Sziasztok!
Lanta: köszönöm a szénhidrátos linket, mindjárt megnézegetem.
De holnap megyek diabétesz szakrendelésre, ott remélem megdobnak valami irománnyal, mert amit itt a kórházban kaptam, azzal nem tartok ki szülésig. Csak pár alapanyag szénhidrát tartalma van benne, amivel nem sokra megyek.
Ja, és kíváncsi vagyok mit mondanak egyáltalán...
Csajok! Nektek még nem kezdett zebrásodni a bőrötök? Én tegnap sajnálattal vettem észre tusolás után, hogy az egyik mellemen lett 3 gyönyörű lila csíkocska. Pedig nincs valami nagy mellem, és igazából még nem is nőtt olyan nagyot. A hasam egyelőre csíkmentes. A fenekemen és a combomon meg a régi hízás-fogyás eredményei vannak, de újabb csík nincs.
A hasamat kenegetem a mamaolajjal, de a mellemet nem. Egyáltalán nem gondoltam, hogy csíkosodni fog, vagy max szoptatáskor.
Szerintetek mit tehetnék, hogy ne legyen több csíkom? Egész nap hordjak melltartót? Ha itthon vagyok eddig nem melltartóztam, mert olyan kényelmetlen, és meleg.
A talpatok nem szokott fájni? Nekem az utóbbi héten minden nap fáj a talpam, pedig alig mászkálok, és csakis lapos talpú saruban járok amióta jó idő van.
A.m: hát látom kaptál pár jótanácsot. Nagyon jót kuncogtam magamban (persze ne vedd sértésnek), mert elképzeltem ahogy egész nap tornázol, hol négykézláb, hol fejenállva, hol elemlámpával világítod a hasad... nagyon muris elképzelni.
De persze ez egy komoly dolog, és kívánom, hogy megforduljon Gyuszika.
Hát ez a BABAZENE itt az oldalon nekem is kiviszi a fejemet. Néha le bírom lőni, néha nem. Már próbálkoztam mindennel (stop gomb sem megy mindig). A legidegesítőbb, hogy ha teljesen lerakom a mozilla ablakot, mert mást akarok csinálni, akkor sem hagyja abba a nótázást. És már elég régóta mindig kétszer kell bejelentkezni, mire egyszer beléptet a rendszer. (ez idő alatt pontosan 4-szer indul újra a babanóta)
Jók legyetek!
Csütörtökön jövök!