A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Riella: Orulok, hogy semmi komoly baj nincs azzal az edes kis kokuszgolyoval! :) Valoban annyira rossz latni beteg gyerekeket! A szivem szakad meg es halat adok az egnek, hogy az enyem egeszseges...es melle elmondok egy imat, hogy ne legyen semmi baja a kis manomnak. Minden este lefekveskor, amikor befekszem ferjem melle megkerdezem, hogy ugye nem lesz semmi baja a babanak? O azt mondja persze, hogy nem es nyugodtan alszom el. Annyira pozitiv a ferjem, hogy egyszeruen elhiszem neki es nyugodtan alszom! :)

Pici: Koszi aranyos vagy, tenyleg elvezem a babazast.....eddig tunemeny babuka, remelem ez igy is marad. :)
Neked is akkor jo kis alvos babud van, ha atalussza az ejszakat! :)
En is rovid ujjuba oltoztetem itthon, meg egy rugi..bar most egy ilyen kis laza napozo szeruseg van rajta. De be van jol takarva, meg zokni van a laban.Minden baba mas, lehet, hogy a te babad a meleget szereti!

Most eleg piros pottyos az arcocskaja, meg a nyaka. Ezek a hormonok tisztulasatol vannak? Gondolom. Nektek is pottyosek a babaitok?

Kép

Kép
lorcika

Sikerult kepeket felrakni! :)

Kép Jaj anya fokuszalok!!

Kép Utazok

Kép Vigyorex

Kép

Kép
lorcika

Hát lányok összejött. Mármint a kaki. Hason fekve valahogy kicsusszant elől:)
De ennél nagyobb bajunk ne legyen, nem igaz?
Pici, ez a rövid ujjas dolog. Egy ideig én sem mertem, de aztán rájöttem, kuuuurva meleg van, és ezt ők is érzik. Mondják, mindig egy réteggel többet, mint ami rajtunk van. De ha mi bikiniben vagyunk???
A kezük meg természetes, hogy hideg. Születési sajátosság. Hogy meddig? Ne kérdezd. :oops:

Mindjárt megnézem a többi sztárfotót!

Kép
niki30

Öltöztetéssel kapcsolatban még annyit, zoknit én is adok rá, mert hiszen alulró lehet felfázni.

Lorci a piros pöttyök bizony attól vannak, h. melegük van. Hm.
A védőnéni mondta nekem is, h. kicsit lazábban öltöztessem. Pedig én tényleg nem viszem túlzásba.

Kép
niki30

Lorci, de édes pofa Ricsike!
Látom Te is kis napozóban utaztatod:)
Mosolyog a kicsike álmában, tejciről álmodik és anya cicijéről:)

Kép
niki30

Lányok, nagyon vicces dolog történt.
Kislányomat délután megfürdettem, amolyan frissítőfürdésként. Szoktunk a nagy hőségben, bár korábban, mint 4 óra.
Szal ma 4-kor megfürdettem és olyan fél 5 körül elaludt. Aludt 3/4 8-ig, majd párom megetette (én addig bevásároltam), 40 perc után bealudt és azóta is alszik. Lehetséges, h. nála már korábban megkezdődött az éjszaka és megzavarta őt a fürcsi?
Elképzelhető?

Kép
niki30

pici, vszeg a meleg is benne van ebben a hordozókendős üvöltésben, persze. de ma nem tiltakozott annyit, inkább szépen csendben elaludt
:shock: :D

én rövidujjú bodyba, meg akár ujjatlanba is öltöztetem itthonra, utcára egyaránt. zoknit is csak reggel adok rá, amikor még hűvösebb van. én is úgy tudom, ahogy niki mondja h a végtagjaik nem azért hidegek, mert fáznak, hanem mert még ilyen a keringésük eleinte. a nyakuknál-hátuknál lehet megnézni h melegük van-e.

lorci, a fókuszálóson tényleg látszik h mennyire egy hullámhosszon vagytok! a vigyorex is jópofa :D

hova tűnt dóri és bringa? :shock: ennyi ideig nem éri érettségit ünnepelni! :lol:

riella, nekem uezt mondta a gyerekdokink. azt hittem h én hülye kivittem egy szeles napon és attól sikerült be a szörcsi - de nem! :oops:

ma jó napunk volt! bár alig aludt - reggel negyed hattól este f9-ig össze-vissza 2 órát tentizett :shock: de legalább nem nagyon sírt. viszont egész nap szórakoztatni kellett. attól jól van. lehet h unja a banánt, azért is sír?! :roll: :shock: :lol: én is jobban bírom a strapát, ha párom is itthon van! asszem ez is normális így :wink:
Vendég

niki, nemtom h lehetséges-e. talán igen. de akkor majd holnap elmeséled h mikor ébredt és kiderül h mi van. mert gondolom, akkor azt hiszi majd h hamarabb van reggel, nem? ill hát egyáltalán kipiheni magát és kész, felébred.
Vendég

Sziasztok!

Viszonylag jó éjszakánk volt,pedig oltári vihar tombolt odakünn,és a tetőt is verte az eső de nagyon.
Nálunk új rend van,este 8 körül teljes átmenet nélkül ,minden rendben
tiszta pelus kaja,pia után orr leszívva,spray befújva orr lélegzik,egyszer csak teli torokból ordítás és hiszti.
Semmivel nem lehet megnyugtatni,20 percig bömbi aztán iszik egy kicsit és elájul,alszik egyig eszik alszik 5ig.
A Spock azt írja este 6-9 között eme ordítás azért van mert fejlődik az idegrendszerük,nyugi majd 3 hónapos kora után elmúlik.
Erre kiváncsi leszek,??!!
Mennyire igaz az lányok,hogy amig terhes voltam azon filóztam,milyen lesz ha majd meglesz a baba és milyen volt az életem addig amig nem volt,most hogy itt van,el nem tudom képzelni az életet nélküle,és ilyenkor hasit belém a gondolat,hogy mi lett volna ha nem lehet gyerekem???Bele is őrültem volna.
Van három ismerősöm akik próbálkoznak de nem jön össze,kellemetlen mert nemsokára jönnek babázni,és még én érzem magam szarul a sóvárgó tekintetük kereszt tüzében,mert nekem hála az égnek rögtön össze jött,nekem ez volt a sors ajándéka,amiért nem ártok senkinek,és ahol tudok segítek önzetlenül,sokszor egy jó szóval,máskor emberséggel,és bár nekem sincs sok,de van aki nálam i rosszabb helyzetben van,annak pénzzel vagy egyébbel.
Ő a JóIsten ajándéka nekünk.Főleg este 8 óra után
:D :D :D :D jó akkor is az enyém mikor ordít,ennyi legyen a legtöbb.
Lehet,hogy most hülyének néztek majd,de 3 napja hozott apa őszibarackot,és egy kósza ötlettől vezérelve összenyomkodtam egy három kanálra valót és odavittem babucihoz,először csak a levét,aztán a rostokat is apránként,szépen burkolta befele,aztán a balhé akkor tört ki amikor elfogyott a legyártott adag,keze lába járt és követelte hogy még!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tündéri volt,persze azt meg lehetett nézni hogy nézett ki utána,mivel egy kanál be három ki elven ment a móka,de elfogyott a cucc.Aztán ásnap megint kapott,akkor már többet,azóta imádja.
Meg én is mert az a konyharuha kuka a barna foltok ugyanis nem jönnek ki....de ennyi áldozatot megér,védőnőnek egy szót se!!!!!!!!!Meg is enne azon nyomban,hogy nem vagyok eszemen.
Én is ettem,más gyerek is és nem haltunk bele,jobban tud kakilni,nem fájt a hasa,igy azóta is bátran adom neki.....ne mindig azt az egyhangú tápszer egye,bár mindig kérdezem babucit,hogy most éppen mi a menü,brassói,tejszines husi,zsíros deszka kovi ubi,nagyokat cuppog és csak nyeli ,mint kacsa a nokit.
A bébihordóba nekem is bazira befülled,mikor vittük anyóshoz és egy órát benne volt,azonnali átöltözés lett belőle csavarni lehetett a ruhácskáját.
Itthon nekem is rövid újjúba van,most is 27 fok van nála,pedig hajnalban esett és lehült egy kicsit a levegő.

Most lépek csajok,elintézem a lemaradásom,amig a királyfi alszik
puszika mindenkinek.

KépKép
riella77

Helló!

Doo, Neked akartam még annyit írni, h. az jutott eszembe a babakocsis sírást illetően, h. szerintem nekik is szokniuk kell a helyzetet. Szerintem idő kell nekik ehhez is. Vannak babák, akik egyből ráéreznek a ringatás, rázkódás örömére. Az én macskám most kezd rácuppanni. Most már ritkán van sírás és el is tud aludni benne.
Nálatok van változás?
Viki megszokta már?

Riella, azért nagyon bátor vagy a barackot illetően. Reméljük nem terheli meg a kicsi gyomrát. Bár, ha eddig nem volt probléma, akkor nincs is miért aggódni. Bírja a barackot.
Emlékszem mi is elég korán kaptunk (na nem ennyire), szalonna katonákat:) Amikor már ugye volt fogunk.
De azért légy óvatos! És a védőnőnek egy szót sem! :lol:

Szívemből szóltál a babákat illetően. Már én sem tudnám elképzelni nélküle. Milyen volt, amikor még nem volt köztünk? Jézusom, de fura lenne.
Igen, és borzasztó szerencsések vagyunk itt mindannyian. Teherbe tudtunk esni, ki is tudtuk hordani és ráadásul egészségesek! Ez a lényeg!

Kép
niki30

sziasztok!

vagyok én is, csak nem tudok mindig lépést tartani. Érthető, nem? :wink: :D meg már alapoznak a telken, indult a buli, férj ma is egész nap kinn lesz, mert jönnek mindenféle emberek, akikkel találkoznia kell/akar stb. Szóval unatkozásról szó sincs. :)

Gergőkém tegnap este hányt, meg fájt a feje, rmeélem mára jobban lesz, és csak a frontot érezte meg, eléggé érzékeny erre sajnos. :(

Niki,
a kakis kép nagyon szuper! :lol: Szépet alakított a lyányod és hogy volt lelkierőd még fotózni is, külön gratula. :D

Riella,
tényleg korai, de ha bevált akkor adjad. :) Legalább kaki gond megoldódott.

Marcika jó fiú, este fél 11-kor szopizik utoljára és rendszeresen 6:15-kor ébred újra. Kis ügyeske. :) Illeszkedik a napirendünkbe, mert Viki általában 8 körül kel, Gergő meg suliszezonban fél 7 körül kel. Persze most sokszor meg 6-kor. :shock: de vele nincsen gond, elvan csendben, mesét néz, olvas ilyenek.

na, szokásos reggeli szenvedés van a legkisebbnél, megyek tutujgatok míg nem éled a lány.
Vendég

dóri, jó h így bírod tartani a frontot! igazán én eddig sem értettem h marad egyáltalán szusszanásnyi időd is! nekem egy mellett se nagyon, de 3?! :shock: csak adj időnként egy életjelet - mondjuk a hello is megteszi :wink:
Vendég

sziasztok

jók a képek csajok :D a babók meg gyönyörűek, még nyakig kakisan is :wink:

Riella, sztem nagy bajt nem csinálhatsz, csak most éppen nem trendi a tejen kívül mást is adni nekik ilyen idős korban (ld. doo és a háton/hason fektetés)

Korábban még nem olvastam, csak most kaptam kölcsön a Suttogó titkai c. könyvet és hát láss csodát, végre van szótáram a gyerekemhez :oops: :oops:
szégyen és gyalázat de én eddig nem tudtam beazonosítani a különböző sírásait, azt meg már én se akartam elhinni, hogy csak éhes lehet, meg hasfájós :roll: :roll: :wink: Azóta tiszta hepppi vagyok, hogy tudom, hogy mégis mit akar, mi nem tetszik neki!!! Sőt az utálok-büfizni probléma is megoldódott és nincsenek nagy, órákig tartó sírások! Hát ez titta bódottá :D :D :D

Nálunk most a Gripe Water megy a hasfájásra... egyelőre nem rossz, de nem merem elkiabálni, mert az édesköményteát is jól elkiabáltam, aztán bőgős kaka lett belőle, pedig előtte sohailyen (meg azóta sem) :shock: :shock: :?

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Riella: Ez tenyleg igaz, hogy 6-9-ig ha bomboles van az attol van, metr fejlodik az idegrendszeruk? Mert nalunk kizarolag akkor van irdatlan nagy siras-rivas!!! Eddig azt hittuk tan faj a hasa....bar nem adunk neki semmit es neha a cicin is megnyugszik, de nem tudtuk eldonteni miert van ez. Haat szajremeges, cici huzgalas es bomboles este...oke jegyzem. Most mar kifejlodhetne az idegrendszeruk!!!! :wink: :)
Bar en azt is olvastam valahol, hogy ha mindig ugyanabban az idopontban, altalaban delutan-estefele sirnak akkor az a hasfajossag!!!! Azert is gondoltunk ra. AKkor meg masfel honapot kell kibirni...aztan jonnek az ujabb dolgok....ugy meg kb. 18 evgi!!!!! :D :D :D

Riella tenyleg bator vagy a barackkal! De hat en tavaly lattam itt az utcai osszejovetelunkon, hogy a 7-8 honapos szomszed kislanynak nagy kanallal adtak a szajaba a gulyaslevest! :D
Azert persze figyeld Martint, hogy hoygan reagal. De anyum is azt mondta, hogy minket anno cukros-citromos teaval itattak, meg nem votl nagy felhajtas es megis milyen szep szal leanyok lettunk!! :) Nagyanyaink idejerol ne is beszeljunk!!!! :wink:

Dori latom porges van nalatok! :)

En is ugy vagyok, hogy annyira termeszetes, hogy itt van ez a kis mikimaki, hogy nem is tudom mi lenne ha nem lenne!!!! :)

Tobbiek hol vannak?? Bogyra, Bringa, Melcsi, Horpika, Tercsi Fercsi es valahany nev a naptarba??? :D :D Eletjelet pliiiiiz!!!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Egyetertek, hogy nagyon szerencsesek vagyunk!
Mikor sir es Apaval kicsit kiborulunk, en mindig figyelmeztetem ot, hogy halat adhatunk Istennek, hogy ilyen boldogsagban lehet reszunk, es ot adta nekunk.
Persze, ha csendben vannak, mi is nyugodtabban vagyunk, de en mindig azt mondom semmi sem tart orokke, a sirasnak is egyszer vege lesz.

Csajok nalunk a cumi elegge nagy kedvenc lett. De hat ha egyszer megnyugszik tole... :oops:

A mi babonk fel9-9 korul furdik, eszik, altalaban hamar elalszik - persze sokszor kell a cumi - es 3-4 ora korul ebred.
Aztan visszaalszik, es ma reggel 9-ig aludt, tok jo volt! :D

Szerintetek majd kitolja azt a 3-4 oras evest? Vagy varhato meg valtozas? Lehet hogy fog meg ossze-vissza kelni ejjel??????

KépKép
horilda

niki, lehet h én vagyok puhány anyuka, de én nem erőltetem nála ezt a babakocsizárt. 6 hetesen levittem a gálra a gőztől (ott lakunk) asszem kb 20 perc lehetett - na, azt végigbömbölte, semmi nyugi, csak bömbölés. ja, lehet h 1 percre abbahagyta, de amúgy sírt. :shock: nekem ehhez nincs idegzetem - meg főleg h én baromira úgy érzem h nem kell szegényt gyakorlatoztatni, mert nem biztos h azzal teszek jót. én kiveszem és csak akkor rakom vissza, ha elaludt és akkor meg tök jót szunyál. néha elgondolkodom h jó-e ez így, de akkor sem bírom hallgatni h ordít. a karomban meg megnyugszik. másoktól is hallottam mostanában h babájuk eleinte nem csípte a babakocsit. hát, remélem h majd az enyém is megszokja vhogy. nem kapom ki rögtön, de nem is hagyom h majd abbahagyja, mert ha 20 percig nem hagyja abba, akkor mikor?! :shock: :roll:
ja, és légyszi ne hagyj tudatlanságban: hogy volt ez az iccaka dolog? :shock: :lol:

lorcika, én is úgy tudom h egyszerűen az egész napi sok újdonság miatt rínak estefelé. na, az enyém ezt sem akkorra időzíti - hanem úgy az egész napra elszórtan :roll: én egyébként azt is hallottam h pont nem ez a hasfájóság, hiába gondolják sokan, hanem éppen az állandó, napszaktól független bömbizés. megjegyzem, ez elég logikus is, mert miért éppen csak este fájna a hasuk, napközben meg nem?!

legi, pontosan mitől oldódtak meg ezek az órákig tartó sírások? azért ez tényleg durva :shock: nem csoda a depi :roll: jobban vagy már?
Vendég

ja még: nyaralásra nincs vmi jó tippetek h hol érdemes szállást nézegetni? amiket találtam 30 körül kezdődnek/éjszaka :roll: :shock: vmi bababarát megoldás kellene, nem túl messze és nem túl drágán :roll:
Vendég

Doo, tégy úgy, ahogy nektek jólesik. Tényleg nem kell erőltetni. Majd egyszercsak ráérez az ízére a kocsikázásnak:) Reméljük.

Kép
niki30

Sziasztok!

Bocsika,h így betűntem,de..................,már annyi minden történt,hogy nem is tudom igazán,de élünk,megvagyunk,jól vagyunk és tök jó érzés,hha ide jutok,látom hiányoltok! :oops: :lol:
Az az igazság,hogy amióta itthon van Alexa..............
ááhhhhhhhhhhhhhhhh,felkelt babuci,megyek etetni!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Vaklárma volt! :wink: :lol:
Szóval amióta itthon van alexa,azóta ugye ritkábban jutok gép elé.
Nem is olvastalak még vissza Titeket,csak ezt az oldalt,gondoltam gyorsban életjelet adok magunkról! :wink:
Velünk minden okés,vasárnaptól szerelembe estünk,mert megkezdődtek az igazi mosoly-turnés előadások! :lol: Azért a szirupos életérzés még mindig távol áll tőlem,de új fejezet nyílt(ismét)a kapcsolatunkba!Már nem a kaja és a kaki körül forognak a dolgok,végre valahára !Ha felkel már legalább 10 percet elvan ,nézelődik és nevet,nevet,nevet!Aztán egyik pillanatról amásikra eszébe jt,h éhes és akkor jaj,nekem,ha addigra nincs kész a kaja! :wink: És már kaja után sem alszik be rögtön,akkor jön a ráadás műsör!Ilyenkor imádom!
7végén bandáztunk mindenfelé,szombaton jól viselte ezen febuzdulva vasárnap is mentünk,na egy életre megtanultam,h nem ér játszani a kisasszony türelmével! :shock: Vagyis inkább azt,hogy nekem kell türelmesnek lenni,mert az,h egy napot jól elvan idegenben az még nem azt jelent,h "felnőtt"!
És amióta nem próbálok feltétlen gyerekdalokat énekelni neki,hanem Demjénre nyomjuk,azóta az etetések alatt végre tudok neki danászni! :lol:
Szóval alakulnak a dolgaink,de azt hiszem nekem kicsit nehezebben megy ez a nagy magyar mindent elsöprő anyaság :oops:
Szeretem,imádom,de néha még mindig nem tudom,hogyan történt ez az egész velem........... :oops: Na jó,persze tudom! :oops: :wink: :lol: Csak azt nem értem,h én hogyan áldoztam fel a végre újra meglelt függetlenségemet,ráadásul mindezt önként,dalolva,sőt tervezetten?????????!!!!!!!!!!! :shock:
Szóval a terhesség igenis tudatmódosult állapt!!!!!!!!!!! :lol:

Doo!Lehet,h skrizo vagyok :idea: :?: :!: :?:
Tudom,h ezt akartam meg minden,csak nem emléxem mikor????????????????? :lol:

Most megpróbállak visszaolvasni Titeket,és próbálok jönni!

Kép
bringababa

Na sikerült,sőt Lili még a válaszra is hagy némi időt(csak el ne kiabáljam :roll: )

Nem tudom már ki írta,de én is azt tapasztaltam,mint Pici,ha csak néha adom Lilinek a sabmicsodát,sokkal kevésbé görcsöl a pocija.

Legi!Doo!Úgy látszik mi vagyunk a későn beérők(én mindenképpen! :wink: ),nagyon hasonlóak az érzéseink

Tévedtem,most már tényleg felébredt,jövök még!

Kép
bringababa

En is az estektol vagyok kicsit elszomorodva.
Mert hogy van az, hogy mindig sir es nyugos este?
Most epp a babahordozoban ringatom, cumi a szajaban, igy most ok.
Mindjart furdetjuk, remelem a szokott modon elalszik.

De este mi van??? :shock: :shock: :shock:
Mikor Apaja hazaer, szegeny mar azt hiszi, hogy ez neki szol, pedig mondom neki hogy nem.

KépKép
horilda

Ja voltunk ma tanacsadason, 30dkg-at szedett fel az elmult ket het alatt, azt mondtak pont jo.
Most mar 4600g a dragam! :D

Hogy hany centi azt megint nem tudom, sosem mondjak, asszem majd megmerem.

KépKép
horilda

niki, azért csak bogarat ültettél a fülembe :wink: meg persze nem volna rossz, ha megszokná a babakocsit :roll: úgyh ma levittem egyedül a ligetbe - felébredt, amikor a kocsiba raktam, de elnézelődött a textil mózes macijain néhány percig (lehet h 8 perc is megvolt! :shock: :lol: ), aztán rázendített és arra gondoltam h ne nagyon szívassam, de menjünk egy fél kört így, abba még biztosan nem hal bele (sem ő, sem én) - ez 4 perc volt. és minden nap megemelem mondjuk egy perccel az adagot. sztem ez elég fokozatos szoktatás és talán jutunk vmire.

ma átmentem vele Tatára baba-mama klubba - az utat oda és vissza is végigbömbizte. :cry: a röpke másfél-két óra alatt, amit ott töltöttünk, volt minden: kézben nézelődés, pokrócon kúszás, majd nyavalygás (kúszás és utána nyavalygás kb 1 perc leforgása alatt), aztán újabb karban nézelődés, amíg én beszélgettem kismama-társakkal, majd alvás, utána szopi és tisztába tevés. szal bemutatkoztunk :lol:

ja, bringa, mondhatjuk h későn beérő vagyok - legalábbis ebből a szempontból, mert amúgy meg nem :oops: de én ettől még tök normálisnak tartom magam :wink: meg Téged is, meg mindenkit, aki így van vele :wink:
viszont ma is mindent összevetve elég jó napunk volt, úgyh nem elégedetlenkedem. ma még aludt is napközben! :roll: :D
a klubban hallottam h napi 16-18 órát "kellene" aludniuk. hm, mi ennek időnként csak a felét teljesítjük - pl tegnap :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ma 2 hónapos a babucim,ennek örömére egyszer kelt csak fel hajnal 3kor ami annyit jelentett hogy este 10 től nyomta.....én meg tudtam aludni egy kicsit.
Tegnap megette a szokásos barackját,tündéri volt anyukám adagolta én tartottam apa meg nevetett a képeken amiket vágott,persze a mososoly turné nálunk is játszik,ilyenkor az addig bepuszilt barack teljes terjedelemben a nyakában csorog,és mehet az egész előről,de nagyon türelmesen tűri,még azt is,hogy pukkadunk a nevetéstől egy ilyen etetés kapcsán,és nem azon vagyunk hogy minnél előbb a szájába kerüljön a következő falat,de ezt nem lehet kihagyni.Pláne hogy semmi baja tőle,és segíti a kakit is.
Viszont érdekes a bébi italban nem issza meg a baracklét....csak cumizik vele.
Tegnap megint indult a 8 órási cirkusz,egy pár perc sírás után anyukám mondta,hogy ott van a vasalni való ruhák tetején egy nagy frotír lepedő bugyoláljam be vele,hogy olyan körül ölelő érzése legyen és puha és meleg,mint a méhemben....bevallom nem hittem hogy ez segít,no és láss csodát egy perc múlva elhallgatott mi több elaludt,és egy óra múlva ébredt csak fel hogy éhes,evett még egy kicsit fent volt aztán 10 kor elájult és ilyen sokat egy huzamban még nem aludt,totál meglepődtem mikor az órára néztem hajnalban....
reggel mikor apa elment felébredt ,tiszta pelus orr leszívás ,fújás,és egy száz fogas(ill. csak a helye) colgate mosoly
:D :D :D :D mondtam is apának,hogy ezután csak jó napja lehet az embernek,alig tudott elindulni dolgozni,mióta volt a fordulat sokkal többet van vele,és egyre többet kommunikálnak,nevet rá,megismeri,tornáznak,beszélgetnek...és ezt jó látni,hogy végre rájött hogy ezeket a perceket már egyszer a lányánál kihagyta,(válás)most vétek lenne,mert utána nem tudja pótolni.

Bringa jó volt hallani rólad,azért ha géphez jutsz gyere!!!!
Bogyra,remélem azért olvasol minket,ha nem is írsz olyan gyakran.

Melcsi ,azt hiszem te kérdezted a felfázást,kipróbáltad a petrezsejmes fürdőt? Hatott??

Egyébként az evés közbeni tekergőzés nálunk két okból fakad,az egyik a nagy büdös puki kipréselése,a másik,hogy mohón eszik és sok levegőt nyel,feszíti a hasát és olyankor jönnek a matróz büfik,sokszor megnézem a tükörben,hogy végig hányta a hátam vagy csak a nyakamban áll a lé,de sehol semmi,csak a hang !!!!
Én esküszüm két üveg kólától nem tudok ekkorákat,mint egy kocsma töltelék
:D :D :D :D

Dóri Gergőnek jobbulást!

olcsó szállás.....lasteminutebelfold.hu
próba csersznye,de én példul a vendegvaro.hu-n találtam már nem egyet,ott szoktam elsőre keresni,beírod a paramétereket hogy hova ,milyet és kidobja a találatokat....
Most robogok vasalni amíg fel nem ébred a pöttöm.
puszi lányok

KépKép
riella77

riella, gratula a hófordulóhoz!! :D hihetetlen h már ti is ilyen nagyok vagytok! a szallas tippeket köszi - megnézem! :)
Vendég

Doo, örülök, h. próbálkoztok:)

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Akkor este kánaán lesz. Hatalmas ülőfürdőt veszek apával és utána nyomunk egy karikázást:) Juhhuhhúúúj. Ti túl vagytok már ezeken?

Kép
niki30

Sziasztok,

Ismet jo ejszakank votl, 8 orat aludt cunceger egyhuzamban!!! :shock: :D
Doo: En is hallottam, hogy 18 orakat alszanak a kicsik...hat az enyem ezt tartja is szepen......meg a 20-at! :D Aztan meglatjuk hogy meddig lesz ilyen. :) Lehet, hogy egyszercsak beindul, miutan JOL kipihente magat!!!! :lol:
Ez a babakocsiba valo szoktatas remelem mukodni fog Doo, jol csinalod..apro lepesenkent. Biztos aztan majd Viktoria raerez az "izere" es tetszeni fog neki! :)
Most Ricsikem jol bekajalt, kakilt egy nagyot, es itt nezelodik mellettem, meg nyoszmorog. :) Vallon imad meg lenni, nezelodik, elvan! :)

Riella gratula a hofordulohoz. Orulok, hoyg rendezodnek otthon a dolgok! :)

Niki: AKkor ma jo ejszakatok lesz! ;) Nalunk ez meg tolodik, mert erre a hetre nem kaptam idopontot a dokihoz, jovo heten szabin van..ugyhogy meg 2 het. Hat izeeee.......en kicist tartok az elso egyuttlettol, mert mar rendben vannak a dolgok odalenn...de hat azert meg neha kicsit erzek szuro erzest, meg ha megtaperolom..hat nem tudom.....meglatjuk az elso karikazast!!!! :shock: :)

Ilda: Remelem jo ejszakatok volt!

Na megyek szorakoztatom Cuncot! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Már nem is tudom ki írta a dr. Spock-ot, de azt nem írja, hogy mit kell csinálni? Ő szerinte fel kell venni, vagy hagyni kell sírni, hogy hagy fejlődjön az az ideg? Megjegyzem az én idegrendszeremnek kimondottan rosszat tesz.
Gondolom ezzel ti is így vagytok.

Ez egy tök jó oldal, majd nézzétek meg, hónapról hónapra totál leírja, jhogy mikor mit kell csinálnia, mire kell odafigyelni.
http://www.babaszoba.hu/services/todo?to=7

Bence: 2005.12.01
Csenge: 2007.05.24
famo

Famo: Jo ez az oldal, majd ezentul nezegetem.
Ez tenyleg igaz, hogy oke hoyg este sirnak a babak, de mit csinaljunk veluk??? Erre persze egyik okos se tud mit mondani, mi? :)

A bebugyolalassal kapcsolatban akartam meg irni, hogy ez nalunk is bevalt. Meg Dori irta egyszer es ha nagyon nyugos Ricsimicsi,en is bebugyolalom es akkor lathatoan jobban erzi magat!

Dori: Hogy van Gergo? Jobban mar? Jobbulast neki.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok, csak dobok egy képet magunkról!

Olyan fáradt vagyok mostanában, még mindig nem szoktam hozzá az éjszakai keléshez,szerintem felhalmozódott a két hónap alatti változó alvási periódus! :( Ti hogy vagytok ezzel? NO meg hát ez a meleg! :( Teljesen kikészít! :((

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Melinda, ez egy kimondottan jól sikerült fotó rólatok. De most komolyan.
Jót tett Neked is az anyaság! Látszik.

Lorci, ez nem ééér! 8 óra basszus. Ez hihetetlen. Van ilyen gyerkőc?

Kép
niki30

csomót írtam elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nah szal,

Sziasztok!

Az utóbbi pár napot Dóri után szabadon mi is a heim Pálban töltöttük a toxikológián. Drága uram egyetlen gyermekének hashajtó helyett 70%-os alkoholt adott, még szerencs hogy etilt és nem metilt. :( :(
De legalább bent megcsinálták a koponya és hasi UH-t. Semmi gond. Kis refluxot említett aZ UH, erre nagyon rágerjedtek és már nem i sfoglalkoztak az alkoholmérgezésével. Elég betegségtudatos felfogás van odabent. Én úgy tudom ekkorka gyerkőcnél még élettani a reflux, hisz gyenge a gyomor zárjuk, err eminden féle vizsgálatra akarták küldeni, de én hősiesen ellenálltam és hazavonultunk! :)
Gyermekem ma reggeli natív súllya 4860 grammocska... a súlyfejlődése heti 320 gramm, nem hiszem hogy nagyon refluxos lenne! :)

Jah és jah múlthét péntektől pétfőig én voltam maga a megtestesült mellgyulladás... 40fokban 40 fokos lázzal, szörnyűségesen kimerítő volt, azt hittem hogy ki fog ugrani a szívem, de végül megúsztam összesen három szem algopyrinnel több hektoliternyi hűtőfürdővel, forró és jeges borogatással.
minden szopás előtt félórával görcsbe rándult a gyomrom és szopások közt sírva néztem a gyerek szájában mozgó cumit is...

Most megynk anyuhoz, majd este elolvaslak benneteket! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, jaaj, mik történnek mostanban veletek!
Nem lehet könnyű ennyi rossz dolgot megélni most.
Hála isten, h. nem történt nagyobb baj.
Hogy csinálta a férjed? :oops:
Gondolom mennyire bántotta. Jól van, legközelebb tuti jobban fog figyelni. Muszáj.

Mellgyulladás. Még ez is.

Azért örülök, h. benéztél.

Remélem most már valami nagyszerű is fog veled történni. Persze Leventén kívül. Mert gondolom ő kárpótol mindenért.

Kép
niki30

Szaisztok!
Már megint annyi mindent szeretnék írni,még adós vagyok egy nagy köszönömmel nektek,sajna a mútkor elszállt minden amit írtam :evil: ,és valahogy úgy éreztem kétszer nem tudnám leírni ugyanazt.Szóval köszi csajok,hogy szorítottatok nekem és gratulákat is nagyon! :lol:

Riella!Örülök,hogy rendezödni látszanak a dolgaitok,és igazából nem bánom,h aktualitását vesztette,amit a múltkor írtam volna neked,mert ez azt jelenti,h oks van nálatok! :wink:
Mi a 7végén csaptunk össze apával hasonló helyzet miatt,de legalább megtudtam,h ez is miattam van :roll: Ugyanúgy,ahogy Ilda írta,én is sokkal türelmetlenebb vagyok apával és egyáltalán nem túl barátságosan le is szoktam bénázni-SZERINTE! :wink: .............Na jó lehet benne valami :lol: De nem tehetek róla,arra már végképp nincs energiám,h még az ő önérzetére is odafigyeljek :roll: Ez biztosan rossz,tudom is Niki anyu,de nem tudok kibújni a bőrömből és ha egyszer bénázni látom,akkor azt sajna meg is mondom neki :oops: Például ha Lili sír,ő mindjárt ringatni akarja,amit viszont egyáltalán nem szeret a kislány,mert hát ugye akkor háton fexik,azt meg útál.Ő meg csak erőlteti.Ilyenkor elhatározom,h megpróbálok nem rászólni,de ez kb.6másodpercig megy,utána röffenek.Ő meg tűrte egy darabig,aztán visszavonulót fújt és nem nyúlt a gyerekhez,viszont mint egy régi videófilmen a narrátor vagy mint egy sportközvetítésen a kommentátor a rádióban,mindig bemondta az eseményeket,úgy,mint pl.:"kiesett a cumi a szájából",vagy "sír a gyerek",esteleg "lepisilte a pelenkázót",stb......Na ettől viszont én borultam ki és akkor összecsaptunk,na ezután tudtam meg,h ez a baja.Csak okulásként írtam meg,hátha valamelyikőtök épp készül elkövetni ezt a hibát,bár 1ikőtök sem olyan dilajla,mint én v'ok! :oops: :wink: :lol:
Viszont ezután a kis áruló lányom őt kápráztatta el az első önállő smile-számmal!

A bugyolálósdi olyannyira bejön Lilinek,h a legnagyobb melegben is kell a pocijára egy pelust körbetekerni,de ez lehet inkább a pocijának kellemes,mert amúgy útálja a meleget.Lilin szinte még alig volt hosszú ujjú rugi,kivéve persze az esős napokat,de például most is csak egy napozó van rajta,pedig elég friss a levegő.

Lorci!Úgy látszik Ricsi kihancúrozta magát a pociban :wink: :lol:
Nekünk meg Doo a lányok már most átvágósak,jól emléxem ugye,h Viki is csendes volt odabenn?
Nekem azt mondta a védőnő,h a mai babák már egyáltalán nem kell,h 16-18 órát aludjanak,állítólag azért mert már a pocakban sokkal több impulzus érte őket,ezáltal az idegrendszerük is sokkal érettebb,mikor kibújnak.Ha jól belegondolok az én kiscsajom a kórházi napokat leszámítva sohasem aludt ennyit egy nap!

Famo!Azt hiszem Te írtad,h most végre sokkal jobban tudsz babázni Csengével,ugye?!Na nálam ez gondolom pont a nagy korkülömbség miatt nem így van!Nagyon nehéz volt átállni a tini hangvétel és nevelés után a gügyögésre,őszíntén megmondom még csak mostanra sikerült valamelyest.Jó-jó tudom nálatok más a helyzet,hiszen Bence még baba,de Alexa után én vért izzadtam! :shock:

És most azért kicsit a szirupból is dobok rátok,leginkább neked írom Melcsi,mert tudom Te nem csak érteni,de érezni is fogod!
Hétfőn megjártuk a sebészetet Lilivel,sajnos még mindig köldök ügyben.Kicsit sajnálom,h nem volt nálam kamera,mert a parkolásom felért a legrosszabb-rossz győzike showal :lol: Már négy kört mentem,hely sehol,illetve egy,de az meg párhuzamosan :roll: :shock: .Ahányszor nagy bátran megpróbáltam mögém álltak és nekem inamba szállt a bátorságom,gázt ad,még egy kör.A sarkon állt egy fiatal pár,a negyedik körömnél már feszülten szurkoltak,én pedig úgy gondoltam lesz,ami lesz szólok a srácnak álljon be helyettem,amikor is észrevettem,hogy tolat ki egy autó másik helyről!Na én full gáz,be a helyére.............,aha,gondoltam én!Csakhogy ezek nem párhuzamosan álltak egymás mellett,hanem majdnem összeért az orruk,én meg be közéjük,majdnem beékelődtem :shock: na ezután néztek ám,h ebből mi lesz?sejthetitek milyen jól éreztem magam,se ki,se be,40fok meleg,dől rólam a víz,Lili ébredezni kezd és még néznek is :roll: Egy életem,egy halálom alapon kitolattam,jelzem tényleg egy hajszál híja volt,h ne vegyem érintőre a két kocsit,és elindultam a nem tudom már hányadik körömre,amikor végre tényleg be tudtam parkingolni egy megüresedett helyre,így nem kellett a srácot megkérnem.Na benn a sebészeten kb,10en voltak előttem és Lilinek volt még 20 perce kajáig,gondoltam lesz itt nemulass,ha ez a gyerek tényleg felébred!Ami persze meg is történt :wink: :lol: Kislányom sírását 5percig bírták.ezután a recepciós kislány felnézett az asztala mögül és megkérdezte:a maga babája sír?mire én:maga szerint????????????? :shock: Na a következők már mi voltunk a rendelőben :wink: :lol:
Hazafelé beájult a kocsiban,de így is nagyon kivolt szegénykém :cry: És én is! :oops: :cry: :oops: És akkor jöjjön a csöpögős rész!:
Ahogy hazaértünk Alexa kezébe nyomtam a bébit,én rohantam kaját csinálni és gyorsan megmosakodni kicsit,így ő kezdte el etetni,és a végén maradt is nála.Megetette,büfiztette és mivel a takarítónéni éppen a mi szobánkat rakta rendbe az ő ágyába fektette le aludni,és elkezdte altatni.Addig-addig,amíg mindketten bealudtak,de a keze végig a Lili fenekén volt,hha netán megébred a kicsi,akkor rázza kicsit tovább.A kis pasija meg ült az ágy szélén...Nem sokáig,mert mire kivasaltam egy adagot és benéztem hozzájuk,addigra ő is bealudt,én meg akkor és ott majdnem elolvadtam.Rohantam a gépért,h lefotózzam őket,de az a rohadt elem pont lemerült :evil: De nem baj!Ez egy olyan emlék lett nekem,amit fénykép nélkül is bármikor fel tudnék idézni!Egyszerűen elmondhatatlan élmény volt,ahogy Alexa keze a fenekén volt és még álmában is ringatta,ha megmozdult a kicsi.Kis hülyék voltak a nagy culák is,végre újra gyerekek ők is!
Festeni lehet csak ilyen szépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Köszi Niki a dicséretet, én is úgy érzem, hogy jót tett! :)
És ti hogy vagytok? Kiscsajszi? :)

Kép
elizabeth25

Óh,drága Bogyra! :cry: :cry: :cry:
Klikkesedünk-klikkesedünk!Van egy béna szekció! :evil: :twisted: :evil:
Azért remélem minden okés Levikével!!!!!!!!!!!!!!

És lemaradtam,mi történt Gergövel?Mindegy is,csak gyógyulást kívánok neki is!
Dóri!Tényleg nem semmi három gyerekkel az élet!!!!!!!!!!!
te meg nagyon hős vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Jezus Bogyra!! Ez nagyon komoly, hogy alkoholt adott ferjed a hasahajto helyett!! Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj!!! En is minidg 100x megneztem, hogy melyik az olaj es melyik az alkohol. Oke nem adom be neki az olajat, de megsem kene osszekeverni. Orulok, hogy nem lett nagy baj!!
Te ez a reflux...jajj istenem! Mar mindenkinek az van, es igen, hallottam, hogy csecsemoknek is!!!! :roll: Szerintem ennek azert lenne komolyabb jele, hanyas , nem?
Attol is kivagyok, hogy pl. egy ismerosom allandoan evett....rengeteget, es aztan neha rosszul volt...elment gyommor tukrozesre es rogton huuuu refluxa van. Kapott valami gyogyszert, amit nem is szed, mert elfelejti...es nagy ritkan van rosszul. Kerdem en, ha jol bezabalok, degeszre....es jon fol a sav....attol mar rogton refluxom van??? Nekem ez kicsit tul van spilazva!!! :roll: 8)
Jajj mellgyulladas!!! :( Ez mitol jon egyebkent? Nem fejed le vagy miert? En fejek mar minden szopi utan.

Bringa: Emberrel en is neha zorrenek.....bar az igazsag az, hgy nem csak a baba miatt, hanem en 70x gyorsabban porgok, mint o...es idegbajt kapok sokszor a lassusagtol!!!!! Persze a baba koruli dolgok is kivaltjak, mert mittomen gyorsan kell valami, o meg mire meghallja, felfogja, mar reg megcsinalom en!!!!!!!!! :D :D Na jo nincs ez minidg igy....de most valahogy jobban elojnnek dolgok!! :roll:
Hat igen Bringa, vannak pillanatok, amiket nem kell megorokiteni fenykepezogeppel..ugyis belevesodik az ember agyaba! :) Szep lehetett! :)

Na megyek kiteregetek.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, aterzem a mellgyulladas tuneteit, remelem most mar minden ok.

Bringababa tok jol leirtad ezt a parkolos tortenetet, annyit rohogtem. :D

Eliza szuper jok vagytok a kepen, vidamak! Igy kell! :D :D :D

Lanyok valamelyest megnyugtat, hogy nalatok is siros az este, de tenyleg mit lehet tenni?

A mai nap nalunk eddig eleg nyugos, azert reggel sikerult csinalnom krumplifozeleket, meg mostam is.

Most letettem hasra, meg soha nem maradt el, csak haton, de most mintha mar 15 perce csond lenne.
Megyek meg is nezem.

Nalatok is osszevissza alszik a babo? Marmint nappal?

KépKép
horilda

Igen,igen,igen!Én is ettől kapok idegrohamot! :twisted: Néha úgy becézem Csigusz! :lol: Nem szereti,vajon miért????????!!!!!!!!!!
Lehet nekem van időparám,de hiszem,h minden pillanat megismételhetetlen és egyszeri,éppen ezért én igyexem mindet megragadni,neki meg néha(??????????)megalszik a tej a szájában!
Kicsit olyan Pató Pál uramos :roll:
De biztos nem véletlen lettek ők a mi párjaink,lehet két pörgős már tényleg kiverné a biztosítékot :idea: :!: :lol: Meg,hát ugye L'oreal......,meg is érdemeljük! :wink:

bogyra!apákra gondoltam,a béna szekciókkal,remélem nem voltam félreérthető!!!!!!!!!!???????????és leginkább az én emberemere gondoltam,mint klubtag! :wink:
szörnyű lehetett,amin keresztül mentetek,tényleg kijár már nektek is egy,legalább egy felhőtlen jó nap és kedv!drukkolok,h minnél előbb rendeződjenek a dolgaitok, és Levikének jobbulást,nektek pedig feljtést kívánok!

Doo!Olyan sok mindent szeretnék írni neked,de mindig eszembe jut,hogy jövök én ahhoz,h én osszam neked az észt,mikor leginkább nekem lenne rád szükségem(úgy szakmailag :roll: :shock: :wink: :lol: )Ha több páciensed nem lenne rajtam kívűl,Te akkor sem unatkoznál! :shock: az én lelki nyavajáimnak se szeri,se száma,akkor meg hogy jövök én ehhez!?
Pedig soxor írnám,h nem semmi ami kitartásod van,mert ahogy olvasom a kis kosod egyáltalán nem könnyű eset :wink: :lol:
Hát most mégis jól meg is írtam! :wink: :lol:

Kép
bringababa

:D :D En is Pato Pal urnak hivom a ferjem!!! De en azt hiszem a legtobb pasi ilyen...mondjuk volt egy porgos hapsim regen...hat azzal meg egy perc nyugta nem votl az embernek...az sem jo hosszu tavon! :D :D

Ilda napkozben nekem olyan 2-3 orankent kel Ricsike. Nem mindig van napirend. Egyedul a fel 9-es furdeteshez tartjuk magunkat kokemenyen!!! :) Ha meg elotte mar nagyon ehes, akkor kicsit majszolhat....de csak nasi, mert az igazi etetest mindig furcsi utanra hagyom. Az esti sirast is ha mar nem megy, akkor cicin cuimizassal probalom orvosolni.....nem mindig valik be, van amikor cicivel a szajaban is kiabal..komoylan mondom kiabal. Hat en halalra rohogom magam, pedig neki ez nem annyira vicces gondolom. :( De annyira cuki!! :D
Ilda mi mar csak es kizarolag hason altatjuk..mas kulonben fel ora mulva fent van. Nem tudom jo-e ez igy, hogy minidg csak hason alszik..de igy mukodnek nalunk a dolgok.

Kép

Kép
lorcika

Örülök,h megnevetettelek Ilda,én is jól szórakozom magamon! :wink: leginkább így utólag,mert akkor a víz vert.Szerénytelenség nélkül állítom,h nem vagyok rossz sofőr,de ez a parkolás,pláne a párhuzamos az nem az világom!akkor oszt igazán becsajosodom :shock: :lol: Szegény oktatóm mondta is,h meg kell tanuljam,mert addig nem enged vizsgázni,de a harmadik ezzel eltöltött nap és a rengeteg pofázásom miatt feladta,azt mondta vele ilyen még nem történt,de inkább enged,csak szabaduljon tőlem,neki nincs szüksége olyan tanítványra,aki megmagyarázza a hóembernek,h milyen jó neki,ha süt a nap :roll: :lol: ugyanis én nagyon tudományosan elmondtam neki,h nekem erre majd miért nem lesz szükségem!A legnyomosabb érvem az volt,h majd a jó Isten mindig megsegít egy könynű kis parkolóhellyel,vagy majd kivárom!Na ekkor megkérte a vizsgaidőpontomat! :lol:
Engem viszont Legi mulatatott meg,ahogy írta "titabódodság" :wink: :lol: :lol: :lol:
Lili is összevissza szunyál,van mikor négy óránként,de van,h sokkal később kér enni.Én fel nem ébresztem,ha alszik!Reggel 9ig 10ig elég aktív,aztán van hogy csak 2kor ébred,de amíg éjjel alszik rendesen engem nem érdekel,h hány óránként eszik,ha meg jól elvan és nézelődik,na meg szórakoztat engem,akkor az sem zavar,h mondjuk a négy órából csak másfelet tölt szunyával.Hál'Isten ez a gyakori,már csak nagyon ritkán bömbizik úgy amitől annyira kivoltam!Csak halkan súgom és csak nektek,h ez leginkább valamilyen apa tevékenységhez köthető,például tegnap este,amikor kivette mellőlem a kádból,és hiába annyiszor mondtam már neki,h ne fektesse a hátára,ő csak úgy rakta le,majd mikor rázendített,akkor gyorsan ölbe kapta ringatni,természetesen továbbra is a hátán fektetve.Na most akkor kérdem én ne szóljak,h hé te jó ember már hányszor mondtam ezt útálja????????

Szóval Lili is akkor szunyál ha kedve van és akkor is eszik.Addig kapott bizalmat,amíg este csendbe-rendbe-fegyelembe eszik és utána alszik! :wink:
De ha egyszer ezzel visszaél,akkor majd nappal is szigorú leszek! :wink:

Kép
bringababa

Lorci! :lol: :lol: :lol:
Lili is csak hason alvó.Na jó este oldalt fektetem le,akkor már annyira fáradt,h nincs ereje tiltakozni :wink: :lol:
Most viszont már el tud tölteni akár 5!!!!! percet is nézelődéssel a hátán,de ha eszébe jut,azonnal nem tetszését fejezi ki,diszkréten felmörren és meg már fordítom is a hasára,nem vagyok én bolond,játszani a türelmével :wink: :lol:

Kép
bringababa

Ja,és Ilda most olvastam,h ennek az esti bömbinek semmi köze sincs a hasfájáshoz,sokkal inkább ez is agyi érési folyamat lehet,és általában 8-9 hetes korukra elhagyják.Igaz ugyan,h a tejci minősége minden napszakban más és más,és az elképzelhető,h a váltott mellről táplált csecsemőnek már sok aznapra a "nehéz" tej,de nem ez az igazi ok,hanem valamiféle leválási folyamat része és el fog múlni.Kitartás,már csak néhány hete van Elinának,és nála is elmúlik,már ha igaz,amit írtak :wink: :!:

Kép
bringababa

Nektek nem alszanak a babak egesz nap ebben csunya idoben?? Cucika rajtam alszik mar 2 oraja.... nem akarom letenni annyira edes!!! :) Huu viszont 1 kezzel nehez irni, péane ebben a pozban!!! :shock:
Na mentem.

Kép

Kép
lorcika

Ilda, nyugi nálunk sincs rendszer a nappali alvásokat illetően.
Talán az éjszakainál még csak csak, de nappal...
Van h. egész délután nem alszik, van h. délelőtt csinálja a fesztivált.
Ma pl. egész délután fenn volt, hisztizett és cicizett felváltva. Na jó, meg 10 percekre bealudt.
Biztos ez a hülye idő. Múltkori lehülést is megérezte.

Lorci, már egy ideje mi is hason altatjuk a macskát. Nekünk is így vált be.
De jó, h. nálatok az esti fürcsi fix. Nálunk hétfőn pl. végigaludta a fürcsi time-ot.

Még csak annyi, h. még 5 napra el lettünk tiltva egymástól apával. Nincs karikázás. A doki szerint
felfázásszerű tüneteim vannak. Aztán 5 nap után meg leutazunk Emmával a szüleimhez, úgyhogy az az 5 nap pontosan 10:(

Most robogok pizzát sütni. Lehet kicsit zavaros voltam, sietek.

Kép
niki30

Nekem is egész nap szunyál Lili.
Remélem éjszaka is fog!
Ugye fog?!
:shock:

Kép
bringababa

sziasztok!

Bogyra,
sajnálom a toxikológiát. :( Csináltak vmi speckó vizsgálatot egyébként vagy megfigyelték?

Lorcika,
köszi, Gergőnek kutya baja már. :)

Alvás nálunk úgy van, hogy minden nap délelőtt alszik egy jóóó nagyot, aztán senki többet harmadszor, csak kizárólag 10-20 perceket. :shock: :evil: :roll: de nem is baj, ha annyit nem alszii, mint egy újszülött, csak ne akarna ordítani . :lol: :roll: Egy ideig elnézeget, aztán uncsi lesz még a leggyönyörűbb piros muskátli vagy trombitafolyondár vagy fenyőfa. :D

Most kiájult fürdés után, ilyet sosem szokott.
Mi Viki miatt 7 körül fürdetünk minden nap, és fél 8 körül eszik utána, majd az utsó 10-11 között zajlik, Ez nagyon bevált nekünk. És megy a szunya reggel 6-ig.
Vendég

20:15 két hónapja ebben a percben láttam meg az én királyfimat,egyem a húsát :D :D :D :D
A barátnőm azt kérdezte elhiszem már hogy van???Tudatosodott bennem hogy egy kis emberkének adtam életet???Azt mondtam hogy ez akkor abban a pillanatban tudatosodik mikor meglátja az ember azt a kis falat testet.
Képzeljétek tök véletlenül de ma anyukám zöldbabfőzeléket főzött,.ugyanúgy,mint mikor szülni mentem,mondtam is neki hogy ez stílusos volt,akkor esett le neki....

Lisa nektek is boldog hófordulót,nagyon cukik vagytok a képen,látszik a harmónia!Emlékszem alighogy kiörömködték magukat a lányok,hogy megszültél,én reggel sokkoltam őket hogy én vagyok a következő....ma egész nap ezen gondolkodtam,és próbáltam felidézni az aznap történteket,és olyan jó napom volt,babuci percenként dobta a vigyorokat :D :D mintha érezné hogy ma ő az ünnepelt.

Famo ,én irtam a Spockot,és miután betakarom jó melegen sírás közben,felveszem,én nem hagyom sírni golyókát,a sérve miatt se,és amúgy se,anyu szerint ahány percet úszunk meg most sírás nélkül annyi mosolyt kapunk vissza az elkövetkező 40 évben,ha megérem.
Ringatom egy kispárnába téve,ezt szereti aztán mikor elájult visszateszem a kiságyba,betakarva.

Bogyra sajnálom ami történt,biztos nem lehett könnyű,de azért tudd,hogy én...mi ...veled vagyunk,és a sok rossz után már csak jó jöhet :) :)

Bringa ,te egyszerűen hihetetlen csaj vagy,ez a parkoló projeck biztos necces volt,én is jártam már így ,én az üzletközpont előtt szoktam csodákat művelni....szerintem lassan le kell adnom az útvonal tervet,hogy merre kívánok közlekedni,hogy eltereljék a forgalmat onnan. :D :D de min. a parkolási szándékomat jeleznem kéne,hogy legalább egy kamionnyi hely a rendelkezésemre álljon,nincs mese bevallom a parkolás a gyengém,amúgy jól vezetek(mások szerint)...szóval átérzem a szitut.
Köszönöm a hozzám szólást!
Próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni apával,hidd el egy idő után hálás lesz a türelmedért,ők máshogy élik meg ezt az egész szülő szerepet,nekünk ez ösztönből jön,nekik tanulni kell.
Példa,az hogy hogyan nyúljak a babához nem mutatta meg senki,mégis tudtam hogyan fogjam,neki el kellett mutogatni,és hát elég sutácska volt eleinte,félt hogy nagyon megnyomorgatja,hogy összetöri....egy babához sok türelem kell,de kezdek rájönni,hogy apához még több.
Az hogy leírtad a sztoridat jól tetted,szerintem mindenki okult belőle,ezért is jó ez a fórum!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki hozzá teszi a magáét!mert ahogy elnézem mindenkinek megvan a maga keresztje.
Megjött apa,megyek lányok,nyugis éjszakát mindenkinek.
Niki ,szép estét!!!!!!!!!! :oops: :wink:

KépKép
riella77

Riella, nektek boldog szülinapot!

Nekünk is, mert az enyim ma egy hónapos! A kis drága egy hónapja boldogítja apát éy anyát is!

Bogyra, tényleg csak jókat kívánok én is nektek. Kicsit elhültem, mikor olvastam, mi történt. De balesetek előfordulnak. Én a héten kizártam magam a gyerekkel, menni kellett apához kulcsért!

Melcsi, neked is édes a babód!!! (mindegyik babó ari itt)

Jóéjt!

Márti

Kép
horpika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: