A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ideértem 8)

Ez a takarítás... Mikor mi Db-ben laktunk, ott járt valaki takarítani. MOndjuk, sok volt az idősebb is, nekik már nem ment volna. Az lakásszövetkezetes lakás volt.

Igen, jó kis eső volt, és leesett megint egy fél órája.

G. hozott egy több mint tíz kilós dinnyét (ingyen kapta valahonnan). A fele sem fér be a hűtőbe :shock:

Jó, menjünk Máltára, megszavaztuk :P

Irina, én nem is terveztem extra könyveket. Örülök, ha végére érek a teendőimnek.

Kezdem is :arrow:

Kép
vindolanda

Megnéztem egy House-epizódot, lezuhanyoztam, jöhet a munka. :lol:

Irina, én nem is tudtam, hogy korhatáros. :oops: :roll: Mi simán elvittük Bercót, persze ismerte az eddigi részeket is. Most azon gondolkodom, hogy vannak-e benne durva részek, ...de nem igazán. Nekem nagyon bejött, jó humorral írták meg. Nekem talán ez a rész tetszett a leginkább. No, eszembe jutott, egy rész talán van benne, már nem emlékszem, hogy hogyan hívták a lényeket, én olyan szirén-féleségnek nevezném őket, csak sokkal undorítóbb kiadásban, ott volt egy kicsit durvább rész, ezek a lények megpróbálták "elcsábítani" a csapatot, de Many (nem tudom, hogyan kell leírni a nevét :oops: ) észnél volt. :lol:

Mondom, én nagyon jól szórakoztam.

takarítás: én azért nem vagyok hajlandó fizetni, amit szerintem nyugiban mi magunk is meg tudunk csinálni. :wink: :lol:

Na, tényleg dolgozok.
dmaggie

Sziasztok!
Most vagy alszom ma éjjel három órácskát vagy nektek írok. Azt hiszem, a középutat választom, összecsapom kicsit, bocsi! :)

Nem tudtam kihagyni: viaszosvászon csipketerítő. :) Amikor összeházasodtunk, nem terveztünk ebédet, csak úgy gondoltuk, hogy két tanú és slussz-passz. Aztán jött a barátunk, hogy ne csináljuk már, ott van az ő pizzériája, menjünk oda, nem kell érte fizetni, beszerzési áron kapjuk az italt, vigyünk ennivalót, megsütik. Na, az lett a vége, hogy lett minden, étel-ital bőven. Az esküvőnk délelőttjén derült ki, hogy igen ám, de ott nem szoktak csak pizzát sütni, tehát sem étkészlet, sem asztalterítő nincs. Étkészletet összedobta a család :)) ötven vagy hatvan főre, már nem is tudom, én meg lementem a szomszédba a Kátay-ba, hogy adjanak nekem valami nagy terítőt, mert kell az esküvőre. Hát mit adtak? Azt hiszem, hogy sejtitek. :) Ezt a műanyag csipketerítőt, amit vágni lehet méretre. :) :) :). Végül nem volt olyan giccses, mert a barátnőm bűvész és ő készített szép díszítést, úgyhogy jól nézett ki, nagyon rendben volt. :) Még műsort is kaptunk. :) Jól sikerült végül ahhoz képest, hogy csak két tanúval indult a dolog. :)

Irina,
micsoda szép helyen voltál! :) Csodálatos! :) A szemét, az emberek hozzáállása meg ez az egész... hát igen... magyar sajátosság... Nem is tudom, valahogy nagyon elvesztünk a világban, nincs kultúránk, nincsenek hagyományaink, az értékeinket hagytuk el elsőnek... Nem jó, de ez van... Azért remélem, még fog ez változni. :)

Maggie
a tanárok nyelvhasználatával talán azért nem foglalkoznak, mert feltételezik, hogy helyesen működik. :)
Hála az égnek, nálunk nem porosak az ajtók, elég szépen rendben tartják. A lakókertben szép zöld a fű, szép kis házacskák vannak itt, kétemeletesek + a tetőtér. Jó helyen lakunk, tiszta is, kertváros rész. De amikor felszállok a buszra és elkezdek közlekedni, akkor nagyon ki tudok akadni... Az emberek mentalitásán is, meg az egészen. Amikor mész a babakocsival és kikerül, hogy eléd vágjon, persze te nem tudsz menni, mert ő kikerült, aztán utána lelassít. Míg neki kerülgetni másokat pár másodperc, de én babakocsival nem tudok kerülgetni. Ez a figyelmetlenség, teljes képtelenség számomra. Meg amikor fel akarsz szállni a babakocsival, eléd vágnak, majd utána vársz, hogy félre álljanak az utadból, mert beálltak a babakocsi helyére. Hiába, nekem ez nem fér a fejembe...

Na tovább nem bírom, kész vagyok, megyek aludni. Eddig pakoltam, de éjszaka tanulni szoktam, mert még az anatot helyre kell tennem.

Anitja
neked szabad most repülni? Én is hánytam mindkét gyereknél, utáltam... :(

Dettyk
cukik a képek! :)

Szép napot nektek, lányok! :)
piroska.103

Halihó!

Konkrétan hullának érzem magam. Megint nem tudtam volna elaludni. Miért van ez? A. szerint túltanulom magam.

Piroska, de igen, foglalkoznak a tanári nyelvhasználattal, csak nem olyan szemszögből mint én. Legalábbis eddig még nem találtam ilyen jellegű kutatást. Egyébként nekem is volt egy olyan tárgyam, hogy tanári beszédmagatartás. Nagyon érdekes volt, így még soha nem került elő a téma. Viszont olyan emlékem is van róla, hogy kb. 11-13 oldalas főleg alkalmazásos feladatsor volt a vizsga. Őrült mennyiségű feladat, kevés idő, csak úgy füstölt a tollunk. :lol:

Hú, akkor jó kalandosra sikeredett az esküvőtök.
dmaggie

Már ébredezünk 8)

Éjjel nagy zuhé volt.

Piroska, a lényeg, hogy jól sikerült az esküvő:)

Most ennyi, de jövök majd napközben.

Kép
vindolanda

Ebéd kipipálva.
Délelőtt boltokban jártunk, Rugó biciklizett, szerintem kicsit elpilledt.
Most legóemberekkel akar játszani - na, ahhoz nyomok egy kávét
:roll:
Ma akváriumot is takarítunk majd.

Kép
vindolanda

Mi is voltunk boltban, tecsoztunk. Bercó mióta felfedezte, hogy hot dogot lehet ott enni, kifejezetten szereti. Bár annyire megsértődött azon, hogy nem vettünk meg neki valamilyen Pókemberes játékot potom hatezerért, hogy inkább nem kért. Jól kitolt velünk. Azért annyira nem tud megsértődni, hogy fagyit se egyen, azt már nagyon kért.
Ma mákusgubát készítettem, a nagyok már jó ideje kérték.
Elaludtam Bercóval, most ébredtem.
dmaggie

Én reggel vakumos kezelésen voltam :-) aztán vízfestékeztünk míg Dalma aludt, aztán bicóra fel..Dalma is élvezi, át apuhoz, mert a túrórudik ott maradtak, ott kis hintázás, bent játék...aztán haza, ebéd, alvás..most éledeznek!

du-án még nem tudom mi lesz a program..nagyon párás az idő...lehet megint zuhé lesz, akkor inkább nem megyünk messzire!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, erőteljes pálmaház feelingje van a dolognak :roll:

Maggie, hol van az a hotodogos pontosan?????
R. is hotdog párti :wink:
Hú, jól kitolt veletek :lol:
Mit tudott az a játék hatezerért?

Vákuumos kezelés :shock: 8)

Mi túl az akvárium-takarításon és fagyibácsin. Rugó épp felmossa a lépcsőt kinn, ezt inkább nem nézem :roll: :lol:

Megyünk ki a hintaágyba sárgadinnyét enni :arrow:

Irina, Ádit trenírozd, mert Rugó kinézett egy nagy 2x2-es szivacsot a nagy szoba közepén, hogy ott fog aludni vele :wink:
Amúgy aludni szoktak ott vendégek, szóval működik a dolog.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk, mi az a vákuumos kezelés? Arcra, testre?

Maggie, Bercó :lol:
Ádinak kivételesen vettem mostanában egy játékot (Jáva, a bnőmnél láttam, nagyon megörültem, hogy ez nem csak a mi gyerekkorunkban volt, tudjátok építeni lehet vele, én imádtam anno: http://java-epito.hupont.hu/).

Vindo, jó kis programok. Ádi újabban akváriumot akar, megvárom, mennyire tartós lelkesedés ez. Mert ő általában mindent akar (újabban vmit nem is akar, hanem a "kell" kifejezést használja :lol:) S. nem túl lelkes, szerinte sok a macera vele (neki volt akváriuma, igaz, nem ilyen kis korban).

Megnéztük a Közlekedj okosan 3 részét diafilmen, elég agybomlasztó, viszont nagyon jók a bevágott ladák és trabantok. Plusz hallgatni kezdtünk egy meselemezt, és bár Szabó Gyula nagyon jó mesélő, de inkább ne énekeljen.
irina

Apa alszik már csak.

A tecson belül van, nyílt egy bisztró, ott lehet kapni mindösszesen 100 Ft-ért vesztegetik, olyan mint az ikeaban. Nagyon kulturált, le lehet ülni, van kézmosó, készszárító. Régebben szerintem a pékséges rész volt ott.
Egyébként a tecso új arculata nekem bejön, csak a sok lüke nem változott. Mindig figyelni kell, hogy Bercót el ne tapossák.

Irina, Jávank nekünk is van, éppen ma építettek belőle egy autót Bercó és az apukája. De van egy F1-es Ferrarink is belőle. :lol: Azt még Gergő alkotta akkor, amikor Bercó megkapta.
dmaggie

Hú, Kaqk, nagyon belehúztál. Én is kipróbálnék egy ilyen kezelést, mindig szemezek vele, csak hát a kedvem... :wink: :lol: Bár a Bónuszosok ajánlanak ilyeneket is.
dmaggie

Maggie, Rugót mélyen meghatotta Bercó pókemberes története, megsajnálta, és felajánlotta a gyurma-pókemberét.
Íme:

Kép

Betette nektek egy ajándéktasakba.

Köszi a hotdogos infót.

Egy jól beállított akváriummal nem sok gond van, hetente olyan 15-20 perc.

Kép
vindolanda

Ezt a Jávát nem is ismerem, jónak tűnik.

Kép
vindolanda

Test kezelés, cellulitisz elleni, ez is Brigádos, ennyiért megérte, és kiderült hogy ovistársa anyukája csinálja..:-)))

mindent bevetek most már, egészséges étkezés, edzés, kezelés...hűha

KépKép
kaqk
Debrecen

Ádi spongyabobos kifestőzik, nyugi van. :-)

Piroska, jó esküvőtök lehetett:-)
Hát én nosztalgiából először olyan szállásokat néztem a Balcsira, ami kicsit retro és van viaszosvászon terítő is (komolyan). Így a félig retro hotelt találtam, ahol még azokat a régi menzás korsókat használják.
Mikor lesz a vizsgád anatómiából?
irina

Kaqk, nem semmi vagy 8)

Irina, viaszosvászon terítő :lol:
Mennyi egy éjjel/fő?

Kép
vindolanda

Kaqk, köszi, hát rólam a cellulitiszt nemigen szedi le semmi :-)
Nekünk fodrászoznunk kellett volna a héten, nem jött össze időben, kicsit elhanyagoltan festünk.

Vindo, nagyon állat ez a pókember! :-) Rugó drága milyen nagyvonalú :-)
irina

Kaqk, köszi, hát rólam a cellulitiszt nemigen szedi le semmi :-)
Nekünk fodrászoznunk kellett volna a héten, nem jött össze időben, kicsit elhanyagoltan festünk.

Vindo, nagyon állat ez a pókember! :-) Rugó drága milyen nagyvonalú :-)
irina

Már mi is elég kaotikusak vagyunk. Vágnom kell a haját G.nek meg Rugónak is. Az enyémet is lassan, de akihez járok, az meg Bösz-ben dolgozik. De mire jönnek a tömbösítések, összekapom magamat.

Kép
vindolanda

Köszi.
Igyekszik az ember az élet minden területén - különösen, ha Pókemberről van szó.

Kép
vindolanda

8) Köszönjük szépen. :lol: :lol:

Mi meg másfél órája kocsikat takarítunk az udvaron, Bercó meg a nagyokkal vízipisztolyozik. Csurom vizesek már.
dmaggie

Vindo, kb. 15 ezerre jön ki hármónknak egy éjszaka reggelivel, hotelben. Szerintem elfogadható, ahogy a menő hotelek árait elnéztem, kimondottan olcsónak tűnt (mondhatni a legolcsóbb volt a kínálatból). Van saját strandja. Ja, Siófok. Agárdra végül nem mentünk múlt héten a rossz idő miatt, de a szállás sem jött össze.
irina

Maggie, hát én jávából eddig egy kosarat raktam össze, nem hinném, hogy eljutok a ferrariig.
irina

Írtam amoda. :arrow:
irina

Közben rájöttem, h pár dologra nem reagáltam:

Maggie, köszi a jégkorszakos véleményedet! Igazából én a szülői ítéletedben bízom meg, a 6-os korhatárt minden gyerekrajzfilmre is rávágják kapásból, talán a Bogyó és babócánál nem meg a Halász Judit-filmnél, de az összesnél igen, csak ettől még ugye lehet az adott rajzfilm nagyon barátságos meg kevésbé az is.
Nem-alvás: valami meditációszerűséget vagy hasonlót lenne érdemes kipróbálnod elalvás előtt közvetlenül.

Vindo, könyvolvasás nyáron: hát én a szakmaiakra gondoltam, regényekre meg szórakozoásra már nem is merek gondolni. Ha este az előbbieket nézegetném, a bolyais kutatással nem végeznék (szeptemberi határidős). De még így is mázlista vagyok, hogy nem kell mondjuk bébiszittert fogadnom, mint egy bnőm, aki az ösztöndíját erre költi, hogy dolgozni is tudjon néha napközben, mert a gyerekek este is sokáig pörögnek. :shock:
irina

Irina, jó szórakozást majd hozzá! Kíváncsi vagyok, hogy Neked hogy tetszik majd. Bercó mozizási "szokásai": egyből a popcornt és a kólát követelte. :lol:

Hn. 8-ig tartott a kocsimosási projektünk. De mindkét kocsi csillog és villog. Bár a Kedves lemosatta mosóban, az övét csak belülről kellett rendbe rakni.

Jáva: apa nagy szerelme a lego után. Bercó meg az oviban kattant rá, akkor vásárolt gyorsan A. pár doboznyit a neten. De ezekkel tényleg szokott játszani.

Irina, ez jól hangzik. 8)
dmaggie

Alvás: szerintem is az lehet a baj, hogy az agyam pörög, pedig a szemeimmel már nem nagyon boldogulok, meg agyilag is fáradtnak érzem magam, de amint vízszintesbe kerülök, valahogyan beindul. Jó ellentmondásos, de valahogyan így van.
dmaggie

Segitseg!

Nem boldogulok Emmaval. Az altatas mar kikeszit. Csak ugy hajlando elaludni, ha mellette ulunk es fogjuk a kezet. Nem mond semmit hogy miert kell ez,
De delben meg ugyes, enek utan kijovok az ajto elott internetezek allva par parcig es mar alszik, de este, olyan hiszti, siras, zsarolas megy, vegul mindig celt er, h dalma ne ebredjen, nem lehet ott agyno mert kijon sirni. Nem tudom mi lehet a megoldas.
Vannak alvokai 1000, a ejjeli feny s van 2 a szobaban, mi kozvetlen melletti szobaba gyunk, szol tv, feny is van.

Otletek??????.?.

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, köszi! :-) Még lesz időnk kettesben bőven Ádival, vmelyik délelőtt elviszem akkor élete első mozifilmjére. Én kisgyerekként lettem ilyen mozibubus, a mai napig emlékszem a nagy élményekre, és ha nagy bajaim vannak, néhány fontos emberen kívül csak a filmnézés tud lehiggasztani.
Szerintem el fog múlni ez az alvásdolog, csak most nagyon pörögsz esténként is (olvasol, tervezel, tanulsz), és valszeg kellene még egy kis idő, amíg az agyad átáll a pihenésre. Pl. vmi jó (nem felkavaró) könyvből elkezdeni olvasni, legfeljebb belealszol. :-)

Kaqk, ha esetleg félelem, testvérféltékenység vagy erősebb kötődési szándék van Dalma rituáléja mögött, akkor úgyis csak az ok elmúltával javul a dolog.
Nem tudom, mennyire vigasztal, de nekünk elég hasonló rituálénk van, és minden percért keményen kellett küzdeni, pl. arra nem voltam hajlandó, hogy végigvárjam, amíg Ádi bealszik, mert az két dologgal egyenlő: én is bealszom és aznap este se lesz tanulás/munka. Így kb. 15 percre tudtuk redukálni a dolgot, van ölben fekvős simogatós rész, aztán átfekszik a párnára, akkor várok kicsit, mondom, kimegyek, ne menjek még, még pár perc, aztán újabb "kimegyek, kicsim, jó éjt", akkor jön, hogy még egy icinypicit maradjak, akkor tényleg 1-2 perc, és akkor már "kienged", puszi, kedves szavak, ígéretek stb. Ez nagyjából beállt. Minden másnak vagy sírás volt a vége, vagy ha nem is, én éreztem magam rosszul, ha kijöttem. Szóval kell alkudozni, plusz elmondani, hogy miért jövök ki (még akarok apával lenni, beszélgetni, dolgoznom/tanulnom kell, össze kell másnapra pakolnom stb.).
Sok sikert! :-)
Dolgozom, jó éjt mindenkinek!
irina

Kaqk, bocs, Dalmát írtam Emma helyett.
irina

Kaqk, lehet, mégis a sötéttől fél... Vagy csak nem álmos eléggé?

Irina, biztosan jó lesz majd 8)

Bercó mozizik. Ja, Gáborral kezet foghatnának, nála is mindig ezek voltak az elsők :lol:

Na, elkezdem mai teendőimet.

Kép
vindolanda

Kaqk, én is valami olyat ajánlanék, mint amit Irina írt. Egyeztséget kellene vele kötni, hogy mennyit maradsz és elmondani, hogy miért is kell kimenned. Lehet, hogy ő maga sem tudja, hogy mi az oka? Egyszerűen csak veletek szeretne lenni?

Na, azért nem mozizik olyan sokat, ez volt a második alkalom. De itthon szoktunk mozis du-okat rendezni popcornnal. :wink: :lol:
dmaggie

Kaqk
nekem azt mondta egy pszichológus, hogy a regresszió sokáig kihúzódhat, lehet normális, hogy másfél év múlva is van még testvérféltékenység. De szerintem ez nem az, hanem csak egyszerűen nem kap annyit belőled, mivel ott van a tesó, nem tud feltöltődni annyira, a kis lelke rezdülései nem olyan teljesek, mint eddig. A másik meg az, hogy már nem annyira fáradt, mert többet bír. Nem tudom, mi a megoldás, én azt mondtam, hogy majd elalszanak ketten, Didri soha nem aludt el egyedül, délutánonként néha rá tudom venni, akkor bemegy egyedül, aztán elalszik, de egyébként nem. Nem kínozom, én most sem szeretek egyedül sötétben lenni, minek gyötörjem? De nem kell velem egyetérteni, tényleg, nincs semmi baj belőle, csak én úgy érzem, hogy az a legfontosabb, hogy legalább az alvása nyugodt legyen, ezért én beadtam a derekam, velünk alszik, aztán van, hogy kijövünk, van, hogy bent maradunk, mert hullák vagyunk. De volt már olyan is, hogy ketten aludtak el, nagyon édik voltak. Minden gyerek igényli a szülőt, állítólag az kell, hogy macit kap, mellé ülsz, mese, simi, aztán kijössz, ez tényleg így van rendben. Csak én nem bírom már azt, hogy egész nap kitartani, következetesnek lenni, aztán még este is. Addigra elfogy a szufla, menekülök én is aludni, így biztos, hogy elalszunk mind és apa tud dolgozni. Nemcsak nálatok gond az altatás most, ez teljes mértékben korosztályos, ne idegesítsd magad. Vagy döntsd el és csináld végig, vagy hagyd a penészbe, de ha te nem döntöttél és nem vagy képes kitartani, akkor ő ezt megérzi és jobban fog hívni, nem fogja feladni. Azzal teszel a legrosszabbat, ha egyszer kijössz, egyszer nem (szerintem). Kívánja a közelséged, hiszen szeret téged, ha néha engedsz, akkor rossz lesz neki az, hogy volt, amikor lehetett, most meg nem. Vagy engedj vagy ne. Nehéz, hidd el, mindannyian ezzel vívunk... Megértelek... Tényleg megértelek, tudom, hogy nehéz...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Koszi csajok, hat nem felelem...ez kiderult, miota szunet van rengeteget vele foglalkozok mikor dalma alszik, elvezi es tunder olyankor, szoval valoszinu ez lesz az ok hogy meg tobbet alar velunk lenni, faradtnak faradt mert egyebkent 5 10 perc alatt elalszik,
Csak estere en is elfaradok..es nem birok ott ulnines kozben elszoritja a kezem. :-( folyton kompromisszumokat kotunk 5 perc, 2 perc meg egy kicsi, de a vege az hogy vard meg mig elalszom, mindig mondjuk hogy mi dolgunk van ezt azt kell megcsinalni..de ez sem hat....,

Most remenykedunk hogy 1-2 het es feltoltodik es ismet lesz egy kis apa-anya ido Ugy hogy nem alszok el. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jó korán keltem most, mármint ahhoz képest, ahogyan az elmúlt napokban keltem. Az éjszaka sikerült viszonylag normális időben elaludni.

Ma ugye megyek a pedikűröshöz, ezért ebédről kell gondoskodnom, ezért a hűtőben található maradékokból begyúrtam egy pogácsát. Volt megmaradva krumplipürénk. Már sül is a pogi.

Kaqk, kitartást Drága! Szánjátok rá az időt, ahogyan tervezitek.

Bercó ma reggel nagyon haragos. Még mindig a motor miatt.
dmaggie

Jó reggelt!

Egyem Bercó kis haragos lelkét... Úgy látszik, tényleg mélyen érintette a dolog.
Magggie, pedikűrös 8)

Piroska, tényleg, mikor mész vizsgázni?
Hogy állsz a készüléssel?
Egyedül leszel a pót-időponton?

Kaqk, remélem, javul a helyzet.

Rugónak az altatási rituáléi változnak. Egyszer volt egy olyan három-négy hónap, amikor fürdés után egy kis lavórban kellett az ágyba vinni. Ott is beleült, G. fekve kinyomta, ő meg abból ugrott ki tízszer :roll:
Ezt a kocsis játék követte, az is tartott több hónapig. Akkor összekuporodtam, én voltam a kocsi, és Rugó kinyitotta vagy a motorháztetőt, vagy a csomagtartót. Ebből aztán vagy pók, vagy egy puszi-kígyó jött ki.
Most szerencsére diafilm-korszakát éli :roll:

Na, megyek felkeltem Rugót.

Éjjel jól haladtam. Ma el kell kezdenem egy újabb publikációt, amivel huszadikáig a fordítónak is végeznie kell. Ha ezzek kész vagyok, vissza a disszertációmhoz. Azzal szeptember elejéig bíbelődhetek.

Kép
vindolanda

Mindez helyesírási hibák nélkül :evil:

Kép
vindolanda

Végre az én férjecském is elkezdte a disszertációját írni. Nem tudtam eddig rávenni, mert nem ért rá szegény, sok a dolga. De a dolga soha nem lesz kevesebb, ha így haladunk, a doktorit meg kell írni, már három éve kezdte el, a suli nem sokáig lesz türelmes. Úgyhogy azért haladunk. :)

Mendike tegnap kiütötte magát, kifáradt nagyon. Elaludt a babakocsiban, kivettük és fürdés nélkül mentünk aludni. :) Majd reggel fürdünk. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Hú, a tegnapi napom jó kis pörgősre sikeredett. Ki sem látszottam az itthoni munkákból. De a mai sem lesz másként, azért igyekszem majd bekukkantani.

De látom, a tegnapi nap másoknál is húzós lehetett. :wink: :lol:

Piroska, éljen, éljen!!!!! Mi a témája?
dmaggie

Hahó :D

Piroska, akkor mindent bele életed párjának!
Megvan már minden, csak meg kell írni?
Mi hiányzik még?

Maggie, miket csináltál?

Nálunk a szokásos nap volt. G. dolgozott, én nyomultam itthon. Este azért ellógtam a tescoba, és Rugó nem volt velem. A szomszédban itt vannak az unokák, R. ott kokettál velük állandóan (két kislány).
Epret kap tőlük, virágot... Mindig elérzékenyül :roll:
Meg a hátsó portán is kinn voltak a srácok, öten gyűltek össze a porták sarkánál.
Este aztán munka helyett megnéztük a Három testőrt (új verzió), aztán meg belekukkantottunk a olimpia megnyitójába. Végül meg nem tudtam aludni.
Ma Gábornak fellépése van délelőtt valamelyik db-i múzeumban. Délután viszont mondtam neki, hogy vigye el Rugó játszóházba vagy valahová, mert nem tudtam haladni. Vasárnap meg horgászni mennek, ha minden jól megy.

Azért írjatok ám :D

Kép
vindolanda

Mi jól! Tegnap de-t edzés, utána rengeteg vasalás..közben a csajok édesen játszottak, egyre többet játszanak együtt Dalma örömére!Délután anyuékhoz vittük Őket és mi anya-apa idő gyanánt shoppingoltunk kicsit meg dumcsiztunk!
Hát Emma a végre eléggé kibukott annyira hiányoztunk már neki..:-( egyem a kis lelkét! annyira anyaapa kell mindig!

ma reggel voltam a 2. kezelésen, addig I játszott a csajokkal..cuki pofák.

majd vmikor nagyizunk szül, névnapok a hétvégén. :-)))

pálmaház érzés..:-((((

ja könyvtárba is kellene menni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Most van némi szusszanásnyi időm. Több sütőre lenne szükségem. :lol:

Jaj, igen, tegnap jó volt a padikűr, igazság szerint azt mondta, nem sok dolga volt a lábammal, a körmöm viszont franciás lett. Nekem tetszik, meg Bercónak is. Du kétféle édes sütit sütöttem, sült kókuszos tekercset és egy linzer-félét, amit a könyv szerint legényfogónak neveznek. Az utóbbi kétféle színű, lekvárral kell összeragasztani, ebben még Bercó is segédkezett. Közben jót takarítottam is, a gőz fölötti tojásfehérje felverésnek köszönhetően. :lol:

Ma reggel kimentünk a temetőbe, aztán aldiztunk egyet, azóta a konyhában vagyok megint, Limara-féle piknik zsömlét sütöttem, nagyon bejött a fiúknak, most meg éppen pizzás csigát, de már itt vár a fasirt is, a sütik előtt meg oldalast sütöttem a főzelékhez.

Jaj, a csiga.
dmaggie

Maggie egy hdseregre fozol? Nem semmi vagy!

Sutik....nyami...kuldhetnel kostolot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaja :lol: :lol:

Muszáj, mert akkora étvágyuk van, hogy na.
dmaggie

Tényleg, Maggie, nem vagy semmi :shock:

Itthon végre nyugi van, G. elvitte Rugót a játszóházba, én meg próbálom bepótolni, amit éjjel elmoziztam :lol:
Félszemmel azért az olimpiát is lesem :wink:

Kaqk, miket vettetek a shoppingoláskor?
Emma kis érzékeny lélek
:D

Kép
vindolanda

Sziasztok,hazaérkeztünk,mi is a nyaralásból,tök jó volt,csak rövid :) :) tekertünk,hajókáztunk,boboztunk,meseparkoztunk :) jégeső is esett :? bár csak este :) képeket majd egyszer rakok,ha apuka kedves kiszűri őket :)

:arrow: teregetni,mosni a köv. adagot :)

KépKép
viranka

Viranka
de jóóó! :) Várjuk a képeket! :)

Maggie
nálunk minden nap húzós, Mendi egész nap megy, mint a gép, egyikőnk testőrként megy utána. :) A másik túlél, mos-főz takarít és végzi a dolgát (apa dolgozik meg doktori, én tanulok). Azt kutatja, hogy a színlátás hogy korrigálható szemüveggel. Egyébként rájött, hogy van egy tanulási folyamat is.

Vindo
Hát sajnos még van hátra… még olyan nagyon tudományos eredménye nincs és ráadásul egy nemzetközi publikációja is hátravan.

Kaqk
hát igen, most a tesó miatt is anyásabbak. Nálunk is ez megy, legtöbbször anyaaaa…

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Piroska, szép lassan minden összejön majd a párodnak. A disszertációk előbb-utóbb megíródnak :wink:
Tényleg, emlékszem, amikor még színtévesztőket kerestél :P (vagy színvakokat, már nem is emlékszem).

Nálunk anyának a férje látja a színeket elég érdekesen. Mikor újították fel a házat, valahogy ő vette a festékeket, aztán pár évig elég érdekes színek voltak fenn az ajtókon :lol:

Viranka, várjuk a képeket!
Merre jártatok?
Boboztatok :shock: 8)
Gyerekek jók voltak?

Nálunk minden rendben. Tegnap még az éjjelt is megnyomtam, és sikerült jobban haladnom a tervezettnél.
Ha ma tényleg elmennek a férfiak horgászni, az már csak hab lenne a tortán. G. egyik citerás társa nagy horgász, és megtudta, hogy Rugót érdekli a dolog. Ez nagyon imponált neki, ezért tervezte, hogy elviszi valamelyik nap. De nem tudom, tényleg ma lesz-e a napja.

Itt elég melegnek tűnik az idő megint.

Maggie, Kaqk, Rugót a nagyobb Titanic játszóházba vitte tegnap G. Annyit rohangált, hogy tiszta csatak volt szegény, mikor visszajöttek. Rugónak bejött, de szerintem drágább, mint ami az Interspar emeletén van.

Ott akar a szülinapján is ugrándozni, már tervezi, hogy az unokatesóit meghívja.

Felébredt Gábor is :arrow:

Kép
vindolanda

Fel kellene hívni az akvarisztikát, hogy érkezett-e nagy teknősük... A nagyokat mindig visszaviszik, mert már nem kellenek a gazdáiknak. Jó lenne egyre lecsapni 8)

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: