A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Köszi a válaszokat az uh-val kapcsolatban. Azért is kérdeztem, mert valakitől azt hallottam, hogy a hasit kifejezetten teli hólyaggal kell :? No, mindegy. Majd, ha nem tetszik neki, kiküld WC-re. :lol:

Szorítsatok nekem is holnap, mert azért kicsit izgulok. Majd jövök, ha tudok valamit. Hátha már képet is tudok hozni 8)

Sillia, Minimanó
Gondolok rátok is! Biztos minden rendben lesz! :wink:

Kép
gabi83

Gabi!

A Ti kocsitoknak a sportrésze is így dönthető,mármint egyben?
A képröl amit felraktál én nem tudtam kivenni!
Igazából nálunk most minden út jó nemrég lett aszfaltozva!
Úgyhogy a kerék tulajdonképp nekem mindegy!
Amit elöször kinéztem Quinnyt sajna annak élőben nagyon szűk a mózese és a sportrésze is!
Most azért keresgélek,hogy milyet is vegyek!
20140328174041

Lilisgabi!

Üdv közöttünk! Nagyon szép neveket találtál a csajoknak! :D
Gratulálok!
20140328174041

20140328174041

Sziasztok!

Norka:Ez szornyu :evil: es nap mint nap ezt olvasni hogy mennyi emberrel megtortenik ez...Nagyon sajnalom!Nem tudok okosabbat irni Neked...probalj megnyugodni...valahogy...rendezkedj vissza szepen...sajnos annyira tehetetlen az ember ilyen helyzetben.
Az biztos bennem is megallt volna az uto...de most mar probalj vigyazni magarokra nagyon!
Nagyon szep a kislanyod fotoja!Szerencsere vele minden rendben van,vigasztaljon ez...!

Hogy mennyire megdobbento ez...es minel szarabb a helyzet,annal tobb ilyen eset van...

Minimani,Sillia:Megy a drukk Nektek csajok!Ne panikoljatok kerlek...persze konnyen dumalok,de ugy szeretnem ha jobban lennetek.Es meg a varakozast is at kell veszelni...na ezert!Tul lesztek rajta hamarosan,aztan meg csak pihenni....!

Szia Ancsi!!!!De jo hallani feloled!!!!Tenyleg nem vagy bobeszedu az biztos,de legalabb idonkent tudositasz :wink: !Gratula a kiscsajszihoz :lol: :lol: :lol: !Szep eredmenyek!Ugyesek legyetek,majd irok nemsokara...Nolkanak is pusza!

Moncsy:Az utolso zold szinu naggggyon tetszik!Tomor a kereke?Vagy felfujos?Nekem ugyan meg nem volt babakocsim...max.mikor en ultem benne :lol: ,de sokkal szimpatikusabbak a nagykerekek.Es sokan azt ajanljak...de ide kell is a ho miatt.A kicsikerek,lehet jo ha bolygositott,de konnyen tonkremegy(csak hallomasbol)De egyebkent ez nagyon szuperul nez ki...remeljuk jo is...

Conversano,200907?:En ugy tudom a mezes dolgot,hogy 70 foknal melegebb cuccban oldodnak ki belole azok az anyagok,amik mergek a szervezetnek...egyebkent lehet hasznalni!Majd csak a csemeteknek nem lehet adni sokaig.De ha erre figyelunk,akkor orvossag,ha nem,akkor mereg...(na jo azert ez tulzas,mert van rendszerunk ami megszuri,csak az ovatossag kedveert)
Egyebkent inkabb ilyen gyogymod,mint a gyogyszerek...teazni is lehet,kello korultekintessel.Nemely gyogynoveny nem ajanlatos,de a harsfa,cickafark az johet :wink: (megfazas,nyugalom)

Gabi83:tenyleg ehetsz,ihatsz...a hasi uh-nal mindegy,talan jobb ha van a holyagodban...

Boo:Hurra!!!Ez nagyon jo..es te sem sejtetted hogy nala valami keszulodik?Es o?
Latom ki akarod huzni ezt a dolgot a meloval kapcsolatban februar vegeig...Hat ha birod...az mar aztan tenyleg nem sok.

Mimi:Helloka!Gyere csak...lehet igazad van,a 2.tipusuaknal meg azt hallottam,hogy a tolokarnal,ahol allitod...ott szokta meg megadni magat...de ranezesre jo kis tomor kocsi,es nekem a nagy kerek a favorit...de a minoseg azert nagyobb kerdes... :wink:

Annyira jo hogy vagytok csajok!Ezt el kell mondanom :oops: Szeretek ide jarni tarsalogni,ez most nagyon kell....

Kép
Kép
ancsurti

conversano! :)

Mást nem mondott a történtekre, nem akar látni? :o

lilisgabi! :)

Szia, neked is! :)

gabi83! :)

Fölösleges izgulni. :wink: Én sem izgulok. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Mi is szeretünk velünk beszélgetni! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Most volt a kezemben az új, akciós Cora újság. Holnaptól 15.-ig baba-mama hetek lesznek és naggyyyonnn jó cuccokat láttam benne. (Ruhamániások és babakocsit nézők számára különösen ajánlott! :wink: )
A Neten még nincsen fent az újság (talán holnaptól fent lesz, majd lecsekkolom - ha nem felejtem el :roll: :oops: ).
Kukkantsatok el oda! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megjöttünk Angliából. Most nincs időm visszaolvasni ezt a kb 10 oldalt, de majd a napokban megteszem. Minden rendben volt, 2 napja ezerrel rugdos Manócska. Ma voltam az AFP-ért, jók lettek az eredmények.
Viszont egy kérdés: találkozott már valamelyikőtök olyannal, akár előző terhességek során, vagy ismerősénél, hogy 5.hónap körül váladzik? a melle? Nem tudom, mi ez, tegnap vettem észre, hogy ahogy hozzáértem, egy-egy csepp kicsordult, ma pedig már több is, ahogy nézegettem. Mintha valahol olvastam volna, hogy akár már ilyenkor is lehet előtej, de az nem fehér? Nekem szinte teljesen átlátszó, de azért egy kicsit talán mégis zavaros. Mindenesetre úgyis megyek csütörtökön a dokimhoz az AFP eredménnyel, ott majd megtudom mi ez, csak jó lenne addig sem izgulni rajta.

Kép
gumilany

Ehun egy gyerekülés (többek között ilyen is van a Cora-s újságban):

Kép

Nekünk egy kb. 10 éves van gyerekülés van. Elméletileg még jó, csak az zavar nagyon, ahogy a biztonsági öv rögzíti. Úgy képzeljétek el, mintha ti lennétek bekötve, csak a keresztbe menő öv nem elöl fog titeket, hanem a hátatok mögött megy.
Ha beleültetjük Manót ebbe a székbe, akkor a magassága miatt előtte még nem tudjuk átvezetni az övet, csak a háta mögött. Így az övnek ez a része az ülésen van átvezetve.
(Az öv másik része az okés, az Manó dereka magasságában van, csak nem közvetlenül őt fogja, hanem az ülésnek azt a részét, amit Manó ölébe kell tenni. Amolyan rátét és ennek is van egy övvezető része. Ezzel nincs gondom, stabilnak tartom)
Nem tudom, hogy mennyire sikerült érthetően leírnom. :oops: :oops: :oops:

A kérdésem ez, hogy egy ilyen ülést, hogy kell bekötni az autóba? Az öv ugyanúgy veszi körbe a gyereket, mint minket?

:?:

Kép
Kép
200907?

gumilany! :)

Üdv újra itthon és örülés az útnak! :wink:

A "váladék" valószínűleg előtej. Ami inkább sárgás, nem annyira fehér. Semmi teendőd nincs az örömködésen (hurráááá, fogok tudni szoptatni!!!! :D :D :D :D ) és azon kívűl, hogy figyelj arra, hogy ne áztassa át a felsőidet... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.03 18:48-kor.

Kép
Kép
200907?

007!

Na pont ezért gondolkodom erősen a váltáson... egy szóval nem említette,h na jöjjön be ,mert megnézném azért..

Nem tudom,nálatok,h van/volt ez,de engem még csak egyszer vizsgált meg,amikor elöszőr mentem hozzá,h úgy tűnik bébi van a hasamban.

Fura érzések vannak a hasamban .Meg nem mondom,h ez most mi :)
Vendég

conversano! :)

Még bőven időben vagy, nyugodtan váltsál, ha úgy érzed, hogy jobb lenne!
Nem tudom, hogy a többieknél hogy van, de engem minden alkalommal megvizsgál a doki, amikor találkozunk.

A bélmozgásokat már ismered. Ha ez nem hasonlít arra, akkor... :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
200907?

Öööö... na térjünk vissza erre a kérdésre pár hét múlva :)

Van vmi etikája a doki-váltásnak? Vagy eccerűen nem megyek többet a régihez ..
Vendég

Mielőtt nem mész a régihez, előtte azért menj az újhoz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit értesz etika alatt? Jogodban és lehetőségedben áll olyan orvost keresni magadnak, akit úgy érzel, hogy megfelel a számodra. Nézelődj itt, kérdezz meg ismerősöket és ha úgy érzed, hogy megtaláltad a megfelelő dokit, akkor szépen felkeresed. Ennyi. Semmilyen elszámolni valóval, magyarázattal nem tartozol senkinek.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Norka!

Mindenek előtt gratulálok a kiscsajhoz :D ! Még egy Jázmin :wink: :D ! Nagyon sajnálom, ami történt... :( :(
160.000= egy jó babakocsi :roll: :lol: :lol: :oops: , bocsi, hogy nevetek, de én is mostanában így gondolkodom. Nem forintban, hanem babakelengyében :lol: :lol: !

Boo!

Vicces ez a stereo babavárás :lol: ! Mi is nemrég mondtuk egy barátunknak, hogy jön a baba, majd közölte, hogy náluk is :lol: :lol: ! Ők 20 hetesek, és szintén fiú :wink: !

Na, úgy fest megvan a név: Áron! A bébi engem sem győzőtt meg a ritka nevekkel, Ricsit meg pláne nem. És hosszas keresgélés után (átnyálaztuk a névkönyvet), csak ez maradt :roll: !
Szóval a kisfiunk: Sarkadi Áron! :mrgreen:

Breki!
Nyugodtan véleményezd ezt is, hiszen azért írom be, mert nekem fontos a véleményetek! Hidd el, nem az lesz a döntő, hogy ha mondjuk neked nem tetszik, de legalább így leszűrhetem milyen fogadtatásra számítsak :wink: ! Amúgy abból is levágtam, hogy kiknek nem tetszik, hogy feltételezhető, hogy aki semmit sem ír, annak nem jön be :lol: !
Nekem "cs"-vel inkább a Csongor tetszik, a Csanád kicsit olyan gyomnövényes :oops: :oops: . Biztos a csalán, meg a nád befolyásol :roll: :D ! Ez olyan, mint nálad az Anton. Biztos nekem is hasonló jutott volna eszembe, de én ismerek Antont, és nem olyan ittas orosz fazon :lol:, szóval én hozzá kötöttem a nevet !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi James Bond ! :wink:

A névválasztásról jutott eszembe egy régi story.

Mielőtt viágra jött unokatesóm,összeült a család,h mi is legyen a neve. Azt tudták ,h leányzó lesz.Mondja az anyuka,legyen Tekla. Milyen nőies,lágyan szóló szép név. Méla csend.. Megszólal a sógornő:Rendben gyerekek,lesz egy retkünk..

A vezetéknév Czibere..

Virág lett :)
Vendég

Üdv Gumilány! :)
Vendég

Sziasztok!

Norka!
Betörők :evil:
Egyszer mi is értünk haza ilyenre, hát totál kész voltam. Meg a tudat is, hogy a cuccainkat vadidegenek taperolták :evil:
És gratu Jázminhoz!

Moncsy!
Nekem így kép alapján az első babakocsi tecc. Ha először Quinny-t néztél, akkor a másik fajta felejtősnek tűnik (Minőségileg értem. Nézegesd meg a BebeConfortot v. a Jane-t, bár azok drágábbak)

Anitja!
Hurrá, hogy kislány :wink:

Boo!
Te rafkósabb betörő lennél :)
Nálam a sógornőmmel van uez a szitu, hogy kb. egyidős terhesek vagyunk. Én is tökre örültem, amikor kölcsönösen tudattuk egymással (hihi)

Lilisgabi!
Üdv itt. Nekem is tecc a csajszijaid nevei.

200907?
Kétszer is elolvastam a biztonságiüléses dilemmádat, de gyagya vagyok (főleg ma) és nem értem a kérdést :oops:
Cserébe lehet, hogy a válaszom hasonló lesz:
Ez a típusú ülés nagyobb gyerkőcnek való, mi Szonjinak 3 évesen vettük ezt a kategóriát. Maxi Cosi az is. Úgy műkszik, hogy beteszed az ülést, beül a ded és a biztonsági övvel uúgy bekötöd, mint magadat. Vettünk hozzá tépőzáras micsodát, ami a nyakánál van rátévő a biztonsági övhöz, így elvileg nem vágja a nyakát az öv. Viszont Szonji utálja és leszedette.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kicsidodi!
Akkor én lebuktam (Sherlock), mert nekem az az előző név nem tetszett és inkább csak lapítottam :oops:
De az Áron sztem szép.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Azt akartam még írni, hogy POCSÉK napom volt.
Már a sírás kerülgetett.
Olyan szépen indult: 10-kor már pörgött a mosás, rotyogott az ebéd, elmosogatva, gyerekek felöltözve, stb.
Erre: odégett a hús. Na nekiálltam menteni, levagdostam az égett részeket (kissé gáz, de sikerült). Odarakom a vizet a tésztának, keresem a tésztát, hát nincs itthon. Gondoltam, nem baj, csinálok tarhonyát. Megpirítom, felengedem vízzel. Lefő, újra vizezés. Mire ismét észbe kaptam, arra mentem be a konyhába, hogy füstöl az egész kóceráj. Azóta is bűzlik az egész lakás, pedig annyira kitártam az ablakot, hogy már szétfagytunk a kölkekkel.
Mindezek mellett szétszakad a fejem és a gyerekeimbe annyi együttérzés szorult, mint egy vasúti kocsiba :roll:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

és most még egy "a" betűt is kihagytam brühühü
és a kóceráj egyáltalán j v. ly???

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És hova tűntetek?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Ez nem Maxi Cosi, hanem Meggy Galaxy. 9-35 kg-ig írják, ami Manónak már pont jó lenne.
Ezek szerint jól sejtem, hogy ez nem teljesen kóser ez a fajta bekötési mód. :? Arra 9-16(?) kg van írva. Súlyban el van ugyan maradva Manó, de magasságban nincs. És ha hagyományos módon szeretnénk bekötni, akkor kb. a nyaka-feje magasságában ívelne át. Ezt nyilván nem lehet, így nem előtte megy át az öv, hanem a háta mögött, az ülésen.
(Így már oké? :roll: :oops: )

Ne így fogd fel a dolgokat! Lehet, hogy odaégett a kaja és büdi lett, de legalább a lakás nem égett le... :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

És a kócerájt is jól írtad! :wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi!!!

Igen, nagyon tetszik! Ezt írtad már egy párszor és azt írtad rá, hogy "hozzánk nem illik egy Áron" ezt én nem igazán értettem, mert szerintem meg nagyon is illik a vezetéknevetekhez is és amúgy is szép! Még mondtam is a Férjemnek, hogy nem értem miért írtad, hogy nem illik az Áron???? Esküszöm!!! De mindkettő szép amúgy!!!

A Csongor nekem is bejön, és szép a Gellért is (csak unokatesómnak Gellértje van)! Aranyos vagy, ha adsz a véleményekre, de tényleg Ti legyetek az elsők, meg a szűk család...de szerintem ez telitalálat, az Armand csak 99%, de az Anton az 1%

Én hülyét kapok például az ilyen "amerikai nevektől" mint Kevin

Norka, Anitja!! Gratulálok a Kiscsajokhoz! Hurrá, akkor lesz a Fiainknak menyasszonynak való mégis csak:lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi! És ez a beszéd, együtt nekiülni és nem feladni, keresni és meg is van! Mondjuk nevetek, mert telepatikusan küldtem Neked az Áronra vonatkozó sugallatot...és örülök :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok Lányok! :)

Látom, sokminden történt mióta nem voltam, de most nincs sok időm írni, holnap visszaolvasok.
Igazából azért vagyok itt, hogy Minimanóval és Silliával tudassam, hogy holnap gondolni fogok rájuk, és nagyon szorítok nekik! Bár, Sillia és Minimanó, gondolom ezzel már egy kicsit el vagyok késve, Ti ma már nem nagyon ültök gép elé... De sajnos nem sikerült napközben írnom, pedig akartam. :(
Szóval MEGY A DRUKK NEKTEK!!!!!!!!!!! :)

Kép
szkarabeusz

SZIASZTOK
Nincs időm elolvasni, amit írtatok, pár szó:
voltunk UH-n.
Adataink:
BPD: 44
FL: 26
AC:131
Becsült tömege: 300 gr.

sajnos azt nem mutatta meg, mi van a lába között.
Leginkább fejenállt, a hólyagom felé matatott és közben az orrát és a fülét piszkálta.

Majd legközelebb talán már megtudjuk!

Most megyek, mert Nócit altatni kéne, még nem is fürdött, holnap meg munkanap.
Remélem holnap több időm lesz, és fel tudom tenni a képet (bár nem túl jó), meg végigolvaslak bennetek.
Gabi

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Norka: nagyon sajnálom a betörést, tudom, hogy ilyenkor nem könnyű megnyugodni, de most a babád miatt is kellene. Hasonló helyzetben én is voltam, s napokig nem is hittem el, hogy ez velünk megtörténhetett.
Addig azt hittem, hogy ez csak mással eshet meg, velünk nem: amíg aludtunk, betörtek, s elvittek egy táskát- benne pénzzel, bankkártyával, személyivel, útlevéllel, jogsival, stb. miden papírral. Maga a veszteség is eléggé idegesítő, de az, hgoy míg én alszom, tőlem pár méternyire vadidegen alakok mászkálnak és turkálnak a cuccaim közt.... :!: :evil: A rendőrség meg persze semmit sem tudott kideríteni :(

Gratulálok a kislányos anyukáknak :D
/sajnos nekem csak 17- én lesz a következő uh, addig meg tűkön ülök :( /

tabati, ancsurti: a mézzel kapcsolatban én a múltkor azt olvastam, hogy mi nyugodtan ehetjük, mert a mi gyomrunkban a botulizmust okozó spóra elpusztul, csak a babáknak nem szabad adni egy éves korig. Azért néztem utána, mert rémlett, mintha azt olvastam volna, hogy nem lehet, valahol meg azt, hogy igen :)

minimano, sillia: nagyon drukkolok nektek holnap, s remélem, hogy egyikőtöknek sem csöng a telefonja az eredmény miatt :D

szonibaba: tudom, hogy nem vígasztal, de az alábbi eset nincs egy éve, hogy megesett velem: elterveztem, hogy mire hazajön a párom, csinálok neki naggyon finom cigánypecsenyét. Be is harangoztam neki, hogy nehogy teleegye magát a melóhelyen. Neki is álltam, minden ok volt, s gondoltam, hogy amíg sül a husi, addig kicsit netezek. Bejöttem a szobába, leültem a gép elé, s nekiálltam játszani szórablósat. Egy menet 35- 40 perc, úgy számoltam, addigra már alakul a husi. A játék végén felálltam, s indultam konyhatündérkedni. De amint kinyitottam az ajtót, éreztem, hogy baromi nagy baj van. Sűrű füst lepett be mindent. Leginkább a konyhát, s a füst mellé csapódott valami iszonyatos bűz is. Természetesen szénné égettem a húst, mivel maxon ment a gáz, elfelejtettem lejjebb csavarni. Egész cucc ki a teraszra, minden ablak sarkig tárva. Na mondom, most vagy rendelek pizzát az éhes emberemnek, vagy gyorsan valami B terv. Úgy döntöttem, csinálok zöldségszószos pennét. Nekiálltam a nagy bűzben, s a tejszines zöldségeket kavargattam éppen, mikor láttam, hogy a szomszéd idős /78 éves/ néni a kutyájának vitt kaját, de az elsodorta őt, s nem tud felkelni. Rohantam át felsegíteni.s ő meg nekiállt hálálkodni szegény meg mesélni, hogy hogy történt vele, de hogy ezt ő nem is érti, stb. Mondtam neki, hogy ok, de most húznék haza, mert odaég a kaja. Éppen szerencsém volt, már kezdett odaragadni az alja :roll: . A párom jött haza, s csak annyit kérdezett: nem cigánypecsenye lesz, mi? Mondom: honnan tudod? Hát, amint befordult az utcába, lehetett érezni a bűzt... :oops: Még két hétig folyamatosan szellőztettünk minden ablakkal, meg illatosított gyertyákat égettem lépten- nyomon, így megúsztunk egy újrafestést :lol: Kicsit hosszú lett, de talán látod, hogy vannak nálad bénábbak is :lol:

Kép
agi125r

Boo!
Még Neked akartam írni, hogy ne csússzon le a kismamanacit /ha jól emlékszem, Te írtad, hogy a Brendonos olyan, mintha le akarna esni/, meg tudod szorítani. Ahol az a rugalmas anyag meg a farmer találkozik, ha lehajtod a farmert, kell találnod két oldalon vékony fekete gumit, ami alatt van gomb. Ha a gumit meghúzod, tudod állítani a nadrág szélességét, a gombbal meg rögzíted. Legalábbis úgy láttam, a tied is olyan, mint amit én vettem. Két hétig akart leesni rólam, mígnem egy kismamaboltos felvilágosított :oops:

Kép
agi125r

Boo!

Szerintem most már marad az Áron, mert az eddigieket minél többször mondtam ki magamban, annál kevésbé tetszett, az Áron meg egyre jobb :D :D ! Ne is mondd! Én is ki voltam magamtól, hogy csak A, meg Á....Pedig ma már direkt visszafelé néztem Z-től, nehogy ez befolyásoljon :lol: :lol: !
Amúgy az Áron azért is volt cinkes, mert barátaink mondták, ha fiuk lesz, Áron lesz (ők még csak tervezik), pedig mi is beszéltük már előttük, de úgy voltunk vele, ha ők is ezt szeretnék, vigyék! :D De pár napja mondta a lány, hogy ez ne befolyásoljon minket, mert a férje amúgy sincs elragadtatva, meg nekik nagyon tetszik a Ricsi név is, nálunk meg nincs is más alternatíva. Szóval szabad utat kaptunk :wink: !

Jimbone!

Tényleg, te babud is Áron! Dejó, dejó, minden jelzőre igényt tartok, csak a szőke-kék szem-re nem, mert nálunk nem valami esélyes :lol: :lol: :lol: !

Breki!

Örülök, hogy szerinted is telitalálat :wink: :D ! Lehet amúgy azért jött az Armand is, mert a te sugallatod előszele volt, csak még rosszul dekódoltam :lol: :lol: :lol: ! Amúgy Ricsi mondta ki az "áment", de emiatt felhatalmazva érzem magam, hogy a csajszinál meg én legyek a főnök :wink: ! Amúgy nekem is agyon tetszik, sőt egyre jobban :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

noi:
Hello,itt se vagyok túl sürün. :roll:

norka:
sajnálom ami történt veletek,remélem rendbe jönnek a dolgok. :cry:
De azért a kiscsajodhoz gratulálok. :)
krissy3

Jimbione!

:lol: :lol: :lol: !
Akkor fel is készítem az uramat, nehogy megijedjen a szülőszobán! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én pár évig picinek egész világosbarna voltam, viszont a férjem totál fekete. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsy!

Elsőre én is a nagykerekűt mondtam volna, de hát nőből vagyok és a kinézete miatt. :oops: :lol: Főleg az almazöld tetszik nagyon. Viszont logikusnak tűnik a tapasztaltabb tanácsa, úgyhogy most megint gondolkozhatsz, hogy mi legyen. A mienk is nagykerekű, de bolygós az első két kereke.

Ági!

Én eszem mézet, nem is csak a teához, hanem én mindent azzal édesítek. A múltkor csak gúnyolódtam :oops: :lol: , pont azért, mert annyi mindenre rámondják, hogy nem lehet és sokan paráznak mindentől. :wink:

Dodi!

Áron szuper név, nekem egyenlőre ez a legkedvesebb név a világon! :wink: Viszont mi tuti nem választjuk majd!
Viszont nekem az Anton is tetszett nem azért nem írtam, de még mindig havazik errefelé. :wink: :lol:
Apu nekünk az Ágostont javasolta, mert az olyan komoly...hát nem is tudom... :roll: akkor már inkább az Ágost, de az sem az igazi.

Gabi83!

Én ezt sosem értettem, hogy a hasi uh-hoz miért kell tele hólyag... Valaki? Nem mindegy, hogy van e benne valami, vagy sem? :oops: :lol: Mert ha van, akkor azt elhiszem, hogy gáz, de ha nincs minek kell? :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Dodi:Megy am rendesen a nevvalasztas nalatok....mintha mar nem lenne tobb ido hatra :lol: :lol: :lol: !
Na a sunnyogokrol annyit :oops: hogy szebb az Aron :wink: !

Szonibaba:Ne add fel :wink: !Vannak ilyen napok is...kepzeld ha mindegyik tuti lenne...uncsi is volna az biztos.Egyebkent ha odaeg a kaja,attol elegge ki tudok akadni...szerencsere ritkan van ilyen...mostanaban a rizs jatsza ezt velem...pedig mindent ugyanugy csinalok...

Boo:Ezt jol kisakkoztad :wink: vegul is nem rossz,ha birjatok es megengedheto...Na ez az utso dumad...itt fetrengtem a rohogestol:rokulazas :lol: :lol: :lol: beteg az elmed elegge :lol: :lol: :lol: !Ram is fert mar megint!Csak sziporkazz...en birom! :wink:

Jimbone:esernyo :evil: fotot nem kaptal?Olyan jo nezegetni...

Agi125r:a mezhez csak annyit,hogy nyomom en is....csak gondoltam mellekesen megjegyzem,hogy nem er annyira felheviteni,de egyebkent suteshez is hasznalom :oops: (ha mar itt tartunk,veletlen beleetem nyers kagyloba :oops: :oops: es jol vagyunk..)
Latom neha neked is vannak nehez napjaid a konyhaban... :lol:

Hendegabi:hozzad is a kepeket!Szep meretek :wink: !

Conversano:A Tekla nev nekem nagyon bejon :roll: !Meg mennyi nev van ami az eszembe sem jutott...meg jo hogy mi mar kitalaltuk...

Breki:Na ne tudd meg!Itt a magyar gyerekek rendszerint ilyen neveket kapnak :shock: :shock: :shock: En keszen vagyok ettol...voltunk mikulas unnepsegen a magyarhazban,es szinte minden gyereknek hasonlo neve volt...a Kevin az rendesen minden 2.volt :shock: Ja minket is csesztettek,hogy hogyan mondjak ki majd...de en inkabb nem ez alapjan valasztanek...plane nem ilyet.

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

Jól van, akkor most megenyhülök kicsit. :P
Az jó, hogy megbeszélted a kolleganőddel a helyettesítést, de továbbra is fenntartom, hogy így nemigazán lehet megoldani. :roll: Ha előre lehet tudni, hogy mikor vagy az azért más, mint amikor vagy csörög a telefon vagy nem. Ha a főnököd helyében lennék, akkor én mosolyogva áldásomat adnám a pihenésedre. Remélem, holnap már erről olvashatunk! :wink:

Az meg tényleg tök jó, hogy van egy kolleganőd, aki tudja, hogy most mi történik veled, és nem "kínai" neki ez az egész. :D

"Legközelebb akkor hiszekk neked, ha hazajöttél a kórházból a szülés után, és beszkenneled a gyerek anyakönyvikivonatát " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Baszki tényleg van benne gumi!!! "
Jóóóóóóóóó reggeelllllllllllllllllt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Jaj lányok bocs a morbid poénért, de a vasárnapi fosós-hányósra produkciómra kitaláltam egy sokkal egyszerűbb szót: RÓKULÁZÁS
ez biztosan Karinthynak jutott volna eszébe, ha a pöcse helyett nunija van, és gyereket vár "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

Ez a sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Különösen az öreg nénis része tetszett. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Tök mindegy, hogy mit szól a párod. Úgyis te leszel az, aki majd benyögi a gyerek nevét... :wink: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

A hólyagnak a hüvelyi ultrahangnál van valamennyi jelentősége. Ugyanis jobban látszód(hat)nak bizonyos dolgok. Egyértelműbbé teszi a "képalkotást".
Hüvelyi ultrahang-vizsgálat esetén az üres hólyag, míg hasi vizsgálat esetén többnyire a telt hólyag tekinthető optimálisnak. Célszerű előre tisztázni az ultrahang-vizsgálat előtt, hogy várhatóan telt, vagy üres hólyag lenne a legmegfelelőbb a vizsgálat szempontjából, mert ez nagymértékben megkönnyítheti a kiértékelést.

Kép
Kép
200907?

007!

Azt értem, hogy miért jobb az üres hólyag, az nem világos, hogy a telt minek kell????? :shock:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Ma voltam genetikai uh-n, és minden a legnagyobb rendben, napra pontosan akkora minden mérete, mint egy 18 hetes 2 napos magzatnak!
És!!!!! Kislányt várunk! Egyértelműen megmutatta magát!!!!! Szóval Árvai Petra növekszik a pocakomban! Már 23 dkg!
Nagyon boldogok vagyunk!

Minimanónak és Silliának viszont nagyon drukkolok! Reggel óta sokat gondolok rátok, nem lesz semmi baj!!
Éppen tegnap mesélte az edzőlány, akihez tornára járok, hogy egy barátnőjének a kombináltja 1:8 lett, és már kész az amnio, és a világon semmi baja a babának! Úgyhogy ne izguljatok!

Kép
katy76

én úgy tudom,hogy a hüvelyi uh előtt kötelező pisilni,a hasi előtt meg teli hólyag kell :lol: :roll:
nevek:nekünk a Panni és a Jázmin tetszik.fiút még nem tudok,nagyon hosszú a vezetéknevünk,így nehéz.á bet űs tuti nem lesz
ismerőseink köz nagyon sok van.sógoréknak van egy Áron,annak uncsitesója Ábel,unokatesómnak Ádám,barátnőmnek tavaly született Áron :lol:
lányok!ti mostanában festetitek a hajatokat?

Kép

Ja! és elmentem uh előtt pisilni, mert nem bírtam volna ki, annyira kellett. és a genetikus nem mondta, hogy de kár, hogy nincs tele a hólyagom! Szóval szerintem ha valakinek nem szólnak külön, akkor nem kell tartogatni.
Hüvelyinél egyébként én úgy tudom, hogy azért jobb az üres hólyag, mert a folyadék sötét (fekete) az uh-n, és ettől takrhat dolgokat, amiket a dokik látni szeretnének. Aztán nem biztos, de nekem egyszer megjegyezte a dokim, hogy jó sötét a hólyagom, látja, hogy nem mentem el előtte pisilni.

Kép
katy76

Sziasztok!

Katy!
Gratulálok Petrához!
Olyan irigy vagyok,én is már nagyon szeretném tudni! :oops:

Norka!
Gratulálok Neked is!Üdv a Jázminos Anyukák Táborában! :D
Remélem sikerült kicsit megnyugodnod!

Sillia és Manó!
Sokat gondoltam én is rátok,minden okés lesz!!!!

Dodi!
Nem hiszed el nekünk Jázmin, Áron lett volna!
Most viszont a barátnőm választotta ezt a nevet a babájának!
Ő júli 28ra van kiírva!

Én ma megyek dokihoz 3ra,és remélem pénteken meg megcsinálja az uht!
Már nagyon szeretném látni a bébikémet!!!

Babakocsi!
Köszi a véleményeket lányok,de Apa ma kimondta,hogy a quinnyt veszzük meg amit elöször kinéztünk!
Igaza van azt mondta nem akar gagyit venni!
Mindkét gyereknél több kocsim volt,mert mindig spóroltam és hát az elsök nem jöttek be!
Azt mondta a férjem,hogy vegyünk most már normálisat,nincs értelme annak hogy használom 2hót aztán hirdessem,és vegyek másikat!
Végülis belátom igaza van!
Csak velem van ám a baj,mert azért az árakat is nézem,és bennem van a spórolás! :oops:

Na megyek mert Jázminnal palacsintát sütünk!
Szép napot!
20140328174041

Sziasztok! :)

Folyamatosan javulunk. :D Manónak tegnap délelőtt volt egy pici visszaesése, de délutánra már jobb volt. Mára mindketten jobban vagyunk. Neki már jön az orrából a színes cucc, én pedig kevesebbet köhögök.
(És olyan szívesen leírnám, hogy milyen éjszakánk volt, de nem szeretném elkiabálni. Majd esetleg pár nap múlva, ha állandósult a dolog. :roll: )

Ti hogy álltok a mozgással? Pár hete még mindenki nagyon lelkes volt, de nem nagyon jönnek a hírek. :roll: Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy holnap újra fogok tudni kismama tornára. :wink:

Hólyag.
Ezek szerint itt sem egységes a gyakorlat. :o :?

katy76!

Éljen! :D

lola29!

Nyugodtan lehet hajat festeni. A mai készítmények már nem olyan agresszívek, mint mondjuk 20-30 éve. Arra figyelj, hogy jól szellőzön közben a helység, ahol csinálod. Ennyi.

boo!

Főnökkel mi a helyzet?

moncsy.78!

Erre szoktam mondani, hogy nem biztos, ahogy az az olcsóbb, ami kevsebbe kerül. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Katy!
Gratulálok Petrához :wink: :D :D :D ! De jó még egy kislány! Olyan furi, nekem még tök messze van a genetikai UH :roll: ! Hétfőn megyek AFP-re (remélem azt már nem keverik el :evil: ), és csak rá két héttel genetikaira!

Lola!
Na, ilyen családba én se adnék Áront :lol: !

Moncsy!

De jó, ezek szerint nektek is tetszik! A többségnek bejön, ami ugyan nem döntő, de azért örülök neki :wink: :D !
Palacsinta... :roll: ! Lehet én is azt csinálok, megkívántam :lol: ! Összedobok elé vmi levest (mondjuk zöldbabot :wink: ), a sütéssel meg megvárom a párom (koradélután jön), mert nem sok mindent csinál a konyhában, de palit azt szeret sütni, addig is vasalhatok :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!

Én beszéltem tegnap a főnökömmel :lol: :lol: (dékán :lol: ), és kapok egyéni tanrendet, szóval csak vizsgázni kell bejárnom :D ! Meg ez amúgy sem túl nehéz félév, nincs sok tárgyam, viszont sok a szakmai gyakorlat, amit én a férjem cégénél töltök, nyilván napi 10-12 óra keserves munkával :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval rám lehet büszkének lenni :mrgreen: ! Bár mivel én eleve lusti vagyok, nem kellett noszogatni :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Csintalan Palkók fogadására felkészültem! :wink: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
(moncsy.78! Ezt neked is üzenem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

És meg vagy dícsérve nagyon (boota példát vehet rólad, így kell ezt csinálni! :wink: )! :P

Kép
Kép
200907?

Breki!

Most jutott eszembe, hogy valamelyik nap írtad, hogy neked cs-vel kezdődik a vezetékneved... Neked cs-vel kezdődik a vezetékneved :shock: ?!?!?!?!?! Mert akkor valamiről le vagyok maradva :roll: ! Vagy a férjed vezetésneve cs-s, ami felvettél?
Nekem amúgy nagyon tetszenek az alliteráló nevek: Kovács Kinga, Szolnoki Szonja, Abonyi Alexa.... :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!

Háát, nem állítom, hogy egyből leesett: Csintalan Palkó :roll: :lol: :lol: :lol: ! Házi baracklekváros, vagy kakaós mehet :wink: ? És Manónak?
Tényleg Bond :mrgreen: ! Manónak mi a keresztneve? Lehet, mondtad, de nem tudom :? ! Vagy ő tényleg Manó? Mert van ilyen keresztnév?
Anyuéknál a kórházban voltak vicces névadások! Ezekre emélszem:
Erdei Manó
Kosár Virág
Répási Réka
Kasza Blanka
Havasi Gyopár

És ismerek egy Mezei Jácintot :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: