Húúúúúúú, de felcsesztem az agyam az egyik asszisztensemen

na mindegy
Ma voltam dokinál, AFP rendben, viszont talált egy négy éves leletemet, ahol a pajzsmirigyfunkció kb duplája a max normál tartomány maximumának

így most jól megcsapoltatom magam megint, nehogymár gond legyen (bár ha nagy gáz lenne, akkor ugye nem estem volna teherbe)
Még jó hogy anno a négy évvel ezelőtti egy fizetős manager-szűrésen volt
Köszi mindenkinek az együttgondolkodást bölcsi ügyben, azt hiszem most az a nyerő gondolat amit Katy és Boo is írt: kicsit itthon, erősödni és megvárni az influenzás kórságos idő végét, és utána újra próbáljuk. Azt, hogy ki és hogyan lesz Vele addig, még nem tudom
Ma már sokkal jobban volt a Kispocok, mondjuk folyik az orrából a trutymák rendesen, és köhög is, de legalább a szeme rendeződött már, és láztalan szombat óta
Mondjuk nekem még mindíg rohadtul fáj a torkom, és dugul az orrom - pedig rendbe kell jönnöm péntekreeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Katy,
megvárnám a tapasztalataitokat erről az új dokiról
Nyuszi,
Lili ottalvása

milyen laza a kiscsaj
Tike,
egér

olyan cukiiiiiiii, imádom őket

mondjuk nem szívesen laknék velük azért...
Remélem Hédi holnap is láztalan lesz!
Boo,
bérszámfejtő akkor megmondta a tutit?
Játszótérért irígy! Mi itthon kuksoltunk ma kisfiammal, kinnt meg hétágra sütött a nap... a teraszon 23 fokot mutatott a hőmérő délelőtt mikor ide sütött a nap!
Na de holnap lemegyünk sétálni, olyan régen sétáltunk kettesben! (bár elvileg itthonról dolgozom, pssszt...)
Ronmay,
igen, holnapután... már azért kíváncsi vagyok hogy tutira megmondják ki lakik bennt

asszem kispasinak jobban örülnék, de Apa megérdemel egy csajszit is, szóval igazából mindegy is
Mekkora a pocakod? Raksz egy képet?
Cici - nekem Nimródnál 80Bből lett 85C szopi alatt, aztán ez jól el is múlt, azaz visszaállt a régi méret - most meg nem tűnik fel, hogy fennt is kerekednék, bár Apa már kifejezte tetszését párszor

(juteszembe, a 2011 júliusiaknál olvastam, hogy 4éves kisfiú 'szia, Csöcsi` felkiáltással fogadta várandós anyukáját

)
Hízás: nekem 11kg volt pluszban Nimróddal, szülés után mínuszban voltam, aztán visszanasiztam szoptatás alatt... most plusz 5kgról indultam....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.02.07 23:04-kor.