A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorci, olyan .... vagy! :lol: :lol: Röfivel?? Kész! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Bocs Ági, nem válaszoltam. Zsófi vagyok igazából, de gondolom van egy pár Zsófi az oldalon, meg régóta gyps néven futok, sztem maradjunk ennél.

Bálinton én is mindig ámulok és összeszorul a szívem, mikor a most születő lánykákra gondolok....hányszor voltam én is reménytelenül szerelmes valami szívdögleesztő pasiba, akinek midig a legcsinibb osztálytársam kellett, persze az se sokáig.....tessék Bálintnak beleverni a fejébe, hogy nem visszaélni a természet bőkezűségével!! Tessék komolyan venni a kedves, jószívű lányokat!!!!!

Melcsi már csak azt nem tudom, hogy a hol volt a gyerek mig mindezt lerendezted?? Basszus, it néhányan természetfeletti erőkkel rendelkeztek. Stílust kjell váltanom...
"azért van a hátunkon a sok dolog, mert bevállaljuk, ez a fajta típus nem is engedi, hogy más hozzáférjen...aztán egy idő után a másik hozzászokik, hogy nem is kell, hogy hozzáférjen." Mikor én is panaszkodtam a páromnak, hogy mindent nekem kell, ő maga mondta ezt!! Úgyhogy bizti van benne igazság!!

Pici, a tortán még faragni kell, mert valami nem stimmel a recepttel. Gondoltam ha még1x megcsinálom, már oké lesz. Küldjem akkor a receptet, vagy most úgy, hogy hozzáteszem mit hogy kéne máshogy csinálni?

Kép
kriemhild

Szia Melcsi, mi is örülünk, h. újra itt vagy:)
Hát elég mozgalmas napod volt valljuk be. Kutyátok hogy van?
Most kedvet kaptam én is egy ilyen tupper bemutatóhoz.

Tényleg, Gabi, mikor is lesz Brendon a Kismamában?

Jajj, cSajok olvasok egy könyvet (Éjszakai gondoskodás), jó, jó, csomó jó dolgot leír, alvási ciklusok, miben különbözik a felnőttek és csecsemők alvási fázisai.
Hogy változnak ezek a fázisok, ahogy nő a gyerek, stb.
Aztán írja, h. a legideálisabb együtt aludni a gyerekkel, meg sokat legyen kézben, ringatni. Na én tök felhúztam ezen magam.
Egy, minden családban más válik be ugye, sok függ a körülményektől, a lehetőségektől, a felnőtt-től, csecsemőtől.
Kettő: nagyon faszán leírja, h. milyen jót tesz, ha együtt alszunk velük, de arról már nem szól a fáma, h. hogyan is kell majd erről leszoktatni. Hogy 10 évesen se velünk akarjon aludni az a gyerek.
Mellesleg én a napokban kipróbáltam, odavettem Emmát, és sem én, sem ő nem aludtunk túl jól. Ő már megszokta valószínű a kis helyecskéjét, kész.
Három pedig: hogy legalább az este/éjszaka maradjon apáé és anyáé (jó, én is szoptatok éjjel). De a szülőknek is szükségük van egy kis karikázásra, testi kontaktusra, és ez ne vesszen már oda, azért mert az ember szül egy gyereket.

Tudjátok, h. imádom Emmát és ő a mindenem, de szeretném ha apájával se menne tönkre a kapcsolatunk.
Nekem ez fontos.

Ági, pont erről is ír a könyv, h. hozzá lehet csatlakoztatni a kiságyhoz a mi matracunkat.
Emma is 6 x ébredt egyébként. Éjfélig csak 4x. Nagyon sírt. Lehet a pocója fájt.

Kép
niki30

Most megyünk uszizni, feltéve, ha Emma felébred időben. Hát remélem.
Már 3 hete nem voltunk a nátha meg egyéb miatt.

Kép
niki30

sziasztok

A kismama kedden jelenik meg. :D

A fürdetőt a brendonban meg bababoltban lehet venni 14ezer körül.én a teszveszen vettem 2900ért.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Melcsi igen, nagyon örülünk neked! :)
Niki jól beszéltél!!!! :) Abszolút egyetértek! :)

Na megyünk disznólkodni! :D Hétfőn jövök!
RÖFF!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Melcsi, te is aztán jó bevállalós napot tartottál!
Anyud remélem jobban van! no meg a kutyus is. Mi is jártunk egy somót dokihoz a Brunóval (zsemle labrador) mert valami bőr betegsége volt... keneettem minden nap :?

Meg Márti, is :shock: hát én nem tudom el merném-e vinni Zsófit ilyen sorbaállásos hivatalba...gondolom mondjuk ha nem lenne kire bízni biztos elvinném... Azért tényleg jellemző, ahogy Bogyra is írta, mitől lesz valaki VIP Magyarországon... hát nem attól hogy gyerekkel áll a sorban :x

Feles szülinapi partyt mi sem tartottunk, de az egyik dédi felköszöntötte egy szál virággal, amit sikerült vázába menekítenem, mielőtt begyűrte volna a pofácskájába.

Csajok ez a gyerek olyan fifikás... ahelyett hogy odafordulna a zenélő játékhoz amit a járókára függesztettem, az egyik praclijával alányúl és odahúzza magához, így a másikkal tudja bütykölni anélkül hogy el kéne fordulnia... soha nem lesz ebből fordulás...nemhogy mászás.
Bár a fél éves fordulója napján kicsit összeszedte magát, és csinált
jópár gyönyörűszép kartámaszt, olyan igazi párducosat, nyújtott karral, olyan szép volt :)

Gyps, (milyen szép az eredeti neved :wink: :) ) nyugodtan tökéletesítsd :wink: de ne felejtsd el légyszi megírni ha már tuti!
Előre is kösz :)

Niki, én is olvastam, ponotsabban el kezdtem olvasni azt a könyvet, de nekem sem volt szimpi, én sem értek egyet vele. Tesómék fia 11 éves koráig az anyjáékkal aludt... már nagyobb volt a lába mint az anyjának, és egyfolytában rugdosta őket , egyebekről nem is beszélve... hát nekem ez nem hiányzik. Én is a külön ágy híve vagyok. persze ez is mint minden gyerekfüggő is, de én is a férjecskémmel szeretek inkább összebújni éjszaka :)

Mi is megyünk uszizni fél ötre, aztán meg barátékhoz szaunázni, hurrá!
pici76

Voltunk uszizni. Egy órával később kezdődött, úgyhogy addig ott hepáztunk.
Du. hazajöttünk, Emma alig akart elaludni. Egy órán keresztül altattuk. Fura volt, mert egész nap össz-vissz egy órát aludt és még úszott is, szóval elméletileg (papír szerint :D ) fáradtnak kellett volna lennie. Fél ötkor sikerült elaludnia. Nah gondoltuk akkor mi is ledőlünk egy picit. Erre csörgőtt anyósom, aztán egy téves hívás a vezetékesen, aztán párom ügyeleti mobilja, utána elkezdtek kopácsolni, meg még a szomszéd gyerekek is ordibáltak....tiszta idegek voltunk. Legközelebb komolyan kihúzok, kikapcsolok minden telefont.
Szóval gondolhatjátok milyen jót aludtunk, faszaaa :evil: :evil: Most ilyen vagyok, h. nem hagytak aludni.

Kép
niki30

javít: csörgött

Kép
niki30

Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Bogy, mikor lesznek fenn új rucik?

Kép
niki30

Ari,cuki Emmácska! :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hali!

A mi méretünk már fent van! :) 74-ig feltöltöttem, most megyek folytatom is! :)

Majd még jövök.

KépKépKép
bogyra

úgy látom be kell dobjak valami szaftos pletykát, hogy termelődjön egy hozzászólás óránként! :)

KépKépKép
bogyra

:D :D :D :D :D

Kép
niki30

Szép jó estét Lányok!

na én is itt vagyok.. :D pletyi :wink: :wink: :wink: :lol:

Lőjjjjjetek le, ha sok a kajamizéria :oops: :oops: Marcikám nem komázza a tejpépet cumiból sem, kanállal sem, viszont főziből benyomott egy jó adagot és a sima reszelt jonatánért odavan, de nagyon. Olyan édesen tátog, mint a kismadárka :D Imádom. :)

Niki,
Emma csudaédes! Zörgős popsitörlőpapír látom Nálatok is menő játék. :wink: hihi és milyen frizkója van. :)
Ti merrefele laktok Újpesten? Jöhet priviben is, ha nem akarod publikusan.

Ma du sárkányeregetés volt, szervantottam egy tökjó alkalmi blúzt magamnak a Pólusban. Holnap meg jön az ácsmester a telekre, egyedül leszek egész délután a három jómadárral. :?
Vendég

Sziasztok Lányok,

szabad vagyok egész este, apa lelépett a haverjaival iszogatni :twisted: , egyrészt nem értem, hogy miért nem nőttünk ki még ebből, de megértem, hogy neki is szüksége van külön létre, másrészt a napunk 95%-at külön töltjük....Kisebb házassági válságot élünk mostanában meg egyébként....nem találjuk a közös hangot, illetve az egyetlen közös most köztünk, amiben 100%-ban egyetértünk az a gyerek. :( Ma sírtam is emiatt :cry:
Na ezt tudnám elemezgetni, de most nagyon szükségünk van arra, hogy megoldjuk a problémáinkat, de eddig ez úgy tünik, hogy nekem fontos csak, mert ő nem lát semmi problémát.....tök jól elvan.

Éjszakai gondoskodás:Én is olvastam.És be kell valljam én 2,5 hónapos koráig együtt aludtam Áronnal. :oops: Csak fekve tudunk szopizni, így tök kényelmes volt, mert a cicin elaludt és egybeolvadva aludtunk órákat....
Aztán mikor apukám meghalt voltak napok amikor annyira kimerültem a sírástól, hogy éreztem, hogy nem vagyok magamnál az ágyban....túl mélyen aludtam, iszonyatosan fáradt voltam. A párom egyszer átjött megnézni minket és észrevette, hogy az egyik karomat rátettem a babára, csak nagyon nehezen tudott felébreszteni, mert annyira nem voltam képben.
Aron nem volt soha pici baba és valószínűleg sírt is volna ha bármi gondja lett volna mellettem, de ettől az esettől annyira kikészültem, hogy utána elkezdtem átpakolászni a kiságyba amikor elaludt, most pedig már önállóan elalszik ha befejeztük a szopit a kiságyában. Ettől függetlenül külön ágyban vele aludtam 5 hónapos koráig. 3 hete alszunk csak együtt apával, de Niki igazad van, ez nem tett jót a kapcsolatunknak sajnos.

Szóval én úgy gondolom nem feltétlenül rossz az együtt alvás, de ki tud arra figyelni, hogy vajon milyen fáradtsági fokozatban van.....

Niki, Emmának boldog névnapot kívánok :D ! Áron nekem uszi után nem alszik nagyot, talán tulzottan elfárad és azért, nemtom...De most felfüggesztettük az uszit, túl sok minden van....

Gyps, ne válts stílust!!!Semmiképpen :wink: Amit én csinálok nem jött be.... :?

Gabi, én is megnézem majd Brendon-t. Megnézem én is a tesz-veszen.

Puszi mindenkinek, még lehet jövök, olyan egyedül érzem magam...

Melcsi

Kép
melcsi6

Gabi, Brendon-t a kismamában nézem meg, a müanyag izét meg a teszveszen....most hogy újra olvastam vettem észre, hogy félreérthetőt írtam :lol:

Kép
melcsi6

Melcsi!

Én megértelek, mi dettó. De apa nem jár el nálunk sörözni. Ezért még bosszantóbb, hogy se nem jár el se nem tud segíteni... olyan érzésem van, hogy egy nagy púp a hátamon....

Ma átcipeltük Levi ágyát a mi szobánkba, és ide passzítottuk az ágyunk végében, ha mástól nem is de a lábszagtól tuti alszik majd. :)
Már ott alszik az ágyában.... manapság ő is kevesebbet eszik. Főleg a tápot szabotálja. Most élanyaként tettem bele kakót, hátha uncsi az ize, de így sem lett főnyeremény. Tegnap kapott narancsos csokifaygit! :) két mákszemnyit, de evett volna még a kis belese :) Csak úgy cuppogott és nagy szemekkel nézte hogy mit csinálok, és járt ki be a nyelve... Hu ez olyan 18 évesn felüliesen hangzik, de arra gondoltam, hogy ő is próbált fagyizni! :D :D
Együtt alvással nekem nincs gondom, van hogy így van hogy úgy alszunk , de az esetek 80%-ban a helyén alszik, ami ugye eddig is közvetlen az ágyunk mellett volt, csak a mózesben, de miután már végig ért benne széltében hosszában, gondoltam átváltunk a kiságyra. Most hempereg...úgy élvezi a helyet! :)

Tegnap együtt pancsi volt tesóval, hasonló izében mint gabiéknak csak mégsem olyan. a miénk 990 volt és fixies, majd holnap felképelek! :)

Most jó éjt, a tegnapi fagyi kaparja a torkom csinálok egy green tee-t aztán alszom.

KépKépKép
bogyra

ági, ne a felső cicit add - úgy kényelmesebb, nem kell hasalni :wink: :lol: eleinte én mentem be a kisszobába babához, jól emlékszel. mióta meg tud fordulni, mocorog és nagyobb, azóta az már életveszélyes lenne, mert az csak egy kanapé. úgyh már jóideje kihozom, ha felébredt. de ez nem nagyon változtat semmin, csak annyit h nagyobb a helyünk. apa nem szorul sehova, uis gyakorlatilag nincs itthon, csak heti 1, max 2 éjszakát.
én tényleg úgy veszem észre h egymás mellett nagyon összehangolódik az alvásritmusunk. amíg a szobájában van és először felébreed, hááááát mit mondjak, hallatja a hangját, míg fel nem ébredek én is :oops: utána viszont rögtön adom a cicit, amint nyöszörög. és csak eleinte volt h össze-vissza rúgdalt, meg forgolódott, aztán ő is "megtanult" tekintettel lenni rám/ránk.
megjegyzem, sokáig én is különalvás párti voltam. de hát változnak az idők :o :D kismamaként ökörségnek tartottam ezt a könyvet - néhány hete pedig újra elkértem és még egyszer elolvastam.
persze, nem akarom az ágyunkból majd rögtön a hitvesi ágyába küldeni - remélem, annál előbb átalussza majd az éjszakát és a szopi is csak egy szép emlék lesz addigra. :wink:
Vendég

Doo, nem értem :oops: :oops: :oops: bocs. Szóval "ne a felső cicit add"..persze először adom rendesen, de mikor már a másik cici lenne időszerű, akkor vagy átteszem a babát a másik oldalamra, vagy helyet cserélünk Apával, hogy Zita ne kerüljön az ágy szélére...vagy félig hasalok, s adom a "másik oldali" cicit. De Ti hogy csináljátok?? d f ddf fcc ezt Zita írta :D

Én sem gondoltam volna, hogy együtt fogunk aludni, de mostanában egyre inkább úgy alakulnak az éjszakák, s bevallom, mi így pihenjük ki magunkat a legjobban. Az elején képes voltam minden ébredésénél kiülni a nappaliba, s 1(!) órát szoptatni...mondjuk általában 2X kelt fel. Most már jóval rövidebb ideig szopik, de sűrűbben ébred mostanában, ja és már sötétben kell szopizni, mert ha lámpát kapcsolunk, akkor elkezd nézegetni.. :roll: szal nekem ugye jól jönne a fény, hogy észhez térjek, Neki meg nem jön jól, mert észhez tér :D így én kómázok egy széken a sötétben...1-2 ébredésnél, aztán kész, odaveszem, ő szopizik, én meg alszom. És így van rá példa, hogy 9 utánig húzzuk :oops: mondjuk ez azért nem tuti így télen, mert a délelőttünk, kb oda is van, 4-5 körül meg már sötétedik :roll: aztán 10-11kor még néha itt kukorékol, úgyhogy meg akarjuk reformálni a dolgokat :lol:

Rena, Balázs meg már 7-kor alszik?? Vagy nem jól értettem? Mert akkor azért nem csoda hogy hajnalban már kezdődik a nap... :roll: :wink: Végülis az 9 óra, ha 4kor kel, ahogy írtad.

Kép
ági_bp

ági, nálunk is elég hasonló a "napirend" - azzal a különbséggel h 9ig csak egyszer aludtunk, de akkor asszem f1kor :!: aludt el. volt h 8ig szundizott, de most a 7 lett a jellemző. én nem tudom megreformálni, hiába is szeretném. ha napközben nem hagyom aludni, amennyire szüksége van, akkor annak csak az az eredménye h napközben is folyamatosan a fejemen táncol és este sem alszik :roll: szal nem alszik attól jobban. :shock:
akkor kicsit félreértettem, amit írtál, de akkor most az újabb frenetikus ötleteim: én miután egyszer már legurult a csemete :roll: :oops: a falhoz toltam az ágyat és én fekszem vele a falnál. ha apa itthon van (ritka, mint a fehét holló), akkor ő a külső "kordon" :lol: ha nincs, akkor a hosszában félbehajtott paplanja és ez eddig működött. én nem mindig váltom a cicit éjszaka, van h még egyszer-kétszer uazt adom, de amikor váltok, akkor egy ruganyos tigrisugrással átlendülök gyerek felett és nem őt pakolászom. de ha könnyen lehet emelgetni, az is jó. végülis sztem mindegy. nekem ez az egyszerűbb most már. magyarán vagy a fal és én közöttem van v én és a paplan/apa között. ez a módszer eddig bevált. a hasalás sztem azért fárasztó, mert akkor uúgy ébren kell lenned h ne nyomd agyon szegény Zitát, szal nem vagy sokkal előrébb, legfeljebb melegebb helyen vagy vele a paplan alatt. :roll:
ja és még azt akartam írni neked már tök régen h én próbálom úgy öltöztetni h ha nincs betakarva, az se legyen gáz, mert amíg a kiságyában van, addig is lerúgja magáról a takarót, amikor meg már mellettem, akkor is szinte törvényszerű h az éjszaka egy részében vhogy nincs rajta taki. :oops: amíg nem kellett éjszaka szopi után ringatni-játszani-ringatni, hanem belealudt a szopiba, addig bevált a paplanos hálózsák, újabban meg body-rugi/pizsi kombináció van és abban nem fázik mellettem sem. vedd azt is számításba h ha veled van, akkor úgyis melegítitek egymást! én legalábbis már nem csinálok ügyet ebből h lecsúszott róla a takaró, ha az ágyunkban van.
a nagyik meg olyanokat tudnak néha mondani! sztem tuti h ők sem tudtak mindenre odafigyelni annak idején, most meg rajtunk kérik számon h mindent a nagykönyvek szerint csináljunk :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de kis ocsmány, esős napunk van. Reggel azt mondja a férjem, hogy kapcsoljak már fel egy villanyt. Meg még egyet! Meg még egyet!...aztán nem volt több. Nagyon sötét van.

Kiscsillag Bálint az apjára hasonlit jobban, de a szeme az az enyém. És a szinei is az enyémek. Apjuk vörös és szeplős, én meg olyan nagyon barnás.

Hogy lehet, hogy egy ilyen műanyag, semmi karika 14e forintba kerül???? Szerintetek ez normális? Agyrém.

A zörgős popsitörlő nálunk is sláger, meg a tubus, meg a távirányitó, a sütőpapir, a fedő, a mindefajta kábel, és általában véve minden olyan dolog, ami nem játék. Csak a felnőtt cuccokra bukik.

Niki! Csak kérdeztem a bulit, nálunk sem volt semmi. Megemlékeztünk róla, én este végiggondoltam a szülésemet és kb. ennyi volt. Mondjuk a szülésemet szinte hetente végiggondolom.

Nálunk Apa vizsonylag sokat van el foci miatt. Sőt olyankor is képes elmenni, mikor nálunk vannak az Ő barátai látogatóban. Na, olyankor szoktam durci lenni, de nem szólok miatta. Neki ez az egyetlen kikapcsolódása, hadd menjen. Azt mondta egy barátnőm, hogy én ezért kapom a fizetésemet. Csak ha néha jobban belegondolok, akkor a 24 órás szolgálatért baromi alul vagyok fizetve és én még sztárjkolni sem tudok.

DE, tegnap elmentem a kozmetikushoz, gyönyörű lettem, pedig csak gyanta volt. Addig Apa vigyázott Bálintra, de már hivott, hogy mi van, hol vagyok? Na jó, elmentem a sógornőmmel fagyizni a Vári cukiba. Megkóstoltam a csilis fagyit (k. jó) és ettem cékla fagyit. Nem fehér volt ugyan, de isteni finom.

A cicizésről....
Én nem tudtam fekve szoptatni, csak most tanultam meg nemrég. Nálunk a kicsi külön alszik a kezdetektől fogva, soha nem aludt még velünk. Az ágya mellett van egy szék és én éjszaka ott etetem meg. Ha 20 perc akkor annyi, ha sétálni kell vele 1 órát, akkor annyi. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy úgyis vissza fog aludni előbb-utóbb.

Van egy olyan konnektorba dugható kis fényforrás, az jól jöhet annak, aki szeretne látni szopi közben.

Emlékszem, az első napokban mindig fel kellett kapcsolnom a fürdőben a villany, hogy lássam a kicsit, különben nem találtam a száját. Most már semmi sem kell, mert olyan elementáris erővel cuppan rá és mindig pontos.

Na, lelövöm magam! Ma megyünk IKEÁBA!! Minden szart megveszek!!!!!! :lol:

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Melcsi!

nálunk is van valami...de párom szerint nincs.Valahogy nem vesz engem észre. :evil: és mindig mondom neki,de ő nem érti.ez férfibaj!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

együtt alszanak a kicsik! hurrráááá :lol: :lol: nyugii van :wink: férjtelenül vagyok (Fóton áccsal egyezkedik), de cseppet sem bánom :wink: :oops: :oops:
Amikor mi sétáltunk egy órát, akkor sütött a nap (pont mákunk volt) :)
Vendég

Melcsi, nálunk is van válság néha, de főleg azért, mert én néha szrájkolnék egy kicsit, de nemigen lehet. Az én férjem hála égnek nem haverozik, nem jár el iszogatni, és otthon is alszik mindig (Atya Ég, Doo, hogy bírod ezt???????), engem a számítógéppel csalnak sajnos, ami azért szar, mert nem tudom likvidálni, amire féltékeny vagyok. Persze hülyeséget beszélek és nincs igazam. Ja, és mindek mennék kozmetikushoz meg fodászhoz, jól nézek ki igy is. (HOgy mért nem tudom mégsem elcsábitani, az már más kérdés. Persze ez a kérdés sem érthető, hogy mért kérdés.) Szóval sztem ilyen minden házasságban/együttélésben van, én már kezdek nem is ügyet csinálni belőle. Azzal vigasztalom magam, hogym ajd egyszer túllépünk ezen is.

Ja,a popsitörlő nálunk is menő.

Az alváshoz nem tudok hozzászólni. Én az első naptól külön altatom és ez be is vált. Én inkább a férjemmel alszom -azaz aludnék, ha jönne, de inkább gépezik éjjelig- és úgy voltam vele nem akarok majd küzdeni a leszoktatással, inkább kezdjük külön. Mondjuk eleinte nálunk aludt az ágy mellett egy bölcsőben, és akkor csak felvettem szoptatni,d e aztán apa száműzött minket a nappaliba szopizni, igy meg inkább egszerűbb volt, hogy ott aludjon én meg csak átmegyek hozzá. Régen minden piszenésére felébredtem, most már messze nem és sztem ez valahol tök jó, mert igy csak akkor megyek át, ha már sir, pedig tuti néha felkel, csak aztán visszaalszik. Ha mindig átmennék, talán megerősiteném benne, hogy jól van, éjjel is fel lehet kelni. Szóval fene tudja hogy jó, nekem igy oksa.

Kép
kriemhild

Ja, Emmácska nagyon aranyos, főleg az a párnábabújós, az nagyon édes!!! :) :)

Kép
kriemhild

Ja, és kijött 1 azaz egy darab fogunk. Mért nem párosan jött??? :shock: :roll:

Kép
kriemhild

gyps, nem vagy te túl nagyigényű?! h párosan jöjjön szegénynek :shock: :lol:
Vendég

na tessék!Már Damján is kisegér.Csak még Brendus szenved szegény.Nem akar kibújni,csak fáj. :twisted:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

nekünk sincs még egy sem.

Kép
niki30

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Niki, nagyon édi Emma, főleg ahol bújik a takaróhoz :)
Hát szerinte az uszi felpörgeti őket... mi is így jártunk... hajanl 1 kor sikerült bealtatnom Zsófit, fél 11 kor volt fürcsi... és hajanl 1 kor is csak úgy hogy beletömtem a cicit... na ott 2 perc alatt besusolt :) pedig én is azt hittem, hogy na majd uszin lefárad... :roll: hát nem :?

Gyps, gratula nektek a foghoz!!!

mi még mindig a Zsófi szobájába alszunk ,és én az esti meg a reggeli szopit az ágyon ülve a falnak támaszkodva ejtem meg, a második naptól a kórházban csak ülve szoptatok... ha túl koránra esik a reggeli, akkor fél kómában vagyok :wink: api lábát ilyenkor csak arrébb tolom, ő alszik tovább :) néha én is :lol: ami mondjuk veszélyes néha mert ha Zsófi kapálózik a felső kezével és már nem egyszer akora maflást kaptam hogy tényleg majdnem kómába estem :shock:

ja és a nap híre! Zsófi hason kinyomta magát, és ahogy bámulta a feje fölötti állatfigurát, megbillent és átgördült a hátára! Kétszer!!! Hurrá! Mondjuk azóta nem csinálta mwg újból ,de akkor is tök jó!!!!!!
pici76

Sziasztok Csajok,

Áron ma viszonylag nyügi volt, délután nem aludt, úgyhogy már hétkor megfürdettem, a szopi közben viszont többször fel kellett ébresztenem, mert totál mélyre elaludt. Büfi közben is aludt, így fél óra büfike várás után betettem a kiságyába, remélem nem fog sírva ébredni....

Ma láttam rajta először, hogy ízlik neki az alma, most mandarinnal ettük. Megpróbálok én is nem ráparázni erre, végül is tejcim van, időnk van...szépen lassan csak elkezdünk enni.

Ti mit vesztek az uratoknak karácsonyra?

Nekem nem jött be a hordozókendő, nyáron nagyon összemelegedtünk benne, most sok a ruha rajtunk....Ráadásul olyan nehézkes volt beletennem a babát...de látom ez valami más.

Jó éjt megyek lefekszem, mert nagyon fáradt vagyok, holnap jövök.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Zsófikának gratula, ügyes kislány, átperdült:)

Hát nálunk sem megy mostanában úgy az ebéd. Két napja Emma nem nagyon akar a cicin és vizen kívül semmit. Az esti pótlásokat már napok óta nem kéri, a tápszert régóta nem, de ma a tejpépet sem kérte. Talán jóllakott cicivel? :roll: Aztán az ebédből sem sokat eszik, éppen h. bele tudok nyomni pár kanállal. Lehet nem is kéne erőltetnem? :roll: Csak lányok, ez már olyan jól ment nekünk, tök szépen evett....
Most vagy az van, h. nem ízlik neki, amit főzök, pedig szerintem isten. Olyan turmixokat mixelek neki fúúú, tök fini édes. Lehet, h. az édes ízzel van baja, vagy éppen akkor nem éhes? Holnap megpróbálok üveges bébiételt, hátha.
Vagy lehet, nem turmixoltam le neki totál pépesre a sütötököt.... :roll:

Ja, apával olyat alakítottunk. Volt egy kis gyulladásom, dokim kikezelt, és úgy látszik ezért ment olyan fájdalmasan a karikázás. De most....el sem hiszem.
Nem lehet, h. akinek nem megy, ott hasonló a baj forrása?

Jó éjt!

Köszönjük az Emma bókokat!

Kép
niki30

Ja, és azt elfelejtettem, h. Emma két napja olyan szarul alszik...és ettől én is. 6x biztos felébred éjszaka és a vége mindig szopi...
Kész.

Kép
niki30

Sziasztok!

Nekünk is nyügis napunk volt este már Nurofent adtam neki de csak 1 ml-t neki annyi is elég kifeküdt. A foga kínozza már látszik az alsó kettő de nem akar kibújni.
Balázs a cerbónás dobozzal szeret játszani de kéne neki minden amit nem szabad még neki. Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Ja a pecsétes szőnyeget ne nézzétek direkt azért van az ágy előtt hogy arra malackodhat ha eszik. :)

KépKépKép
rena10

Hurrá Zsófi!! Így kezdődik! :wink: :wink:
Mikor Zita először fordult hasról hátra, 3X egymás után és nem átbillenősen, hanem nyögve erőlködve, szal tudatosan munkálkodott rajta...na, aztán vagy 3 hétig nem csinálta :) utána újra. De örülök, Pici, mert már pont tapintatlankodni akartam, hogy mostmár mozogjon má' az a lány, vagy mi lesz!? Örülök :D

Fogacskának is gratu! Mi még csak nem is szenvedünk vele igazán, szerencsére. Mondjuk rág, meg szájharmónikázik :lol: :lol: szinte mindennel, de ennyi. Ja, és fog nélkül már mit csinál :!: ráharap a cicimre az ínyével, s picit meghúzza, az én szemeim meg picit kiugranak ettől :shock:

Emma tényleg tündér a képeken, szerintem annnyit de annyit változott, nagyon szép nagylány lett belőle :) És már így ül, Niki?
És Balázs is tök vagány a kádban ahogy ül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:30-kor.

Kép
ági_bp

Alma: már tettem bele őszibarit, de nem tudom :roll: valahogy nem megy, nem nyitja ki a száját...jó esetben engedi, hogy beletegyem a szájába, akkor elnyammogja, de nem az igazi. Általában fújni akar közben, egyébként is egész nap nyálat fúj, na de kaja közben is? :shock: :D
És nekünk is a pelusban van a rostja!! Remélem ez tényleg nem gáz :roll:
Melcsi, nem tudom a Karácsonyi ajándékot. Mi tavaly is vmi jelképeset vettünk egymásnak, de nem is meglepit, hanem vettük amit szeretett volna a másik mikor vásároltunk..."ezt szeretném", s megkaptuk. :) Idén nem nagyon lesz pénzünk, sajna, úgyhogy családnak veszünk, aztán egymásnak marad a szeretet :D vagy majd meglátjuk.
Én úgy teszem a kendőt, hogy nem öltözöm fel túl melegen, mert a gyerkő plusz a kendő is melegít, pulcsira a kendő, aztán a gyerek, aztán kabát, amit max alul a baba lábánál összegombolok. Az, hogy Ő vastagabb ruciban van, annyit változtat, hogy bővebbre kell a kendőt kötni. Nyáron mi sem használtuk még egyébként.

Niki, nem azt írtad régebben, hogy Emmának kijött már a foga??? Vagy nem jól emlékszem?? :oops: Ő forog már??

Doo, meg lehet kérdezni, hogy a párod mit dolgozik, hogy ilyen sokat nincs otthon? :cry: Fúú, nagyon nehéz lehet! Még jó, hogy a szüleid ott vannak!
Nem tudom kérdeztem vagy csak akartam, hogy miért gondolod, hogy lisztérzékeny vagy?

Kép
ági_bp

Ja, és megtörtént az első hajvágás minálunk :lol: már belelógott a szemébe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:30-kor.

Kép
ági_bp

Lorci, hahóó!! Mennyit híztál a disznóvágásban a sok kajától???? :lol:
(na nehogy a lelkedre vedd, viccelek!) én bizti növesztettem volna magam ott....nyamm

Kép
ági_bp

Niki, Gabi!

Tegyetek fel képeket a gyerkőcökről abban a ruhában,ami tőlünk van pls! :) Már kész az oldal, amire ki tudom tenni.

Pici! A te csajszikád már hozza nekünk a vevőket! :) Olyan édesen mosolyog. :) tessék megskubizni őtet. :)

KépKépKép
bogyra

És Doo persze Vikire is kiváncsi vagyok. :)

KépKépKép
bogyra

ági, lisztérzékenységet kérdezted már, de nem részletezném h miből gondolom :roll: :oops: egy barátnőmnél most diagnosztizálták és hát ő mesélt a tünetekről - amik egyébként gyakran nincsenek is. eddig én azt hittem h az gyerekkorban van, aztán ha nincs, akkor megúszta az embör gyereke, ha meg felnőttkorban lesz, akkor kikezelhető. hááát, most úgy hallom, ez nem így van. egyelőre kivizsgáltatom magam, aztán meglátjuk.
meg lehet kérdezni h mit dolgozik, de hát csak azt tudom mondani h annyi mindent h ez a vége - tanít, kutat (piacot), etcetera. meg hát pesten és sokszor estébe nyúlóan, meg koncertezik (ma éppen Tb-n, úgyh leugrottam :D , amíg bébi itthon bírta anyuval :roll: ) és lusta megtanulni vezetni :roll: :evil:

remélem, ma vmi front volt, mert én olyan dög fáradt voltam h de. lefeküdtem és aludtam másfél órát :shock: (mialatt mütyürke is ezt tette)

rena, jó h mondod a szőnyeget - eddig nem tűnt fel :lol:

zsófinak gratu :)

ági, jó kis husi Zita! :) ezt az ínnyel való harapást nekem elejétől fogva csinálja. de érdekes h a fogaival viszont még nem harapott meg, pedig már eléggé rendesen ki vannak bújva.

evéssel nyűglődők: most olvasott párom (azért ő, mert angolul van és én nem beszélem az említett nyelvet annyira h olvassak is rajta :oops: :oops: ) egy kölcsön könyvet (esztertől), amiben az evésről írnak és aszongya h felesleges az evésen parázni, mert a gyerek úgyis annyit eszik, amennyi neki kell, evésre kényszeríteni úgysem lehet, abból csak felesleges konfliktus származik. és a lényeg: a növekedés alapvetően genetikai progi, ami mindenképpen lefut, nem a táplálék mennyisége határozza meg (kivétel persze az extrém éhezés esete, de ez ugye nem vonatkozik ránk). ez tök érdekes, mert ezzel ki lehetne lőni egy újabb parázási faktort!
én pont azon agyaltam h mi a túrónak méricskélem h mennyit eszik szilárdból, amikor a szopit sem méricskéltem, tudván h akkor úgyis azon tipródnék. (azért megnéztem h tegnap és tegnapelőtt 10, azaz tíz g-ot evett. igaz, jó szar is volt a kaja, mert üres krumplit kaphatott csak a hányás miatt, rákövetkező napon meg két szem meggyet turmiztam hozzá, ami hát pont ugyanolyan szar ízű, mint ahogy hangzik :roll: :oops: de hát sztem a meggyet natúrban még úgy sem ette volna, mert savanyú - nem mertem megpróbizni.) ma már óvatosabb voltam a sütőtökkel, mint a céklával csütörtökön - csak picit adtam belőle. de nem turmiztam, csak kikanalaztam a húsát. kellett volna turmixolni? :roll: :oops:
Vendég

bogy, lesz fotó, méghozzá vszeg profi! hívtam egy fényképész ismerőst és azt a rucit adtam rá!! :D különben az ujja éppen jó, úgyh asszem a keresztelőig már nem fogja húzni, újat kell majd szerválni. főleg h bizonytalan ideig elnapolva az esemény :roll:
Vendég

jóreggelt!

Hát ilyen az én szerencsém. Megkezdődött az utsó hetem itthon, gyerek meg tiszta takony. Ráadásul elég masszív, mikor szívjuk is alig jön, de szörtyög az orrában ezerrel - bocsi a naturizmusért-. Most nem tudom vigyem e dokihoz, nincs láza, meg jó kedvű. A mi dokink nagyon nehezményezi ha "feleslegesen" viszem el a gyereket. No lehet még a mai napot megvárjuk. Aludni nem sokat aludtunk, sírva felkelt mikkor már zavarta a cucc az orrában. Ráadásul ma be kell mennem a yardra vizsgázni.

Pici! Gratula a kicsi Zsófinak. Nekünk is először ilyen véletlenül sikerült, pont a tv alatt volt és a tv-ben reklám kezdődött, amit ő nem hagyhat ki:-)) Komolyan féltem, hogy elrontom a gyereket azzal, hogy számomra a háttérzaj a tv és hogy rá fog kapni. No hát a gyermeket baromira nem érdekli a tv mehet egész nap, kivéve a reklám. Azért odavan:-)) Úgy látszik még nincs ízlése:-))) Reklám alatt etetni is nagyon könnyű és tiszta dolog:-))

No lépek, mert hív az úrnőm:-)))

Márti
stella2007

Jaj, azt nem írtam, hogy csak én vagyok ennyire béna a turmixolóval? Most azt a fél almát meg negyed barackot hogy turmixoljam le, annyira kevés mennyiség! Tegnap próbáltam, de nem lett jó. Majd biztos ha több adag lesz, persze. De nem akartam annyit csinálni, aztán így is én ettem meg egy részét. A már lereszelt alma meg kiolvadt barack meg másnap azért csaknem annyira frankó, nem? :roll: Ti hogy csináljátok, ill csináltátok az elején ezekkel a kicsi adagokkal?

Mi kaptunk ajándékba Tupperes babatányért, zárható teteje van. Bogyra ebből egy fajta létezik, vagy több is? Ha van más típus is, lehet érdekel majd, abban gondolom jól eláll a kaja 1 napot, ugye?

Stella, jaj, az olyan rossz, mikor szívod aztán meg "ugyanúgy"szörtyög tovább. Nekünk is ilyen volt legutóbb. Mi mindig befújtunk Sterimar-ral előtte. (Egyébként nem olcsó, múltkor ledöbbentem a patikába, hogy ennyibe kerül!)
Nem haragszol meg, ha annyit mondok, hogy szerintem kaja közben ne engedd, hogy TV-t nézzen. Jobb ha Rád, ill. arra figyel amit csináltok: esztek. Ez azért elég fontos dolog, mármint a kajálás, és meg kell tanulniuk enni, majd falatozni stb, s közben ARRA figyelni.
Szerintem elég gáz, hogy én felnőtt fejjel is jobban szeretek a TV előtt enni, mint ülni a konyhában és lesni a falat :oops: :evil: csak ezért is, jobb ha nem szoktatjuk rá Őket már most.

Kép
ági_bp

Ági, de írtam már régebben igen, h. áttört a foga. Dokinő azt mondta, nini itt két fogacska áttőrt, de számomra az még nem fog. Két fehér pötty, vagy mi. Nektek milyen?

mindjárt jövök még reagálni...

Kép
niki30

Ági,
azzal a nagy (normál) turmixolóval próbálkozol? azzal nem csodálom, ha nem megy. :lol: nekem vab egy picike (pont babaadagnyit darál össze), asszem elvileg hagymának lenne való vagy mi.. de elejétől erre használom.
Amivel boldogulnál még az a botmixer, pont az Elektroworldben láttam 2-3 ezerért, nem egy tétel, és évekig kitart (nekem egy Braun van), adtak hozzá egy műanyag mérő edémyt, amiben szintén leturmixolhatod, szerintem ez a legideálisabb ilyen picike adagokra. A nagy turmixgépben gondolom csak felkeni az oldalára a hozzávalókat. :? :lol:

Jó a séró amúgy.. :wink:

Márti, jobbulást a hercegnőnek!

Rena,
nyugi, nem azt nézzük.. :D amúgy meg szerintem miindannyiunk szőnyege pecsétes, de ha még nem az, akkor legalábbis majd az lesz! :lol: (Én kb 1 hónapja tisztítottam ki, persze fehér színű :evil: kézzel a Vanissel, és már teafoltos by Viki, meg még van jópár ismeretlen eredetű rajta :? )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: