Sziasztok!
KTimi! Ihun vaok!

Te is nagyon csinos vagy, szépen nő a pocikád és Nííííímóóóóóóó nagyon cuki, én is nagyon szeretem!
Vadvirág, Banita! Igaz, még korai, de nagyon köszönöm a tesóbeavatás ötleteket. Az, hogy a pici vigyen ajándékot, nagyon klassz, szerintem így fogjuk majd csinálni.
Banita igazad van, én tök jól állok a terhességhez (meglepően jól, mert azt hittem, a nulladik baba elvesztése után, hogy paragocsi leszek, de rájöttem, hogy annak semmi értelme).
Ha majd valami nyugtalanít, akkor úgy is írok nektek ezerrel, de ahogy magamat (a testemet) ismerem, le fognak menni azok a plusz kilók. Ráadásul én azt hittem - a családomból kiindulva -, hogy akkora leszek, mint egy bálna, de nem, mert "csak" + 12 kilónál járok.
Próbálok folyamatosan odafigyelni a súlyomra, márcsak azért is, mert a kis lila seprűerek megszaporodtak a lábamon, és ez a túlsúlytól, meg melegtől is van.
Tegnap voltam kutyasétin két hete először végre. Nagyon jól esett, és találkoztam két rendőrrel, akik bebizonyították, hogy igenis a rendőrviccek helytállóak. (Tisztelet a kivételnek!!!!!!)
Szóval jöttek ketten egy autóval, és az egyik kutyás szólt nekik, ha már itt vannak, csattogjanak fel az erdőbe, mert a rendes hajléktalanokat kilakoltatták, és egy szörnyű részeges pasi jött a helyükre, aki tüzet akart rakni valamelyik nap. Szép lenne, ha begyulladna az erdő...
Ezek..... a kocsival átmentek az elkerített kis réten, és elindultak felfelé a gyalogúton. Hangsúlyozom, kocsival!

Ami kb. 2 méterig ment, mert utána az út 1,5 m széles.....
4 kutyával voltunk, az egyik 15 éves, már mozdulni is alig bír, a másik egy 8 éves vizsla, és az én két ebem.
Nagyon vicces volt látni, a két rendőr ül bent a kocsiban, nyitva az ajtajuk, és kajabálnak, hogy fogjuk meg a kutyákat. Annyira be voltak sz.rva tőlük.

Az én bárány-eben ráadásul )nem tetszettek neki a rendőrök), elkezdett büffengetni, meg ugatni, miközben tartottam.
Mosndtam neki, hogy csipeszelj, te vadállat, mert a végén még megbüntetnek, hogy nincs rajtad póráz, meg szájkosár.
Szóval a lényeg az autóval berongyolunk az erdőbe, és szembesülünk, hogy ez baromság volt - eset.
Nekem az NST csak a 36. héten fog kezdődni, de ha méhösszehúzódásokat is néznek akkor, azt már CTG-nek fogják hívni. Majd mögláttyuk.