Rebe
Köszi és gratulálok nektek,nagyon szépek a gyerkőcök!Nagyon ügyes vagy,hogy idáig bent tartottad őket
Cicizés:az a jó,ha a babák minél nagyobb részt kapnak be a ciciből.Én úgy tudom,ha fáj a szoptatás,akkor a babák nem szopnak helyesen.Próbáld jól magadhoz húzni őket,úgy,hogy a pocijuk a te pocid felé nézzen.Ha sebes,arra tényleg jó a bepanthen és ha sokat szabadon van a cici.
Lanyané
Örülök,hogy minden rendben,picit húzd ki még,meglátod megéri.A szüléstől nem kell félni (mondom én,akinek komplikált csaszija volt és a műtőasztalon azon agyaltam,hogy soha többet

)Azóta persze bármikor bevállalnám ugyanezt is akár
Tüccs
A szurkálás tök normális és valóban a növéstől van.Pihenj,amennyit cdsak tudsz
Jucicuki
Tök jó,hogy minden oksi a lányokkal

Nagyon ügyik vagytok
Binyek
Én miután a lányaim után mehettem Pestre a PIC-re és 1hét után a doki

elintézte nekem az ingyen

szobát,3 napig minden etetésre lejártam,kivéve az éjfélit és a hajnal 3 órásit.Voltak állati bunkó ápolók (erről azt hiszem más is tudna mesélni),de nem érdekelt,én ott álltam az ajtóban és mentem etetni a lányaimat.2 etetés között pedig lefejtem a maradék tejcsit,és levittem éjszakára.Aztán 3 nap után feljöhettek velem a szobába,és éjjel nappal együtt voltunk.Sokkal jobb volt,mint külön,mert tudtam,hogy én 100%-ban figyelek rájuk.Nem érdekelt a fájdalom,a lányaim érdekeltek és hogy minél előbb mehessünk haza.5 együtt töltött nap után jöhettünk is.Ráncba szedtem őket
Tontica
Elhiszem,hogy aggódsz,de a gyerkőceid úgyis meglepnek és tök ügyik lesznek

Aztán meg majd haza sem akarnak menni
Nagyon jók a képek.Hihetetlen,hogy nőnek
Már mi is 6hetesek leszünk szerdán
Fanni
Nálam az anesztes állt a fejemnél végig a műtét alatt és minden egyes mozzanatról beszámolt,ez tök jó volt.A babákat nekem nem mutatták,mert ugye koraszülöttek voltak és rögtön inkubátorba tették őket.Mielőtt vitték őket Pestre,behozták a szobába,ahol feküdtem,de ott is csak Noa lábát és kezét láttam és simizhettem,mert magas volt az inkubátor,én meg ugye nem kelhettem fel.5 nap után láttam először a lányaimat,borzalmas volt
Maga az érzéstelenítés nem féj,sőt,azonnal hat és nem érzel utána semmit.Engem mondjuk ráncigáltak,mert Noa annyira lenyomta Szávát,hogy szegénykémet alig tudták kiszedni.Ezért is volt komplikált csaszim.A varrás is nagyon sokáig tartott nálam,mert két vágásom van az előbb leírtak miatt.Az utolsó öltéseket már éreztem is,de te nem fogod,ne aggódj,nekem az egész műtét nagyon elhúzódott és már kezdett kimenni az érzéstelenítő hatása.
Banika
Az én lányaim is szenvednek.Én a melegre és a frontra fogom.Ráadásul sétálni is csak este 7 után lehet

,mert különben felforr az agyvizük szegénykéimnek.Pedig olyan jókat alszanak a babakocsiban!
Száva nálunk beindult,annyit eszik.Tisztára kezd kövér lenni

Már átlépte a 3kg-os álomhatárt

Noa cica is igyekszik a saját tempójában,ő még "csak" 2850g.
Mi volt a hallásvizsgálaton?
Mi is voltunk kontrollon csütörtökön és szerencsére minden ok.Legközelebb 3 hónap múlva kell mennünk megint.
Szanet
Gyönyörűek a lányaid!!!
Bocs,hogy sok lettem,csak igyekeztem mindenkinek válaszolni