Brigi:
VAn vonalzóm, de miután feltettem ide is, akkor vettem észre, hogy ugyanolyan, mint Adrienné, és inkább kitöröltem.
Klári:
Szerintem minden olyasmit érdemes kerülni, ami ilyen szintű idegességet vált ki nálad, az senkinek sem jó!
Szerencsemák:
Örülök, hogy jobban érzed magad te is, milyen gyakran jársz sportolni? Én most heti 1-szer próbálok jógázni, holnap megyek

:):).
Adrienn:
Milyen színű lett a fal?
Adrienn: én mindenképpen elkérném a doki tényleges elérhetőségét! Engem megnyugtat, ha bármikor elérhetem, még ha meg is próbálom nem felhívni butaságokkal.
Bogaracska:
Ne félj a terhelésestől, én voltam már, arra készülj, hogy naggyon naggyon sokáig nem ehetsz reggelit! SZóval én a cukros löttyöt ittam citrommal, nekem ízlett

. Azt mondta ott a néni, hogy 5-ből ketten rosszul lesznek, ezért ne mászkáljunk el. Ott úgy tapasztaltam, hogy érdemes megfogadni az ilyen jellegű jótanácsokat, mert egy lány elcsászkált valahova a KIKÁ-ba és elájult. Nekünk ott semmi bajunk nem volt, meg időnként meg is kérdezték..és legalább infót cseréltünk és megnéztük a szülőszobát

. ÖSszességében én is féltem tőle, de kellő odafigyeléssel elviselhető, szóval nyugi.
Ennyi gyüminapot én túlzásnak tartok. Én nagyon sok gyümit eszek, de inkább a kiegyensúlyozott táplálkozás elvét követném. Tudja egyáltalán, hogy hogyan táplálkozol?
És nagyon tetszik a szoba.
Nekem is állandóan zsibbad a kezem, szerencsére a lában még nem. Még nem jöttem rá, hogy tudnék kihúzni egy éjszakád zsibbadás nélkül.
Kima:
Biztos nyaral a dokid külföldön, próbáld megtudni a kórházban vagy rendelőben, mi van vele..hátha meg tudják mondani a tényleges elérhetőségét.
Veszekedés: sajnálom, hogy így összekaptatok, remélem, nem gyakran fordul elő!!
Athena:
Üdv köztünk, nincs két egyforma kismamapoci, szóval ne aggódj, de úgy veszem, már megnyugodtál

.
Nicsak:
Örülök, hogy ilyen jó orvos kezébe kerültél, kívánom, hogy hamarosan megtaláljátok a megoldást és boldogságot!

, köszi, hogy megosztottad velünk a történteket, remélem, hamarosan újabb, szép élményekről számolhatsz be!
Most megyek dinnyézni

Jóccakát!