A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szegény Gréti.. :(

Vindo: pakolás..ne is mond..egész nap pakolok..és semmi látszatja....mert hogy ez a természetes..és így olyan mintha smmit nem csinálnék.... :(

Kivittük Emmát alvás után levegőzni, jól felöltöztettük és kint molyolt egy kicsit..élvezte..:-)
Hogy is lesz pénteken már nem munkanap???3 napos hétvége lesz?
akkor bölcsi is csütörtökig van?...na kiváncsi vagyok mikorra írja ki Emmát az orvos..

huh közben forma 1 azta kb pár perce megy és mik történnek..áááááááááááááááááááááááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: Rugó...de édes OKOS!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk Ilyen izgalmas is rég volt már a rajt :lol: :lol:
lehet Emma már csak ünnep után megy oviba :roll:

Rugó :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép
Uncsitesót így szeretem :-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: igen nagyon izgi volt, bár csak láttam hallani semmit..megy a búra.:-)
Az biztos! ....de lehet bölcsibe is! :wink: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, én is nézem 8)
Nézzük. Most R. elesett, vérzik a szája. Pihenget az ágyon. Viszek neki fasírtot.

Emma édes :D

Kép
vindolanda

Kaqk!
igen kell orvosi igazolás 3 nap után,kivéve akkor ha elutaztok akkor nem betegség miatt hiányzik :) s hogy van emma?
s igen csütörtök az utsó munkanap :) a jövő héten

Vindo!
gyerekek :) náluk tegnap uez volt,gyerekszobába óriás kupi,M. ágya bevetetlenül,nuku takarítás,erre mondta uram,mikor szóvátettem,h. túlélésre játszott :) :roll: :?

ötleteket kérek milyen adventi naptárat varrjak :9 tavaly nagy fenyőfa volt sok zsebbel :) idén 2 kell varrnom,csakhogy legyen váltás :)

közben B. zöld alkoholos filccel kidekorálta az arcát és mászik fel rám :)

KépKép
viranka

nálunk is fasírt volt az ebéd :) :lol:

KépKép
viranka

bocsi férleírtam :oops: :roll: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

No, akkor a szokásos fürdés közbeni bejelentkezés. :wink: :lol: Bercónak megigazítottuk a séróját, mert már olyan rendezetlen volt az a pár szál pihéje. Most édes kis golyófeje van. :lol: Most meg a kádból figyeli apát, amint borotválkozik.
Közben majdnem elúsztunk. A mosogatógép egyik tömítése felmondta a szolgálatot. Most derült ki, hogy régi lehet a probléma, mert mögötte teljesen felázott a fal. A csoda vigye! :oops: :twisted: Kihúztuk a helyéről, aztán majd igyekszünk jól kiszárítani. De szerintem majd nyáron újra kell vakolni azt a részt.

Reggel meg elfelejtettem írni Dettyknek, hogy mennyire irigylem. Tök jó ez az angolozás. Én már alig tudok valamit.

Heni, hogy sikerült???

Jaj, szegény Gréti cica! Hááát, nem sok veszélyérzetük van. Ugye nem lett harmadik?

Emmácskának jobbulást! Hú, ezek a képek megint díjnyertesek. Gyönyörűséges. Egyébként Bercó is szokta Emmát
emlegetni. :wink:

Viranka, sikeres volt a börze? Tényleg jól besűrítetted a programokat. :lol: Bercó is hasonlóan nézi a meséket. Mondjuk a vonatosat egyelőre csak a gépen lehet, mert a Kedves várja, hogy összejöjjön egy dvd-nyi. Nagyon ügyes vagy ám ezzel a varrással. A neten nem találtál v.milyen ötletet?

Forma 1-ről lemaradtunk, mert el voltunk foglalva a mosogatógéppel.

Rugó :lol: :lol: :lol: :lol:

Vindo, ez ismerős. A pakolás itt sem a legkedveltebb elfoglaltsága a fiúknak.
NO, megyek megmosom B. haját.
dmaggie

Sziasztok,

hát a dédinél nagyon sirt mind a 2 gyerek :shock: legalább látják miért is nem járunk hozzájuk :roll: kicsi szoba, kellemetlen szag, 2 öreg. Gyerekek félnek tőlük :shock: hát ez van :? majd legközelebb jön a dédi hozzánk :wink:

Az unokatesóméknál szuper volt, Péterke Szebivel annyira szuperul eltud jáccani:-) mi meg legalább beszélgettünk kicsit.

Móni nem éri el a tvt Péterke, magasra tettük direkt, hogy csak akkor nézze, ha mi engedjük, ez főleg az esti órákban van, :wink: amikor már mi is néznénk tvt. ÉS csak dvdt lehet nézni rajta :roll:

Emlitetted a gyurmát, hát mi még nem próbáltuk, tartok tőle, hogy minden gyurmás lenne :oops: rajzolni mikor próbáltunk, olyan nagy sikere lett, hogy szépen kidekorálta a falakat is :shock: Rajzolás van, de csak a táblán. Nagyon szereti , ha én rajzolok neki különböző állatokat.

Kaqk én is egész nap csak pakolok, felmosok, de most azt csináljuk, hogy jáccást igyekszem a szobájában végezni, Áronnal mi is beköltözünk a P. szobájába és nagyokat jáccanak már együtt:-) Péterke ilyen korában még nem tudott jáccani, de Áron :shock:

Viranka esetleg egy nagy csizma? vagy zsák??

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Tettem egy kis kávét a kakaómba, mert eldőlök :roll:

A gyurmázás nálunk menő, van egy doboz lila gyurma. Elég hamar megértette, hogy nem szilva, ha gyúrok belőle kis gombócot. Az asztalán szoktuk nyújtani, csövekkel köröket vágunk ki belőle, meg mobiltelefont kell belőle csinálni.

Rajzolás: van egy-két ábránk a falon :roll:
Leginkább nekem kell arra a mágneses táblára fűnyírót, kocsit, biciklit, láncfűrészt rajzolnom :shock:
Ezeket aztán beindítja :shock:

Tévé/dvd: általában nem ül meg előtte, csak reggel meg este. Ha ott ragad, idegesít, hogy miért nézi, ha meg egyfolytában pörög, arra várok, hogy hátha leül elé egy kicsit :wink:
Sokszor közben is szórakoztatni kell :roll:
Nagyon szereti pl. ha lefekszem a földre vagy az ágyra a hátamra, hoz egy babafotelt a fejem alá, és rajtam mászkál, csavargatja a lábamat, karomat, rám mászik stb.

Heni, a dédszülőkkel mi is jártunk már így :roll: De mostanában már jobb a helyzet.

Maggie, mosogató :?
Nálunk a csempézés miatt kellett megmozgatni, és egy ideig nem tudtuk megcsinálni. Ki is folyt néhányszor. Hogy az a lé milyen büdös tud lenni a konyha közepén :shock:

Viranka: értem én:) Csak az idegesít, hogy ha G. jön haza a munkából, olyan természetes neki, hogy rend van...

Ma szünnapom van. Postára megyünk, boltba, levegőzünk 8)
De annyira nyomott vagyok :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Viranka: egy sokszemes ablak?

Kép
vindolanda

Na, hat a koffein, mintha jobb lenne :roll:
Szerintem leesett a vérnyomásom. Mióta dolgozok, gyakran előfordul, hogy csak szenvedek. Alapból alacsony (olyan 100/60, de mértek ettől már kevesebbet is).
Ja, akartam még írni, hogy lefogytam :shock:
Lement rólam vagy két kiló a nagy rohangálásban :shock:
Lehet, vissza kellene szokni a napi egy kávéra, hogy jobban bírjam a tempót :wink:

A galéria lépcsőjét már óvatosan lehet használni. A pántok még nincsenek rögzítve, csavarok már vannak, de a korlát is hiányzik.

Iszonyatos meleg van fenn. Télen ott maximum fürdőruhában dolgozunk, az biztos. Szerintem 27 fok :lol: Még jó, hogy tettünk oda is egy kisebb radiátort :roll:

Meglocsoltam fenn a virágokat. Még nagy fenn a kupi, nincs padló sem. Oda kell majd feltelepíteni az egyik sz.gépet a szkennerrel, nyomtatóval, meg a dvd-ket, wincsesztereket stb. Rugó miatt ezek most mind el vannak dugva különböző helyekre.

Legközelebb azonban egy ülősarkot kellene venni két székkel, és akkor hátra tudnánk költözni az új részbe. A nagyszobából kihoznánk az ágyat, a helyére kell valami :roll: Meg kellene egy kislámpa is a nagy ágy mellé. Meg falvédő.

Rugó ágya meg a galéria ágya még az albérletben van a db-i lakásban, azt is el kellene szállítani, de nincsen utánfutónk. Meg olyan kampó sem (vagy hogy hívják), amihez csatlakoztatni kell. Ezek még a bátyáim ágyai voltak kamaszkorukban, de olyan jó kis stabil alacsony ágyak :roll: Amíg nincs pénzünk, jók lesznek. Majd letakarjuk ágytakaróval, nem látszanak :roll:

Rugó még mindig alszik :roll:

Kép
vindolanda

Felöltözök, elpakolom a tiszta edényeket, felöltözök stb. :arrow:

Elzárom magamat :lol:

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol: olyan jó volt olvasni :lol: :lol:
Kezemben egy csésze forró tea. Cicus macis mesét néz 8)
jó sok kiadásotok lesz a közeljövőben :roll:

Heni értem :D
dédinél Gréti is félt egy picit majd feloldódott, játszottak, fogócskáztak.
Szerintem legközelebbb már jobban éreznék ott magukat.

Viranka Egy fehér angyalka, szárnyakkal.
Én nem csinálok újat, a tavalyit teszem ki.
Majd jövőre változtatok.

Maggie szerencsére nem lett harmadik :D
mosogatógép :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak életjelet jöttem adni.

Megvagyunk, Gegi fogzik, Zsozsi fogzik... :shock: Kell ennél több? :lol:
Két kicsit öltöztetni ebben az időben borzalmas. Téli cuccokat vettem mostanában, overált teszveszeltem, mert olyan hirtelen jött a tél.
Zsozsit még lehet öltöztetni, maximum kacagva rohangál, én meg kergetem a kabáttal, de Gegi nem tudja elviselni ezt az öltöztetés dolgot. Pláne, ha több réteget kell ráadni. És a sapka... Azt kifejezetten utálja! Mint az apja...

Nincs kedvetek egy talihoz? Gyerekekkel? Esetleg abban a XVII. kerületi bölcsiben (ahol mi nem voltunk). Talán még Fleur is bevállalja.
Olyan jó lenne... Hm? :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is szeretek ám olvasgatni reggelente :wink:
Jobb híján más topikokat :wink:

Még sohasem csináltam nyitogatós adventis dolgokat. Koszorút szoktam néha, anya begyűjti otthon az alapanyagokat egy kirándulás keretében, és elküldi.

Még mindig kóma matyi vagyok.

Móni, jó is az a macis mese :lol:

Kép
vindolanda

Ja, három hete még rövidnadrág kellett :roll:
Nekünk is kell új overál.

Szegény Gegi az öltöztetéssel. És szegény Emese:)

Rugóra kesztyűt nem lehet húzni :roll: Sőt, rólam is leszedi. Nem szívleli valahogy.

De idén kipróbálom az ujjatlan változatot :idea:

Kép
vindolanda

Zsozsi a zoknijától szabadul meg állandóan. Már büntiben is volt miatta. :oops: Nem mindig adok rá benti cipőt, van neki gumitalpas zoknija (nagyszerű egy találmány)!

Kép
Kép
Kép
gremese

Az még nem is baj, ha végre felöltöztetem őket, de kocsiban kicsit kigombolom, meg leveszem... Ha bemegyünk valahova levetkőzés, ha hazaindulunk felvenni mindent... Két kicsivel... Nyáron csak rájuk adtam egy body-t, egész nap csúsztak másztak, jó koszosak lettek estére, és kész. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én most arra szoktam rá, hogy harisnyában van Rugó idebenn, mert azt nem tudja lehúzni :roll:
Ha kimegyünk, meg kap felé egy nadrágot.
Francia fiúnak hívjuk benne, mert G. szerint úgy néz ki így, mint ha "más" lenne. Na, szóval nem találja elég férfiasnak.

A nyár praktikusabb, az biztos :roll:

Na, nézem a videót :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg kedves videó :P

Itt lovaskocsit tudok csak leinteni, de abból van dögivel :lol: Mondjuk Rugó szereti :wink:

Kép
vindolanda

Megyek felöltözni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, pár tegnapi kép
Áron eszik: Kép
járókában szeret lenni, mert már tud benne közlekedni ülve :shock:
Kép
Péter tvzik
Kép
Péter segit sütni anyának, szóval nemcsak tvzik egész nap :wink: nagyon szeret segiteni :D
Kép
Kép
Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó képek, Áron nagyon szép.
Látom, a zsebek központi szerepet játszanak Péterke életében is :wink: Meg a zoknik :lol:

Rugó életében kb. 30 percet bírt ki összesen járókában :shock: Pedig igyekeztem. De kukac-természete volt már akkor is.

Meg kellene hirdetni valahol a járókát, egy brendonos óriásjáróka amúgy :roll:

Kép
vindolanda

Én közben a kólázásnál tartok, mert még mindig kóválygok, G. mert írta skype-on, hogy épp most hányt :shock:

Rugó viszont felkelt 3/6 tíz körül. Feltúrta a hűtőt, egy mekis burgert választott. Egészséges reggeli :roll:

Kép
vindolanda

3/4

Na, visszavonulok tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Hú, Anikó15-öt látom bejelentkezve :shock:

Ezt még leírtam gyorsan.
Megnézem, hogy áll Rugó a mekiburgerrel :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo zokni, papucs rögtön lejön a lábáról, nem is éretem, szinte egész nap huzogatom vissza, bár néha mezitlábazhat, ha jó meleg van.
Ja és még a nyáladzás :evil: megőrülök már tőle, főleg igy, hogy most mind a 2 nyomatja.

Megvan a 2 fogunk is :D kiugrott az éjszaka :D jobban viseli Áron, mint P annó.

Mekiburger 8) Péterke olyat még nem evett :roll:

Vindo amióta reggeli kávézok, sokkal jobban érzem magam, esetleg kapucsinózhatnál, én azzal kezdtem, aztán gyengének bizonyult.

Járókát még ne add el, mivan a ha érkezik a kishugi???? :D egyébként teszvesz?

Heni
KépKép
heni81

Igen, ez a dilemma :wink:
Csak olyan nagy helyet foglal még összehajtva is.

Képek:
Ébredés utáni játék a fúrókkal az új lépcső alatt. A kupit ne nézzétek.

Kép

Elkezdek vetkőzni:

Kép

A francia fiú alapruházata megspékelve egy mellénnyel:

Kép

Szokásos közeli fotó, még látszik, hogy a szája be van dagadva:

Kép

Kép
vindolanda

Vindo ágy alá vele :wink: esetleg azon a nagyon meredek lépcsőn fel a galérára :wink:
Lefelé már tiszta életveszély lesz 8)

Rugó nagyon édes gyerek!!!! Olyan szép!!!! Cuki a kis francia:-) és a pizsi :D és a fúrók :shock: szerintem karácsonyra vagy egy porszivót, vagy egy barkács asztalt kapjon Rugó :wink:

Heni
KépKép
heni81

Igen, felfelé szaladunk, mint a mókusok :D Lefelé csak óvatosan. Lesz majd korlátja is azért :wink:

Kép
vindolanda

Halihó

Megvagyunk..tegnap kölcsön kaptunk egy autót mert reggel a mienket kellett szerelőhöz vinni. :-( folyon lefulladt..kitisztitják amit lehet.remélem gyorsan olcsó és jó is lesz! +++++

Délután megyünk a dokihoz, telefonon azt mondta h mehet ema, de ránéz és ad igazolás....jól van, nem lázas azóta sem, a zöld trutyi ismát átltszó lett az orrából..de meár szinte nincs is..azt is mondta h a füle sem fáj már...meg nyomtam eki és nem húzódott fájdalmasan el...:-) virgonc...szóval jól van..még kapja a gyógyikat ...remélem a doki is rendben találja...azt hittem hogy akar mjd menni reggel bölcsibe..bár mondtuk neki h nem fog mert beteg...na remélem holnap azért szívesen megy majd.

Vindo: francia fiu..annnnyyyira édes!!!
Heni: édesek a srácok
Mesi: útálom ezt az öltözteést, fel-le..szerencsére Emma is jól viseli..szegénykém 2 gyerekkel....kihívás!!!!

közben elfelejtettem mit olvasatam még

KépKép
kaqk
Debrecen

Öltöztetés: hát nem egy egyszerű menet, pláne, hogy hirtelen jött.
Péter hősiesen tűri, sorolja mit adhatok még rá, érti, hogy hideg van kint, és ebből kifolyólag ne is vágyódik ki :shock: tiszta anyja :oops:

Áron egyenlőre pedig csak a benti ruhára kap egy overált és kész, ne vészes vele sem, Péterrel ez sokkal rosszabb volt.

Olyan jót jáccottunk 3man 8) annyira jó nézni őket, ahogy egyre jobban élvezik egymás társaságát. nyuszi ül a fűbent, csip csip csókát, tigriseset, épitettünk,. olvastunk.

Rákapott Péterke a teára ismét, örülök, mert igy nem kell neki alváshoz tej( nem mintha spórolnék vele, de akkor mást nem eszik, igy most ebédel és úgy van alvás, kakaó nélkül és délutáni ebéd helyett uzsi)

Kaqk örülök, hogy jól van Emma. ( adjál neki vitaminokat,nehogy visszajöjjön)

Heni
KépKép
heni81

Itt közben zajlanak az események. G. hazajött, mert alul-felül jön ki belőle minden. Bekuporodott a kandalló elé a földre, és ott is maradt.
Mi hazajöttünk a postáról meg a vásárlásból, én sem vagyok jól. Szerintem R. hazahozta megint az az émelygős vírust, amivel két hete küzdött. Akkor is ránk ragasztotta. Ő ui. tegnap nem evett, én meg ma nem tudok enni :roll:

Még jó, hogy két hete vettem széntablettát:O

Megnézem, elalszik-e. Ha igen, én is lefekszem vele. De jó lenne :oops:

Kaqk, puszi a gyógyult Emmának :!:

Heni, de ügyesek a gyerekek, hogy így eljátszanak.

Kép
vindolanda

Vindo jók a képek nagyon :lol:
jobbulást G.-nek és neked is++++++++++++++++++++++++++++

Heni milyen nagy már Áron is :shock: nyáron még olyan ici-pici volt a hintaágyon Gegi mellett :D
nem azt írtam, hogy Péterke állandóan tévézik, hanem, hogy cicusom tenné azt állandóan ha tévé lenne a szobájában. csak a kedvenc meséi legyenek :roll:
mi nem tudnánk ennyire magasra rakni, a frede falak miatt.

Gréti is hosszú ujjú bady + harisnya+ szobacipőben nyomul itthon 8)

Kaqk de jó, hogy Emma már jól van :lol:

Ti milyen vitamint adtok a gyerkőknek?
Tavaly szirupot kapott. Most venni szerettem volna neki rágótablettát de a patikus azt mondta, hogy 3 éves kor után :roll:
pedig azt jobban szeretné

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, én néha cebiont tudok adni neki, de csak néha, mert a legtöbb gyógyszernek-vitaminnak utálja az ízét. Nagy ritkán bele tudok könyörögni pár cseppet.
Erőltetni nem merem, mert mikor a smectát akarata ellenére beadtuk neki, sugárban hányt utána.
Hiába no, akaratos, mint az anyja.

Akkor Gréta meg francia lány :wink:

G. azóta is a kandalló előtt fekszik a csupasz földön ruhástól, R. meg elaludt az ágyon.

Most helyet kell választanom, hová is feküdjek :?: Megyek az ágyba :idea:

Kép
vindolanda

Vindo!
akkor B. is francia fiú :lol: :lol: :lol: a harisnyát tuti nem húzza le magáról :)
jobbulást Nektek :)
jó lett a feljáró :)

Móni!
én spec. most B.nek C vitamin rágótablettát adok,mert azt szereti,M. FLPs Kids vitamint szedi

:arrow: B. balhézik :?

KépKép
viranka

Móni: eMma is FLP-s kids vitamin szed. 2 éves kortól írják, + c vitamint mert azt mondta a dokink hogy az nem elég ami benne van..legalábbis mikor bete!

KépKép
kaqk
Debrecen

G. teljesen kifeküdt, hány, láza van. Este hatig aludt kettőtől. Holnap nem megy dolgozni, délután irány az orvos :roll:

Rugó bezzeg pörög, most én ugrálok vele, bár én sem vagyok túl jól, de Gábortól sokkal jobban :wink:

Holnap be kellene mennem az egyetemre, meg a csanába is vinném Rugót, hát nem tudom, mit tegyünk :roll:

A topikban tele vagyunk francia fiúkkal :shock: :lol:

Lehet, ezt a vitamint kipróbálom akkor, ha a többi baba szereti :roll:

A lépcső mutatós lesz amúgy, csak úgy féltem Rugót. Egyelőre nem izgatja, meg be van tömve egy lépcsőfok, nem is tudna felmenni rajta.

Amúgy enni nem tudunk, én reggel óta egy túró rudit nyomtam be erőszakkal. G. rendelt egy girosztálat, de ahogy elindult, hogy felvegye, el kellett mennie hányni.

Rugó viszont nagy elánnal eszi :P

Épp teát csinálok a beteg Gábornak :arrow:

Kép
vindolanda

G-nak és neked is jobbulást!!!
Emma is pörög, de lassan irány a kád. a tegnap elamaradt hajmosás körömvágás..holnap bölcsi..:-)

Az autót ha minden igaz megcsinálták..nem volt nagy összeg...de jöv hónapban a szervíz ..na az 40-50e lesz. :-( hát gyüjtögetünk.
:arrow: hívnak

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi
Igen az, olyan gyorsan elment. Pont a férjem nézegette valamelyik nap a pocim és ő mondta, h hogy elrepült az idő.

Vindo
Kik vizsgáznak ilyenkor????
Te hova fogysz még????
Rugó :)
Remélem nem lesztek nagyon betegek rátok jár a rúd.

Mesi
csepeli börze :evil:

Heni
Azt hiszem intő jel volt, h többet kellene most már pihennem :)
Hú Áron, h megnőtt

Kaqk
Jajj ez rosszul hangzik, h van Emma?

Dettyk
Hajrá angol. Remélem Panka sem lett beteg.

Puszi minden kis esősnek.

A Mesi által felvetett tali jó ötlet, de akkor össze kell kapni magunkat, mert már nagyon kevés van hátra

Móni
Mi Nutrilite rágótablettát: multit és C vitamint kap Lilla.

Átszerveztük a Lilla bölcsis napjait, h tudjak kocsival menni, így ma el tudtunk menni Ringatóra, de azt hiszem Lilla már kinőtt belőle, vagy nem tudom, de nem kötötte le.
Első 10 percet végig nyafogta, h menjünk haza, aztán meg semmit nem játszott, mert, hogy mászkált a székek alatt négykézláb :?
Sétálni sem sokat tudtunk. Délelőtt egy rövid séta után közölte, h menjünk haza, aztán délután is csak max. egy órát voltunk kint és eleredt az eső és menni kellett haza...:?
Olyan trutyi idő van megint.
Szerencsére én jobban vagyok már nem görcsöl olyan sokat és olyan nagyon a pocak.
Tippeljetek csajok, nehogy lemaradjatok a csokiról :) :wink:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, bizony, gyorsan nőnek a gyerekek :wink:
A tippem: november 7.

Hát ez az, hogy hová fogyok :roll:

Ha lesz tali, jó lenne, ha meglátnátok :wink:

Bár nincs sok pénzünk :roll:

Amúgy mit csinálnak a ringatón a gyerekek? még soha nem néztem utána, meg nem is voltunk.

G. alszik kis megszakításokkal.

Kép
vindolanda

Vindo: jobbulást nektek!

Van valakinek ilyen készülék? : http://immuninfo.hu/

Nálunk megint orrfolyós dolog van toppon. Mind a két gyereknél.
varga tünde

Különben azt észre vettem a gyerekeken, ha lesz valami kis betegségük,akkor előtte nap hidegek a kezeik.Most is Domin két pulcsi van,de mégis hideg a keze.

:arrow: orrporszi
varga tünde

Haliho!

Keszulunk jatszohazba, van meg egy kis idonk, irok par sort.

Vindo, eloszor is jobbulast nektek! Francia fiu.. :lol:

Szegeny Alex is szokott kapni rozsaszin cumit, amikor az ovet nem talaljuk, csak Raniaet...meg rozsaszin takarot...sot multkor a rozsaszin csatot kellett a hajaba raknunk, Rania ragaszkodott hozza... :D

Zoknit Rania egyaltalan nem turi, de mar nem csinalok ugyet belole, beletorodtem. Itt talan jobb is, ha hozzaszokik, ahogy mar irtam az angol nemzet nem ismeri a zoknit, telen is zokni nelkul jarnak, a gyerekek is csupasz labbal ulnek a babakocsiban meg minusz fokokban is... :twisted:
Az iskolaban a testneveles oran sem huznak se cipot se zoknit, epp a bolgar osztalytarsam van kiakadva emiatt...szoval nem art, ha kislanyom hozzaszokik... Tok furi, hogy 2 ev mulva mar iskolas lesz Rania....Itt 4 evesen kezdik, de ennek ellenere a gyerekek (es persze a felnottek is) olyan hulyek, mint a s..g.

Jaj, lanyok, vudut kerek....2 napot kesik a menzeszem....faj a hasam meg minden...de nem szokott kesni...ugy be vagyok szarva..nem szeretnek most meg egy babat az utobbi terhessegem utan...meg amugy sem terveztunk... :? jajajjj

Na, megyek keszulodni.. :arrow:
Vendég

Sziasztok Lányok! :D

Köszönöm a tippeket a viszketésre (puszi, Viranka! :wink: ), a cantharist továbbra is adom Neki, és gyógyszertári javaslatra nagyon bejött a Fenistil gél. Vastagon ezt kenem a kezére, rá szintén egy kiló Dermazin, aztán jöhet a kötés. Egyre szebb a kacsója, de még kötöm naponta, mert félek, hogy baci megy bele, vagy játék közben felsérti a vékony új bőrt.

Látom, mindenhol hirtelen jött a tél. Meglepimre a tavalyi kabátok + sál, sapi, kesztyű még jó Máténak, így majd csak bélelt naciba és overallba kell befektetni- kivéve, ha megnyúlik nagyon hirtelen... egyébként Ő elviseli az öltözést, sőt szereti, inkább az a baj, hogy ne ezt, hanem azt vegyük fel. Vagy pl. menjünk pisis pizsamában oviba... :shock: végül én szoktam győzni, bár van egy nagyon aranyos farmer gatyója, amit még egyszer sem volt hajlandó felvenni. Ott áll kimosva, összehajtva a szekrényben és várja, hogy Máté kinője. Pedig olyan édi! :evil:

Hűha, hát tévét biztos nem tennék a gyerekszobába. :shock: Még a mi hálónkban sincs, mégpedig az elektroszmog miatt. Nem hiányzik. Ráadásul szakmai ártalomból tudom, hogy az elektroszmog tönkrevágja a petesejtek és a hímivarsejtek genetikai állományát is. No comment.
Különben Mátét abszolut nem köti le a tv, nálunk mesekönyvbújás zajlik. :D

Ellenben rajzolni, festeni nagyon nem akar, inkább nekem kéne rajzolnom Neki. Pedig az oviban mondták, hogy érdemes lenne rávenni valahogy és fejleszteni a finommozgásokat. Más tészta, hogy jobb kézzel meg se tudja fogni normálisan a ceruzát, de amikor "rendes" volt a balkeze, akkor se kötötte le nagyon a dolog. :(

Harisnya: milyen igaz! nem is gondoltam rá, hogy azt nem tudja levenni! Én butus! :oops: Szoktam rá harisnyát adni, de ritkán. A zoknikat viszont Ő is lekapja secperc alatt. Megőrülök tőle! :twisted:

Vindo: szépan alakul az otthonotok! Kitartás! A lépcsőt meg Rugó megtanulja majd (csak Ti ne essetek le, ha éjjel pipilni kell mennetek :lol: ). Nálunk el volt kerítve, aztán nemrég elvettük, és most virágok vannak a lépcsőn. Nem akar Máté egyedül felmenni, szól, hogy "Anya segíts, szeetnék feemenni emejetje". Jobbulást Nektek!

Niki: persze, hogy megy a woodoo!!! ++++++++++++++++++++ :wink:

Fleur: november 04. Vigyázzatok Magatokra! Tudunk még talizni vmikor? Vagy már nem nagyon mersz elindulni?

Móni, vitamin. Cebion szirup.

Jaj, nekemi csomó elvaterázandóm lenne: leesésgátló pl...

Még valami, aztán megyek is: tegnap elbocsájtották a másik (és rajtam kívül egyetlen) biológust, aki a közvetlen főnököm-"mesterem" is volt... csúnya idők járnak... félek ám. :cry: :cry: :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

Niki: ++++++++++++++++++++++
Kiskolbi: mik mennek felétek?? :shock: ..Máténak gyógy puszik!!!

Ma ment Emma nölcsibe..remélem minden ok lesz..reggel kissé bújós, anyás volt..még jó h nem húztuk sokáig mert ha csak jöen ment volna,,,jaja kezdhettük volna a beszokást előről???..remélem már jól van, nem folyik az orra..nem kell szívni..ennek nagyon örül. :-)

Lassan indulok is érte, mostam vasaltam, pakoltam...ja ma délután megyünk szemészetre ..hát tegnap a dokinál ordított..a szuri óta nem bírja, ha meglátja ordít..:-( remélem a szemész kedves lesz és nem rohanja le azonnal...

AM megpróbálok beszerezni agy PG/53-t..van egy csak a költözések során valamelyik dobozban lehet anyóomnál a garázsban..hát ha szét szedném mindet..15-20 nagy doboz..akkor biztos megtalálnám....de..nincs energiám minden egyse dobozt lepakolni kipakolni aztán vissza.....próbáltam teszveszelni vagy vaterázni..de nem igazán találtam..megek a gyógyszertárba.
Seretném tudni hogy mikor van peteérés.....h majd ha aktuális lesz ...:)

na jó mentem..

Fleur: Tehetnél pocis képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: