A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, szerintem is az idő hat a fiúk hangulatára.
Valamivel meg kéne őket nevettetni. 8)
irina

Kaqk, Emma olyan ügyes, nem is csodálom, h dicsérték az oviban. Kutyás dolog: jaj, de sajnálom, remélem, nem fél azóta tőlük.

Vindo: tényleg, már rémlik, hogy írtál Rockwellről, én is nagyon bírom a figurát
Sorozat: akkor csak House-t nézel? ;-)
Alias: JJ. Abrams egyik korai sorozata, aki a Lost-ot is kitalálta, meg új nagy kedvencemet, a Fringe-et is. Ő rendezte a legutóbb Star Trek-filmet, meg a Mission Impossible 3-at. Ügyes pasi.
Az Alias szerintem eddig a legjobb sorozata, bár a Lost-osok biztos megköveznének, de nagyon jó volt a női főszereplő (Jennifer Garner), az összes mellékszereplő (főleg Lena Olin színésznő, aki az anyját játszotta és egy ördögi nőt) a sztori (kettős ügynök ügynökszülőkkel, szerelmi háromszöggel, oroszokkal, mindennel, ami kell). Sajnáltam, h 4 évad után vége lett, de igazából már az utolsó szezon sem kellett volna.
irina

Ja, Rockwell nekem a Charlie's angels 1. filmből jött elő, aztán már mindenben megnézem, annyira jó színész ;-)
irina

No jó, nem pampogok tovább magamban sorozatokról és filmekről :wink:
irina

Halihó!

Életben, bááár. No, pénteken olyan zombi voltam, hogy szerintem valamilyen önkívületi állapotban aludtam. Előző éjszaka nem nagyon aludtunk. Bercónak nem szelelt az orra. Nagy vergődések, kinlódások, alvás nuku. Péntekre egyébként is jól elfáradok mindig. De ilyen már régen voltam. De azért még este vasaltam kicsit. Dávid kérte, mert party-ra készült.
Tegnap meg estig meg sem álltam gyakorlatilag. Mosás, főzés, takarítás. A Gergő szobájában, az alig 9 nm-en szerintem több mint két órát töltöttem. Annyi por volt, hogy mára bedurrant az allergiám is. Pedig állítólag hetente portalanítanak. Már értem, miért csak 20 percig tart a dolog. :x

Ma is jól eltelt az idő. Meg eléggé dögrováson vagyok. Az allergiámra tippelek, de lehet, hogy takonykór is.

Irina, olvastam a kérdésedet. Háát, én is az üzletben kötnék vele alkut, hogy csak bizonyos darabszámú dolgot veszek meg. Egyébként ez a válogatás nálunk is jellemző. Bercó általában hétközben nagyon jól eszik, hv-n meg szinte csak nassol, meg fénnyel él ő is. Egyébként szerintem a gyerekek nagyon jól szabályozzák ezt, nem halnak éhen, ha meg éhesek, akkor úgyis szólnak már. Egy szó, mint száz, én itt is a megegyezést tartanám jónak. Esetleg eleve kevesebbet adni mindenből, akkor talán kevesebb lesz a maradék is.
Az az érdekes, hogy én ezt bizonyos határok között eléggé jól tolerálom. Már többször is írtam, hogy ezekben inkább bízom a gyerekekben, mert úgy gondolom, hogy a későbbi evési problémák ide vezethetők vissza.
Meg tény, hogy nálunk a maradék nem sokáig pihen a tányéron. Valaki mindig pályázik rá. :wink:

Szóval én valamilyen közös megállapodásnak vagyok a híve.

(Lehet, hogy néhány vérhiszti az ára. :roll: :lol: )
dmaggie

Na, csak gyorsan.

Maggie, pihenj egy nagyot akkor :!:
Porolás :x
A bátyáim nálunk is mindent megettek:O

Irina, igen, egyedül a House-t néztük, más sorozatot nem :roll:

Lena Olin nekem a Csokoládéból ismerős.

A Charlie angyalai-ra már kigyúrták rendesen, a Galaxy Questben még olyan vékonyka volt (nem Lena Olin).

Rugó közben átment paparazziba. A telefonnal rohangál, és sutyiba képeket készít rólunk. Pl. mikor fürdés után kiszálltam a kádból :shock: :o :twisted:

Koszmós lett a feje teteje :?
Csak fésültem neki egy ideje, de úgy látszik, kefélgetni kell :roll:

Kaqk, ja, a vasárnap estéknek van valami világvége-hangulata :roll:
Szegény Emma :(

Lassan bejezik a fürdést :arrow:

Kép
vindolanda

Anikó 15 be van jelentkezve.
Tessék írni is :!: :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Itt is egy barki, bar megmondom oszinten, nem olvastam vissza, csak atfutottam a bejegyzeseket, es lattam, igy hivjatok egymast... :lol:

Nagyon suru programunk volt a hetvegen, most indulok kicsit tanulni holnapra, talan utana meg egy filmet is tudunk nezni, de holnap majd jovok! :D

Jo ejt, puszi!
Vendég

Maggie-m, drága, tessék pihenni! Tudom, ez 4 férfi mellett irreális vágy sokszor, de Te vagy a legfontosabb!
Köszönöm szépen a tanácsot! Hát a maradék általában nálunk is eltűnik, bennem, ugye...
Vérhisztiből aztán van mostanában bőven, az ovira fogom...

Vindo: én Olint először a Picasso kalandjaiban láttam, még nagyon fiatal volt. Aztán a Rómeó vérzik-ben, ott igazi démoni nőt játszott, ehhez passzolt az Alias-beli karaktere (a Csokoládés kilóg a tipikus alakjai sorából). A Rómeó vérzik (rendezte: Peter Medak) egy isteni film (akkor épp Gary Oldman-mániás voltam, azért néztem meg), de csak videón van meg és más formában még sehol nem tudtam felhajtani. De nagyon ajánlom. A Picassót is, ha még nem láttad, tündéri.
irina

Niki: :-) Ha összebarátkozunk, bárki helyett már akárki-nek fogjuk hívni egymást. :lol: Jó tanulást és még jobb filmezést!

Ja, Vindo, Johnny Depp-pel a Kilencedik kaput láttad (Polanski-film, ha jól rémlik)? Abban is volt Olin, szintén kísértő szerepkörben.
irina

Micsoda avatar 8)

Á, ismerem mindet.
A Rómeó vérzik még vhs-en volt meg, gimis koromban rögzítettem :wink:
A Picassot is ismerem, de a stáblistát soha nem néztem meg benne :wink: A fiatal lány volt legvégén?
A kilencedik kapuban pedig Depp-ig jutottam, másra nem is fókuszáltam :lol:

Most nézem, a Rómeót le tudom tölteni dvdrip-ben. Egyik este elindítom. Megy a cédédre.

G. jön a géphez, és pakolok holnapra.

Szia Niki!!!

Kép
vindolanda

Csak beköszönök, hogy nehogy más nyissa a napot. Jó reggelt!
Még sötét volt, mikor keltem. Utálom :x :arrow:

Kép
vindolanda

Szaisztok

Bálintnak és Botondnak sok boldog szülinapot!!!

Nekem annyira fáj a torkom alig bírok nyelni :cry: és ennek ellenére bejöttem melózni.Jó hü...e vagyok :oops:

Haj: Nekem sok és göndör amit utálok!! Petrának is melír haja van és szerencsére egyenes mint Mírának :lol:

Itt annyira fúj a szél de egy fél percre az előbb eljött a napocska de annyi is volt. :?

Nem is meséltem hogy a múlthéten felhívott a védőnő és közölte velem hogy Petra jövőhéten 3 éves :shock: :)kb.mintha nem tudnám és vigyem kedden státuszra. :lol:

Valamit még akartam..... :roll: mindegy majd ha eszembe jut.

Kép

Kép
agica1126

Jo reggelt!

Nalunk hideg van, esik az eso es fuj a szel. Alexet oltasra viszem kesobb, nekem vervetel lesz, ugyhogy ez a nap nem tartozik a kedvenceim koze... Este suli is lesz, olyan kimerultnek erzem magam, mit nem adnek egy teljes nap kikapcsolodasert!! (termeszetesen gyerekek nelkul... :oops: )
Vendég

Agica, jobbulast!!

Ja, ertem, Irina! Tetszik az avatarod! :wink:
Vendég

Niki: Köszi :)

Meg van mit akartam...

Van megint egy mondóka amit tegnap este először hallottunk Petrustól mondjuk nem nagyon értem a közpét :oops: már rászűrtem a google-ba de nem találom.

kipp kopp töröm a mákot
......

Kicsavaraom és utána a kötélre felakasztom.

Na jó sokat értek belőle mi? :lol: Az elejét meg a végét. :lol:

Mondjuk Petra sziszegősen beszél. Pl:süsü=szüszü szerintem a cumi miatt és nagyon remélem h változni fog :roll:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,

szomorú reggelre ébredtünk, de most már kisütött a napocska:-)

Bálint, Botond boldog szülinapot!!!!!

Ágica sokat van szájában a cumi? tesóm volt nagy cumis, aztán meg járhatott logopédushoz, mert rosszul tanult meg beszélni a cumi miatt, nem rakta fel a , mivel ott volt a cumi.

Irina szupi avatar 8)

Maggie tudom, hogy nem könnyű, de pihenj is!

Heni
KépKép
heni81

Megvolt az oltas...Alex kettot kapott, az egyiknel egyaltalan nem sirt, a masiknal max. 2 mp-et, aztan mar vigyorgott az apolonore... :D Tolem meg vert vettek, legalabb 8 kemcsovel... utalom a vervetelt, a vegen mar majdnem elajultam, de jo tullenni ezen a napon! :D Most Alex alszik, Raniaval ebedeltunk, nekiallok fozni, aztan 5-kor suliba indulok.

Balintnak es Botondnak mi is boldog szuletesnapot kivanunk!!
Vendég

Heni: Igen,sajnos nagyon sokat cumizik. És egyszerűen vérhiszti van ha megpróbálom elvenni tőle.
De mondjuk a bölcsibe csak alváskor kapja meg.De amint megyünk érte az az első hogy hol a cumim?
Vagy amikor lemegyünk akkor azonnal elveszem tőle és akkor oda adja de van h nagyon ragaszkodik hozzá. :roll: :oops:

Tényleg rajtunk kivül van aki még ekkora cumis?
:oops: :oops:

Niki: Nagyon kis ügyi volt Alex :) Miért vettek ennyi vért tőled?

Kép

Kép
agica1126

Agica, Rania is nagy cumis... :? Halacskas, viragos, vizilovas, bekas, hercegnos....ugy gyujtogeti a kis taskajaba, mint a kincset.... :roll: Nemsokara kell valamit tennuk ellene... :?

Pajzsmirigy-problemara gyanakszik nalam a doki, mar egyszer vettek vert, de eltunt az eredmeny... :x
Vendég

Köszönjük szépen :)
Hasonló jókat kívánunk Botondnak és Lindának :)

tegnap megünnepeltük Balut :) olyan boldog volt :) pedig minimálisra redukáltam az ajándékok mennyiségét :oops: :? Hugiéktól verdás pizsit kapott :) este olyan boldogan mutatta Nagyinak :) Öcsitől Thomasos társasjátékot(még júl-ban volt azt hiszem akciós Pennyben) tőlünk meg garázst.... amiből hiányzott sok minden,így ma mentünk cserélni :) de már nem volt olyan típus,így vettünk 1 nagyobbat :)

ma beszélt Apuval telefonon(kórházban van megint) és így kezdte fiam: Ma van boldog szülinapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: fel is kelt a hn órás alvásból :evil:

KépKép
viranka

Ágica az már nagyon jó, ha az oviban nincs neki, ott majd elfogják tőle venni alváshoz is előbb vagy utóbb szerintem :roll:

én azzal próbálkoznék első körben, hgy kint nem lehet a szájában, mert ő már nagy lány és csak a pici babáknak van cumijuk. :roll:
Vagy nálunk az jött be, hogy kiharapta, nem vettem újat és nem kérte többé, még mutogatta párszor, hogy nem jó, mondtam kiharaptad, ilyen van és aztán már nem kérte :roll:

Árontól nekem majd a cumisüveget lesz nehéz elvenni, mert össze van nőlve vele :evil: Péterke is cumisüvegből issza a kakaót, de az még nem zavar.

Heni
KépKép
heni81

Üdv Mindenkinek!

Ágica! Szeli is nagy cumis volt, aztán egyik reggel elveszett, és anélkül mentünk bölcsibe. (Ez még nyáron volt.) Persze ordított, mikor otthagytam, hogy hol a cumija, ezért délelőtt el is rohantam egyért, és visszaszaladtam a bölcsibe, hogy sutyiban betegyem a szekrényébe. Erre, mikor mentem érte, közölték a gondozónők, hogy simán el is aludt nélküle, így aznap már nem is kapta meg. Este próbáltam, hogy nem adom neki oda, de valami 11-kor sikerült csak elaludnia, nagyon szenvedett, aztán 2-kor is felébredt, és torka szakadtából sírt, hogy hol a cumija, így éjszakára megkapja. De napközben azóta sem! :) Így sikerült egy lépést előre haladnunk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...Persze még 1-2 hétig volt, hogy napközben is kérte, akkor is erősnek kellett lennem. De most már megszokta, hogy csak alváshoz jár! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Bálint és Botond! Boldog szülinapot! :)

Jut eszembe, nem nagyon láttam szülinapos fotókat... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Péterke rákattant a sütésre, tegnap vakondtúrás torták süttünk, ma is tortát akart sütni :roll: mondom neki, hogy akkor süssünk csokis sütit, máris készült hozzá :roll: legalább jól beuzsonnáztak:-)

Heni
KépKép
heni81

Bálintnak és Botondnak boldog születésnapot kívánunk :D

Kép
vindolanda

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Bálintnak és Botondnak!

Zsozsi kb. 1,5 éves volt, mikor elkezdte az éjszakai hisztirohamokat, ami egy játszótéri hazajövetellel kezdődött. Borzalmasan elkezdett hisztizni, igazi izzadós vörös fejes vérhiszti volt, a cumiját meg elhajította nagy ívben. Próbáltuk odaadni,m megnyugtatni, főleg mikor éjjel verte magát szegénykém, de nem kellett neki. Azóta sem! :)
Gegi meg nem cumis. Soha nem kellett neki, pedig isten látja lelkem, nyomtam a szájába.
Ő a bal kezén lévő középső két ujját kapja be a mai napig. :)
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként mindkettő pohárból iszik simán vagy szívószállal, illetve útra általában literes kólásüvegbe töltök valamit, és azt húzzák meg mindig. :lol:

Irina!
Jót mosolyogtam, mikor megláttam az avatarodat! 8) Tippppikus! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, összedobtam magamnak egy mozzarellás-olívás salátát (már nagyon belejöttem a saláta-készítésbe), letöltöttük a Machetét, és bár bazi fáradtak vagyunk, és rengeteg dolgunk lenne, megyünk is filmet nézni :arrow: :arrow:

Emese, a nagy hisztikorszakra emlékszem :roll: Szegény Te :roll:

Rugó sem cumizott soha. De nem is aludt el magától a jótét lélek :lol:
Az ujját sem szopta :roll:
Néha úgy beledugtam volna a szájába, csak aludjon el magától :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

Drága Báló és Boti, Isten éltessen Titeket nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!!

Viranka, mekkorát röhögök Báló szövegein mindig! Ennél már csak Mírán szoktam többet ;-)

Vindo, keblemre, eddig soha senkivel nem tudtam a Rómeó vérzik-ről beszélgetni.
Figyu, szeretném a filmeket én is viszonozni valahogy (ragaszkodom hozzá). Van vmi, ami az eddigi beszélgetések alapján érdekel? Rengeteg műsoros rendes DVD-nk van, gyerek-DVD-k is ezerrel. De meglepit is tudok vinni, kérdés, eltalálok-e vele Nálad vmit vagy nem. :D
Hát a hétfő az tuti nehéz ügy. Nekem azért könnyebb, mert csak 10-től kezdek (cserébe este fél 6-ig tanítok). De ez így remek, a 8-as kezdéstől mindig kész voltam.

Mesi, de cukker Gegi a kezével a szájában! :-)

Regi, köszi! :-)

Ágica, ne aggódj!
Cumi nálunk is játszik. Csak alváshoz és csak itthon, az oviban megvan nélküle, erre kéne építenem, de nem akarom még ezzel zavarni az első ovis hetekben. Mostanában napközben is kéri, de nem kapja meg, legfeljebb alvás előtt nagyon kevéssel. Azt, hogy többet kéri, én az ovira fogom...
Valami rituálé keretében fogunk megszabadulni tőle, de tény, az lenne a legjobb, ha tönkremenne. Szándékosan viszont nem teszem tönkre. A régi gyerekdokink mondta, hogy a cumi fontos nyugtató a gyereknek, érthető a nagy ragaszkodás sokszor hozzá.

Avatar: megtaláltam végre az igazit. Pedig végig a szemem előtt volt :-)
irina

Heni, Vindo, micsoda kajákban utaztok, nyamm!

Jelentem, én raktam szülinapi képeket anno amoda!

Hol van Zdori??? Hol vagy, Dóri???
irina

Az oviba ma szüreti mulatság volt (bírom, ahogy Ádi komoly képpel ezt a kifejezést kimondta a napokban ;-)), préseltek szőlőt és ettek mellé zsíroskenyeret lilahagymával. Néphagyományokat ápoló ovi. :lol:

Niki, szegénykéim, ez a sok szuri és a tonna vér....
Mi van a pajzsmirigyeddel? Remélem, semmi!!! (Én krónikus pm-beteg vagyok, emiatt is nagyon érdekel.)

Megyek hajat mosni. Hosszú nap volt a mai. De legalább az egyik órámon úgy éreztem, sikerült áttörnöm nagy sztereotípiákból épült falakat. Ilyenkor úgy felvidulok, hogy a plafonon futkároznék. :wink:
irina

Vindo, mindjárt küldök privit a telószámommal, jó? Jegyet végül is holnap veszek és szerintem 16.15-re leszek lent (ha Neked úgy jó és nem akarsz a 4 órás kezdéskor ott lenni már az egyetemen). De ezt még úgyis megírom Neked.
irina

Ui: Osiris-kiadós könyvek 35%-os kedvezménnyel az alexandra.hu-n.
Csekkolom is, bár nem kéne.
irina

Sziasztok!

Mindkét gyerek még alszik, Z leléptt dolgozni és meg nem tudok aludni :?
Kattog az agyam nagyon. Még múlthéten kaptunk levelet az önkormányzattól, hogy felvették csinikét Miklósra az oviba, menjek 28.-án egy szülői értekezletre és megbeszéljük a részleteket. Tegnap reggel meg hívott a helyi ovi vezetője, hogy miért nem viszem Grétit. Mondom mi van? Erre közölte, hogy cicus a kiscsoportba be van írva és ők várták a beszoktatás alatt, hogy menjünk. Most már úgy gondolta mégiscsak felhív, hogy mi van már. Mondtam, hogy elutasították a fellebezésünket. Mondta, hogy neki meg írtak, hogy Grétike meg másik két gyerek miatt bővítse a kiscsoportot :shock: Szeptember 10.-ével kezdhetett volna. Nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal :twisted:
Na és itt jön a dilemmám. Cicus már beszokott a csanába, szereti nagyon az ovónéniket, a csoporttársait. Igaz csak hárman vannak 3 évesek a többiek kissebbek.
Van-e jogom önző, anyagi érdekből kiszakítani őt egy szeretett környezetből? Dönthetek-e helyette?
így is épp elég törés volt a kis lelkének, hogy egykéből hirtelen nővérke lett. Nem lesz az már neki túl sok, hogy ovit kell váltania?
Ma, ha jó idő lesz, elsétálok vele oda( kényelmes sétával 10 percre van, ha sietek 5 perc alatt ott vagyok) és megkérdezem szeretne-e oda járni ezentúl.

sír Gréti :arrow:

folyt. köv

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Na, ma rám is vár egy gigászi porolás. Ezt mindig akkor szoktam, ha Rugó nincs jelen, mert pocsol, de most ilyen alkalom nincs.
Elfogyott a haleledel is, menni kell kisállatboltba :roll:

Rugó egyelőre reggelizik, mesét néz.

Reggel hat óta forgolódik rajtam :x

Móni, itt több dolgot kell megfontolni szerintem. 1. mennyi pénzetek van. 2. mekkora törés volt Grétának a csana. Vagy próbáld meg megbeszélni vele, ecseteled, melyek a jó vonásai, hátha érdekelné a váltás.
Amúgy meg a fene essen az ügyintézésbe.

Mikor R. csanája megszűnt, és egyik napról egy másikba vittük át, nagyon jól viselte. Tudta, hogy most lerakom, de jönni fogok érte, vitte a kis táskáját.

Irina, nem kell viszonozni, bár a Monn-t kiírhatod, ha meg van, mert az nincs fenn a torrentes helyemen :x

Most ennyi, de ma szünnapom van, szóval leszek.

Niki, ennyi vért :shock: :?
Remélem, azért nincs semmi bajod. Milyen tüneteid vannak?

Kép
vindolanda

Monn = Moon

Reggel van, kóma vagyok.

Kép
vindolanda

Petrus!
Boldog szülinapot kívánunk :)

Ágica!
nekem mind2 gyerekem nagy cumis volt((főleg B.) de balesetek miatt :? leszoktak róla :)

Irina!
szüreti mulatság :) :) biztos jó lehetett :) nekem is tetszik avatarod :) :)

szülinapi képek majd 1* lesznek ha életem párja kiszűri :) de Regi,Te raktál fel??? 8) :oops:

lassan kihűl tejbegríz,megeszi fiam és megyünk oviba :) reggel olyan kis lelkes volt,kérdezte vigyorogva,h. ott is marad? ugye Dede csoportjába viszem? természetesen ki kellett ábrándítanom,és elmagyarázni,Ő másik csoportba jár majd ahol lesznek vele egyidős gyerekek :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Mónikám, velünk nagyon hasonló történt, közölték, hogy nem vették fel, 2 hét múlva felvették a bölcsibe, de én a csanára hivatkozva lemondtam. Anyagilag pont belefért abban az időszakban (most tuti nem férne), persze jobb lett volna azt a sok pénzt megspórolni, de nem akartam újból beszoktatni valahová. Nekem rossz volt a szájízem az állami bölcsivel kapcsolatban (sokan mondták, hogy a vezetőt meg kell vesztegetni, ez már nagyon szimpi volt :cry:), a hülyítés meg végképp betett (de ezt szerintem tényleg ők csinálták, nem az önkorm.). Nem szimpatikus helyre pedig nem akartam vinni.
Nézd, ha a pénz nagyon kell, akkor a dolog eldőlt, de nyilván nem ez az egyedüli szempont... Biztos jól fogtok dönteni.

Vindo, oké, viszem a Moon-t meg akkor még néhány meglepit, hátha nem ismered őket.

Megyek vonatjegyet venni, aztán dolgozom veszettül, mert csehül állok mindkét konferenciára.
irina

Ui: Petrus drága, Isten éltessen nagyon sokáig!!!
irina

Sziasztok!

Ma en is leszek, ugyhogy el ne tunjetek :D , egesz nap itthon, nincs kocsink se, mert S. bevitte szervizbe, vasarnap kicsit osszekarcolta a lokharitot egy hulye autos Londonban.. (meg egy hetes sincs a kocsink, szerencsere cegesauto...)
Aztan S. epphogy hazaer majd, megy is suliba...

Reggelizunk, aztan jovok.
Vendég

Boldog szuletesnapot gyonyoru Petrus!
Vendég

Petrának boldog születésnapot kívánunk!!!

Most ennyi, mennem kell.

Kép
vindolanda

Rania lelemenyesen vedekezik azellen, hogy Alex elvegye a Doras magazinjat: a talalopultot hasznalja asztalnak, de mivel amugy nem erne fel, lerakott a foldre ket homokozo vodror, es azokra allt fel, ugy szinez :)

Irina, igazabol a doktorno otlete volt, hogy nezzuk meg, eleg tagra-nyilo szemeim vannak, de vegulis mindig ilyen volt... aztan itthon utananeztem, egy csomo mas tutetem is van... neked miben nyilvanul ez meg, hogy kronikus a betegseged? Jon-megy, vagy allandoan problemat okoz?

Alex szerencsere eddig jol viselte a 2 oltast..
Vendég

ma én is ráérek :)
Bálint oviban,lelkesen ment,h. felköszöntik,szinte repült :) :)
majd csak ebéd előtt kell érte mennem,holnap már vszínű ott ebédel :)

KépKép
viranka

De jo, hogy ilyen boldogan ment Balint :D
Akkor eleg sokan leszunk itt ma :wink: :D
Vendég

Lanyok, en kicsit dilemmaban vagyok most ovival kapcsolatban...Ugyem Raniat beadtam mar egyszer aprilisban 2 napra osszvissz 2 orara... az elso ket hetben boldogan ment, hoszti volt, mikor el kellett jonni.... Aztan utana megfordult a kocka, ami tudom, teljesen gyakori es normalis jelenseg, nagylanyomnal is igy volt... na de Rania olyan musort vagott le, hogy felhivtak, hogy vigyem haza.... :? Probalkoztunk meg ketszer, aztan szuneteltettuk, gondoltam, szeptembertol megprobaljuk megint, most, hogy betoltotte a 3-at 15 ora ingyen is jar egy heten (amugy nagyon draga itt az ovi..) Ha emlitem neki, egyertelmu nem a valasz... Az a baj, hogy meg ha martirkent be is vallalnam, hogy meg itthon maradjon (Alex-szel amugy is itthon vagyok...) itt ugye jovore mar suli van, szeptemberben iskolaba megy...
Vendég

sziasztok,

hát én marha felhivtam egy ovit, ahol szlovák-magyar nyelven folyik az oktatás, itt van a szomszéd faluban. Felvennék Péterkét, most itt töröm az agyam mi legyen :roll:

ez az ovi:
http://www.balassagyarmat.hu/hun/koezpo ... ovoda.html

eredetileg nem vinném, de mi van ha jövőre sokan lesznek és akkor nem veszik fe, mert másik faluból vagyunk :? juj most nagy dilemmában vagyok :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ha megoldható, akkor szerintem vidd el :wink:

Niki, mit csinált Rania, hogy haza kellett jönnie? :roll:

Rángat.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: