A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Chii!
sört lehet inni :lol: :lol: több lesz a tejed :lol:

KépKép
viranka

Tényleeeeg???
Az jó, csak nehogy bekábuljon tőle a bébi :-)
Édesek a kölykeid, és ez a cicis beszólás, hát ez kész!! Igazi nő!
chii

Ráadásul a japán sör 3 decis, így nem árt meg :wink:
A tescoban szerezzük be, Asahi a neve. Valahogy bejön 8)

Viranka, Míra hisztizve :P
Jó képek :D Aranyosak a gyerekek :D
Rugó Aggteleken látott denevért, mutogatott is rá bőszen :P

Filmek: Eastern promises (magyarul nem tudom, V. Mortensennel), A parfüm, Minenki megvan (R. de Niro).
Most ezek vannak.

Kisült a krumpli, mondanám még :arrow:

Kép
vindolanda

Köszi,
Asszem utánajárok majd ennek a japán sörnek...
Eddig még nem láttam, pedig gyakran járunk teszkóba.

Jujj, képzeljétek, este voltunk az említett helyen vásárolni, szerettem volna bespejzolni energiadús műzliszeletből a szülésre (főleg a férjemnek, ő kicsit rosszabbul tűri az éhséget :-D) és sehol nem találtam. Most ennyire vak vagyok, vagy már nem árulnak ilyet? Pedig az összes logikusnak tűnő helyen néztem :-S
chii

CHI, értem, hát örülünk Neked! :-)

PANNDI, AKKOR MOST MÁR OFFISÖL IS SZÍVBŐL GRATULÁLOK A 3. KICSIHEZ! EJHA! :-)

VERUS, köszi a tippet? nem tudod, milyen krémet lehet mellkasra kenni? Spiropentet (köhögéscsill.) nem adhatok Ádinak, mert töméntelen mennyiségű trutyit köhög fel, megfulladna benne, ha gátolnám a köhögési ingert. Gyerekek, az imént szabályosan lehányt a hörgőiről feljövő slájmmal, annyi van bent neki :oops:
Képekhez bravó, szépségesek, a gyerekek is! ;-) Egérke :-))))

VINDO: Ádi hőmérséklete kész rejtély, eleve az alapnál magasabb neki (de mire erre rájöttem így évek alatt). De képes magától lemenni, ha nem óriási a láz (38,5 alatt). A hűtőfürdő a legjobb, meg a Germicid hat (ill. ezek kombinációi). Semmi más nem vagy alig. Nálatok?

Kép
Kép
irina

Szerencsére nálunk jó a panadol meg a nurofen is, ezeket kombinálva használjuk.
A nagybátyámnak is magasabb volt a hője a normálisnál. Már nem él, de nem ebbe halt bele.
A langyos fürdő hatása viszont nem tart sokáig.

Szegény Ádi.

Chii, lennie kell annak a müzlinek valahol :roll:
SZegény Gábor is ügyeskedett itthon egyedül :lol: Lehet, jobb, hogy nem láttam :lol:

Kép
vindolanda

A germicid az kúp? :roll:

Kép
vindolanda

Irina
Baby luuf a kicsiknek :) jó mentolos illatú,azt hiszem ez 3 éves kor alatt mehet,de még M.nek is szoktam néha :)

KépKép
viranka

Csilla!
Antimonium tartaricum:hurutos váladékos köhögés,arca hideg verejtékes bőre szürkés,gyenge nagyon kimerült.tüdeje mintha váladékkal lenne elárasztva,szabad füllel hallható a válladékpangás,zörög szörtyög egész mellkasa,váladékot nehezen v. nem tudja felköhögni.
rosszabodás melegben,meleg italok,fekve
javul: ha felül és ki tudja köhögni a válladékot

Causticum: gégehurut hörghurut leggyakoribb indikációk.egész testet rázó erős köhögés nagy mennyiségű váladékkal,amit a beteg nem tud felköhögni és a visszacsúszó váladékot lenyeli.rosszabbodásszáraz hidegtől,hajnali 3-4 közt este időjárás változás
javul:hideg levegő hideg ital,járás

próbáld méd Pulsatilla-t

ált. Ch30-as potenciált javasol

de itt is:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=266

tényleg nekem anno doki(kb.2 hónapja) calcium+köptetőt javasolt :) nem akart ab-t írni rögtön :)

KépKép
viranka

KépKép
viranka

Irina cicus ritkán lázas.
Nincs tapasztalatom :roll:
Jobbulást a drágának+++++++++++++++++++

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csajok ez merénylet :twisted: Tiramisu party meg madártej party :twisted: én meg diétán vagyok ám!!!!!!!! Csak azért menjek, hogy csorgassam a nyálam?????

Chil a dm-be vagy a rossmanba vegyél. Ott tuti van.

Vindo parfüm nekem könyvben megvan, ha gondolod elküldöm, olvasd el és csak utána nézd meg a filmet :roll:
olvasni jobb :wink: 8)

Viranka szuperek a képek :lol: :lol:
Ti hol aludtatok?
A gyerekágyon? :lol: :lol:

Panndi :lol: :lol: :lol: gratulálok :lol: :lol: :lol:
szuper, hogy így erősödött :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi lányok, aranyosak vagytok :)

A hét nekünk is sűrű, pedig Verusék még közel is lennének :?
Vendég

Hoztam néhány képet. :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Egyébként ma egész nap pizsiben nyomult, nem engedte, hogy átöltöztessem. :oops:
Most készen van a fürdővíz, de ő a bilin énekelget. :roll:
dmaggie

Maggie, a harmadik kép.... :lol: :lol: Meg sem mutatom a lányaimnak :wink:

Viranka: az a kép is nagyon tetszik, ahol a gyerekid kidőltek :lol:
Vendég

Ja, és bunkópanndi :( chii, üdv köztünk :)
Vendég

Viranka, imádom a képeket!!! :lol: :lol: Bálint továbbra is legkisebb királyfi. :lol:
Ez az ágy dolgo nekem is feltünt. :wink: :lol:

Chii, kutass még! :lol: Gergővel nekem is kevesebb volt a magzatvizem egészen hosszan, de tényleg nem okozott gondot. Nyugi, már tényleg bármikor érkezhet a kicsi. Nevek vannak már?

Irina, jaj!!!! Szegény Drága kicsi Ádám! Gyógypusszancsokat küldök neki!!!!

Panndi! :lol: :lol: :lol: :lol: Csúúúúúcs!!!!

Mónikám, kértj light-változatot!!!! :lol: :wink:

Vindo, remélem nem lesz nagy a baj! Parfümöt én is olvastam, könyvben szuper volt.
dmaggie

Viranka, nagyon köszi, Te vagy az élő lexikonom! :-)

Maggie: ilyen szívdöglesztő srácokat!! Bercót alig ismerem meg, annyit nőtt-változott...

Móni: diabetikus módra elkészített sütik?! (Na nem mintha én tudnám, mik azok...)

Hát én is a "csínján az antibiotikum"-mal mozgalomhoz tartozom, de ezt senki nem hiszi el nekem, mert végül mindig ahhoz kellett nyúlnunk. Átlag 3 teljes napot várunk, ha addig semmi javulás, sőt rosszabbodó jeleket látok, jön az ab. Persze akkor kezdjük, ha magas a láz (38,5 feletti).
Kinél hogy van ez, hányadik naptól szoktátok az ab-t adni?
Sajnos az imént ismét elkezdtük, mert nem láttam semmi javulást (persze orvossal telefonon egyeztetve), láz ismét magas, szinte semmit nem eszik... sose ússzuk meg. :-(

Kép
Kép
irina

Most röviden:
Rugónak du. négy óta nincsen láza 8)

Maggie, igazán szép fiaid vannak :shock: 8) :D

Irina, Rugó eddig egyszer kapott ab-t, akkor három napja volt lázas.
Akkor sem szedte sokáig, mert megelégeltem, hogy nem eszik tőle.

Fürdetek, rohanok.

Kép
vindolanda

Ui: VINDO: igen, a Germicid kúp, de Ádinál az nem gond meg a hőmérőzés sem, a szájon át történő adagolások sokkal problematikusabbak. De a Nurofen meg sem legyinti, valami Suppletorum izé hosszúnevű lázcsillapító úgyszintén semmilyen hatással nem volt rá, egyszerre több ilyen gyógyszert meg tényleg csak vészhelyzetben adok be neki.

Puszi mindenkinek, mék dolgozni és fürödni még!

Kép
Kép
irina

Viszont akkor 40 fok körül volt előtte :roll:

Kép
vindolanda

Ui2: Vindo, örülök, hogy Rugó jobban lett! :-)
Hát ha én elmondanám, Ádó mennyi ab-t kapott életében, nem hinnétek el. Komolyan. És mindet min. 3 napos láz vagy "kötelező" esetben (pl. fülgyulladás).
Mondjuk most már kezdek komolyan kiakadni ezen a megbetegedéssorozaton. De egyedül a gy.orvosunk nem paráztat szanaszét minket, a kórházakban, rendelőkben mindenhol igen. A gasztrón is inkább csak pánikoltattak, választ semmire nem kaptunk.
No tényleg mentem, pusz.

Kép
Kép
irina

Irina, a mi orvosunknál is hasonló a protokoll. Az első lázhullám még nem baj, ha egy enyhébb időszakot követően ismét felszökne a láza, akkor avatkozik be, illetve ha nagyon-nagyon elhúzódik valami. De erre még talán, ha háromszor volt példa. Eddig mi is megúsztuk tüneti szerekkel.
Bercó is még csak egyszer volt lázas.

Nagyon szorítok, hogy mielőbb javuljon Ádám!!!
Megyek altatni, ha bírom még, akkor valószínűleg jövök majd. Még van munkám is. :oops:
dmaggie

Jaj, köszönöm a dicsiket! :oops: :lol:
Büszke is vagyok rájuk, Gergőről most nem nagyon volt kép. Igaz, mostanában nincs is időnk fényképezni. :oops:
dmaggie

Mármint arra volt alig példa, hogy Bercó ab-t kapott volna, hiszen láza csak egyszer volt.
dmaggie

Most csak Irinának!
Én kizárólag akkor viszem Szelit orvoshoz, ha 3 nap alatt sem javul az állapota. Egyébként homeós szerekkel próbálkozom. Ha nem javul, akkor viszem dokihoz, ilyenkor viszont már általában kapjuk is az antibiotikumot... Mióta bölcsis, 2x kapott. Mellé szoktam adni a Normaflore-t.

Szelike jól van, csipegetett is ma már. Tegnap az egyik kedvencét főztem direkt (rakott kel), és ma már evett egy kistányérral! :) Én olyan boldog voltam! :)
Úgyhogy holnap megy bölcsibe. Nem folyik az orra, nem köhög. Semmi. Aflubin cseppeket kapott most, ez is homeopátiás. Meg vettem neki még C-vitaminos rágótablettát, mert a Cebion cseppekből nem tudok többet adagolni, mert kicsípi a nuniját. De annyi C-vitamint meg kevésnek tartottam ilyen időszakban.

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Nagyon helyesek a fiúk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Napsugarast :)

vittem ki B. kakis pelusát és majd hanyattestem ,minden havas :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kissé szíven ütött :roll:

Irina!
mi gyorvosunk is ált. 3 napot szokott várni,de van úgy h. felírja az ab-t ha nem javul akkor kiváltom és szedi.De B. ált ab-t kap,mert nála ez a 3 napot várok nem javul nem válik be :?

Mi a nappaliban aludtunk :) a kihúzhatós kanapén :) gyerekágy sajna nem volt :wink:

Maggie!
hát ha min.16-17 évvel fiatalabb lennék járnék Dáviddal/Gergővel (elfelejtettem melyikőjük az idősebb) :oops: de mind21 mert mindegyik fiad nagyon helyes :) :) 8)

Regi!
tök jó h. Szeli jobban van :) :)

Móni!
ha répacukor helyett gyümölcscukorral v. mézzel csinálnám jó lenne?

:arrow: megjött B.

KépKép
viranka

Sziasztok

Panndi de jóóóó gratulálok!!! Drukkolok h minden okés legyen!!

Mesi: Nekünk a vasárnap lenne jó! De ezt nem tudom 100%-ra mondani :oops:

Sajna a hétköznap egyáltalán nem jó nekünk!!

Köszönöm az érdeklődést mi még "nem vagyunk jól" Ma kell vissza vinni a dokihoz mert tegnap telt le a 7 napos antibiotikum kúra és kapunk dobozt amibe vihetjük a kakát az ántszhez a gyáli útra.Szerencsére Peti főnöke megengedte hogy táppénzen legyen a gyerek miatt és igy ő van vele egész héten.De még köhög azért meg az orra is folyik de ez már semmi szinte az előzőekhez képest.

Háát Maggie jó képű fiaid vannak ami tény az tény! :D

Irina: Kitartás,áttudom érezni hogy milyen rossz h Ádó ilyen sokat beteg.

Viranka: képek fantasztikusak! Főleg amelyiken alszanak ketten a nagyágyban :lol:

Móni: Jobban van Gréti?

Vindo: Jobbulást Rugónak!!!!40 perces puding :shock: :lol: Ezt hogy sikerült ilyen hosszadalmasra?

Regi: Szelikének is jobbulást :D

Chii üdv köztünk!!!

Kép

Kép
agica1126

Heni nagyon sok boldog névnapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Édes vagy Viranka :lol: :lol: csináld úgy ahogy szoktad :D
Majd nem eszek belőle :D
Szerencsére nem csokitortát szeretnél sütni :wink:
Na azt nem bírnám ki 8)

Maggie szuperek a képek
a két tesó együtt meg..........................
szenzációs :lol: :lol:

Ágica reméljük oké lesz a tenyésztés :D
De jó, hogy párod otthon lehet vele, rendes a főnöke
cicus jól van :D

Irina cicus is csak 1* kapott ab-ot :roll:
4 nap makacs 39 körüli láz után.
ha indokolt adni kell.
jobbulást Ádónak+++++++++++++++++++
A torkára adhatsz napi 3 szem homeovoxot, elszopogatja és sokat segít.
Azt kifejezetten köhögésre adják.
Nekünk az mindig van itthon, meg coryzalia is mostanában.

Kaqk jó kezdést mára és várjuk az élménybeszámolót :lol: :lol:

Regi de jó, hogy már jobban van Szelike :lol:

Vindo Rugó belázasodott este?

Na megyek telefonálni. Ez az utolsó ablakos akinek az ajánlata jó és egyeztetek vele mikor jönne felmérni és végső árajánlatot adni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak hogy panaszkodjak egy kicsit.
A munkahelyem nem utalta a fizumat :evil:
Felhívni nem tudom őket, nem vették eddig fel :twisted:
Kocsit Z elvitte. Még csak be se tudok menni, hogy beszéljek velük személyesen, hogy most akkor mi a fene van :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mint a villám...

Móni, brrrr :x Munkahely.

Heni, boldog névnapot :!:

Ágica, 15 percig olvasgatta a használati utasítást, 15 percig előszedte a fakanalat meg a poharakat, és aztán szépen alaposan kimérte a dolgokat :roll:
Petrának jobbulást.

Rugó volt lázas éjjel, de csak háromkor keltünk, és négyre le is ment neki. Reggel egyelőre semmi problémája :)

Szia Viranka
:)

Megyek, felöltöztetem.

Kép
vindolanda

A Takkoban 600 ft-ért lesz csütörtöktől akcióban a hosszú ujjú vékony pulóver, egyszínű. A katalógusban láttam.

Kép
vindolanda

MOst már én is öltözök :arrow:

Éjjel jól haladtam a dolgaimmal, dolgozom most valamin, lelkes vagyok 8)

Kép
vindolanda

Közben elintéztem a munkahelyemen a hiányzásomat, vagyis elkezdtem a szervezést. A hallgatókat elértem, az adminisztrátort is.
Még meg kell írni egy e-mailt, szerkeszteni egy faliújságos plakátot, ami csütörtökre vonatkozik. Pénteken már bemegyek, úgy tervezem.

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszi, lányok, a válaszokat!

Ágica: sokat gondolok Rátok, remélem, minden rendben lesz!

Mónikám, köszi! Munkahelyed: grrrrrrrrrrrrrr! :evil:

Verus: Ádival ugyanaz van, mint Bálóval. MINDIG ab lett a vége a magas lázoknak. Csak ilyenkor magamra is mérges vagyok, hogy elkezdhettük volna rögtön az elején, minek kivárni, csak 3-4 napot szenved magas lázzal feleslegesen. De honnan tudom előre, mi lesz?
Gy. orvos ma azt mondta, azért nézessük meg a pulmonológián, hátha van valami olyan vonása a tüdejének, ami miatt ennyiszer visszaesik légúti betegségekbe. De az a rém fura, hogy 2,5 éves koráig egy-két náthán kívül nem volt légúti betegsége! Én bronchitises voltam, na de már csecsemőként is, és állandóan. Mitől jött most ki neki? Költői kérdés.

Kép
Kép
irina

Irina, az én asztmám három évesen jött elő :roll: Bár előtte sem voltam egy vasgyúró, de fulladás stb. nem volt.
Egy kivizsgálás nem árthat, legalább megnyugodtok, ha semmi baja nincsen.

A lábadozó Rugó az etetőszékéből nézi a Spongya Bobot:
(amúgy kb. egy éve nem lehet beleültetni, csak ha játszik benne)

Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Tegnap már nem tudtam jönni. Hogy is szokta Viranka mondani, Maggie tervez, Bercó... :lol:
Az úgy volt, hogy szépen elaludt olyan 9 és f10 között. A Kedves készülődött a lefekvéshez, gondoltam, akkor átviszem Bercót az ágyába. Na, ezt nem kellett volna, mert ezzel a lendülettel fel is ébredt. Olyan 11 körül aludt el. Természetesen köztünk, én megint kb. 10 centiméteres sávon aludtam, Bercó hol a fejemen feküdt, hol meg rugdosta. Szóval jó éjszakám volt és remekül kipihentem magam. Most eléggé mosott sz..r vagyok. :oops: Ráadásul a körmömre ég a munka. :oops:

Heni, Isten éltessen!!!!

Móni, :twisted: Vajon miért, tényleg??? :roll: Bár egyszer én is érdekesen jártam. Pont az esküvőnk előtti fizetésemmel vicceltek meg. Volt egy másodállásom, ami májusban megszűnt, a főállásom meg ment ugye tovább, hát az okosok a főállásomat szüntették meg, így az esküvőnk előtt egy nappal írd és mondd harminckét forint fizetést kaptam.

Viranka, Dávid, Gergő, Bercó a sorrend. :wink: Momó barátnőm is ráhajtana szívesen. :wink:

Irina, valamilyen immunerősítő szert még nem javasoltak. Van valami Bronchowaxom, vagy hogy is írják, anno Dáviddal ezt szedette a doki. Jó volt. Mondjuk már Bercónál is gondolkodóba esett, de először a homeós dolgokat próbáltuk meg.

Vindo, a lábadozó Rugó tüneményes. Te meg jól megszervezted a dolgokat. :lol: Hú, de csábítóan hangzik. Bár lenne pénzem! :oops:
dmaggie

Móni, most vettem észre, hogy 100 nap alatt vagy!!!! :roll: Hűha!!!
dmaggie

Ágica, kívánom, hogy rendben legyen a dobozos cucc. :wink: Na, azért még vannak rendes főnökök. Ilyenkor legalább kezd visszatérni az optimizmusom.
dmaggie

Sziasztok,

köszönöm a köszöntéseket! :-)

Móni nem lehet, hogy nem adtad le időben a táppénzes papirt? vagy ez még nem táppénz? irtad, hogy azt igénylesz.

Vindo Rugó édes a székben:-)

Irina Ádinak jobbulást! Jaj nagyon sokat beteg szegény:-( normaflort én is javasolnám, meg én béres csepp párti is vagyok.

Micsoda talik készülnek:-)

Fiukák kidőltek:-) házi munkám is nagyjából kész, igaz nem ebédeltem, de nem árt egy kis koplalás :roll:

Heni
KépKép
heni81

Chii, hogy vagy ma????
Tessék bejelentkezni naponta, mert aggódni fogunk. :wink: :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, hogy van ezzel a köztetek alvással? nekem P 1 éve koráig köztünk aludt majd éjszaka közlekedett :roll: most már nem jön:-)
viszont Áron mellettem van és még nekem igy jó, de félek, nehogy ott is maradjon. Én most kezdtem el gondolkodni azon, hogy mikor is volna jó szoktatni Áront Péterke szobájába aludni, de nem tudom. Mikor érdemes 2 kicsit össze tenni :roll: külön nem szeretném őket semmiképp, pedig lehet Péterke jobban örülne, magányos farkas révén, de én szeretném, ha ők jól összeszoknának.

Gyönyörű gyerekeid vannak:-)

Heni
KépKép
heni81

Maggie, és mire volt elég a 32 ft? :lol:
De azért csak összeházasodtatok valahogy :lol:

Szia Heni, pihenj akkor Te is :wink: De előbb egyél:)

Rugónak mostanra ment fel a láza. Enni ma nem nagyon evett, de aztán eszembe jutott a meggybefőtt, azt nagyon szereti. Abból bevágott vagy 25 szemet, kapott lázcsillapítót, aztán most végre pihenget.

Nem magas neki amúgy, meg elég hamar le is húzta a gyógyszer.

Holnap szünnapom van, akkor úgy sem dolgoznék, csütörtökre viszont kell valami megoldást találni, amíg a megbeszélésen leszek. Ha nem lesz lázas, beadom G. munkahelyére, vagy G. szabadságot vesz ki. A péntek meg megy a szokásos menetrend szerint.

Itt reggelre összefüggő hó volt :roll:
Mostanra olvadt el.

Kép
vindolanda

Bebújok mellé az ágyba, hátha elalszik :roll:

Tényleg, Chii, merre vagy???

Kép
vindolanda

Henikém, igazából van saját ágya, ahova elalvás után átcipelem, ahonnan szépen átköltözik közénk. Nagyon ritkán előfordul, hogy akár öt óráig is kihúzza az ágyában, de az esetek többségében kb egy óra elteltével más jön is. Nem lenne ez baj, ha tudnék aludni mellette, de olyan vergődéseket produkál, hogy már a testi épségemet kell féltenem sokszor. :lol:
Hogy mikortól aludjanak együtt? Na ez jó kérdés. Gergőt anno, talán olyan másfél éves kora körül hagytuk a Dávid szobájában. Ha jól emlékszem.

Vindo, egy gömb fagyit sem tudtam belőle venni az öcsémnek. :wink: :lol:
Jaj, ez a láz! Hess, hess!!! Ja, én is dobtam egy hátast, amikor megláttam reggel. :roll:
dmaggie

Kösz Maggie, én is ilyen 1.5 re gondoltam, viszont, ha már Aron áttérne a napi 1 alvásra, napközben alhatna ott is, na majd alakul :D

Vindo jobbulást +++++++++++sikerült elaludnia?

Heni
KépKép
heni81

Heni én kezdettől úgy tervezem, hogy közös szobában lesznek :roll:
Grétikének is úgy mondjuk.
Na majd kiderül :roll:

Maggie olvastam, hogy írtad, 100 nap alatt vagyok.
Gyorsan megnéztem és tényleg :shock:
Bakker, röpül az idő :D
32 ft :D

A cégemre totál kiakadtam. Már a szám is ki van kapcsolva! Holnap bemegyek a telephelyre :roll:
Jelenleg szabin lennék. Jobban mondva voltam március 10-ig és onnantól táppénzen. Tp-es papírt még nem is adtam le.
Remélem sikerül intézni valamit, mert így akkor nekem semmi biztosításom nincs :twisted:
Így szülés előtt nagyon frankó ám :twisted: Fizethetjük majd ki a végén a több szász ezres szülési költséget :twisted:
Ha más nem visszamehetek-e vajon gyesre?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, elaludt szegényke, két Mézga Gézát néztünk meg együtt, és a végére.
A hője egész rendben van most, szerintem hőemelkedéses max.

Dolgozok, mert este, lehet, fenn lesz sokáig.

Móni, eszem megáll :shock:
A gyeshez nem értek :roll:
De valamit intézkedni kell :x :shock:

Korog a hasam :roll: Pedig ettem :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: