Nagyon jók a képek! Juci! Irigy vagyok, hogy nyaralni voltatok. Én is akarok!!!!!!! Majd jövőre szerintem bevállalunk egy Horvátországot. (Bár én tutira soha az életbe többet nem veszek fel fürdőruhát. ) Nektek is csúnya maradt a hasatok??????? Nekem katasztrófa!!!!
Hát én már több mint egy éve nem menstruáltam. Nem mintha hiányozna...., de már azért párszor voltunk együtt, úgyhogy remélem nem azért nem menstruálok mert megint terhes vagyok...
Egyébként nekem még mindig nem esik jól együtt lenni a férjemmel, pedig nem is hüvelyi úton szültem. Nekem is az van van, amit Binyek írt, hogy a melleim is fájnak meg a hasam is csúnya, ráadásul a hüvelyfalam is fáj...asszem összeszűkültem fél év megtartóztatás alatt.
Este megyünk a kozmetikába fülbelövetni!!! Szerintetek milyen éjszakám lesz????
Gyermekeim egyébként tündér bogarak. Nem lehet egy szavam se. Lányomat már megneveltem a sokat vitatott módszeremmel, a fiammal meg sose volt gond. Úgyhogy most órát lehet hozzájuk igazítani. Kivéve éjjel, amit én sem értek teljesen. Egyszer 3-kor kelnek, máskor meg 6-kor. Ki érti ezt...
Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de én még csak most pár hete kezdtem el igazán élvezni a Bébikéimet. Az első 3 hónap nekem rémálom volt, most viszont alig várom, hogy felébredjenek és játszhassunk.

Jázmin babám
Lilicicám
Ez az Anya nagyon vicces!!