megjöttünk az usziból,Lilu-pinu beájult
hát,Csillu soxor eszembe jutottál,mert ma bizony már merültünk babóval

illetve csak ő

nem sírt a drága,de azért azt nem mondom,h visszakéredzkedett volna a víz alá!

én viszont olyan bunkóci vagyok,imádtam nézni a kis pofázmányát,meg a szemét a víz alatt

édeeeeeeeeeeeees

és amikor feljött,csak pillogott és nézett rám a nagy,vízes szemeivel
és képzeljétek,annyira aranyos volt,mikor háton húztam,hátravetette a fejét és a kezeivel olyan finoman húzta a fejem magához és ezerrel mosolygott,majdnem bepisiltem a gyönyörűségtől

Lilinél elég ritkák ezek a finom mozdulatok,azért is voltam annyira oda tőle,nagyon meghatódtam,még most is lúdbőrös lettem,ahogyan írtam

...
Lorci!fogtól tényleg lehet nyákos a kaki!nyugi kicsim,minden okés!
hülye doki,h kinyom!
Doo!én nem csak a pillanatért irigyeltem a papát,hanem ha benneteket olvaslak,akkor azt az odaadást is amire készek vagytok a babáitokért!ha ilyet látok,jövök rá,mennyi mindentől fosztom meg magam,h én kicsit(

)merev és pánikolós vagyok....túl sok erőmet és energiámat vesz el mind a pánikolás,mind az elveim,így nem marad az ilyen sokk helyzetekre,mint ez a pár nap volt.
és ugye,h eszébe jutott anyudnak,h mégiscsak másztál

most kereshettek más magyarázatot arra,amire idáig a nem mászást fogtátok

fel van adva a lecke!
Viktória is fog,csak még kicsit csimpizik anyán!

különben én is hiszem,h a születése körüli problémák lehetnek a háttérben.
Niki,megvagyok,okés már aggódtam és hiányoltalak!Jó,h ilyen szuperul telt a 7végétek, és apa milyen aranyos,vigyázott Rátok!De azért kikapsz,nem szoktál Te csak úgy elutazni!Mindig szólsz előtte,ejnye-benye!

vagy én voltam figyelmetelen
Gabi!tök szupi a babakocsi!és milyen kis peckesen,úriasszonyosan tartod a fejed!

csak vicceltem,gyógyulgass mihamarabb!
Ági,Neked szerettem vona még vmit,de a másik oldalon van,amit írtál,elfelejtettem.........
Buta,buta,butabrigi
de majd jól megnézem és akkor eszembe jut
csajok!jó,h írtátok milyen veszélyes ez a bébi főzöcske,gyűjtöm a lehetséges válaszaimat és magyarázataimat arra a kérdésre,h te miért bébiételt adsz a gyereknek
de tényleg,a fene se gondoná,h mennyi kórsággal nyavajával és stesszel jár ez a hozzátáplálás

ez kel még az én paranoid formámnak
Különben Pici,Neked akartam még,h én is megpróbáltam a barackot Lilinek újra,alig evett belőle,és másnapra két pötty lett a fején

mondjuk én nem gondoltam rá,h ettől lehetne,csak mikor Te írtad...
Na megyek,mert lassan lejár a szabadidőm,mindjárt ébred Lilu,akivel megint olyan szerelemben vagyunk