A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Spumi, négyet terveztünk.. :) Öt lett belőle...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

betti édesek a ruhák nagyon! :) A börzén mi 4 gúnyát vettünk, két bodyt 50-50 ft-ért, meg két fehér rugdalózót! :)

spumilla a 8 nekem nagyon érdekes számjegy, valahogy kísér gyerekkorom óta. Pl. emlékszem, hogy annak idején a 8-as szorzótáblát egyszeri ránézésre megtanultam - ami azért is hihetetlen, mert matekból sose voltam valami ász. :oops: :roll:
A barátnőm nevét leírom priviben, mert tényleg csak egy van belőle! :)

Kép
salsifraga

Monka jobban vagy már?

Anka köszi a dícséretet! Gondolom hogy ti is sok fotót csináltatok Petiről, hát nem lehet ellenállni nekik az biztos! Szerintem rólam egész gyerekkorom alatt nem készült harmad annyi fotó se, mint amennyit csináltam idáig Regiről.

Dalmicsek de jó hogy raktál te is fel képet! Mehet a tablóba? Neked is szép pocid van már :lol: Nem nagyon látom rajtad azt a 10 kg plusszt :D Fotózás én is csak egy lelkes amatőr vagyok, semmi több, ha tudsz rakj képet, biztos hogy a te fotóid is klasszak!

Avrenim köszi, örülök hogy tetszenek a képek! Regi jól bírja a megzabálást, hangosan szokot rötyögni közben :lol: :lol: :lol: Én nagyon édesszájú vagyok, szóval nekem a terheléses cukor meg se kottyan, a végén amikor nem olvad el szépen elropogtatom még a cukrot aztán kész. De sokan citromot szoktak bele rakni állítólag úgy elviselhetőbb annak aki nem bírja úgy. Gondolod hogy azért szédülsz mert a cukroddal van gond? Remélem hogy megúszod a terhescukrot!!!! Írd meg a fejleményeket! Kitartás az utolsó éjszakához!

Zsuzs akkor nagyon boldog házassági évfordulót nektek!!! Egész jó ez a zenekar. Barátok? Én Regivel megúsztam a depit, remélem most is meg fogom :lol: Pedig különben van rá hajlamom. Azt hiszem így hogy ennyire magamra vagyok itt kint, nincs segítségem, nem nagyon volt időm bedepizni :lol:

Bettike nagyon aranyosak a ruhák, főleg az a kertészgatyó, tüneményes :lol: :lol: :lol:

Szonce remélem nem lesz rendszeres a rossz alvás. Regi is mostanában nehezen alszik el, kínlódunk vele mi is. Fogakkal hogy álltok, nem lehet az a háttérben? Szép méretetek van, be is írtam a táblába. Az AFP meg annyira megbízhatatlan, biztos midnen rendben van, főleg ha két doki is azt mondta.

Rebeka akkor lehet hogy te is cukros leszel, ez annak az előjele lehet? Drukkolok hogy ne legyen gond :shock: ! Lehet kapni dvd-n jó terhestornákat, ha nincs időd elmenni de szeretnél tornázni ez egy jó megoldás lehet. Aranyos vagy, magamhoz képest nagy a különbség, én nagyon érzem, na de sebaj, majd lemegy.

Salsifraga megírod mi a barátnőd neve, amit az apukája talált ki? Érdekelne. Ez nagyon tetszett hogy már az anyák napi ünnepségnél tartasz :lol:

Spumilla na telibe trafáltál, már nem akartam fokozni hogy írom hogy mellékesen a 8-as a kedvenc számom már olyan rég óta hogy az eszemet se tudom és 2+6 az 8, pontosan!!!! Már általános iskola 5. osztályában amikor bekerültem az iskola kosárlabdacsapatába akik képviselték a meccseken a sulit, vérre menő harcot vívtam a 8-as mezért, még mindig megvan! Nagyon bántam hogy lemaradtam arról a szülési dátumról hogy 2008.08.08, tetszett volnaa nagyon :lol: Az teljesen jó ha meghallgat a párod, az elég is! Olyan kíváncsi vagyok már a házatokra, majd sok-sok fotót, ha kész lesz! Szofi tetszik :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Igen, a terheléses cukorra én is ezt szerettem volna írni, mint Nyufó, nekem kifejezetten jólesett sok citrommal. Reggel óta éhgyomorral várakoztam a laborban, kifejezetten jó volt az a kis limonádé. :) Na jó, a végén a fel nem kavart cukor tényleg erős egy kicsit, de simán kibírható.
Az első két gyereknél nekem a tejes-zsömlés variáció volt, azt sokkal nehezebben bírtam, nem bírom meginni a tejet.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

spumi, nyufó, átmentek a privik? Nem látom az elküldöttek között. :?: :?: :?:

Kép
salsifraga

Na, ma utoljára: Egy kicsi számmisztika nálunk is van, nem ilyen tetszetős, mint Nyufó 26-jai, de azért nem rossz: Maja 2000. 05. 05-én született, az 5. szülinapja ugye 2005. 05. 05-én volt (a zsúrt majdnem 5-re tettük, aztán mégse :)) Adél 4 évvel és 4 nappal utána született 05. 09-én. Bernát 01. 09, úgyhogy most jön a 01. 05-ös dátum. (Peti kilóg, bár ő meg 06. 03. és a gyerekkori kedvenc számom a 9. Úgyhogy annyira nem is lóg ki..)

((Spumilla, te értesz hozzá, a 9-es szám milyen??))

Bár ennyi gyerekkel lassan nem is kunszt valami összefüggést kihozni :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Salsifraga igen, megkaptam köszi :lol:

Rita nekem a ti számösszefüggéseitek is tetszenek! És ezek szerint te is elég édesszájú vagy, ha neked is könnyen lecsúszik a cukros lötty. Én annyira hogy még a sűrített tejet is képes vagyok úgy elszopogatni ahogy van, az szerintem még édesebb mint ez a cukros lötty. Nem szereted a tejet?

KépKép

KépKép
nyufó8

átszaladtunk szépen számmisztikába :) jee

rita: a 9-es a legmagasabb rezgésű szám, nagyon spirituális!

nem vagyok egy expert, de mindig meg szoktam nézni, pl a házszámokat, ahova költözünk, meg a születési számainkat... rengeteg anyagot leeht találni a neten, némelyik kicsit kamukás, de olyan lassan mint a horoszkóp :)

salsi a 8as szorzótáblád sztorija elég földöntúlinak hangzik. tökre érdekes! láttam is magam előtt ahogy bevésődik a fejedbe. wow. (privi ment)

nyufo: beletrafáltam. éljen. :) tudtam én, látod :) anyukámnak a telefonszámába rejtettem egy rakat 8ast, mert azt mondta szereti :D
képek mindenképp lesznek, most erről a gipszkartonos állapotról még nem, mert ez még csak nekem szép :D de hamarosan lesznek .. a terveket nem akarom feltölteni mert azzal lelőném a poént ::) marad a végeredmény ,)

Kép
spumilla

puszi lányok, elteszem magunkat holnapra, reggel torna...

Kép
spumilla

spumilla

igazábol nem eszem olyan rengeteget meg inkább gyümölcsöket kivánok,édesség nem igen kell...igy vagyogatok,de biztos lesz még pár kilócska a végére :)

KépKép
bettike83

Kis csillag köszke. Azóta rájöttem és még itthon van csepp is azóta azt adom:)
Rita te vén?? Akkor én is:) Az 5-ös höz gratula és jó egészség:)
monka
én úgy néz ki megyek de melyik nap lesz és pontosan hol?? Mikor érdemes menni? A zsákot már az előbb olvastam:) Már mint a futósat:) Aztán ott hol a találka? Az öregek balra a fiatalok jobbra??? :lol:
Halljátok spumi táblája gáz!! ott a súly oszlop hát.. Kicsit magamon elszörnyülködtem, és kérem aki nem hízott mondja azt, hogy deeee :lol: Én előtte sem voltam de ez biztos az öregségnek betudható :lol: nyufó ketten küzdünk a tavaszi zsír parádén:) De azért ne legyél abban bizti, hogy te vagy a nyerő
A pocakok nagyon tutik én már fel sem merek tenni a bálna testemről. Igaz tudom hol a súly.A jobb mellem 1 a bal is 1 kiló a másik kettő meg a gyerek :o :lol:
A gyerkőcök meg egyik szebb mint a másik. :lol:
anka Hát akkorát röhögtem magamon, hogy alig birom abba hagyni. Olvasom amiket írtál a nevekről és a bébillánál megakadtam és elkezdtem gondolkodni, hogy soha nem hallottam:) erre pár pill utána olvasok és leesik, hogy babyt hívod bébillának.... Én az ész:)
avrenim a cataflamot fül fájásra adtam mert az is rá van írva. De ez elméletileg direkt a gyerekeimek írták, csak nem tudtam melyiknek :oops: az adagolás 2-1/2 csak melyiküknek??? :? De semmi baja nem lett 3 ig fenn voltam.. meg utána óránként, hogy nehogy bibi legyen aludt mint a tök de ma már cseppet kapott:) Én egyébként homeos vagyok csak estére akartam gyull csökkentőt nagyobb adagot adni.. Jó nagy adag lett :shock: nekem is volt cukor terhelés, de nem volt annyira gáz engem is eriasztottak hogy húú meg ha nem volt gond! Utólag csúnyán nevetni fogsz az egészen:)
bettike a rucik tutik!!!
na jóccakát! Mert apa rinyál, hogy mit netezek éjjelekig:)

KépKép
Kép
krisztin76

Jó reggelt :D

Hát most nem sokat változott a náthám sajna, de köszönöm az érdeklődéseteket :wink:, aranyosak vagytok:) A tegnapi torna nagyon jól esett, pedig alig bírtam menni :shock: Meg kéne beszélni, hogy 18-án mikor és hol találkozzunk! Aki úgy néz ki, hogy tud jönni, annak délelőtt, vagy délután a jobb? Gondolom az expo bejáratnál találkozhatunk:)

Krisztin http://www.babaruhaborze.hu/ itt meg tudod nézni a helyet, meg hogy mit érdemes róla tudni :D hát hogy mikor és hol tali azt még nem beszéltük meg, de akkor most azt is leszervezzük :wink: öreg???fiatal????? :lol:ez aranyos volt :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Jó reggelt!

Kép

Salsi: nem téged láttalak tegnap este olyan fél hat körül a házunk előtt menni? pont az erkélyen görnyedtem, ruhát teregettem. Nem akartam lobogtatni az ágyneműmet, hogy hahó :lol: :lol:
"Ismerem" a szervező csajt, megtalálod az iwiwes ismerőseim között. Egy másik fórumon találkoztam vele, aranyos csajszi, de abban a topikban igen "nagyfejű" (már bocsi) anyukák voltak, és aki nem tetszett egy bizonyos anyukának, azt simán kizárták...Amúgy itt lakik a négyemeletesekben, velünk átellenben.
4D: A dokim rendelőjében van gép, a felesége szokta csinálni. Nem tudom most az árakat, anno 12000ért készült Petiről fotó+DVD. Megkérdezem neked a debreceni árakat, egy barátnőm ott fog szülni úgy is, ő jobban ismeri az ottani dolgokat.
Az anyai érzékenység csak fokozódik majd:D én Peti első szülinapján is elpityeredtem))))

Számmisztika: örök téma))) és biztos van benne rejtett igazság. Amúgy apa is meg én is 8asok vagyunk a születési időnk alapján)))) érdekes dolgokat olvashattok a freespirit.hu oldalon, akit érdekel.))

Bettike, tök jó rucikat vettél. Én angol turiba szoktam menni,nagyon jó cuccokat szoktam hozni onnan a gyereknek.Vállfára, tisztán, vasaltan ki van pakolva az áru, igazán jó minőségű, egyedi dolgokat lehet kifogni. Sőt, a bizományiba is van elég sok új dolog.

Kép

Kép
anka10

Nyufó nagyon jól néz ki a táblázatunk, ügyes vagy! :D
Írtad, hogy milyen magad vagy kint, hát nem irigyellek. Biztos nem egyszerű, ha csak magára számíthat az ember :( De azért vannak olyan ismerősök, akikkel összejársz v. tudsz egy kicsit személyesebb dolgokról is beszélgetni?
A „nagyfiú”, tegnap az ovi után segített nekem gyomlálni, annyira cuki volt…A szeme már nem olyan nagy babás. Sőt rá is tesz, mert mindig vagányan összeszűkíti, mintha a napba nézne 8) Szomiéknak még nem lesz baba, de már van egy-két gyermekes pár a baráti körbe, csak áprilisban, 2 baba is született.

Rita gratulálok a kisfiúhoz és a szép eredményekhez! Ne már, hogy öreg vagy…alig van köztünk pár év, de én még tininek érzem magam (legalábbis lelkiekben) :D
Nekem is a 9-es a kedvenc számom :)

Spumilla, de jó, hogy írtad az anyakönyvezhető nevek listáját. Kinyomtattam én is, aztán este a párom kezébe adom, válaszon nevet ő, mert én feladom…
Az Orion jó névválasztás volt, nagyon különleges.
A második névvel kapcsolatban: mi van, ha agysebész lesz a gyerkőcből? Dr. M. P. Orion Yoda Mester? Hát, nemtom megműttetném-e magam? :lol: :lol: :lol:

Kis-csillag annyira cukik a babák…Szerintem nagyon meghitt, ahogy együtt vannak a fotón. Sikerült elkészíteni a karkötőt? És a barátnővel találkozni?

Illda kisfiad jobban van már? Ez a front nagyon betud kavarni, én se tudtam aludni tegnap éjjel. Jó, hogy írtad a Tesco-s akciót, feltétlenül megnézem én is, imádom az ottani kisrucikat.

Monka remélem hamar túl esel ezen a fránya náthán. Azért van kitartásod, ha így is elmentél tornázni. Én tuti befulladtam volna.

Dalmicsek szuper jó a pocakfotód. Tényleg ragyog az arcod rajta!

Szonce gratulálok a kisfiadhoz és a jó eredményekhez!

Bettike nagyon szépek a kisruhák :D

Depresszióval kapcsolatban: én 6 éve pánikbeteg vagyok, de szerencsére már egy jó ideje tünetmentes.
Nekem is volt gyógyszeres kezelés is, természetgyógyászat is, de azt hiszem az antidepi gyógyszerek nélkül nem ment volna a javulás. Így viszont egy külön harc volt, mire a gyógyikat eltudtam hagyni. Ez egy ördögi kör, de gondolom ezt is mindenki másképp éli meg. Az viszont biztos, aki nincs benne, el se tudja képzelni, milyen lehet. Én legalábbis nem tudtam…

Kép
csill79

Csill igen, kitartásom :lol: úgy feküdtem a nagy labdán, ahogy illik :lol: :lol: csak mikor rám néztek akkor csináltam valamit :lol: az tuti, hogy egy ilyen pánikbetegséget csak az tud ismerni, aki már volt benne...én személy szerint nem, de volt barátnőm, aki igen és hát külső szemmel is elég durva volt látni őt :( de örülök, hogy jobban vagy már és nem kell gyógyszert sem szedned :D :wink:

Kép
monka1

Anka
én is turi párti vagyok, de már van jó magyarázatom is rá:) A leg környezetvédőbb megoldás a természetes pamut után...:) A spektrumon volt egy műsor. Hát..igazuk van. Sajna és is pánik beteg vagyok 2006 óta 2 nagyobb rohammal én még a könnyebb esetek közé sorolnám magam a seduxen azért mindig van nálam de a homeos is és a gyógynövényes tabletták is sokat segítettek. És nekem ami leginkább egy pszciho terápia volt.15 alkalom és utána egy Hellinger "gyakorlat"

KépKép
Kép
krisztin76

Ja, tegnap elfelejtettem mondani az AFP-t, már felhívtak délután: 1,09 lett és a nyitott gerinc az 1:6800-hoz lett :D

Kép
monka1

jó reggelt!

Hát nem volt vészes éjszakánk, én már 11kor beájultam,elég szarul voltam,kukoricasalit reggeliztem, ebédre pár szem puszedli, vacsira kollegina hozott főttkukoricát,egy kis csővel ettem, de úgy felfűjt,nagyon szarul voltam, babó is nem győzött mellette mocorogni, már azt se tudtam a kukoricát vagy őt érzem...140es lett a vérnyomim,teljesen dekoncentrál voltam..elküldött aludni a kollegina ő még éjfélkor kikeltett egy csaszist és utána reggelig aludhattunk.
Jah reggel nem terheltem meg magam a löttyel, mert elég szenvedős éjszakám volt, és stresszelttem is rendesen, a stressz meg sok cukrot szabadíthat fel a májraktárokból...

Csill,Krisz: milyen esemény váltotta ki a betegséget?utána mitől kaptatok rohamot?érdekelnek ezek a dolgok, apum mániás depressziós volt/van néha magamon is észreveszek intő jeleket..

Spumilla: nekem a 6os a kedvencem, asszem a vénus száma, a bikának egyébként is a vénusz a bolygólya. A 8as szaturnusz a 9es mars uralma alatt áll, a bólygókból már lehet sejteni egyet és mást,ha vki vágja az asztrológiát.

Salsi:a remegés már inkább jobban utalhat cukor problémára, ha nagyon ingadozik a cukrod.én a szédülésmiatt a vérnyomásra gondoltam,de közvetlenül megmértem akkor és rendbe volt..valószínű a front és a telihold játszhat még velünk..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Avrenim egész pontosan már nem emlékszem mi váltotta ki, csak azt tudom, hogy akkoriban betegesen meg akartam felelni mindenkinek/mindenben. 17éves voltam, amikor apukám hirtelen meghalt, a természetgyógyász szerint valahol ez lehetett az ok kiváltója. Szerinte a mai napig nem tudtam elengedni őt...

Monka gratulálok a tökéletes afp-hez!

Krisztin nekem a Bach-virágterápia volt a kedvencem :D De igazából úgy is agyban dől el minden...

Kép
csill79

Köszönöm Csill :D :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Gyors leszek, mert fogytán az időm :)

Spumilla: az Orion nevű cica viseli a nyakában a galaxist :) Szép és ritka nevet választottatok :)

Csill: igen, a karkötő készen lett, ma végleg :D Ma délután lesz a nagy találkozás a nyugatinál :D

Avrenim: puffadást sajnálom :( Tudom milyen érzés, nekem mostanság minden délután olyan szinten puffadt a hasam, hogy az már fáj :shock: Nem lehet erre valamit szedni, mint pl. Espumisan? Estére már néha a menés is fáj a pufi miatt :(

Estefelé, ha hazaértem alaposabban visszaolvasok, bocsánat, most csak erre az oldalra jutott az időmből.
Most szaladok, mert még hajat kell mosnom, ebédet megcsinálni, összepakolni az ajcsi csomit, nehogy valamit kifelejtsek és hát apuka jön haza 2kor, eszik és már rohanunk is a nyugatihoz fél4-re :D
Majd ha hazaértünk(tem) beszámolok az élményekről :)
7 év után egy lélekben hasonló barátnővel találkozni nagy esemény :D

Pusszantás mindenkinek :wink:

Ui.: a hurka kész állapotában
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

csill: :) agysebész :) ez jóóóó
most tétnyleg tetszik nektek, vagy csak nem meritek megmondani hogy gááááz ? :D
mondjuk lassan mind1 lesz :)

avrenim:
sajnálom a kukorica puffadást, tegnap én is repültem este, szörnyű volt. de most letudtad az éjszakázást! jipppiiiijé

kiscsillag: szuperszép lett a hurka-karkötő!!!! kiváncsi vagyok a nagy találkozásra.
majd mesélj ha visszaértél.

most megyek, megpróbálok haladni valamivel. akármivel, tényleg. mert ma még csak a torna volt hasznos, azota meg nem tettem keresztbe egy ..semmit. csak a gombokat nyomogatom.

Kép
spumilla

Sziaszto lanyok !

Nagyon ugyesen irtok ... alig tudom kovetni !

Tegnap voltam Debrecenbe a 18 h. UH es az AFP eredmenyert:
AFP: 1,91
BPD: 43 mm
Azt mondta a doki hogy jok az eredmenyek.
Gond azonban hogy a belso nehszajam egy picit kinyilt. Ezert meg szigorub fekves es 3x2 MgB6 extra.

rebeka: a tegnap biztos valami fronthatas volt mivel vegig aludtam az utat (Csenger-Debrecen-Csenger); a ferjem csak kacagot rajtam. De nem tudtam nyitva tartani a szemem. Aztan egesz delutan is aludtam.

Avrenim; Kis csillag: pufadasra nyugodtan lehet szedni Espumisant. Nekem ezt irta a doki es bevalt. Most amikor puffadok gyorsan beveszek 2 bogyot es ... minden hejre jon !
kis csillag: nagyon szepek a babak !!!

spumilla: Orion - szuper ! en nagyon szeretem a kulonleges neveket

Lanyok, nekem a masszor -om az Eucerin olajat ajanlotta a terhes striakra. O ezt hasznalja a kimamanaknal es bevalt szerinte. Azt mondta hogy az olaj a jo es nem a kremek a pocakra. En is vettem ilyen striak elleni olajat es kenegetem a pocakot meg a csipomet.

Sajnos nem tudok most tobbet irni mivel a "pocak lakom" nem szereti ha oldalt fekszem - bekemenyit; igy mar nem birom tartani a laptopomat az olemben (mivel hogy fekszem az agyban).

puszi mindenkinek

:D :D
klem

Sziasztok lányok!

Spumilla: Nagyon tetszik az Orion név, gyönyörü hangzása van, és a Yoda mester se rossz! :D Az egyik ismerösömnek német a férje, és amikor megszületett a kislányuk, 2 keresznevet adtak neki: Esik a hó és Mia :D Azért mert esik a hó volt az elsö mondat, amit a srác megtanult magyarul. :lol:
Köszi a jókivánságot! A kért privit küldöm majd. :)

Nyufo: Köszönöm a jókivánságot! Nekem itt nincsenek barátaim, inkább ismerösök csak. A páromnak vannak, és próbál engem a feleségekkel összehozni, ha közös programunk van, jól el is vagyunk és ennyi. Azért nem ua. mint a gyerekkori barátok, ök otthon vannak. Most szeptemberben készülök is haza, csak az utazástól tartok kicsit, utoljára is minden bajom volt, még barnáztam is. :shock:
Ti szoktatok társaságba járni? Esetleg magyarok a környéken?

Rita:
Minden tiszteletem a tied, nem semmi "manageri" munka lehet a családod tagjait elnavigálni! Erröl egy reklám jutott eszembe, szerintem rád tejlesen igaz. Anyuka ül az állásinterjun(aki addig föállásu anyuka volt), és amikor megkérdezik töle -elég flegmán-, h. mi a munkája, igy válaszol: A kommunkácios ágazatban dolgozok, feladataim közé tartozik: szervezés, utánpótlás támogatás, munkatársmotiváció. Tehát röviden egy sikeres, kis családi vállalkozást vezetek. :lol:

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Spumi ezen a Yoda mesteren könnyesre nevettem magam :lol:
Nekem tényleg tetszik az Orion név, mondjuk a vezeték neve sem átlagos, így nem lesz túl bonyi? (tényleg nem bántásiból, de az én nevem is elég bonyi, mármint a vezetékkel együtt és mindig annyit kell magyaráznom, hogy kell leírni :oops: ).

Bettike szép rucik :)

tegnap voltam turiban és túrtam magamnak egy terhes nacit és egy terhes szoknyát, amik jók lesznek télre is. meg vagyok elégedve magammal :)

Csill, Krisztin nekem van egy pánikbeteg barátnőm, én el sem tudom képzelni, milyen lehet ezzel élni :(

Nyufó mehet a táblába a képem, köszi!
Alakul a tabló szépen már :)

Kiscsillag de izgalmas ez, majd számolj be mit szólt a szép hurkához

Avrenim a kukorica egyszer nekem is nagyon betett, haza is kellett mennem melóból, mert azt hittem, mindjárt elájulok. Pedig úgy szeretem a kukoricát.. :(

Monka szép AFP, gratula!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Többen irtatok az elérzékenyülésröl, na én utoljára ezen a dalon sírtam, igaz lány kisabára vonatkozik, de gyönyörü a szövege: http://www.youtube.com/watch?v=anCqBdEZ ... re=related

Kép
zsuzs35

Köszi Dalmicsek:D
Klem nagyon szép eredmények, gratula :D én is Eucerin olajat használok, nagyon szeretem :D

Kép
monka1

Tartsatok reménytelen romantikusnak, de én nem fogom bánni, ha csíkjaim lesznek, mert a páromnak a háta tele van vele, ugyanis kamaszkorában egy nyár alatt nőtt 10 centit és nem bírta a bőre.
Így legalább mindketten tigrisek leszünk :)

Klem gratula az eredményekhez! Vigyázz magadra nagyon. pihenni pihenni.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek:
nagyon aranyos, helyes gondolkodásod van, nekem tetszik! Maradj ilyen "reménytelen romantikus"! :D

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jonni, jo sokat irtatok, most regenyt irok :-)

Salsi: en is szeretek itt elni, sok kulfoldi mondta mar hogy szep varos Szabadka. :-) Gratula a kislanyhoz :-)

Rita: gratulalok a kisfiuhoz, szepek lettek a vonalzoid :-)

Spumilla: nem mindennapi nevet valasztottatok, de nekem tetszik, kulonleges nev. :-)

Kis-csillag: nagyon jok a 4d.s kepek, tenyleg nagyon szepen latszik Csongor kukija :-)
Koszi a dicseretet ami a pocimat illeti, most mar azert nagyobb mint azon a kepen, majd jovo heten leszek 20 hetes es akkor is csinalok majd 1 kepet, jocskan latszani fog a kulonbseg :-) Gratulalok hogy csak ilyen keveset hiztal :-) Drukkolok hogy jol sikeruljon a talalkozo :-)

Dalmicsek: csinos kismama vagy te is, a pocakod is mar szepen latszik :-)

Illda: koszi az infot az arleszallitasrol a Tescoban. Tenyleg jo minoseguek a babaruhak?

Bettike: nagyon cukik a babaruhak :-)

Kerdes: akinek mar van tapasztalata, hanyas szamu babaruhat vegyek 1 ujszulottnek? Erdemes a legkisebbeket venni vagy inkabb 1 kicsit nagyobbat vegyek hogy ne nolje ki 2 het alatt? :oops:

Monka: milyen a terhestorna? Nem nagyon megterhelo? En is egesz nap ulok, semmit se mozgok, de szeptembertol en is tervezek menni.. Gratulalok az AFPhez. :-)

Anka: mindket nev szep :-)

Szonce: gratulalok a szep eredmenyekhez, olyan jo hogy nem szegyenlos a babatok, a mienk az volt, nem akarta megmutatni hogy mije van :-)

Zsuzs: boldog hazassagi evfordulot :-)

Krisztin76: hat majdnem en se mertem beirni spumi tablajaba hogy hany kilos vagyok, mert senki nem hiszi el hogy mar kb 8 eve 67 kilos vagyok :oops: , mindenki azt mondja hogy nem latszik rajtam , nehezek a csontjaim, hat ez van :-( Eddig 3 kilot hiztam, most vagyok 70 :-( Jot nevettem hogy osztottad szet a sulyod :D

Klem: gratulalok, szepek a baba eredmenyei, pihenj sokat es nem lesz gond :-) Hol vetted az Eucerin olajat? Gyogyszertarba lehet kapni? En olivaolajat hasznalok, a Dmben vettem ( Babylove) de nagyon rossz illata van, ha elhasznaltam ezt a tubust vm mast szetetnek venni azert kerdezem.:?:

Kép
adri1984

Dalmicsek:
csak itt, cak most és csak Neked:
Kép

:lol:

Kép
zsuzs35

Adri:
Köszönöm Neked is a jókiváságokat!
A lanyomnál 56-os méretüek voltak a legkisebb ruhák.

Kép
zsuzs35

Zsuzs köszönöm! :)
Igen, ilyenek leszünk úgy képzelem :lol:
Vagy lehet, hogy csak majd évek múlva, amikor mindketten ősz szakállat növesztünk :)

Adri bár nekem nincs tapasztalatom, de én is az 56-ost hallottam kezdő méretnek.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

monka, dalmicsek: koszi a gratulat :D
adri: igen, a patikaban vettem az Eucerint. nagyon kellemes az illata; szerintem fogod szeretni; monka-nak is bevalt ! :wink:
Vasaroltam en is a DM-be pocakos kremet, de nem tetszet a boromnek ( pici piros pottyok jelentek meg)

En a tegnap gyorsan beszaladtam a C&A-ba; learazas van, es vettem egy nagyon jo pocakos farmert ( 8000 ft). Nekem nagyon bevaltak az itteni kismama ruhak !

adri: en is vasaroltam a keresztfiamnak sok ruhat a tesco-ban es ok-sak !!! nem nyulnak el ... nagyon jok meg a C&A-s es a Zara-s gyerekruhak; en itt vasaroltam Daninak sok ruhat es a sogornom nagyon orult nekik ! :D ( be kell hogy ismerjem hogy nagyon szeretem a keresztfiamat, es mivel szeretek shopping-olni, majdnem minden ruhat, cipot es jatszit en vettem neki )

:D
klem

klem: koszi az eucerin tippet, en is venni fogok. :) Akkor irany a Tesco amint lesz 1 kis idom, en is szeretek vasarolni :lol:

Kép
adri1984

Dalmicsek ez a reménytelen romantikus nagyon megható volt :D aranyos vagy :D
Köszönöm Adri :D Hát végül is a hasizmon kívül mindent erősítesz :D én az első órán majdnem meghaltam :lol: és azt mondják is, hogy aminél úgy érzed, hogy a picinek nem jó (jelez a baba), akkor azt nem kell csinálni :!: és legalább mindenki pocakos körülöttem :D én szeretem nagyon, mert azért tényleg formában tart és azért otthon is lehet ezeket gyakorolni és szoktam is :D amúgy azt mindig mondják tornán, bármilyen is a feladat, nem hasizommal kell csinálni...erre az egyre kell odafigyelni, amúgy láb+fenék+gerinc+kar+mell minden tornáztatva van :D a legjobb a labdán való tornarész, imádom :lol: menj amint teheted :wink:
Klem nekem is van C&A mamafarmerom, ott jó gatyák vannak :D

Kép
monka1

Lányok, még bátor jelentkező a tablóba? Most szegény Dalmicsek fog egyedül árválkodni!

Spumilla hányas szám alatt építkeztek? :lol: Lelőnéd a tervekkel a poént? Akkor biztos számíthatunk valami érdekes kialakításra, most már nagyon kíváncsi vagyok azokra a képekre :lol:

Krisztin nem baj, azért mi összetartunk, majd együtt fogyózunk tavasszal :lol: Nekem az a gyanúm hogy a vége lesz kb. +30 ha így folytatom, ebből szüléssel lejön 10, meg még kb. 3 víz, akkor kb. 17 kg-ot le kell majd adni, na de megcsinálam Regivel is, megint menni fog. Viszont nekem is a cicim fejenként kb. 1-1 kg már most :lol: A Bébilla nagyon jóóóó :D Neked mitől jött ki a pánikbetegség?

Monka sajnálom hogy ilyen kitartó a megfázásod, jobbulást :cry: Viszont gratulálok a szép eredményekhez!!!

Csill azért akad egy-két ismerős itt is már. Az egyik kicsit fiatalabb nálam, ő is most a második babával terhes, a másik közelít az ötvenhez úgy szereti Regit mintha az unokája lenne, mindkettőjükkel egy héten egyszer azért összejövünk. De a legjobb barátnő az persze otthon van, de neten elég jól tudjuk tartani a kapcsolatot és azért az olyan komolyabb, vagy inkább úgy mondanám mélyebb dolgokat vele szoktam megbeszélni, meg anyuámmal aki szintén a barátnőm :lol: Kemény harc az biztos, nagyon erős vagy, hogy el tudtad hagyni a gyógyikat, megy a drukk hogy ki se jöjjön többet a pánikbetegség :lol: Tudod hogy mi váltotta ki 6 éve? Vagy nem köthető konkrét dologhoz? Most olvasom a választ, hát azt hiszem egy ilyen közeli hozzátartozó elvesztése épp elég indok lehet :cry: Sajnálom...

Kis-Csillag úgy látom te is otthon vagy a Men in black-ben :lol: De izgi hogy taliztok akkor ma. 7 év alatt még egyszer sem találkoztatok???? Azt hogy csináltátok, hogy bírtátok ki? Majd írd meg milyen volt! A hurka nagyon szép lett!!!

Avrenim majd ha megcsinálod a cukrot azért írd meg hogy sikeült, kíváncsi vagyok!

Klem szépek az eredmények, beírtam a táblába. Viszont a belső méhszáj :cry: Mi várható, mit lehet csinálni? Esetleg összevarni? Mitől lehet? Ha fekszel rendesen akkor nem nyílik tovább? Vigyázz magadra, feküdj sokat :!:

Zsuzs mióta vagytok kint? A helyzet hasonló, van két ismerős (magyar, az egyik kicsit fiatalabb, a második babát várja ő is, a másik idősebb, ő meg úgy szereti Regit mintha az unokája lenne), jól elvagyunk, de a legjobb barát otthon, a komoly dolgokat is vele vesézem ki e-mail-en. Nem járunk társaságba, a férjem elég remete, a családdal bárhova, de nincs kedve társaságba menni ismerkedni, úgyhogy ez is nehezít azon hogy baráti körünk legyen. Úgy van vele minek strapálja magát amikor úgyis haza akarunk majd menni, majd ha hazaköltöztünk akkor hajlandó lesz azt mondja, na majd meglátjuk :lol: Akkor viszont vigyázz az úton ha mentek haza. Neked hány km haza? Onnan azért elég hamar otthon vagy nem, pár óra max? De jó lenne olyan közel lenni, akkor minden hónapban haza lehetne ugrani. Még egyedül is simán haza tudnék menni kocsival. Gondolom te is azért akkor sűrűn hazajársz. Bőgést megértem, megnéztem a linket amit beraktál!

Dalmicsek aranyos volt ez a tigris szöveg :lol:

Adri nem tudom otthon a Tesconak mi a márkája ruhában, itt George és tök jó minőség. Magyarországon úgy tudom hogy 56-os a kezdő újszülött méret, itt máshogy van, a súlyt is beleveszik nem tudom hogy van nálatok. Itt van 3,5 kg-ig az a legkisebb. Nagyobbat nem érdemes venni szerintem, mert azért nem nőnek olyan gyorsan, nekem pl. Regi 50 cm volt, ha most nálatok is úgy van hogy 56-os ruci, az azt jelentik hogy 56 cm, 6 cm-et nem nő a baba két hét alatt :lol: Hány cm vagy a 67 kg-hoz? Gondolom akkor jó magas, mert a képen nagyon vékonyka vagy!

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-csillag lesz mit bepótolni akkor ma :D de érezzétek nagyon jól magatokat :D a hurka szép lett :wink:
Nyufó sajna szegény picikém szenved a legjobban....az elmúlt két napban amúgy is "nyűgös" volt, + még 3 napja tüsszögök, elég erőseket :cry: szegénynek tuti kényelmetlen :( Köszi az AFP-t :D

Kép
monka1

KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Most mi is variálunk a lakásban össze vissza, kitaláltuk hogy felrakjuk a tv-t a falra, apa csinál fölé polcot (azért nem alá, mert akkor Regi eléri) arra rakjuk a kütyüket. Megszüntetjük így a tv állványt, kíváncsi leszek, nyerünk vele egy csomó helyet. Este megyünk megvenni az állványt amire lehet a tv-t rakni, izgi.

Lányok, azt már többször akartam írni, bárki szeretne magáról másik fotót a tablóba, könnyű kicseréleni, nem kell újra csinálnom az egészet, csak nyugodtan töltsétek fel a képet, annyi :lol:

Monka mindig megijed amikor hapcizol?

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufo: nekem be van varva a mehszajam ! lehet a kemenyedesektol nyilt meg egy picit a belso mehszajam. De nem olyan veszelyes mivel a teljes hossza 30 mm.
(holnap remelem csinalok mar kepet es felteszem)

Nektek mennyi a mehszaj hossza ?

monka: :D :D
klem

Klem az szuper ha raksz fel fotót :lol: De furi hogy úgy is ki tud nyílni ha be van varrva :shock: De akkor nem tud tovább nyilni, vagy igen? Nekem foggalmam sincs mennyi a méhszáj hossza, szerintem otthon se nézték, itt meg végképp nem főleg hogy nem is lesz több UH-m csak majd bő 10 hét múlva egy, amikor azt nézik meg császár-e vagy sima szülés lesz.

KépKép

KépKép
nyufó8

Zsuzs, Dalmicsek: koszi a valaszokat, akkor en is 56os meretuvel fogom kezdeni a babaruhavasarlast :D

Nyufo: koszi a magyarazatot a babaruhameretre. Lassan kezdek vasarolni en is :) 173 cm magas vagyok, de akkor is sok a 67, hiaba, nehezek a csontjaim, most 70kg vagyok :oops:, remelem 80 fole nem megyek mert annyit mar nem tudom hogy fogok leadni.. Raadasul nehezebb lennek a ferjemnel ami azert eleg gaz lenne :oops:

Kép
adri1984

Sziasztok!

Bettike
Nagyon aranyos kisruhákat vettél.

Monka
Én is szívesen találkoznék veletek, de nem valószínű, hogy el tudok menni. :(
Ügyi vagy a tornával, a náthához meg továbbra is jobbulást!

Szonce
Akkor nektek se volt túl jó az éjszakátok. Az én kisfiam ugyanezt csinálta. Ma este meg végigaludta szinte az egész estét. Jó, hogy nem lett baja, hogy kimászott az ágyból.
Gratulálok az Uh eredményekhez.

Rebeka
Sajnálom a cukrot.
A fiúknak vannak Tescos ruhái (Cheeroki, FF), és rájuk nem jellemző, hogy nagyon vigyáznának rájuk, de elég tartósak és nem nyúlnak.

Zsuzs
Gratulálok a 15 évhez! Még sokszor ennyit kívánok! Örülök, hogy hasznos volt a Tescos infó. :)

Spumilla
Nagyon jó nevet találtatok a barátnőddel. :) Ha meg lesz tesója, akkor ő lesz az ifjú Padavanja.
Nagyon jó, hogy ílyen jól halad a házatok. Kicsit irigy vagyok, nem baj? :) Átment a privi?

Csill
Köszönöm, most végig aludta az éjszakát, nem tudom mi lehetett vele tegnap. Valószínüleg a front meg a telihold együtt.
Sajnálom a pánikbetegséget, de az jó, hogy régóta nem volt panaszod.

Kis-csillag
Érezzétek jól magatokat ma a barátnőddel. Nem semmi, hogy 7 évig nem is találkoztatok. Biztos sok megbeszélni valótok lesz.
Nagyon tetszik a hurka karkötő!

Klem
Gratulálok a jó Afp-hez, meg az Uh-hoz. Az nem túl jó, ha már nyílik a belső méhszáj, vigyázz nagyon magadra!

Adri
Nekem nagyon bejöttek a Tescos rucik. Nekem 56-os rucik a legkisebbek, de abból azért nem kell túl sok, mert hamar kinövik, utána van a 62-es, abból esetleg lehet venni többet is. Azzal azért számolni kell, hogy egy napra valószínüleg több ruha is kell, mert pisis lesz, böfis lesz stb. Meg persze sok függ attól is, hogy mekkora súllyal, centivel születik.

Ma felhívtak a Klinikáról, hogy alacsony lett az Afp-m. Azt nem mondták, hogy mennyire, csak annyit, hogy nem vészesen. Jövőhéten megyek a genetikai Uh-ra és szólnom kell az eredményről, így állítólag alaposabban megnézik a babát. Azért remélem nem lesz semmi gond, az alaposabb nézésnek mondjuk örülök.

Kép
illda

Sziasztok! Végre hazaértem a munkából, ki vagyok nyúlva. És még én akartam dec. végéig dolgozni! :shock:

anka nem én voltam, szóval jó, hogy ne integettél! :D :D :D Tuti nem, mert tegnap fél 4 körül jöttem haza, és a Tölgyes felől. Ezt a "nagyfejű"-dolgot sajnos én is tapasztaltam, vannak egyes oldalak, ahol simán beszólnak ismeretlenek gyökérségeket. :evil: :? Sose értettem.

krisztin én is imádok turizni, csak sosincs időm rá. :( És igen, a környezetvédelmi szempont sem elhanyagolható!

avrenim a cukoringadozás önmagában nem baj, ugye?

dalmicsek nekem van pár csíkom a derekamon hátul még régebbről, és restelltem bevallani, de engem sose zavart. A férjem szerint én vagyok az egyetlen nő a világon, akinek tetszik, mert "szép gyöngyházas". :D Na, ez elég bizarrul hangzik. De azért elég lenne annyi, amennyi van! Ma este kezdem a "fürdés után bekenem olívaolajjal magam minden este" korszakomat. :D
A pasimból én most nyáron csináltam Sirkánt, a strandon én kentem be, és az oldalán csíkosan kentem be valahogy, és úgy sült le, hehehe. :shock:

adri tök megnyugtató, amit írtál, én is 173 cm vagyok, és 71 voltam legutóbb, akkor csak nem vagyok olyan hájas! :D Én már dömpernek érzem magam. :( Hihetetlen egyébként, olyan cingárnak tűnsz! :wink:

Kép
salsifraga

klem: ó hogy kinyilt a méhszáj. és be tud záródni (hülye kérdés, tudom) vagy most már végig pihenni kell? azt hiszem ilyenkor nincs házaséletke sem? óó, pihengéljél, olvasd ki az összes szuperkönyvet a kezed ügyében és ha van kedved írjál nekünk.
addig meg várjuk a csodát!

zsuzs: esikahó :D de ééédes, ha ennek a hangzását nézem, az nagyon nagyon kellemes
a szeptemberi utazás meg nagyon rendben lesz! arra koncetrálj, hogy milyen sokat fogsz kapni érzésben, attól hogy ujra látod a barátaid!
és igazad van Rita menedzseri munkájáról! tök egyetértek!! ez egy nagyon különleges állás!

dalmicsek :) a vezetékneve eredetileg az M. nélkül volt/lenne. Az M-et azért raktuk hozzá, mert az meg az én családom/felmenőim és szerettem volna ha benne van. Apukám egyébként nagyon meghatódott ettől, jól esett neki. Biztos hogy nem fogják elsőre érteni a nevét, de már maga az Orion is nehezebb, tuti visszakérdeznek. szóval először megtanitjuk majd betűzni a gyereket :) (nem vettem bántásnak, tök jogos kérdés!)
imádok turizni (is) tulajdonképpen bármit ami ruhákkal kapcsolatos :) nagyon ügyes vagy hogy találtál jó darabokat, igazi kincsekként lehet örülni nekik!
reménytelen romantikus :D:D

anyukám ma kitalálta hogy fogja becézni: Orinka
sztem tündéri, el is mult minden becézéssel kapcsolatos aggályom :D

örülök, hogy töltögetitek a táblázatot!
tettem be még pár rublikát, aki akarja beirhatja a dokija/szülésznője nevét és nyufó ötlete alapján a szülés körüli dolgokra is van már rublika (időpont, hüv vagy csaszi stb..)

nyufó: 1. az indulás. :)
a házikó szuper lesz, az alsó szint már egész klafán néz ki, jooo még nincs kifeste és a konyha sehol, de én már látom a lelki szemeimmel ahogy játszunk a babá(ink)kal benne és nagyon szeretjük egymást :) meg egy takaritónőt is látok a lelki szemeimmel :D

ma megvettem a cukrot a patikában :D röhögtem rajta, mintha egy zsák kábszert vettem volna. elég sok porcuci, de majd csinálunk belőle limonádét, fini lesz ;)

Illda, átjött, köszönöm szépen, már küldtem is a következő kört. A nevet a férjem stoppolta, a barátnős-neves sztori más volt, deeee most én is ugy jártam, hogy vannak a fejemben sztorik, vannak nevek, meg vannak arcok. már csak pársítani kell, mert kezdek nagyon keverni :D
az ifú padavan nagyon vicces, ezt tovább is fogom mesélni a családban, ha nem baj, de majd hozzáteszem hogy nem az én agyszüleményem :D
az afp-vel nem lesz semmi gond! persze hogy nem! ez az egész csak azért van hogy nézegethesd a babád! ;)

monka: eucerin, értettem :) köszönjük!

salsi: sirkán :) könnyesre röhögtem magam :)

adri: teljesen kizárt hogy ennyi kiló legyél :D de komolyan, most szivatsz? mert tök nem hiszem el :)
jójó persze elhiszem, csakhát akkor jó csontban vagy, mert ránézésre inkább pillangónak tűnsz. de ezen nem fog múlni tuti :)

jesszumpepi, éhes vagyok. nagyon hirtelen. nagyon éhes. azonnal enni. most! ide. nekem. :D

Kép
spumilla

illda: koszi a valaszod, en is ugy gondoltam hogy nem veszek nagyon sokat az 56bol, tobbet veszek a 62bol, mert ugyebar a nagyobb meretbe majd belenol a baba. Mert hat en is 3.75el szulettem, a hugom meg az ocseim meg nehezebbek voltak, a ferjem se volt vm konnyu baba amikor megszuletett, en kb ugy gondolom hogy a mi bebink is minimum 3.50 lesz :roll:

salsi: hat ez igy nem er, en teged nem lathatlak, te engem igen. :wink: miert nem teszel fel kepet? biztos nem vagy hajas, ugyan mar. En egyenlore nem erzem a +3kgot, de a +13at azt mar biztos meg fogom erezni, az a cel hogy annal tobb ne legyek :oops: Ne erts felre, nem fogyokurazok vagy koplalok, csak tobbszor eszek keveset, sok gyumolcsot, zoldseget eszek, egyedul a hussal van gondom, nem kivanom egyaltalan :cry: Rengetem tejet iszok, min 1litert naponta, a ferjem mar mondta hogy olcsobb lenne ha vennenk egy tehenet :lol: :lol:

spumi: :lol: :lol: Jo csontban vagyok, ez nagyon jo megfogalmazas :lol: :lol: Tenyleg 67 voltam, most 70 :oops:

Kép
adri1984

sziasztok!

na megint tudtam jönni egy kicsit. remélem mindenki jól van :)

monka: gratula az AFP-hez. na vajon ez megfelelő ahoz hogy kisfiú?:)
a megfázáshoz jobbulást :)

Többiek jól vannak?? Velem minden oké!!

KépKép

KépKép
t.timi

adri egyre inkább úgy gondolom, hogy beadom a derekam, és rakok fel képet. :roll: Addig is, ha kéred, elküldöm a nevem priviben, és megnézhetsz/bejelölhetsz iwiwen (ha fent vagy persze). :D
Hehe, nagyon vicces, én is 3.75-tel születtem! :D

Kép
salsifraga

Krisztin: latom Szegeden fogsz szulni es hogy turi parti vagy. En is szeretek turikba jarni, tudsz nekem ajanlani Szegeden jo turit ahol babaruhak is vannak? Elore is koszi :)

Kép
adri1984

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: