Sziasztok, jó reggelt mindenkinek
mi is leléptünk hétvégére, az egyik bartáunk elhivott minket Sümegre. Szombat délre értünk le és tegnap jöttünk, nagyon szuper volt.
Szombaton az egyik kis faluban főzőverseny volt, ott voltunk, vasárnap pedig felmetünk a várba. Nagyon ajánlom mindenkinek, vártaxival fel lehet menni -egyébként nagyon meredek és pocisan nem birsz. 1200 Ft a beugró és mindent megnézhetsz, nem kell külön-külön még az egyes kiállitásokért fizetni, mint Egerben. Fiatalok korabeli játékokat mutatnak be, és isteni kürtőskalácsot lehet kapni, amit egy pékműhelynek berendezett helyen árulnak, és szemed láttára melegen veszik le
Mi a Judit vendégházban laktunk, nagyon kis kulturált, a tulaj egy házaspár, nagyon kedvesek és aranyosak.
Gabi, az seb a hasadon! Szegény!
Erika, milyen szép nagy pocid van!!!
Masi, a gyermek gyönyörű, és milyen kis bájos! Őszintén szólva, mi is lányt szerettünk volna, férjem meg van őőrülve, hogy egy kis hercegnője legyen

Ezért is néztünk nagyot, amikor 18 hetesen még 90% lány volt, aztán 21 hetesen meg 100% fiú!
De persze nagyon örülünk "igy" is.
Az Elevittel kapcsolatban - terhességem elején Magne B6-ot szedtem, de azt sem minden nap, aztán nem birtam végül azt sem lenyelni, hányingerem lett a szagától.
Aztán dokim kérdezte, szedek-e vmit, mondtam hogy nem, és nem is igazából akarok, eszek elég zöldséget meg gyümölcsöt, és akkor mondta, hogy vegyek egy dobozzal és szép lassan majd elfogy, hetente 2 szemet a biztonság kedvéért, ártani nem fog.
De a védőnő mondta, hogy nem mindenki birja szedni, van akinek hányingert okoz..
A listához még irtd fel az iratokat, ill 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot is, telefontöltő
Amdrás is rágja a fülem, hogy készitsem össze a cuccot, mert soha nem lehet tudni...
Képzeljétek, szombaton reggelizés közben jött egy olyan görcs, hogy a hasam alján bal oldalon belém nyilalt, levegőt is alig kaptam, és egy pillanat alatt kivert a viz. Talán fél perc sem volt, már semmi bajom nem volt, de nagyon megijedtünk. Utána figyeltem, pocilakóm mozgását, de minden oké volt vele. A héten megyek dokihoz, elmondom neki ezt, de nem tudjátok, mi lehetett ez?
Szóval a héten én is elkezdem megvenni a cuccokat, biztos, ami biztos.