Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Nálunk elég mozgalmasra sikerült. Megvettünk Emma ágyát, jövő héten ki is hozzák, kicsit átredneztük a lakást, így egy hét múlva már Barnus ágya is nagyjából a helyén lesz.

Vettünk pár apróságot is a picinek, pl. takarót, pelenkázófeltétet. Ma meg Ikeáztunk, Emma kapott egy kisasztalt székekkel, h ott tudjon „rajzolni”.
Holnap megyek a Minimanóba, veszek fürdőlepedőt, lepedőt, pár ruhácskát. Így már egész jól fogunk állni.
A szánkózósokról kérünk fotókat!! Nálunk is esegetett, de sajnos nem maradt meg, így a kertben a füvet koptattuk!
Tünemény, sajnálom a családi gondokat. Van vmi fejlemény a hugoddal kapcsolatban?
Nem sok köze van a pocakméretnek a babához. Nekem kifejezetten pici pocakom volt, és Emma 3,5 kiló lett.
Evike, nekünk Bergonunk van. Sztem a babának kíváló, masszív járgány. Kicsit nagy és nehéz, összecsukva is sajnos. Ha nem akarsz BKVzni, akkor sztem jól fogod tudni használni.
Ügyi vagy a kis kártyákkal, tök jók lesznek!
Tici, jó h jöttél. Hát, ha programcsaszid lesz, akkor biztos hamarabb meglesz a baba. Pedig abban bíztam, h legalább Te megvársz majd!
Cat, Beni hogy van?
Kikocska, milyen jó kis segítséged van neked! Édesek lehettek a gyerkőcök, ahogy ott sürögtek- forogtak a babaruhák körül! A nevek közül nekem a Szabolcs tetszik, valahogy a „hagyományosabb” nevek távol állnak tőlem. Döntött már a férjed?
Eda, pihenjél, amennyit csak tudsz, most az a legfontosabb! Biztos kihúzzátok a 36. hétig, és akkor már akár jöhet is a baba!!!
Bodyt én sokat használtam, elég sokszor kifolyt a kaki. Sztem 7-8db min. kell (rövid-hosszú vegyesen), de persze meg lehet oldani kevesebbel is. Szereted a tescosakat? Abból egy 7db-os csomag talán 2ezer ft körül van, és kifejezetten jó minőségűek.
Ettike, nem tudom, h ez a tápszeres dolog igaz-e, de sztem egy picit nem lehet megtömni (tápival sem), ha a pocija már tele van. De a tejtermelésre biztos rosszul hat, ha a tápszert is kap a baba.
Hú, de hosszú lettem és a tegnapi pocakfotó még itt sincs.
Na, majd este feldobom!