Sziasztok!
Reggel, amikor éber állapotban lehunytam a szemem, akkor egy kristálytiszta kép villant elém, amin egy tejfölszöszi, kékszemű kislányt tartok a kezembe. Annyira furcsán éles kép volt, nem szoktam ilyeneket látni, úgyhogy felmerült bennem, hogy mi van, ha nekem is olyan „égi jel”, mint Dodinak és mégis csak kiscsajszi lesz?
No ,végülis szerdán remélem megmutatja magát, de addig is gondolkodom lány neveken is, de nem egyszerű…
Nevek
Képzeljétek, végig néztem a Magyarországon anyakönyvezhető neveket és a végén már nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek….
Az alábbiakkal is találkoztam: Fehér, Eső, Écska, Fácán, Fahéj, Hófehérke, … és most mész le hídba… Kandida – milyen gáz már, ha megkérdezik a gyereked nevét és erre bevágod, hogy Kandida, majd az illető megjegyzi, hogy nem a betegséged nevét kérdeztem…. Gáz!!!
Bocs, remélem senkit nem bántottam meg ezekkel a nevekkel.
Szerintetek a Katona vezetéknévhez melyik lánynév passzolna? Ha fiú lesz Áronnak fogjuk hívni, ha lány akkor: Aliz, Dóra, Dorina, Gabriella, Hanna (bár ez lehet, hogy nem igazán passzol a vezetéknévhez), Lívia neveken gondolkodunk. De várom az ötleteket!
Boo
Szerintem is figyelned kell a tested jelzéseire, én ezt tapasztalatból mondom. Én is hozzád hasonló pörgős életet éltem, a napi 8 órás munka mellett még dolgozom mást is, és a szervezetem azt mondta: ELÉG VOLT!
Korábban én sem tudtam volna elképzelni, hogy csak itthon pihizzek, de amikor a dokik jól megijesztgetnek, hogy akár a Babóval is baj lehet, akkor az ember teljesen más színben látja a világot, úgyhogy én már 3 hete többnyire csak fekszem itthon. A rendes munkahelyemen táppénzen vagyok, de ma be kellett mennem a másik munkám miatt és végig ülni egy délelőttöt. Állatira fájt a pocim, amikor ültem, úgyhogy Apa jól leszidott és délben hazahozott, hogy pihenjek. Amikor lefeküdtem, mintha elvágták volna a fájdalmat (Hál’Istennek) Ezzel nem szabad játszani, ha valami gond van, nincs az a főnök, aki segíteni tudna rajtad…
Úgyhogy én maradok a fenekemen, mert Babuka pótolhatatlan!
Orsi777
Ez nagyon durva, ami veletek történik.

De próbálj pozitívan hozzáállni, hogy lesz Nektek egy óriási ajándék.

Bérczi Ildivel sikerült időpontot egyeztetni?
Kicsidodi
Ez a vérvételes dolog totál felháborít, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek!

De Te tényleg nagyon fiatal vagy és szerencsére az eredményeid is jók, úgyhogy biztos nem lesz gond, de azért tényleg bosszantó!
Kicsidodi, Csibe
Most akkor a hegyes poci fiú is lehet, meg lány is?

Amúgy igazából mindegy, hogy kislány vagy kisfiú. Kislányt azért szeretnénk, mert olyan kis édes cserfesek tudnak lenni (kis unokahúgomból kiindulva), kisfiút meg azért mert ha olyan lenne mint a férjem kicsinek, egész nap csak puszilgatnám, olyan cuki volt.
Tabati
Köszi, aranyos vagy hogy örülsz nekem. Várom a pocis képeidet! Ja, amúgy én is mindent elfelejtek mostanság, és tök szita az agyam, pedig jövő csütörtökön lenne egy vizsgám a mérlegképesen, hát, majd meglátjuk…
200907?
Gyerkőcöd szája kezd már összeforrni?
Mi holnap megyünk élőben megnézni azt a babakocsit, amibe teljesen beleszerettünk, annyira klassz lenne, ha ezt tudnánk megvenni.

Nekünk a babaszobában a bútorok fehérek lesznek, de még a kiegészítők színét nem tudom milyen legyen. Az a gond, hogy még mindig nem tudunk beköltözni az új lakásunkba (pedig elvileg június óta ott lakunk)

, úgyhogy még csak távolból ábrándozom…
Na megint sikerült jó sokat írnom, bocsi...