Dinuci, Kfmares: Hát ez van, majd holnap beszélek a dokimmal az ultrahanggal kapcsolatban. Nem is kértem, hogy beírjon, szerintem akkor már kint lesz Bogyika.
Sissy:Na holnap készülhetek ismét a lebaltázásra, mert a dokim csak 9-kor tud fogadni, szal hallgathatom megint a terhesgondozósok megjegyzését. Nincsen fogadott szülésznőm, lebeszélt a dokim, mindenkiről jót mondott, persze van 1-2 kivel szívesebben együtt dolgozik, de azt mondta, mindegyik profi, szóval nem kell felfogadni senkit. Majd kiderül.
Amúgy teszvesz, vaterán, van, hogy drágábban akarják eladni azt a terméket, amit boltban sokkal olcsóbb, vagy termékmintákat akarnak eladni. Azért ez elég genya dolog. Gondoltam, hogy írok az illetőnek, aztán lenyugtattam magam. Szóval , azért jó körülnézni előtte.
Édesség: Jaj én kész vagyok, nem tudom visszafogni magam. Lehet kapni a lidl-ben csokis puszedlit, na az durva, annyira fincsa, hogy nem tudok ellenállni, hogy ne egyek belőle,és a férjem is imádja, szóval kell venni, megy is a harc érte
Dinuci: Ezen én is agyaltam, ha beindul a szülés, még Bogyeszka mocoroghat? Majd elmeséled nekünk

[/url