Maggie
te szegénykém! Kikészültél a sok munka-suli-gyerek hajtás mellett... Pihenj egy kicsit, most ezt megérdemled!

Gratulálok a félévedért!
Nálunk is zöldbab főzi volt fasírttal valamelyik nap.

Apa főzte, míg anya tanult anatra.
Zdori
neked is gratula!

Én most nekiálltam egy kerületi babás-mamás információs oldalt csinálni, úgyhogy én most nem tudok pihenni, de majd egyszer.

Egyébként nekem ez a pihenés.
Nem lehet, hogy a kacsák azért mentek el, mert jön a hideg? Nem tudom, csak kérdezem... Mozi? Milyen mozi??? Hogy te miket megengedsz magadnak!
Vindo
jajjj, ezt olyan rossz hallani. Nem azért, mert tényleg az emberből a gyereke az állatot képes kihozni, de azért akkor is... Nem tudom, nem ítélkezem, végül is én sem vagyok tökéletes, de valahogy azért ... Hm...
Nekem ez a Rugó név annyira tetszik.

Tényleg.

Minden alkalommal, amikor írsz és olvasom, mindig átfut ez a gondolat az agyamon.

Olyan érdekes és olyan kedves. Igen, azt hiszem, hogy ez a legjobb szó rá: kedves.
Bocsánat, lehet, hogy tudatlan vagyok, de mi az a Matuka?
Heni
hát nálunk természetesen hercegnő lesz a kisasszony, de gondolom, ezt nem is kell mondani...
Olyan arik a képen a picikéid!
Kaqk
ez a kori engem annyira izgat, lassan mi is elmehetünk megnézni, szerintem érdekelné Didrit.
Irina
vééégre!

Jaj, de jó!
Te figyelj, nem gondolod, hogy durva anatból négyest kapni??? Élettan, jaj, most jön!!!! Pfúúúj! Úgy félek tőle!!!
Ki szoktad nyitni a gyereknek éjjel az ablakot, ha köhög? Didri is köhög, de az oviban mindegyik gyerek. Ilyen időben ez van... Vagy nektek ez már régóta van?
Vindo
Egy csodálatos elme? Vagy 50 első randi? Ezek olyan aranyos (az első mondjuk komoly, de nekem nagyon nagy kedvencem) filmek.

Dehát sorolhatnám, van egy csomó jó film végül is.
Viranka
milyen suli?
Most már dolgozom, mert sose lesz semmi ebből a weboldalból.