Sziasztok!
Vagyok én is,csak olvasó üzemmódban,na meg a babakocsi témához nem tudok hozzászólni,mert ugyebár nekünk az már felejtős,pedig kettő is van,de úgy tűnik,marad a kistesónak majd
Tike! Szegény kutyus! Remélem estére nem lett rosszabbul. És ha lyme kór,akkor milyen kezelést kap?
Katy! örülök,hogy Petra jól van már,majd írjál,hogy milyen volt neki visszamenni a bölcsibe
Lois! Nagyon cuki Zétény,ahogy ott alszik a földön,megzabálom. Ma az én gyerekem megint rekordot döntött,háromnegyed óra

Fogalmam sincs mi lelte őt mostanában,pedig az utóbbi időben másfél-két órát aludt simán napközben.Az biztos,hogy megint fáj a foga,mert nem eszik,hatalmas könnyekkel sír és bújós nagyon.
Pocok! Jobbulást!! Pihenj,amennyit tudsz,bár neked nem nehéz Nimród mellett - legalábbis,amikor alszik
Voltam ma az Újbuda Centerben a játszóházba

Nekem nagyon tetszett,van egy lekerített rész az ilyen idős babáknak,de Lili persze egy idő után megunta,így ő elkezedett kint grasszálni a "placcon",felült egy ilyen zsetonnal működő "körhintára",nagyon tetszett neki. És volt egy aranyos sztori is: egyszercsak leszólít egy anyuka,(ha olvasol bocsánat,nem tudom a neved

)hogy én nem-e a Babanetre írogatok ebbe a topicba. Mondom,hogy igen. Merthogy ő zugolvasó az elejétől fogva és felismerte Lilit a képek alapján. Az ő kislánya is júliusra volt kiírva,de 1 hónappal előbb érkezett(ugye jól írom?),sőt Pagikával voltak együtt a PIC-en. Nagyon aranyos kislánya van. Mondtam neki,hogy bármikor lehet csatlakozni,szívesen látjuk,úgyhogy ha most is zugolvasol,akkor hajrá,írjál!!!
Ja! és mesélte,hogy azért jöttek el ma is,mert hétfőn ott volt Brad Pitt a 4 gyerekkel,bízott benne,hogy ma is ott lesz,de sajna nem volt