Gio: úgy látom, hogy a Váci úti áruházban van készleten az adott matrac. Akkor pedig nem tudom megrendelni oda. Majd mielőtt megyünk, megint ránézek, hogy van e. Remélem lesz! Gondolom ilyen nagy áruházban olyan nincs, hogy a nevemre félre tesznek valamit!!! Vagy te hol találtál erre vonatkozóan adatot? Bocs az értetlenkedésért, nem vagyok nagyon nagy Brendonos... Esetleg hívjam fel őket???
Gabi: de fura, hogy már ilyen menetrendet állított neked össze a dokid. Nst nem korai még? Én mindig a 36. hét után kezdtem járni a lányokkal, és most is csak a 35. héten kezdek! Remélem én is, hogy jó lesz a keneted!!!
Judy: tetszett a férjed beszólása az IKEA-s katalógusra
Hú de nagyon rugdos pici Gergő idebent
Tedorka: én nem bánnám, ha már 2200g körüliek lennének a fiúk, az se zavarna, ha dagik

Amúgy lehet ezen az ingyenes cuccon megkérdezem, hogy becsült súlyt tudnak e mondani...

Kíváncsi lennék rá!
Tulip: én se bánnám, ha rámborítanának egy valag pénzt, és azt elszórhatnám az IKEA-ban. Sok dolgot meg tudnék ott venni
O'hara: köszönöm a Brendon akciós választ. Akkor gondolom, ha még pénteken, vagy szombaton (a hónap utolsó napján) megyünk, kell hogy olyan áron adjanak nekünk matracot!!!
TEjszaporítót teát én mindig ittam, Laktoherbet, bár jobb szerettem a naturland termékét. Szóval fogok inni, bár lehet hogy szétnézek más márkák között is, mert laktoherbtől csak dagadtem. AMúgy rögtön szülés után kellett már inni!
Anita: de kevés van már neked hátra. Lassan beindul a baba özön, két hét és kezdődhetnek az első szülések

Őrület
Pumi: én díjjaznám, ha az én párom is shoppingolós lenne

Nálunk a vásárlás kb úgy zajlik, hogy végig rohanok a polcok között, és dobálok be mindent ami kell, és már a felénél elkezd a drága hisztizni, hogy már unja!!!
Olga: dobostorta nem hülyeség, a karamell a tetején és a krémben ugyanis nagyon jótékony hatással van a torokgyuszira és a lerakódott cuccok feloldására!
apkata: nekem Gergő sokat csuklik, Bálint csak ritkán. Gergő pörög ezerrel, Bálint meg alig akar megmoccanni noszogatásra is... Szóval most egyszerre tapasztalhatom meg a nagyon nyugis és nagyon pörgős baba élményét. Mindezt úgy, hogy a pocakom jobb és bal felén más más a helyzet, mert ugye úgy helyezkednek a srácok
Tedorka: egyet értek azzal, hogy veletek alszik majd a baba. Én is így tettem, mert szerintem is kimerítő, ha a szoptatás miatt nem csak ki kell bújnod az ágyból, de még átbumlizni is egy másik szobába. Sőt, sokszor fekve szoptattam, és így amíg evett a kis hörcsög, addig én szunyáltam egy ligthtosat

Volt hogy a következő szoptatásig

Mondjuk hála Istennek nálunk nem úgy volt, mint Melinél, hogy be is kakiltak. Jobbára elég hamar átálltak arra, hogy éjjel nem kakiltak be!
lemon: bocs lemaradtam. Miért aggódtál a fejméret miatt???
Szép hétvégét!