Elolvadok tőle!!!
Gondolom,hogy izgulsz! Megy a drukk! :wink: :wink:
Bizony a március jó hónap!!!! :wink: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Vagyok én is.
Először is köszi a hsz-eket a légzésfigyelővel kapcsolatban! Ami a kúpot illeti… meleg kés eszembe sem jutott :oops: , pedig van gyakorlatom a gyógyszerkezelésben :D Yokka, eltörni? Huhh, ebben a zsugorfóliás cuccban sztem esélytelen lenne.

Lányok, irigy-irigy a tali miatt! ;) ;) Klassz lehetett, majd meglesem én is a képeket!

Szandri
Láza nem volt oltás után és nyűgös sem volt, szal megúsztuk :D Szopi alakul, változó h mikor mennyit. Kedden pl 5x evett, tegnap meg 10x is cicire tettem. És egyszer sem utasította vissza. Sztem a melegtől van, emiatt nyűgösebb is, tegnap pl nem is tudott elaludni a babakocsiban csak sírdogált, pedig 6 után mentünk ki.
Nálunk is szokott lenni cicin sírás. Én a hasfájásnak tudom be. Olyankor abbahagyjuk és ha megnyugszik 5-10 perc múlva folytatjuk. Ismerős ez a megpróbálok-nem-aggódni-érzés!
Tényleg szépen leírtad, h egy gyermek mennyire megedzi az embert!
Kaják? Én nem tudtam rájönni, h mi árt nálunk igazán. Volt h 4 napig semmi tej és tejtermék, de nyikk-nyikk ugyanúgy volt. Ami nagyon gyanús a cukkini (!!!) – pedig ártatlan élelmiszer és a csoki (ajjajajajjjjj :( ) Mire kikísérletezem, ki is növi a hasfájást (bár lenne így, vágom a centit… :oops: :lol: )

Amúgy nálunk is volt nyünnyögés délután-este. És azon nevettem, h napközben két óra a max, amennyit ébren bír lenni, este ezt simán lekörözi… :roll: :roll:
Elkezdtük a tornát az itthoni feladatokkal, sztem már használ és jövő héttől a Dévényes csajhoz is megyünk, ő is „meggyúrja”. Szerinte van egy C tartása, ami a pocakon belüli szűk hely miatt maradt meg és ez is okozhatja a nyakgyengeséget. Szóval alakulunk.
Ja, múlt héten mérlegelt a doki, 4620 gramm és 59 centi lett az eredmény :) Hosszú a csajszi, mindenkinek ez az első reakciója, emiatt a súlya nem is látszik, sokan soványak is mondják…

Mentem…

KépKép
manama

??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yokka03 2011.07.01 06:29-kor.

KépKép
yokka03

http://www.ohdae-soo.com/film1/index.html

Naggyon jóóóó!

Képek,szupik,köszi Evita,majd Én is felteszem az enyémeket,bár Én nem sokat csináltam....

Jövök majd még! Pusza Mindenkinek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, nagyon állat ez a videó!
El sem hiszem, hogy Imike is ilyen volt, "ebből" indult ki :shock: most meg itt van ez a kis ügyimaki, akiiiiii

nemrég átfordult hasikáról hátikára :lol: :lol: :lol:

én olyan büszkeboldogvidámságos vagyok 8)

KépKép

Kép
szandriii

Helló lányok!

Írni nulllllaaaaa időm van :oops: Holnap talán............

Szandri!
Fb-n kommenteltem,de itt is gratula!

Azért mindenkinek nagy pusz Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi Gabi, éppen most lépek be fb-re is :)
De itt is és ott is köszi :)

KépKép

Kép
szandriii

hát olvasom a találkozót és hétfőn írtam is csak gondolom már lekésve hogy miről van szó és bocsi de lemaradtam de aztán nem írtatok szóval gondoltam ez magán akció...de én nagyon sajnálom hogy nem lehettünk ott és szeretném ha sikerülne valamikor nálunk megtartani egy nagyobbat ahol mindenki ott van aki elérhető közelségben lakik...most éppen nem vagyok fogadásra kész anyagi helyzetben de amint ez a dolog megoldódik addigra szeretném ha megszavaznánk egy időpontot és eljönnétek!
annyira jó lenne!

sajnálom a nyűgösségeket :cry: már annyira félek ettől a fogacskától hogy nekünk mit fog csinálni ha beindul :shock:

yokka
hát az anyagi helyzetünk az nem fog sokat válltozni a 2.gyerek születésével....kapni fogom a tgyást meg a gyedet aztán meló...a mostani csőd helyzet abból adódik hogy nem kaptam több mint 2 hónapja gyedet és a tesómtól se kaptam február óta a pénzeket amiket azért havonta szokott adni mert milliókkal tartozik...szóval ez most rendkívüli helyzet és nem egy gondnak a sajnálatos összejövetele...bár abban igazad van hogy nem vagyuk akkor se krőzusok ha minden pénzt időben rendben megkapunk...ezért kéne Lacinak egy jobban fizető állás de hát az nem potyog az égből :(
de lényeg hogy ez ideiglenes mélypont ami 1 hónap múlva megoldódik csak most baromi szar!

orsi
jaj de rohadt szuper űber állat meg minden ez a videóóóó :lol: megnéztem 10x :oops: nagyon kösziiiiiii ez most zajlik nálam :lol:

sznadri
gratula a forgó manóhoz

na mi meg pancsoltunk a teraszon úgyhogy napközben emiatt jókat aludt a nagylány...hiába a víz kiveszi az energiát :lol: de azért volt hiszti is és én is totál felhúztam magam mert semmi nem volt jó aztán meg Laci is mindent összemaszatol mindig és eldurrant a fejem...na de megmostam a hisztikriszi fejét hidegvízzel és beültünk a tesól óriás házimozija elé amin Norina épp a pónykat nézte és megint jó lett a kedvünk :wink: közben Laci meg mosni vitte a cuccokat... :P
most látom villámlik szóval jön a lehülés gondolom az majd megint betesz nekünk...
majd ha lesz egy pici erőm még teszek fel 4kézlábas videót és megnézem a ti új képeiteket is...

Kép
menion
Budapest

Csak nagyon kicsi betűkkel írom, mert nagyon szégyellem magam:
Imike nem hasikáról hátikára fordult, hanem fordítva :oops:

Basszus, gondot fordítok arra, hogy csöpögve, nyáladzva gépeljem le a nagy eseményt és közben fel sem tűnik, hogy hülyeséget írok :shock: :? :oops:
Hiába na, biztos a büszkeség, boldogság okozta delíriumos állapotomnak tudható be az átmeneti üzemzavar :D

Végülis mindegy is, a lényegen nem változtat, hogy az én ma 16 hetes nagyfiam -ugyan kissé döcögve- de pörög, forog :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Csak gyors életjel:
megvagyunk, jól vagyunk.
Barni szerencsére meggyógyult, ahogy Andi írta, 2napig volt pöttyös utána olyan gyorsan mint ahogy jöttek el is tűntek.

GRAT MINDEN ÜGYI BABÓNAK!!!!! :D :D :D :D

A talis képek szuperekkkkkkkk! Irigy-irigy! :( :oops: :) :D

ÉSssss:
Barni ma felült egyedül! Négykézlábra állt (mert a mászás gyakorlás van most műsoron több kevesebb sikerrel) és félre billent a popija és már féloldalasan ült is. Én meg csak ültem ott tátott szájjal. :D :D :) :) Ez azért nagy szám nálunk, mert én abszolút nem ültettem eddig, mert olvastam, h amíg nem tud magától, addig csak ártunk vele a gerincének. De most már ez is lehet.

Kajcsi:
tettem fel új képeket. (A kajcsizós kép címe lehetne akár: hogyan jusson minél kevesebb brokkoli a baba gyomrába.... :) )
Ma már kapott tojássárgáját. Bejött neki, azt nem úgy ette mint a brokkolit....

folyt. köv, ----> és akkor visszaolvasok rendesen, és reagálok is rendesen.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Itt vagyok végre!

Vivi!
Végül apa csütörtökön végzett az anyjánál :evil:
Nekem nem volt bajom a császár hegemmel,jó lett volna simán szülni,de nem bánom a császárt,ahogy akkor is írtam,semmi negatív élményem nem volt.
Tesóbaba..........jó lenne.
Jó,hogy meggyógyult Barni és ráadásul még fel is ült!!!!!Hurrrrrááááááááá! :lol:

Menion!
Szuper,hogy ilyen jól használt a gyógytorna!
Nevek :arrow: hát szerencsére nalunk apa nem ragaszkodott az ő nevéhez.Most lenne egy kis Jancsikánk.
Gyed :arrow: nekem 7-én utalnak,ha ez hétvégére esik akkor a köv hétfő.Hihetetlen,hogy ne intéztétek volna el! :roll:
Tesód :arrow: ő egyedülálló?Lehet írtál már róla,de nem emlékszem.Mennyire vagytok szomszédok?Teljesen mellette laktok?
Tali :arrow: legközelebb olyat szervezünk ahova más is jön,nem csak az aki közel van egymáshoz.

Orsi!
Hát ez a szabi dolog nem hangzik túl családiasnak!Sajnálom!!!
Édes Dalmus!!!!!!!!A dumája,a fülije,a mászása................... :lol: :lol: :lol:
Te meg nagyon jól nézel ki!!!!! :wink:

Nomi!
Húha............nem semmi amit bevállaltál,de,ha nem bírtad már az embert akkor jobb így.Valaki kérdezte,hogy nem akarsz e haza jönni/menni?
Miri gyönyörű!

Manama!
Én se vágtam el soha kúpo,egyszer próbáltam,de nem ment,kérdeztem a dokinénit és azt mondta ne vagdossam.
Légzésfigyi :arrow: elejétől van,a koraszülött osztályon kérdezték is,hogy lesz-e.Hason alvós,de már inkább az oldalán alszik.

Mennem kell,de folytatom!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Irigy vagyok,hogy Ádi ilyen jól alszik,nekünk most egy rosszabb időszak van. :cry:
Strandon azóta se voltunk. :roll:
Allergia :arrow: végül vettem c vitamint nagyobb dózisba és enyhült az orrdugulás és tüszizés,meg ugye az orrspray nélkül nem is élnék. :D
Nekem kevesebb a gyed,mint gyás,mert ugye abból már vonnak ezt-azt.Neked biztos volt közben a fizetésedben változás és azért több. :roll:
Én minden ebédhez adok Rolinak husit.

Szandrii!
Na most már Bp-re költöztök?Hogy-hogy?És merre fele tervezitek?De jóóóó!!!!Bár gondolom itt is egyedül leszel,már mint rokonok,stb nélkül.
Rolinak úgy néz ki olyan haja lesz,mint nekem (na nem a hossza),mert elég vékonyszálú neki is és a színe is inkább az enyémhez közelít.Apáé sötét és erős.
Hát ezt az anya-baba dolgot jól leírtad!!!! :lol: Filozofálj csak! :wink:

Evita!
Hát sajnálom,hogy Emóca végig nyügizett hazafele,biztos fáradt volt már,új hely,új emberek.........bár ez utóbbi nem nagyon zavarhatta,mert úgy mosolygott rám,mint ha "ezeréve" ismerne!Nagyon édes volt!!!!
Bababónusz :arrow: hát jól meg szívtad ezzel,nekem azért könnyebben ment,bár én is vártam vagy 2 hónapot.Én már azt hittem a postás lenyúlta (szegény postás :? :lol: )

Kit hagytam ki? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Rólunk:
Semmi különös..............
Még mindig nem megy négykézláb,viszonk ilyen fekvőtámaszos pozícióba tölti a fél napot.Majd próbálom fotózni.Meg sokat térdel fel pl rám,ha az oldalamon fekszem.
Nagy műszaki zseni lesz,mert állandóan kapcsolgatja a tv állványon a dvd lejátszót meg a házimozit.Ma a dvd lejátszó ajtaját is kinyitotta és becsukta és meg csak néztem,hogy miféle film indult el.
Evés ivás nem változott,minden oké! :lol:
Reklám függő,de nagyon :roll: még az evés is szünetel,ha meghallja/látja,így a tv kikapcs,ha eszünk.
Én 2 kilót fogytam megint,szépen lassan mennek lefelé a feleslegek.Eddig 8.Még 8 és örülök! :D

Holnap jön anyu hozzánk,végre egyedül is rászánta magát,mert eddig nem mert buszra szállni,a padka miatt,mert,ha messze áll meg a busz akkor nem tud fel/le szállni.

Hát ennyi,nem tudom mikor tudok megint jönni,mert apa szabija még mindíg kihatással van a mindennapjainkra,valahogy nem érem utol magam. :roll: vagy ez már mindig így lesz???? :shock: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Csak egy gyors bekukk...

Gabi
boldogságos 9 hónaposságot a nagy fiúnak :!: :wink:

Örülök, hogy tudtatok talizni egy páran :lol: szuperek a képek, gyönyörűek a gyermekek :wink:
Roli baba:Ádó irigy ám Rád :D

Sok puszi Mindenkinek, majd jövök egyszer csak, de nem hiszem, hogy mostanában, majd írok :!:

Szép, vidám hétvégét Nektek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szandri
ne szégyelld magad a lényegen nem változtat a manó szuper és kész :D

wiwi
de szuper!!! gratula...brokkoli mi is tervbe vettük meg a tojglit is

cukigabi
ikerházban lakuk tesómmal aki 1,5éve egyedül van igen :? kidobta a sógoromat meg az anyóst mert kiderült hogy az se igaz amit kérdeznek...és még minket is egymás ellen hangoltak azzal a céllal hogy majd elmarnak egymástól és ráteszik mindenre a kezüket :(
jó lenne talizni tényleg!
gratula a kilókhoz! anyudnak meg jobbulást!remélem hamarosan szaladni fog az unoka után :lol:

suzy
azért gyere ha csak 1 sor erejéig is!!!

mi déltől ott kepeszkedtünk a bethesdában 3órát csak vártunk azt hittem majd kifogyok a tejcsiből és nagy ordítás lesz de szerencsémre bealudt és azzal is egy csomó időt nyertem aztán meg a többi mbaba is nagyon lekötötte így nem volt nyüglődés amíg bejutottunk...
eredmény:a műtétet nem tudta teljesen kizárni de azt mondta hogy fél év múlva menjünk vissza megnézi...szerintem addigra már nyoma se lesz a dolognak de mivel ez a doki most látta először így nam tudja honnan indultunk...szerintem ez teljes sikernek számító dg :D

az ortopédus pedig tegnap majd már csak akkor hívott vissza minket mikor majd önnállóan fog járni vagyis ott elengedtek minket oda már nem kell tornázni menni :D

mivel a neurológus további dévényt javasolt így majd még a másik helyre fogunk menni a kezét is kicsit kilazítani meg úgy álltalánosságban az egész gyereket de ott is már "csak finomítani kell az eredményt"
ami azt jeleni nekem hogy kevesebbet kell majd mászkálnunk bár a védőnő most csesztet azzal hogy hát szemészetre meg bőrgyógyra meg vérvételre el kéne vinnem.... :twisted: nem akarok gondatlan anya lenni de már azért kezd elegem lenni hogy ennyit megyünk mindenfelé és semmi nem elég :roll:

de ami most a legextrább ujság hogy 2-kor telefonáltak Lacinak hogy jövő szerdán már dolgoznia kéne NÉMETORSZÁGBAN :? most hagytuk abba az msn-ezést a barátjával aki szervezi neki 1000el hogy valaki kivigye és ne kelljen vonatozni...most úgy áll a dolog hogy hétfő hajnali 5-re kint kell lenni törökbálinton az Annahegyi pihenőnél :roll:
eddig nézegettük a térképet hogy hogyan kell oda jutni de hát sose voltunk arra meg most van összesen 2 napunk arra hogy pakoljunk
egyik szemem sír a másik nevet :?
ja és mindezt egy büdös ruppó nélkül :cry: nagyon durva!
most megkérdeztem hogy mennyire biztos a dolog nehogy megint elfelejtsék hogy ígértek munkát....de a Laci barátja azt mondta hogy most tutira kell dolgozó van munka és szerda közel van szóval hamar kiderül úgyis....

csak most mi lesz velem egyedül :? mi lesz ha bajok lesznek és nekem feküdnöm kell majd...nem tudom akkor mit fogok csinálni
nagy drukkra van szükségem a követező 2 hónapra lányok hogy ne vérezzek meg ne legyenek olyan bajaim hogy feküdni kelljen :roll:

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Suzy!
Köszi!
Lehet is irigy Ádó,mert kettő csodaszép lánykával randizott szerdán. :lol:
Remélem nincs baj!!!!

Menion!
Nem lesz semmi gond,pozitívan állj hozzá a dolgokhoz!!!Nem szabad a rosszra gondolni,mert bevonzod,próbálj nem idegeskedni és ne pörögj ennyit.Nem kell a tesód életét is a hátadra venni.Segítség oké,de nem vagy a férje,meg amúgy se úgy jön le az írásaidból,hogy ő annyit segítene,de legalábbis,ha segít azt is szájhúzva (bocsi)!Szóval gondolj magadra/magatokra egy kicsit többet és az is szupi,hogy Annával sem kell már annyit tornázni járni (nagyon jó hír :lol: ),így talán lesz időd lazítani is.
Nem akarok okoskodni,de a te "múltaddal" és a nem is olyan régi terhességeddel+császárral ez elengedhetetlen.(Tudom,hogy Annaval is kell foglalkozni,de...........akkor is!)
Szóval pihengess és legfőképpen aludj éjjel,ha már nappal nem megy!!!!!!!OKÉ????
Egyébként tök jó,hogy van ez a németországi munka,csak hát igazad van,hogy egyik szem sír a másik nevet :roll:
Aranyos vagy anyuval kapcsolatban,én is várom már,hogy rendbe jöjjön,nagyon sokat tornázik otthon,meg van ez a fizikoterápiás kis gépe itthon,azzal is nyomatja a lábát,de még elég sok idő kell neki.

Szandri!
Ugyan már.................a lényeg,hogy megfordult!!! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Helllóóóó!

Na mi van?Nem maradtam le?Csoda!!!! :lol: :lol: :lol:

Jobb felső fogunk nagyon dudorodik és látszik is,szerintem napok kérdése és kibújik!Milyen kis édi lesz 3 foggal :D :shock: :lol:

Mindenki pihizik?

Kép
cukigabi
Budapest

cukigabi
igazad van igyekszek majd kevesebbet részt venni az életükben...csak nem nagyon megy mert szeretek dumálni Laci meg nem egy szószátyár aztán így mindig átmegyek hogy valakivel beszélhessek csak aztán minden nap megbánom...mint ma is :( ma is megkaptam hogy én folyamatosan kritizálom őt(ezt azután hogy 20 percig hallgathattam hogy milyen hülye vagyok hogy ennyi pénzt kiadok terhesvitaminra ahelyett hogy az megspórolnám)szerintem meg én jobban tudom hogy mennyire eszek egészségesen és azért az is bizonyít valamit hogy a nagymanó majdnem 2 kilóval született meg 2 hónappal elöbb...lehet hogy nem segít annyit a vitamin mint mondják de mivel semmi gyümit szinte nem eszek és amúgy is nagy rá az esély hogy koraszülés lesz megint így szerintem nem pazarlás a dolog!
alvás pihenés:
22-05ig forogtam kínlódtam iszonyatosan szenvedtem a savval és a gyomorszájam úgy fáj mintha belerúgtak volna megettem vagy 10-12db renit de csak nem múlt el...aztán 5-9ig aludtam csak de úgy ébredtem hogy fáj ég a bélésem...nagyon ki van már...ma bevettem egy gyomorsav csökkentőt mert nem bírtam tovább...igyekszem nem szedni de az se megoldás hogy lassan perforálódok...
német munka:
megint felültettek minket....már nagyon kiborultam...tegnap azért nem is jelentkeztem mert már nem tudok mit mondani az egészről...
most azt találták ki hogy olyan melós kell akinek kocsija van mert a céges autó lerobbant és 2 hét míg megjavítják ...a mi autónkal meg Laci nem mehet mert nem biztonságos (szervizelés még mióta megvettük nem volt)meg hát nekem is kell a gyereket hordani na és a kiutat se tudjuk megfinanszírozni hiába fizetik ki ha majd megérkezik....szóval totál tele a puttonyom!
nevetséges szerintem hogy egy cég nem tud 2 hétre kocsit kikölcsönözni szóval én már inkább arra gondolok hogy kifogásokat keresnek...de Laci még számol velük szóval :?
az biztos hogy legközelebb majd akkor hiszem el és élem bele magam ha már integetek neki :roll:

mindezek után hogy kicsit boldogítsam magam leütöttem a vaterán egy pancsolót :D olyan szuper lesz ha elhozzuk és az idő is jó lesz mert párnázott az alja így a terasz kövére simán le tudom tenni nem kell alá szivacs meg minden párnázás....éééésssss összesen 1000ft volt!!! és vadi új ráadásul! :lol:

http://n1.vatera.hu/photos/c1/fc/e375_1_300.jpg
http://n1.vatera.hu/photos/c1/fc/e375_2_300.jpg

Kép
menion
Budapest

Hosszú-hosszú hétvégénk van/volt.
1000 vendég, álmos vagyok és picit mérgescsalódott is.
(Egész hétvégén nyüzsi, egy perc szabadidőnk nem volt, Imike csak futólag látja az apját, Ő meg az első szabadidejében -ahelyett, hogy velünk lenne- kocsit takarít, porszívóz, ápolókendővel simogat. :( )

De...
ma van pont egy éve annak, hogy megtudtuk, Imike van nekünk, már úton van :)

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
Allergia: homeobogyókba nem hiszel? Tudod, h mire vagy allergiás vagy mindenre ami por?
Fogyás: nagyon-nagyon irigy vagyok! :D :D :D Hajrá! Csak így tovább!
Néztem a fotókat: Sikerült Rolinak felállni? Nagyon ügyinek tűnik és mozgékony fiúnak! :) :D
Anyukádnak mielőbbi teljes gyógyulást! :)

Menion
Nevek: nálunk Apa szerette volna, ha az Ő nevét kapja a gyerek, de mivel a kisöcsémet is ezzel a névvel verte a sorsa ezért nekem furi lett volna, ha a kisfiam és az öcsikémnak is ugyanaz a neve. Így győztem (szerencsére) és Barnabás lett József helyett. :D :D :D
(Viszont a másodiknál újra meg kell vívnom ugyanezt a csatát…)
Sajnálom a pénz gondokat és a Németmunka körüli zűrt! :(
Annyira jó, h ilyen szépen fejlődik Anna!
Jól írják a lányok: neked meg sok-sok pihit! Ha az elején szépen pihengetsz, akkor több erőd marad a nehéz időszakhoz!

Orsi
Nagyon csini lett Dalmus a fülivel! :) :D :D
Rendeződtek az éjszakáitok azóta? Fogacskákkal volt zűr?

Szandrii
Megértelek… Ezt én sem szeretem. :(
És te melyik kimenetelnek drukkolsz? Maradnál Fehérváron, vagy jönnél Pestre?

Manama
Hogy vagtyok? Pocakfájás? Altatás? Torna?

Suzy
Hiányzol… :(
Remélem nincs baj, csak a sok kerti munka miatt nem tudsz jönni!
Hogy vagytok?

Rólunk, nagyon röviden mert mindjárt ébred:
Képzeljétek el már 4napja 3-4között kel először aztán még visszaalszik 6ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kopp-kopp-kopp-kopp) -------Remélem nem kiabálom el!----- Kezdem egészen jól érezni magam.
Kajcsik: kaptam egy szipi-szupi párolót és nagyon leegyszerűsíti az életem. :) :D Barni is szereti a párolt zöldségeket. :)
Tényleg, aki már adott halat: milyet? Hogyan készítette el?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2011.06.27 12:13-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Végül bejött amire gondoltunk és mondtak mások,a drága kisfiam mászás helyett az előbb felállt!!!! :lol: Csináltam képet,de hátulról sikerült csak,mert a sarokgarnitúra támlájánál ügyeskedett. :D :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:D :D :D :D :D :D :D :D Hi-hi-hi! Csak megkérdezem és Roli meg is csinálja? :D :D :D :D :D :D
Grat Rolinak!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Igen,amit láttál képet az ilyen félig áll,félig nem,de ma sikerült neki,persze motiválta nagyon a távirányító! :lol: :P

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Ma délelőtt 2 gyerekes anyuka voltam! Tesóm kislánya is itt volt! Vigyáztam rá! Reggel 7re jött! Hát nem vagyok én hozzászokva a z ilyen korai keléshez! :roll: :roll: Hát nem volt egyszerű két gyerekkel! De megoldottuk, de azért lefárasztottak! :lol: :lol:
Tegnap megríkatott Emma! Meséltem,hogy esténként miután lefekszik fél-1 óra múlva fel szokott kelni, újra cici és akkor szoktunk picit összebújni és beszélgetni! Na ez elmúlt, keb 1 hete, de lehet, hogy kicsit több, miután Emma lefekszik, elalszik egyből és nem kel fel, így elmarad a beszélgetés, ami már úgy hiányzott nekem4 Mondtam is Emmának, hogy úgy hiányzik, szomorú vagyok emiatt! :oops: :roll: Este lefektettem és nem aludt el csak nyüglődött jobbra-balra, én már megcsináltam mára Lacinak a reggelit, ebédjét összekészítettem, letusoltam, de ő még mindig nem aludt! hát kivettem a kiságyból, megciciztettem és összebújtunk, és Emma csak dumált és dumált nekem, meg vigyorgott! Olyan jó volt, nekem meg csak folytak a könnyem, mert úgy hiányzott már ez! Most is mindjárt elsírom magam, hogyha rágondolok! Jó hülye vagyok! :oops: :oops: De olyan kis édes volt, mintha tényleg megértette volna, hogy mennyire hiányzik és direkt nem aludt el, hogy ezzel felvidítson!!! :roll: :roll: Egyre többet dumál és hasról hátra is fordul, nem csak fordítva!!! Plusz az új, hogy a lábait felhúzza és elkapja és azt ráncigálja, van, hogy a zoknit is leveszi, viszont a játékokért még mindig nem nyúl, ami lóg a játszószőnyegen neki, ami mellette van, azt esetleg megfogja, és húzz a a szájához,de ennyi! :roll: :roll: Ugye nem baj, hogy még nem nagyon nyúlkál konkrétan a lógó játékokért???

Folyt. köv.

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Nagyon ügyes Roli! Gratulálok neki!!!! Hát ezek a gyerekek már műszaki zsenik! :lol:

Vivi
Ügyes Barni nagyon, hogy alszik 3-4ig! Legalább Te is többet tudsz pihenni egy huzamban! :wink:
Gratula az üléshez! Nagyon kis ügyeske!!!

Szandri
Sajnálom,hogy nem nagyon tudtatok közösen pihenni! :cry: Hát nálunk még eltelt egy kevéske idő, mire megtudtam, hogy Emma a pocakomban van, de majd tudósítok! :lol: :oops:
GRatula a forgáshoz!!! Ügyes Imici nagyon!!!

Szilvi
tök jó a pancsoló! Biztos élvezni fogja Anna Baba! németországi utat,pedig sajnálom nagyon! Remélem hamarosan már tényleg össze fog jönni! :wink: Te meg csak pihenj4 Tesóddal ne törődjél! És szedjed csak nyugodtan a vitamint!!!

Suzy
Hiányzol! Gyere ám!!!

Manama
Szépen nő Melinda! A tornászás meg jót fog neki tenni! :wink:
Magas lány lesz belőle!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Gabi, itt is gratula a fiatalúrnak :).
Azt amúgy el is felejtettem mesélni, hogy megcsináltattam ám a tortát... Tök jópofa lett. És fini is :)

Wivi, drukkolok, hogy Barninál ne csak véletlen legyen ez az alvás dolog. Az elmúlt két napban Imike is olyan korán kelt, de nálunk ez inkább rossz hír, hiszen ő 6.20 és 7.15 között szokott először.
Én amúgy a frontra fogom. A gyerek egész hétvégén tiszta zizzent volt, nem ismertem rá...
Komolyan mondom már kezdem utálni ezt a rohadt nyarat. Hétköznap 40 fok, hétvégén 20. :? :evil: Semmit nem tudunk csinálni közösen Imivel, de ez még a kisebbik gond. De ezek a frontok... kicsinálják a gyereket :arrow: ő meg engem/minket. Hát mindegy, majd csak vége lesz ennek is.
A lakhely témával kapcsolatban: most már jobban örülnék Bpnek. Bár félek tőle, de biztosan megszoknám. Viszont most úgy áll a dolog, hogy ajánlatot tettünk a kápolnásnyéki házra és elviekben már áll az alku. Most még erre az új beosztás-ügyre várunk... Kíváncsi leszek :)

Menion, már megint átdobtak benneteket a palánkon??? :shock: A kutya kotyogóját... Szemetek.
Néztem a pancsolótokat, tök cuki. És tök jó, hogy párnázott a feneke. Nem is tudtam, hogy van ilyen :shock: Nekem is van ám kismedencém, pókemberes, talán majd kölcsön adom Imicinek :)
(Szülés után nem tudtam leülni :arrow: gát miatt, ezért kértem Imit, vegyen nekem úszógumit. Gondoltam az is megteszi és így nem kell kiadnom 10000 ftot a spéci párnért. No lényeg a lényeg, hogy március elején nem volt túl nagy a kínálat úszógumi téren. Sokadik boltban talált csak Imi, az is csak pókember volt és ráadásul szettben. Így lett nekem pókemberes úszógumim, pancsolóm éééééés labdám is :lol: 8) Jó nekem! )

Evita, ne izgulj sztem, hogy nem nyúlkál Emma. Tudod, mindenki a maga tempójában blabla... De ez így van. Lásd Imike még nem pörög össze-vissza. Csak hátról hasra és azt is pici csalással (elrúgja magát a kiságy rácsairól, vagy az ujjunkba kapaszkodik). Viszont ő már nyúl ezerrel és tart és fog és emel. Különösen kedveli a citromos Sopronis dobozt :) Nem tudom miért tetszik neki annyira, de cuki, ahogy kepeszt érte és nagyon elégedett tud lenni, ha fellöki. Szóval nyugi.
Ja és ha ez megnyugtat, Imike nem tolja ki a felső testét olyan nagyon ügyesen, viszont már ülne fel :shock: Nem győzöm lesni, már félek egyedül hagyni, mert komolyan már azt várom, hogy mikor ül fel. Durva lenne, mert kissé korai még a dolog.
Ki ebben, ki abban ügyesebb :)

KépKép

Kép
szandriii

Ja és Evita, Ti kértetek ROTÁT?

És tapasztalt többiek:
milyen javasolt oltások vannak még a kötelezőkön kívül?
Prevenart kértünk, kaptunk/kapjuk.
Előre is köszönöm.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Gabi!
Gratula Rolinak!
Sebaj, balettos lesz....amúgyis olyan jól áll a balettospaliknak az a feszes naciiiiiiiiiii.....! :wink: :oops: :wink: :lol:

Menion!
Bammeg, ilyen nincs.....Én már tuti elküldtem volna a jó búsba Őket :x ...Lacid nagyon türelmes velük....! :roll:
És egyébként is milyen cég ez, ahol a dolgozóknak a saját kocsijukkal kell szállitani....meg "MAJD" kifizetik a benzint....miiiiiiiiii...hát hetek óta hitegetnek Benneteket,hogy mehet...nem mehet...mehet....csak nehogy úgy járjatok,mint ezek a szerencsétlen szabolcsiak,hogy kimentek....megszakaszották őket, lóvé meg ohne.....aztán oldhatták meg semmi pénzből a hazautat és közben etették őket a-- következő hónapban fizetünk egybe--- dumával...! :evil:
Vigyázzatok!!!!
Annababa...jaj annyira örülök,hogy rendbejött a Drágaság....de jó nem lesz műtét! Ennyél jobb hirt....
És a Pocaklakóval is rendben van minden....nahhát!
A pénz meg majdcsak megérkezik!!!!!! :evil: :x
Tesó----no commentoooooooooooooooo!!! :? :shock:

Vivi!
Köszi Drága! be se gyulladt, se pirosság....naggyon szupi,és mára simán hagyja,hogy tekergessem, tologassam. Szerintem jól is esik neki,mert látom,hogy gyógyul....
Éjszakák rendben vannak, akkor van hajnali nyügi, ha éjjel hasrafordul és hajnalban visszafordulna, de a rács mellett már nincs helye, ha ezt meghallom azonnal ugranom kell,különben felsir és kiverin az álmot a szeméből...de szerencsére általában visszaforditom,iszik,cumi be és alszik tovább......reggel fél nyolc- 8ig.
Fogak, ismét patakokban folyatja a nyálát...mászik és húzza a nyálcsikot....pfffffff..., felül alakulgat vmi, de nekünk nehezen jönnek ki a fogak..tudod...az alsó sokára tört át....! Piros az inye, rágcsál mindent....!
Adok neki ilyen félig sós,félig nem KUKACOTaz a kedvenc most, mert azzal a foginyét is masszázsolja....
Remélem ez azért hamarabb kint lesz.. :oops: :)

Evita!
Szamócababaaaaaaaaaaa....na Anyuci kérésed parancs, látod, egy szavad nem lehet...könnnyed annál több!
Buta/ :lol: / Érzelgős Mamik vagyunk ez van!!!! :wink: :oops:

Szandri!
Zizzent gyermeked,sajna még zizzent lesz egy darabig,ahogy olvastan forntok jönnek mennek...az elkövetkezendő pár hétben, bugyuta egy időjárás ez!!!!! :(

Oltások:
1.Prevenar, amit irtál nem kötelező....ez a pneumococcus elleni.
2.Rota elleni: Rotarix./ ez elég drága!/
3.Járványos agyhártyagyulladás elleni/Meningitec/
4.Kullancs által okozott agyvelőgyulladás elleni/Encepur/---ez többször ismétlődő oltás/fél év, egy év, majd 3 évente/Nem véd a Lyme kór ellen....!!! :(
5.Bárányhimlő elleni/Varilix/--- ezt Én mindenképpen szeretném!!! 9 hónapos kortól adható és ismételni kell...12 éveskor alatt 1szer, majd 12 éves kor felett kétszer....de az időközöket nem tudom!
6. HPV elleni védőoltás, ez ugye majd csak 11 éves kor után lesz esedékes és természetesen Imicinek nem ajánlom :lol: ! /mellesleg ez is nagyon drága!!!!/

Azt hiszem ezekről olvastam......ami választható!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Oh, Orsi, de drága vagy :)
Köszönöm az oltásokat.
Én is keresgéltem a neten, de olyan összefoglalót nem találtam, ahol az oltás neve is fel van tüntetve és az is, hogy mi ellen véd.
Meg aztán Imó nem sok időt adott nekem erre.
Amúgy Te ezeket mindet kérted/kéred? A rotára emlékszem, hogy megkapta Dalmus.
Mi is igyekszünk minél többet, rotánk már megvan, 13án megyünk vele. Akkor kötelező+prevenár 2. + rota. Nyami.
Amúgy asszem beadatom neki a HPV ellenit is, biztos ami biztos :lol: :lol: :lol:

Olvasom szegény Dalma megint húzza a (nyál)csíkot? Ezek a fogak... Én már előre félek tőle.
Ma voltunk dokinál, ő azt mondta, hogy már látszik Iminél is :? Én nem látok semmi extrát. Azt mondta, hogy nagyon fehéredik neki :roll: Hát majd kiderül.
De a fogzás időszakára tuti beszerzem azt a borostyánláncot a gyereknek.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Nagyon szivesen!
A Prevenar és a Rota kipipálva,igen.
A bárányhimlő ellenit és a kullancs által terjesztett agyhártyát tuti:!:
Az utóbbit Magam is "használom"! :-)

A járványos agyhártyát megkérdezem a dokitól vagy a védőnőtől.

HPV: messze van még, ha akkor is ilyen drága lesz valószinűleg pénzfüggő lesz a dolog, de megpróbálom beadatni neki....!
:wink:

Ja, húzza, mint egy csiguszka! Most éppen az udvaron garázdálkodik a járókába....Nadi vigyáz rá.

KépKép
Kép Kép
schorsi

szandrii
hát igen a pasik és a kocsik az egy külön szám :lol: óóóó micsoda stafirungod van pókemberes cuccokból :lol: amúgy a labda is nemsokára jól jön majd mert nekem a védőnőm azt mondta szerezzek be egyet hogy azt majd markolássza....hát néztem bután hogy azt nem fogja tudni majd megfogni egy ilyen pici de elmagyarázta hogy úgy kell oda adni hogy nem teljesen felfújva és akkor jól bele tud csimpaszkodni és a kezét az nagyon fejleszti....szóval nálatok is hamarosan porondon lesz a pókembör :wink:
mi rotát nem adattuk be én inkább nem vittem olyan helyre de a bárányhimit mindenképp meg majd a hpv-t is!!! az agyhártyást már egyet kaptunk....

wiwi
igyekezni fogok!ma ugyan nem sikerült mert pénzhez jutottunk(de még mindig nem az adóvisszatérítést :twisted: ) és így végig vágtáztuk a du-t OTP befizetések meg tescó :lol: jó sok kaját vettünk mindannyiunknak :lol:
holnap meg majd csak Lacit küldöm a piacra megírtam a listát mit hozzon majd legyártok egy csomó babafőzeléket és az üres üvegekbe betöltöm és fagyasztom...így olcsó is lesz és azt is tudom mi van az üvegben :wink: már egy oriási tököt megpároltam egy nagy lábossal és turmixoltam holnap csinálok répát krumplit rizst meg egy csomó mindent és csinálok mindenféle variációban bébikaját :D
pihenni is fogok mert ha Laci ittmarad akkor nekem akár egész délelött alvásidő lehet...mivel ez az esti elalvás nem jön össze így reggel pótolom...
mi most vettünk halas kaját üvegest!lazac van benne na és vettünk nyúl húsost is mert az is van a táblázatban de mi nem eszünk amúgy nyuszi husit...

gabiiiii de szupeeeer!
már felállt nem semmi! akkor most hogy lesz a mászással? :roll: ilyenkor mit mondanak az okosok?

evita
én ma 4 gyerekes voltam :lol: tesómé+annak uncsitesója és az én KETTŐ gyerekem hihiihhiii
de cuki vagy!ezentúl vigyázz mit mondassz neki mert tényleg érti!szerintem majd nyúlkál ha eljön az ideje...mi is késöbb kezdtük és paráztam de aztán hamar bepótolta
szerdán a csaj beviszi a Laci melóhelyére a pancsolót mert sehogy nem tudtuk másképp megoldani úgyhogy remélem addigra az idő is jobb lesz és nagy boldogság lesz használni

orsi
Lacinak fát lehet vágni a hátán....ez sokszor az én szerencsém is :P
na de hidd el én is elküldeném őket a víz alá száradni csak hát az van hogyha mégis összejön 1x akkor nagyon jó fizuja lenne....így megint le kell nyelni a békát!
annyira nem kamu cég mert akik ott már bedolgozták magukat(köztük a Laci haverja is)azok mindig pontosan kapják a fizut sőt még első hónapban előre is mert mind így lukas gatyával érkezett...szóval épp ezért nem fogom fel hogyha másban ilyen nagyvonalúak pl a rezsit és az elbérletet is fizetik sokszor a hazautra a benzint is szóval akkor miért vacakolnak most ezzel az autó dologgal...na de nem tudhatjuk mi miért van :roll: én részemről már próbálok nem foglalkozni vele hogy ne húzzam fel magam aztán ha mégis összejön akkor örülünk :?
nálunk a hpv oltást a kerületi önkormányzat kampányszerűen adta ingyenesen...lehetett kérvényezni benne volt a helyi ujságban! remélem majd ha nekünk is időszerű lesz akkor is lesz még ilyen

na nekünk meg még mindig nincs adópénz hogy a fene vigye mindet na de már kaptam pénzt tesómtól mert jövő héten megint szabira megy így most kérte a fizuját és ezzel már csak 1678000ft-al tartozik nekem :lol:
na mindjárt mentem is a bankba és a seggére vertem a pénznek na meg vettünk sooook fini kaját :D már csak az a baj hogy nulla ötletem van mit kéne főzni.....ez nekem a terhesség egyik tünete hogy teljesen tanácstalanná válok :oops: a nagymanóval is így volt :roll:
bezzeg mikor nem voltam várandós mindig tudtam mit ennék :P pfff
a felicitas csomit is fel akartam venni de a pólusban megszünt az a bababolt ahol lehetett...majd most el kell menni az ázsia centerhez miatta de akkor majd úgy megyek ha megint pénzhez jutok és akkor már tudok venni pár cuccot is magunknak...már nagyon rongyosak vagyunk apával:oops: hiába a prücsöknek mindent aztán nekünk meg szinte lassan semmi használható ruhánk nincs....
hát hiába csajok azért mégis csak boldogít az a rohadt píííz :oops:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok, csak nagyon gyorsban, mert Imi enni készül, de ezt muszáj megírnom, mert úgy ledöbbentem.

Tegnap először 68as rugit adtam a gyerkőcre, mert a 62esek már nagyon feszesek voltak. Olyan Freddie Mercurysan :lol: :lol: :lol:

Az jó volt rá, gondoltam csak véletlen. De ma megint 62eset adtam rá és az szétrepedt rajta :shock: :arrow: így kapott megint 68asat, ami megint jó volt rá.

Szóval asszem szintet léptünk. 68asok lettünk :shock: :lol:
Juhiii, ruhatárcsere :arrow: vásárlás 8) :lol: 8)

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: