A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Jucu
Igen, koraszülött volt a lányom, de teljesen egészségesen, életrevalóan született meg... Másnap délután haza is jöttünk... és alig 3 hónapos volt, mikor elutaztunk nyaralni (repülés, tengerpart...) :lol:

Magzatmozgás
Ilyenkor már természetes, hogy nem olyan hevesen rugdalóznak... alig van helyük... Lucas időnként beszörul a bordám alá...

És... számoltátok... bő 3 hét és augusztus van... :lol: :lol: :lol:

Diego írt MSN-n... családja még egyben... :lol:
Vendég

Vendég

mamiblue, a magánkórházban, nincs hálapénz :shock: ha a doki vagy a nővér fogad el pénzt, rögtön kirúgják :o Mikor mész haza a portánál kell fizetni, és számlát kapsz :o még 1ft-ot is visszaadnak :o

Kép
mona76

Betsy
Nagyon édi. Ezen felbuzdulva felrohantam, és csináltam pár képet. Bár a szoba nem teljes, mert az ágyat végül átvttük a hálónkba, mert eleinte mellettünk lesz. Az első hat hónapban biztosan....
Persze először összeraktuk az ágyat a szobában, aztán az áthozatalkor szét kellett szedni, mert nem fért ki az ajtón. :D

Kép Babszi_agy_1

Kép Babszi_agy_2

Kép Babszi_szoba_1

Kép Babszi_szoba_2

Szóval mi így állunk. Persze még nincs belakva.....

Csajok, Ti hogy álltok? Küldjetek képeket. Imádom a babaszobákat, babacuccokat!!! A végtelenségig el tudnék bármennyit nézegetni, és bármennyi pénzt elkölteni. Ami a rucikat illeti 62-esben nyomulunk mi is, de azért egy-két kisebb darabot is vettünk, de a kollekció mérete 62 :)

mikegirl

Mikegirl
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mi hálónkba egy utazóágy került....
Vendég

Sziasztok!

Pattogóbolha hogy vagy?????? Visszaolvastam a tegnapi napot, de hogy jobban lennél azt nem láttam!!!!

Én is nagyon szarul voltam ma, soha nem volt eddig hányingerem, ma viszont reggel óta kiakar jönni vmi belőlem a számon át :D

Tegnap voltunk Lukász bácsinál, Hanga baba nagyon jól van, lenn van a feje már a puncusnál, lóg a gyerek :D:D:D a feneke meg a két mellem között.
2750gramm a feje 8,5 cm. Kicsit nagy az átlaghoz képest, nem baj majd anya szenved vele egy jó nagyot! Amúgy sem dobtak még semmit könnyen hozzám az életben.
Most leállt nálam a fészekrakási ösztön, elegem van már abból hogy minden nap azon töröm a fejem hogy ép mit hagytam még ki.
Ha valamit elfelejtettem volna, majd apa meg a nagyiék megveszik amig én a koriban vagyok. A ruhákat majd utolsó pillanatban fogom mosogatni, de nem fogok direkt ezért vmi másfajta mosóport venni.
Elkezdtem olvasni egy nagyon jó könyvet Suttogó titka I., mindenkinek nagyon ajánlom. Aztán itt van a nyakamon a nyelvvizsga is, még arra is készülnöm kell. AMúgy is még van hátra közel 6 hetem :D:D:D:D azt kihasználom teljesen.
Jövőhét csütörtökön Snoop Dogg koncertre megyünk a párommal, picit kikapcsolódni.
Ma milánói volt, tejszines káposztalevessel, de én már csak a gyümölcsöt birom letolni a torkomon. Alig van étvágyam.

Mikegirl: úgy vettem meg a melltartót, hogy egy számmal azaz egy kosármérettel vettem nagyobbat ,TRIUMPH 3940Ft, és megbeszéltem a nőcivel, hogyha vmi gáz lenne vele akkor visszavihetem-e

Jó pihit mindenkinek:

Pusz SZilvi

Kép
sziszike77

mikegirl, nagyon jó a szoba, itt aztán jól fogja magát érezni Babszi :lol:
Ilyen komódot szeretnék, hol vettétek?
sziszike, miről szól a suttogó? Már más topicban is láttam, hogy sokan olvassák :o

Kép
mona76

Mona76: gyereknevelés, tanácsadás. Van aki ellenzi, nekem nagyon tetszik. Tudatosan neveljük a gyereket, rendszerezés stb. A pólusban lehet kapni a Libriben, mert sok helyen hónapokig kell várni rá! Dr Spockot vettem még meg, mert anno anyunak is hasznára vált amikor még én voltam kis csepp :D

Még mindig nem válaszolt senki arra ,hogy az IStvánban ki fog szülni.

Kép
sziszike77

Sziszike
Gratula az óriásbébikétekhez!!!! :)
Nekem a főnököm felesége szült az Istvánban. Állítólag jó volt, csak azt mondta, hogy érdemes alapítványi szobába menni utána. Ennyit tudok....
Ok, akkor a vásárlásnál majd én is próbálom lezsírozni :D Jövő héten akkor megveszem a hasfogót is. Két napig nem mérezkedtem, és ugrott rám néhány fél kiló.....azannyát.....remélem ezt Babszi szedte fel, és nem én :D

Mona
Kenguruban, ez a Tomi fantázianévre hallgató bútorcsalád eleme, Faktum bútor. Hátul a fal és a komód között egy külön elem van, amit leszerelhetsz, és normál komódként viselkedik, elveszti pelenkázó jellegét.

mikegirl

Sziszike77:Spock nekem is meg van néha belenézek megnyugtat, valahol olvastam, hogy a fia öngyilkos lett, úgyhogy azért nem árt néha megkérdőjelezni a leírtakat. :shock: :lol: Engem érdekel a Suttogó, majd utánanézek. Én is egy nagyon jó könyvet vettem ki a könyvtárból ez is gyerekhasználati utasítás, (mert küzdök az öntörvényű 6 évesemmel) Hogyan neveljünk boldog gyermekeket a címe.Nekem nagyon sokat segít, már egy hét után jobban működik a gyerek, veszekedés nélkül.
Betsy,Mikegirl:Gyönyörűek ezek a bútorok.
Jajlányok írtátok, hogy nem mozog eleget a babó, nekem pont az a félelmem, hogy azért mozog ilyen nagyon sokat, mert nem jól érzi magát valamiért, ahogy visszintesbe kerülök, vagy csak leülök azonnal megkezdi a boxot, és a bringázást, namost ez azt jelenti, hogy nagyon résen kell lennem, mert hamar bepisilek, ha éppen ráugrik a hólyagomra cserebugyi nélkül már el sem indulok itthonról.
Erről mit tudtok, mi van ha sokat mozog? Nem zavarja egy picit sem, hogy nem fér el, de megfordulni nem igen akaróddzzik.

Kép
Kép
zeze

sziszike, a táblázat szerint copfy fog még az Istvánban szülni, de fogalmam sincs mi lehet vele, már nagyon régen volt :roll:
De itt az email címe,pani_szilvia@freemail.hu.
Én szerdán oda megyek tenyésztésre, és méhszájvizsgálatra, mert ott lesz rendelése a dokimnak :roll: Még soha nem voltunk ott :roll:

Kép
mona76

Zeze,
ezek szerint még faros a babád? Az enyém is addig mozgott rengeteget, amíg meg nem fordult. Szerintem a tiéd is azért nyüzsög, mert ösztönösen keresi a módját annak, hogyan is állhatna be a helyes irányba. Szóval szerintem ez jó jel lehet. Azért megvan a magukhoz való eszük ezeknek a kis lurkóknak. :D

Csajok,
én tegnap 1970 forintért vettem szoptatós melltartót a már többször emlegetett Visegrádi utcai boltban. Egyébként én is egy számmal nagyobbat vettem, és jó (legalábbis egyelőre). De úgyis fogok majd még egyet venni később, és ha közben változik a méretem (remélem, már nem fog :shock: ), akkor nagyobbat. Egyébként azt olvastam, úgy kell méretet venni hozzá, hogy rajtunk van a normál melltartó. És persze a szokásos módon: a mell alatt + a mellbőséget a legnagyobb részen :oops: a kosárhoz. Mondjuk én ezt nem csináltam meg, de azért bejött a méret.

italoman

Zeze
Az én dokim azt mondta, hogy ha ficánkol, akkor minden rendben :D A baj akkor van, ha nincs pogó :D
A vízszintessel kapcsolatban annyit, hogy állítólag ha háton fekszünk, úgy rosszabb a babáknak.....miután hazajöttem a kórházból, a szülésznő azt javasolta, hogy oldalt feküdjek, kicsit felhúzott térdekkel.
Szóval nyugi. A babád boldog :wink:

Babszi faros - de én nem erőltetek semmiféle megfordulást. Valószínűleg valamiért nem akar, vagy nem megy....pl úgy van a köldökzsinór, vagy csak későn juttott eszébe, és már túl kevés a hely hozzá, vagy mittudomén.....ha lesz rá lehetősége, biztos megfordul - szóval ezért tartok a mindenféle praktikáktól: bogyó, lámpázás, térdeplés, stb.

mikegirl

A vigyor a pogónak szólt. És most már feltétlen megyek a Visegrádi utcába :)

mikegirl

Italoman:Köszi a megnyugtatást neked legyen igazad, hogy még keresi a helyét, és megpróbál beállni a helyes irányba.
Mikegirl:A visszintest nem úgy értettem, hogy hanyatt fekszem, mert úgy nekem sem kényelmes, nekem is csak oldalt felhúzott lábakkal megy a pihi.
Huni Beöntés:Bocsi, de nekem az volt a legkellemesebb dolog vajúdás közben, 9 hónapnyi szorulásos aranyeres szenvedés után, végre ment minden simán. Ez a jó, hogy nem vagyunk egyformák ami egyikünknek rossz élmény a másiknak jó. Továbbmegyek én most azt hallottam, hogy a Sotén nem kapnak a kismamák beöntést, de a dokinál még nem kérdeztem rá.
MandalaMit tudsz erről :?:

Kép
Kép
zeze

Mandala! Jucu!
Még végigolvasni is sok, hogy ti mi mindent főztök! Nagyon ügyik vagytok én még így gyerkőc nélkül is képtelen lennék rá...

Betsy! Mikegirl!
Nagyon jók a babaszobáitok!

Képzeljétek ma voltunk az utolsó Babaholmi-vásárló-körúton. És most már mindene megvan babónak és végre az én kórházi cuccaimat is beszereztük. ( Ja mondjuk a bútort még csinálják az asztalosok, de jövő hétre meglesz.)

Én a Minimanóban vettem ma szopis melltartót, 1990Ft volt nincs márkája, de jó az anyaga, praktikus a működése, szóval a célnak tökéletesen megfelel.

Jucu!
Vízhatlan, légáteresztő lepedő itt 2500Ft-ért volt, kipróbáltuk a légáteresztő funkcióját... hát szerintünk egy baba képtelen olyan erősen venni a levegőt, hogy azon átjöjjön...
A Kengurúban ilyen lepedő kb.4500Ft, de tényleg jobb minőségű csak éppen nem volt a mi kiságyméretünkben. ( Van olyan, amit csak rá kell teríteni a matracra és olyan is, amit rá kell húzni, mint egy lepedőt).

Nálunk csak annak adnak beöntést, aki kér. Fogalmam sincs milyen érzés beöntést kapni... így még azt sem tudom, hogy kérek-e...
Szerinteetk ajánlatos kérni? Fájdalmas?

Kép
mirosz

Mirosz:Én nem tudom, hogy kinél milyen dolgok távztak erőlködés közben szülés alatt, mert én eddig mindkét szülésnél kaptam beöntést és megszabadultam a feleslegestől előtte, és remélem most sem szülés közben kell ,megszabadulnom tőle, habár akkor az ember nem arra figyel mi hol jön amikor nyomni kell.
Nekem csak a beöntéssel vannak tapasztalataim. A nélkül még nem szültem ki nem kapott? Minden kórházban adnak, vagy nem?? :?:
Persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét.

Kép
Kép
zeze

Én is úgy tudom, hogy manapság már nem minden kórházban kötelező a beöntés.
Mirosz, nem fájdalmas, csak rém kínos. Kép Igaz, utoljára kb. boldogult kamaszkoromban volt hozzá "szerencsém", lehet, hogy így vén fejjel már kevésbé izgatnám magam miatta.

italoman

Hanga nálam is megállás nélkül nyomja. Néha megijedek mikor meglátom hogy a kis fenék része (azaz egy kerek vmi) kidudorodik a két mellem között (egy picit lejebb azért).
Nem birok éjszaka aludni én sem, mert megállás nélkül a húgyhólyagomat nyomja a kis drága. Fehér nadrágba tényleg nem lehet elindulni hosszabb körútra csak pótbugyival. Sőt módzseresen úgy megyek mindenféle ,hogy wc mindig legyen a közelben. Ha nincs mellékhelyiség oda nem is megyek.

Mona76: Istvánba mész CTGre és tenyésztésre? De te nem pesti vagy ? segitsek vmiben?

Ki irta múltkor az apasági nyilatkozatot??
A tapasztalatunk: bementünk az önkormányzathoz és apa kijelentette az anyakönyvvezető előtt hogy ő vállalja a gyereket, alá kellett irni egy papirt mind2nek és ebből kaptunk 3 pld-t. Apukának, anyukának és a kórháznak egy darab. Ja amúgy nem adják ki ha a doki nem nyilatkozott a foggantatás vélt és a szülés várható időpontjáról. Aztán még egyre figyelni kell, ha nem egy helyre vagytok bejelentve hivatalosan akkor MINDEN ESETBEN az anyuka állandó lakcimére lesz a gyerek bejeletnve.

Most lett kész a levesünk, de én már 6 után nem ehetek csak gyümit. A dokim azt mondta hogyha 20 kg plusz felé megyek nagyon ideges lesz, még 4-5 kg lehet hiznom az elkövetkezendő pár hétben.
Nekem nem minden esetben számol tökéletesen amúgy a vonalzóm. Mert pl most is az van hogy augusztus 20ra vagyok kiirva tehát akkor hátra van még 45 nap, most kivi vagyok mit ad majd a vonalzó

Pusz mindenkinek jó éjt!!

Holnap barackkrémleves lesz amúgy (HIDEGEN) jó lesz elszürcsölni a FORMA1 alatt :D

Kép
sziszike77

39 napot ir a kis csaló!!!!

Kép
sziszike77

mikegirl, melyik kengurúban vettétek a komódot, és mennyibe került?
Sziszike, köszi :wink: Nem Pesti vagyok, de ott is rendel a dokim, és ajánlotta hogy menjünk ezekre a vizsgálatokra az Istvánba, merthogy akkor tb-és lesz. Azért rendes, mert eddig már horror összeget hagytunk nála :? Szóval szerdán megyünk17-re. Esetleg ha címet írnál, és hogy merre találni kórházon belül a nőgyógyászatot, megköszönném. :wink:

Kép
mona76

csajok, szerintetek miben van annak jelentősége, hogy nem a 14.napon volt a peteérésem, és a fogamzás, hanem a 22.napon. Ez tuti, mert rendületlenül hőmérőztem. Akkor igy talán eltolódhat a szülés 8 nappal :oops: ? Erről még nem is beszéltünk a dokival :roll:

Kép
mona76

Jó reggelt

Mona
Igen eltolódhat.Előző dokim csak ahhoz számolt,hogy okt.29 én volt meg utcsóra és tudtuk ,hogy nov.20-án kaptam a repesztő szurit ,mert addigra hatott a sok szuri amivel böködtem magam.Majd ezután kellett sexelni 2 naponta.Tehát mensihez képest elcsúsztunk 1 hetet. :( de legalább végre sikerült.
Dec.1én még negatív volt a vérvételem ,de dec 6-án pozitív. :D :D :D
Jaj ,hogy elment az idő.ÉS már itt vagyunk a szülés kapujában.Nemrég még küzdöttünk a kis pöcsiért :lol:
Bocsi kislitániáért........csak úgy jött :wink:

Tegnap egyébként tök tuti idő volt mire átmentünk a gyerekkel.Apáék ügyesen megsütöttek mindent.,szél sem fújt annyira.
Este amikor jöttünk haza akkor vettem észre,hogy tök vörös a lábam. 8)
Ami halásznaci alól kilógott ott pirike lett :lol: érdekesen nézek ki ,mint akinek piros zokni van a lábán. :P

Betsy,mikegirl
Szépek a gyerekszobák ,nagyon tetszenek. :lol:

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt Csajok!! :D

Babszi ficánkol, boldog vagyok, és egy Istenit aludtam. Ma kerti - partira vagyunk hivatalosak, így az ebéd sem gond. Elvisszük Babszival apát egy kicsit lazulni .... :D

Mirosz
A beöntés nem szar, csak kínos....de tulajdonképpen az sem, ha humorral fogod fel. Múlt nyáron volt egy laparoszkópiás műtétem, és előtte kaptam. Fel kellett másznom egy nőgyogyis vizsgáló székre, és addig engedtek valamilyen lötyit, amíg nem szólt az ember, hogy most már nem bírja tartani.
Egyébként ha kötelező, ha nem, én kérni fogok.Nem szeretném az erőlködésben összecsinálni magam. Inkább legyen ciki egy nővérke előtt, mint a teljes csapat előtt a szülőszobán. A kevésbé rossz az már egy jó megoldás :D Ráadásul szerintem ez csak minket izgat. Ő látott már ezer ilyet, darab - darab. Szóval le a gátlásokkal :D

Mona
Rosszul írtam, vagy félre értettél. A bútort az elefániban vettük, nézem is, hogy mennyi volt. Ide írom a méreteket is, hátha számít:
Szóval a számlán ez áll: 3 fiókos polcos kisszekrény (hossz, mélys, mag: 920x450x980) : 39.870.- + pelenkázó lap (920x290x100)3.690.-. Ha emlékem nem csal, akkor ezen van már 10% kedvezmény. Már áprilisban megrendeltük a bútort, ezért vagyok olyan homály....
Elefáni: http://bababolt.echt.hu/

Lepedő
Mi a kenguruban vettük, közel ötezerért. Én nem próbáltam meg azon keresztül levegőt venni....de nem tűnt rossznak.

mikegirl

Sziasztok!

Nekem beöntés előtt megkérdezte a nővérke,hogy szeretnék e kapni.Aztán megkérdeztem,hogy javasolja e.Aztán elmagyarázta,hogyha császárra kerülne sor(sor került rá),és gerincbe kapok érzéstelenítést,összecsinálhatom magam tudtomon kívül,mert ugye nem érzek semmit.Így kértem.De nekem akkor sem volt jó,pedig viccelődtünk is.Nővérke felemelte a tömlőt,megmutatván mennyi víz van benne,és tudtomra adta,hogy ezt mind el kell "nyelnem" :lol: .
Zeze szorulás után bizti felüdítő dolog :lol: .Aranyerem nekem is van,na ez a kellemetlenebb része :oops:

Egész éjjel bokszolt a csajszi,alig aludtam valamit,de jó érzés volt :) .

Ti már összecsomagoltátok a kórházi pakkotokat?Én még nem szántam rá magam,pedig lassan kéne :?

Kép
Kép
huni

Küldtem a közös email címünkre valamit.Nézzétek meg :lol:

Kép
Kép
huni

Na újjulva ismét itt.....jelentem felkeltem.7-kor visszafeküdtem apa mellé és álomba szendserültem ,most bírtunk felkelni. :lol:
Nemsokára apa indul dolgára és aztán jön megyünk kicsit vásárolni.
Ma nem főzök maradt egy csomó grillhusi :wink:
De ma nekem csak lightos kaja lesz ,mert tegnap fájt pocóm.

Kép

Kép
jucu

Huni

:lol: :lol: :lol: teccik

Kép

Kép
jucu

Huni: Igen,...nem az a része volt jó, hogy az ember hátsójába egy csövet dugnak, amin beengednek kb 1.5 lityi langyos vizet, hanem a megkönnyebülés. Fájdalom és erőlködés nélküli kaka. Akinek aranyere van és minden wc-re menetel olyan mintha szülne, az tudja miről beszélek.
Bekukkantottam én is júliusiakhoz tök sok baba született már.

Kép
Kép
zeze

Zeze,tiszta irigy vagyok rájuk :D .Jó lenne ha már augusztus lenne,és itt is záporoznának a jó hírek :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!
Itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Hát, jönnek itt a jó hírek!:) Sabine: Tök jó, hogy még egyben!

Mona: Úgy látszik ezt a shöpf méreiben még nem ismerik...mármint, hogy nincs hálapénz!:( Peteeérés...eltolódhat, de mivel +/- 2 hét belefér, így lehet fel sem fog tünni az a 8 nap!

Beöntés: Szerintem inkább azért kellemetlen, mert közben már fájások vannak...

Most mennem kell! Ma Kaposváron voltunk! 1 nap gyerekricsaj nélkül, kicsit feltöltödtem!:D

Pá:Judit

mamiblue

Szabina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Kismamák!

Végre újra itthon vagyunk és még egyben. Még nem olvastam vissza, de amint látom nem tétlenkedtetek, lesz mit olvasnom. Velünk minden rendben van és volt, igaz hogy első héten sikerült egy gombás fertőzést elkapnom a strandon, úgyhogy felhívtam a dokimat, aki a Canesten kúpot ajánlotta. Szerencsére használt is, azóta nem mertem fürödni. Holnap megyek vérvételre, szerdán pedig tanácsadásra, ahol biztos le fognak tolni a kilóim miatt. Igaz még nem mértem meg magam, majd reggel, de biztos híztam amíg anyukámnál voltunk. De most már nem tudok vele mit csinálni. Majd még jövök.

Kép
Kép
márkanyuka

sabine, de jó :) mesélj mi volt :wink:
márkanyuka, örülök, hogy minden rendben, ne is foglalkozz már a kilókkal, majd lemennek :wink:

Kép
mona76

Sziasztok!

Egy gyors bekukk mert nagyon sz...ul vagyok...

Zeze: a beöntés nem kötelező a sotén... én szoktam kérni beöntést és borotválást is... a szülésznő mindig furán néz rám... de én eddig minden szülésemnél ráeresztettem a "fáradt gőzt" a dokira... még így is, hogy kértem beöntést... a húgyhólyagom azonban a sok infúziótól telítődött... szóval az is elég ciki....
Tehát ha nen csaszid van, akkor nem kapsz sem beöntést, sem borotválást... de mondom a protkósok, mint én kérhetnek....

Sabine: üdv köztünk! :)

Csajok!
Mondtam, hogy a barátnőmet ma indítják... nos két ujjnyi méhszájjal leugrott a szülőágyról, hogy ő inkább nem szülne és hazament.... :) Most beszéltem vele... mondom, besz...tál, mi?! Elhiszem.... na, de na de na de.... jön a hidegfornt... úgyhogy sztem nemsokára mehet vissza.... én már le nem másztam volna a szülőágyról, az tuti.... csak túllegyek rajta.....

Na, megyek, mert nagyon sz...ul vagyok! Görcsölök.... a fene vigye el! Egyész nap körülugráltam már megint az építőbrigádot és a három kramupuszt.... szóval megyek pihizni.... gáz géza a hasam....

Csók csajok!
Holnap bekukkantok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Mandala: Vigyázz MAGATOKRA!!

Márkanyuka: Én is most kezdtem el nagyon hízni, pedig nem eszem többet, sőt...és mégis.:( Igazából nem zavar, mert ledobom utánna, csak nem akarom, hogy a baba túl nagy legyen és emiatt legyen vmi komplikáció.

Borotválás: Na ezt azért nem értem, szőrősen varrnak össze???Szerintem ez nagyon gáz, ha belegondolok!

Viszont most abba is belegondolok, hogy én az első uh-ok alapján augusztus 14-re vagyok kiírva...ez a hátralévő több mint egy hónap vmi iszonyatosan soknak tűnik, ugyhogy inkább jobb lenne nem is erre gondolni?! Kicsit türelmetlenebb vagyok, pedig aztán csajokhoz kell türelem...főleg Matildámhoz, be nem áll a szája, mindenhez hozzá kell szólnia.:D

Kiságy:
Kép
Pelenkázót nem teszem fel, mert oda van pakolva az összes cucc a tetejére!

PIHI,PIHI,PIHI MINDENKINEK!

Jó éjt!
Judit

mamiblue

Mandala
Jobbulást! És vegyél vissza a tempóból! Remélem alszol egy jót, és holnapra nyoma sem lesz az egésznek.

Mamiblue
Édi a macis ágyatok :)
Tényleg csak úgy ledobálja a most felszedett kilókat az ember?

mikegirl

Mandala
Vigyázz magatokra!
Pihenj!

Mona
Elég erős fájásaim voltak... és nagyon megijedtem...
Bementünk a kórházba, CTG, UH, flow...fájások vannak, de szerencsére burok ép, CI: 2111.... doktorok úgy döntöttek, hogy érdemes még megpróbálkozni a fiúk benntartásával... infúziókat kaptam. Aztán meg tablettákat...
(azért a biztonság kedvéért kaptam olyan gyógyszert is, ami a tüdőfejlődést segíti).
Hazaengedtek, de a legkisebb fájásnál is azonnal menni kell...

Mamiblue
Aug. 14-et jelöltem ki célidőnek... :lol:
Szülinapi ajándéknak kérem a fiúkat :wink:
Vendég

Hű, Sabine, de jó, hogy otthonról hallunk felőled! Tartsd csak benn azokat a kiskrapekokat minél tovább! :D
Nekem a barátnőm kérte ajándéknak, hogy az ő szülinapján szüljek: aug. 15-én. Mondjuk a kiírt 19-éhez képest ez tök megfelelő lenne, de mondtam, hogy azért ebbe a kiscsajnak is lesz némi beleszólása... :wink:

italoman

Jó reggelt

Sabine
Nagyon jó ,hogy mindhárman együt vagytok még.Pihizz sokat és minden okés lesz.

Mandala
Te is lassíts!Pihike:-)

Judit
Szép az ágyikó. :wink:

Nekem a tegnapi nap betett,mert annyit mentünk ,hogy estére hulla voltam. :cry: Kemény volt pocó,és ami még nem fordult elő éjjel 3-kor arra keltem hánynom kell.Savasat hánytam :(
Utána n agyon nehezen aludtam vssza.
És már újjaim virslik,és lábam is estére vizes volt.Orrom meg krumpli :evil:
egyszóval minden összejött.......
ma pihike van......csak lightos főzicske ugrik be ,hogy fagyó tele legyen.. :D
na gyorsan iszok egy kávét........

Kép

Kép
jucu

Szép jó reggelt mindenkinek Lányok!

Nálam korán kezdődött a nap... éjjel negyed háromkor megszólalt a férjem ügyeleti mobilja, be kellett jelentkeznie mert vmlyik hülye szerver ledöglött.. szóval felvert az az átok telefon! Na, visszaaludni már nem tudtam... úgyhogy kivasaltam, és most írok Nektek. Annyira édesek vagytok, hogy így aggódtok értem! Most jobb, de nagyon bosszant, hogy a férjem és a brigád csak akkor kap észbe, hogy jéééé ez a nőci akár meg is szülhet idő előtt.... ha már a halálomon vagyok.... mindent rám hagynak.. én etetem a kutyákat, én emelgetem a kádba és onnan ki a gyerekeket, cipelem a járókát, takarítok, és kiszolgálom a gyerekeket (bilizés félóránként, pelenka csere, éhes vagyok, szomjas vagyok, itt a bibi, ott a bibi...), ami még rendben, de amikor a felnőtt pasik jönnek, hogy hozz ki ásványvizet, kérünk kapuccsínót... jaj! Nekik is annyi bejönni és megfogni az ásványvizes üveget, mint nekem! Aztán meg üvölt a férjem, hogy feküdjek már le, ne ugráljak... de csak ha baj van.. amúgy szó nélkül elnézi, hogy rohangálok az 10 kiló ruhával, és emelgetem a gyerekeket.... HUH! Jó, tudom sok van a nyakán... alig aludt a hétvégén, folyton dolgozott... de ettől nekem még nincs kevesebb dolgom. Na, mindegy! Csak kibírjuk ezt a pár hetet valahogy! Aztán meg kezdődnek a más jellegű feladatok... :)
Na, mennem kell... gyerkőcök felébredtek, adok nekik reggelit!
Aműgy most jól vagyok, ma nem rohangálok.. csak főznöm kell meg mosni... de az nem olyan gáz.... vigyázzatok magatokra Ti is nagyon! :)

Sabine: örülök, hogy még egyben és hogy végre otthon! Pihizz sokat és gondolj arra, hogy egy hét és már nagy baj nem lehet! Az egyik ismerősöm a 34. héten szült (hármas ikreket), és a legkisebb 1,6 kg volt, és mostanra már kész óriások! És makk egészségesek!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt mindenkinek! :)

Na igen, a pasik......a második kórházba menetelem óta van csak figyelembe véve nálunk is, hogy némileg a teherbírásom megváltozott..... és inkább hasonlítok egy vizilóra :D - esetlen mozgás, kis teherbírás :D
Hogy miért kell mindig megvárni, hogy baj legyen.....

Jucu, Mandala
Tartsátok bent az apróságokat. Főleg Mandala - a 36. hét végére már a tüdőcske is kész. Jucu már ebből a szempontból előbbre tart....

Sabine
Én még új vagyok......de őszintén kívánom, hogy ne legyen semmi gáz most már. Nöjenek még azok az ikrek a pocódban olyan nagyra, amekkorára csak lehet. Milyen gyógyszert kaptál?

Bár nálunk gyerkőcök még nincsenek, és én így még könnyű helyzetben vagyok

mikegirl

Sziasztok!

Sabine,örülüök,hogy jól vagy.BEszéld meg a fiúkkal,hogy még maradjanak :wink: !

Mandala,próbálj meg te is pihenni amennyit csak lehetséges,de tudom a te helyzetedben ez szinte kivitelezhetetlen :cry: .

Én is ma csak nagyon minimális dolgokat csinálok.Tegnap elég sokat keményedett a pocak,és ráadásul egy nagyon keveset barnáztam is :cry: .Remélem ma jobb lesz a helyzet.A dokim a héten pont szabin van,de remélem nem is lesz rá szükség.

Kép
Kép
huni

Hello!

Mikegirl: Nekem nagyon gyorsan lement 10 kiló mindkét szülés után. 3-4 hónap alatt. Az már más dolog, hogy mikor nagyobbak lettek, újra elkezdtek feljönni kilók:( sokan fogynak vissza szoptatás alatt, de olyat is hallottam, hogy vki akkor hízott! Nekem sokszor enni sem volt időm, de mivel nagyon akartam fogyni, hogy csini legyek, ezért tornáztam is, persze csak lightosan, de nagyon jó volt egy kis mozgás!

Látom ezek már tényleg az utolsó hetek. Azért ne felejtsétek el, hogy a keményedések azért vannak, hogy a méh felkészüljön a szülésre. Ami igazán rossz, az a görcsölés, az nem jelent jót asszem!

Huni: Lehet, hogy már a nyákdugótól barnáztál? Nekem a Tamival az is elment kb. 2 héttel elötte, csak a drágám nem akart kibújni...:(

Jucu: Én is megint elkezdtem vizesedni!:( Lehet, hogy kicsit kevesebbet iszom, azért? Igazából étvágyam sincs.:(

Megyek, ma kimosom a babaruhákat, kivasalom és szépen elteszem a pelenkázóba!:D

judit

mamiblue

Judit,ne idegesíts :shock: ,mert menten rosszul leszek!Remélem azért nem.Próbálok sokat pihizni,remélem nem lesz gond.

Kép
Kép
huni

Huni
És meg akarod várni a jövő hetet?
(Igaz, hogy amikor én full vérzéssel mentem be, kérdezték, hogy piros vagy barna. És mondtam, hogy tök piros.....azt mondták, hogy a barna az jobb lenne...)

mikegirl

Hali Kismamik!

Van történés rendesen....

Sabine, nagyon örülök, hogy minden rendbejött és sikerült még bennt tartani a babókat! Nagyon vigyázz magadra! Aranyos volt a párod, hogy tájékoztatott minket a hogylétedről!

Jó látni a kis szobácskákat, ahogyan alakulnak, szépülnek! Ügyesek vagytok Lányok, igazán barátságosak, szépek a kis bútorok is! Ma megkérem apát, hogy hozza haza a fényképezőt és én is lefotózom Pocakpöci kuckóját, bár még a függöny nincs fönnt :(

Látom a 7végén többeknek hányingere volt :( Ma én küzdök ezzel a problémával. Ehhez még társul rohamokban rámtörő állati szédülés, majd leesek a székről. Nem tudom mitől, gondolom ez az össze-vissza időjárás! Ahogyan olvasom a neten, kettős fronthatás érkezik......... mindenki fogja a babót, nehogy kipottyanjon :o
Ezeket olvasván, nem ártana nekem is összekészíteni a kórházi cuccost!

Egy sarkallatos kérdés: hogy álltok a talpatokkal? Konkrétan a sarkatokkal? 3 naponta reszelem, krémezem minden nap, mint egy vadállat és reggelre mindig reszelős lesz, és már be is repedt :x
Olyan vagyok mint egy ápolatlan, repedtsarku ...... Tudom, ennél vannak égetőbb kérdések is, csak gondoltam nektek van rá módszeretek, hogy hogyan lehet eltűntetni?!

Szép napot!

Kép
h.bogesz

Mikegirl,ha ma is lesz,vagy több lesz(tényleg minimális volt),akkor természetesen felzargatom,vagy bemegyünk a kórházba,megnézetem magam.Babó egyébként csuda jól van,mert alig hagy nekem békét.Ma még nem keményedtem,és görcseim sincsenek.

Kép
Kép
huni

Huni
Jó-jó, csak én túl aggódos vagyok. Csoda, hogy még nem mentem a dokim agyára :)

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: