Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Jesszus milyen sokat írtatok, mire végigolvastam, a felét elfelejtettem amire reagálni akartam.
Köszönjük a gratulációkat a lányzóhoz. Nem azért mert a mi lányunk, de tényleg kisimult a bőre. Én rosszabbra számítottam, mert az újszülöttek általában nem a szépségükről híresek. Bár azt mondják, hogy az édesanyának a saját babája még akkor is szép, ha amúgy célklaszínű és ráncos....
Heni, gratulálok a kisfiadhoz! A párom is azt mondta nagyon klassz, kisimult legényke!
Detti, nagyon klassz lett a bölcsőtök, tök jó, hogy ilyen ügyes a férjed! Az enyém is megcsinál bármit itt a háznál, na de hogy egy bölcsőt elkészítsen az azért meghaladja az ezermester képességeit.
Luna, ez a torta brrrrrrr..... Irtózom a bogaraktól! Mikor ideköltöztem furcsa volt, hogy a fürdőben csótánnyal találkoztam főként a nyári meleg időszakokban. Kérdeztem a páromat, hogy nem tartok elég nagy tisztaságot (takarító és tisztaságmániás vagyok) azért jönnek????? Erre mondta, hogy pont a tisztaság miatt jönnek... Akkor nem kéne takarítanom kérdeztem
Mivel az első nyaramon szinten minden másnap találkoztam velük a fürődőben két hét után közöltem vele, hogy vagy én vagy a csótányok, válasszon. Így a fürdőszobapadlón kicseréltük a túlfolyónak a rácsozatát egészen pici apró lyukasra, a lefolyókba kivehető szűrőt tettem és a mosdónál a túlfolyó lyukat betömtem alufólagombóccal. Na utána megszűntek jönni.
Ja és Luna, minden tiszteletem a tiéd, hogy előre főztél a fagyasztóba. Én is azt terveztem, aztán az ágyfogság keresztülhúzta a számításaimat. De eddig lányzó nagyon jól viselkedik, szóval van időm a főzésre.
Csilla, nagyon édes Léni, főleg a fürdős képe tetszik nagyon!!!
Van valakinek tapasztalata Angelcare-el???? Az első pár éjszaka nem volt semmi. Aztán tegnap és tegnapelőtt éjjel 2× is riasztott, illetve a riasztásig nem jutott el, hanem "csak" a figyelmeztető hangig, ami 15 mp légzésszünet után van (ez után még 5 mp és megy a riasztás, ha még akkor se lélegzik). A frász jött ránk. Azonnal felugrottam az ágyból és néztem hogy lélegzik-e. Persze lélegzett. Lehet, hogy csak téves riasztás volt??? Vagy nagyon mélyen alszik és elfelejt lélegezni pár másodpercre???
Nem változtattunk semmit a gyári beállításokon, az érzékenysége a 2,5-en van ahova gyárilag van állítva..... Azt írja a használati, ha van téves riasztás akkor addig növeljük az érzékenységet amíg nekünk jó nem lesz. Volt valakinek ilyen téves riasztással tapasztalata, vagy honnan lehet tudni, hogy téves volt????
Mi van akkor mire én odaugyrok már megint lélegzik, de előtte pár mp-ig nem lélegzett, tehát mégse volt téves a riasztás??????
Csilla ha jól tudom nektek is ilyen légzésfigyelőtök van, neked mi a tapasztalatod??? Persze más véleményére is kíváncsi vagyok!!
5 és 3 héttel a születése előtt kaptam tüdőérlelő injekciót. Az összes vizsgálati eredménye tökéletes.
Bár inkább keljek minden éjjel téves riasztásra, mint hogy baj legyen......
Hari drukkolok, hogy babó most már akarjon kibújni.
Nyuszika, te is nagyon a finishben vagy már!
Nálunk is jön a meleg. Eddig még egész jó elviselhető időjárás volt. 25-26 fokkal, de melegedést mond.
Az időjárás egyébként kikészít. Már abból a szempontból, hogy soha nem tudom eldönteni, hogy öltöztessem fel a lányzót. Fázni fog-e, vagy melege lesz-e???? A legrosszabb, hogy azt nem tudom eldönteni, ha majd már mehetünk sétálni akkor hogy öltöztessem??? Mint magamat? Vagy egy kicsit melegebben?
Ja és van valakinek tapasztalata a szülés utáni lehangoltsággal kapcsolatban? Borzasztóak ezek a női hormokok. A terhesség alatt a terhesség miatti hormonok borítottak ki. Egyik percben sírtam a másikban nevettem. Most meg a szülés utáni hormonok bolygatnak fel. Sajnos most többségben sírhatnékom van. Bár ahogy telnek a napok egyre jobb, de azért aggódom.
Nagyon jó olvasni a szüléstörténeteket. Nálam minden olyan gyorsan történt, hogy szinte fel se fogtam. De az biztos, hogy ha természetesen szültem volna olyan szülést szerettem volna mint Henié!
Geo, mikor teszel fel képeket a babaszobáról?? Én már nagyon kíváncsi vagyok rá, meg úgy álatalában az új lakásotokról, hogy milyen lett berendezve, persze csak akkor ha megosztható másokkal is..... A vizsgáidhoz drukkolok, nem semmi, hogy még van erőd tanulni és vizsgázni így a finishben.
Ja és azt hiszem be fogunk szerezni egy olyan szemetest ami egyenként csomagolja a pelusokat. Mert az az egyszerű szemetes eléggé ontja a szagokat amikor felnyitom és beledobom a pelust, vagy amikor cserélem a zsákot benne. Pedig minden nap levisszük és ürítjük.
Melyik az a fajta amelyikbe nem kell feltétlenül az utántöltő kazettát venni, hanem a rendes szemeteszacsi is beletölthető??????