A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Robeszkának boldog névnapot!!!

Panndi! Nagyon cukrok a Lánykáid! :lol:

Vindo! a magyar TV-nél dolgoztam 9 évig, kellékes voltam :lol: izgalmas munka volt, csak nem lehetett belőle megélni...meg tovább akartam tanulni-lépni az életben. Sok gyerek-, zenei-, és egyéb szórakoztató műsort csináltam. (Szeszélyes évszakok, Cimbora... de a legbüszkébb a Süsükére vagyok :lol: fél évig forgattuk, fantasztikus élmény volt)

Felkelt Babácskám :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na ennyit a pneumococcus oltásról...
Ma reggelre kifakadt Zsozsi jobb füle. Éjfélkor kapott Nurofen kúpot, miután fél óránként azt hajtogatta sírva: anyuci segíts! :cry:
Délelőtt megyünk a dokinkhoz - remélem ő rendel. Most jól van.
Ezekkel az oltásokkal tulajdonképpen nincs baj, sok kórokozó ellen megvédenek. Csak a probléma az, hogy a vírusok mutálódnak, és akkor adhatod az oltást.

Pl. ezért nincs értelme beadatni az influenza elleni oltást, mert az az előző évi vírus ellen véd, ami azóta mutálódott, és még nincs ellene kifejlesztve aktuális védőanyag...

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja, ez nagyon jól hangzik :wink: Megkérdezhetem, hogy amúgy hogyan néz ki igazából egy kellékes munkája?
Nem csoda, hogy jól érezted magadat ott :roll:

Gremese, sajnálom, hogy Titeket ezek a fránya betegségek mindig megtalálnak...

Engem G. felköltött reggel :evil: De Rugót legalább nem sikerült neki, még alszik 8)

Kép
vindolanda

Eltűntetek :shock: :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

vindo: úgy olvastam, hogy G FELKÖTÖTT :shock: :lol:

mesi: jobbulást Zsozsinak!

Mi voltunk dokinál, hááát, Fruzsi nem dönt rekordokat a hízásban... Egy hónapja 3660 grammal hoztuk haza a kórházból, ma 4140 gramm volt :roll:
Vendég

[size=18]Viranka nagyon sok boldog szülinapot!!!!![/size]

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Vindo én vagyok :wink: :lol:
Gratulálok a doktorrá avatásodhoz :)
Rugó a kis létramászó :lol:
Cica is felmászott hozzám tagnap mikor cseresznyét szedtem.

Mesi jobbulást Zsozsinak+++++++++++++++
képsorozat tuti :lol:

Panndi szépek a lánykák :lol:
Fruzsinál miként alakul a hízás?
Így, hogy többet eszik az éjszakák is jobbak lettek?

Viranka nálunk van 1 hókuszpók a kék törpije meg valószínű nálatok.
elcserélődtek :lol:
Ha hiányolja Míra akkor visszaküldöm.

Anikó jó pihenést nektek.

Tegnap egész nap kint voltunk a háznál. Apa meg cica ketten a céges autóval én meg BKV-val. Gréti extrán összekoszolta magát és már felavatta a falat is :? Legalább azt megvárhatta volna amíg kiköltözünk :roll: A konyhába már csak a sütőt kell beépíteni és kész van. A fürdőből is már csak apróságok vannak hátra. Elkezdtem a takarítást, elég lassan halad. Én balga kivitettem apjukkal a porszívót de porzsákot nem raktam tartalékot. Pillanat alatt tele lett és be kellett fejeznem a takarítást. Ablakot pucolni a porban nem érdemes.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka boldog születésnapot

Robesz boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

viranka: boldog születésnapot!

Éjszakáink jók, nem fáj a hasa, nem éhes :) De nem nagyon hízik...
Vendég

Móni, én is ezért várok a hátsó ablakok pucolásával már hónapok óta :roll: Majd ha kész lesz minden, akkor :wink:
Jó takarítást!

Panndi, mit mondott a hízásra a doki v. a védőnő?

Viranka, boldog születésnapot!

Kép
vindolanda

Panndi 480 gramm egy hónap alatt szép hízás.
Ráadásul ennek nagy részét 1 hét alatt szedte fel Fruzsika.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt, hogy ez már elfogadható, de hát nem tudom... Megpróbálok mérleget szerezni, hogy mégis mennyit eszik egy alkalommal...
Vendég

Móni, hát, de még alsó határ igencsak :roll:
Vendég

R. is mindig a minimum-hízás alatt teljesített. Egészen kb. fél évvel ezelőttig, onnan gyarapodik rendes tempóban, ámde szolidan.

Kép
vindolanda

Panndi ne foglalkozz már a határértékekkel!!!
Gömbölyödik szépen az a lényeg :D
Rugó is milyen csinos lett és csak a minimumokat hízta :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!!!

Robesznak nagyon boldog névnapot!!

Vindo!GRATULÁLOK!!!!
Jaj, létra :roll: ...mi Kölkünk is megmászta...egyszer meg fellökte, de szerencsére nem esett rá :roll: . Akkor már utolsóidős voltam Bulcsival, és az ijedtségtől azt hittem, megszülök :lol:

Mesi!Zsozsikádnak mennek a gyógypuszik!!+++Minél előbbi gyógyulást!

Panndi!Szerintem, ha Fruzsi jól érzi magát a bőrében, nem számít a hízás! És milyen édesek!!Gyönyörű kislányok, igazán büszke lehetsz rájuk!

Mi megvagyunk, bár Bulcsival mi megint éjszakáztunk :roll: . Fáj a hasa. És nálunk pont az lehet a baj, hogy nagyon nagy ütemben hízik, nagyokat kajál - pedig 3óránként etetem, de akkor annyit szopizik...Őt 3430 grammal engedték ki, de már 4300 gramm. Tudom, brutális, de nem tudok mit tenni, Botival is ez volt. Olyan dagi volt, de olyan dagi...aztán megnyúlt, és most nem nevezhető kövérnek.
És nem is lenne baj a hízással, ha ez a hasfájás elmaradna...És többnyire éjjel. Pedig éjjel enni csak 1szer kap, de a hasa miatt óránként, sőt sokszor félóránként kiabál szegény.
Lányok, ismeri valaki az Infacol oldatot pocakfájásra?Ha van tapasztalatotok, leírnátok?Köszi...

Na, megyek, vasalok, ha engedik...
kispocc

Zsófi is havi egy kilókat hízott, szerintem ezért is fura ez most nekem :)
Vendég

Sziasztok:-)

mi túl egy mozgalmas hv! de jó volt!
Unokatesó volt 3 éves, ott voltunk köszönteni, készült pár kép is:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Panndi, csak hogy megnyugodj:

2007.10.14. - 5000 gr
2007.11.28. - 5370 gr
2007.12.19. - 5850 gr

És aztán:

2008.01.14. - 6400 gr
(ez egy gigászi ugrás volt :lol: )

Innen már megvannak a minimumok. Jelenlegi súly 10,5 kg.

És Rugóval sem csináltak semmit, ilyen alkat.

Megyünk, R. reggelizik :lol:

Kép
vindolanda

Kösz, Móni :D :wink:

Kispocc, szegény Bulcsú a pocakjával :(

Heni, Péterke milyen nagy fiú lett
:shock:

Most már tényleg rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

vindo: aranyos vagy, köszi szépen :)
Vendég

Panndi ne foglalkozz te semmivel sem, majd szépen megindul a gyarapodás! P. is mindig 1 kg hizott, aztán szerintem éhes maradt.

Kispocc, én most a GW használom, mert nálunk Infacol, Espumisan nem vált be, zöld kaki, nagyobb hasfájást okoztak. Kakira szerintem legjobb a kamillatea kis cukorral, annak mindig van eredménye.

Emese:-(

Vindo GRATULÁLOK!!!!!!!! dr. Vindolanda:-) Remélem a meló is összejön!

Heni
KépKép
heni81

Vera! Boldog szülinapot!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo: Gratula! :) látom Rugó is felavatta a létrát :lol:

Megyek büdöskét ültetni. kaptam egy csomót,csak föld nélkül vannak,így hamar földelnem kell őket.

Regi: én is így vagyok.pl:ha már több órát nincs itthon Beni elkezd járni az agyam mi lehet vele,meg menyire hiányzik stb. nem tudok kikapcsolni :? ez az anyák sorsa sz.tem.. :roll: vihar fuu itt is volt letört jó pár barack águnk.. :( megforgatta-hajlongatta a fákat...

Megyek gyorsan a másikba.. :)
varga tünde

Köszönöm szépen :)

létra:M. soha nem mászott ilyenekre,látszik nőből van :) B. meg kicsi kora óta meg van veszve értük :) és mászik is rá :)
megyek boltosat játszani :)

most csak ennyire fussa
:oops:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vindo! Mi hasonlóan jártunk. Anyu kiment Szelivel a kertbe, nem figyelt rá, én meg bent voltam a házban, kapuk csukva, de nem kulcsra zárva. Valami miatt kimentem, de nem tudom, miért, szerintem csak megérzés volt, erre látom, hogy az utcán parkoló autónk mögött mászkál Szeli, de csak a lábait láttam, ahogy kilátszódtak az autó alatt... Valahogy kiment, de a mai napig nem tudom, hogy a kis kapu kilincsét használta, vagy a nagy kaput kinyitotta. Na, azóta zárjuk... :roll: Előtte sose tudott kimenni... :roll:

Ágica! Nekem eddig nem volt ennyire nehéz, talán csak a legelején, mikor szoktattuk Anyuhoz. De továbbra is azt mondom, hogy kellenek ezek a külön töltött idők. Neki is jobb, majd talán könnyebben elszakad, ha bölcsibe kell mennie, nekem meg azért, mert sokkal többet és hatékonyabban tudok takarítani így! :)

Anikó! Jó nyaralást!!! :)

Mesi! Jaj, ne máááár! :( Jobbulást neki! Valszeg nem az a baktérium okozhatta... :roll:
(Na, én ezért nem adattam be... annyi féle baci okozhat bármit...)

Szeli is cseresznyeszedésnél felmászik a létrára! :lol: De már régóta létrázik, a lakásban is volt benti lépcsős létránk, azon gyakorolt! ;)

LMóni! Takarítás... :?
Majd akkor tudsz alaposabban, ha már ott lesztek! 8)

Ablakpucolás: Én rájöttem, hogy a legegyszerűbb, ha mosogatószeres vízzel átmosom, aztán lehúzom a gumis ablaklehúzóval (vagy mi a neve?), és kész. Totál nem marad se foltos, se pöttyös, és nagyon gyorsan kész van! 8) Előtte utáltam csinálni... :? Így már sűrűbben szoktam! :)

Panndi! Ez a hízás dolog, tuti, hogy túl van parázva! Szerintem ne is törődj vele!!!
Akkor lenne baj, ha fogyna, vagy sokáig egyáltalán nem hízna!!!

Kispocc! Szegény Bulcsi pocakja... :(
Mi használtuk az Infacolt, valamennyire segített, de nem mulasztotta el a hasfájást. Szelinek 4 hónapos koráig fájt a hasa, ki kellett várni. Volt, hogy emeltem az Infacol adagját, akkor meg sokat bukott, így vissza kellett csökkenteni... :roll:
De azért érdemes adni (vagy ezt vagy mást), hogy enyhítse a hasfájást szerintem!
Heniéknek jött be a grape water talán!!!???

Heni! Aranyosak a gyerekek! :) Az milyen torta?

Délelőtt Ringatón voltunk, már csak 1 alkalom lesz, aztán nyári szünet... :( De helyette megyünk úszásra szombatonként! :) Már alig várom. Vettem is Szelinek a műanyag szandit, mert mezítláb csúszik a lába, míg odaérünk a medencéhez. Végigjártam egy csomó kínait, mire megtaláltam az igazit, lila, és ráadásul a pénztárnál tudtam meg, hogy a boltban 40%-os akció van mindenre, így mindösszesen 355 Ft-ot fizettem érte! :) Remélem, ki is bírja a nyarat! :roll: Majd lefotózom!

Kép

Kép
regcsiken14

Tünde, bár a másikban kérdezted, itt írok.

A hal neve öves díszcsík (botia macracantha). 1300 ft volt darabja. Olyan egy hónap után fejti ki csigaölő hatását. Nálunk bejött :wink:

Kép
vindolanda

Tündi! Máskor jobban szoktam bírni. Szokott hiányozni, de most szó szerint szenvedtem... :?
Most az lehetett a baj, hogy sírt, mikor eljöttem, én meg szó szerint elrohantam, mert Apa várt a kocsiban... :? Máskor ott szoktam maradni fél órát - órát, mert babakocsival szoktunk menni busszal, de most Apa épp ráért, és elvitt minket... Legközelebb hazafelé inkább jövök busszal... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi!!! Azért kérdeztem,mert itt szeretnek mindent rásózni az emberre. Nekem olyan kell ami tutira jó. Neked hiszek,mivel te próbáltad és bejött..:)
varga tünde

Ahogy olvasom mindenkinek van akkor szívinfarktus-közeli élménye létrával, autókkal, utcával :shock: :D

A múltkor vezetni voltam, és G. Rugóval az Aldiba ment. Mikor a kasszánál fizetni akart, R. kirohant, és a parkolóból kellett összeszedni, ott rohangált a kocsik között. Egy pillanatra nem figyelt, és már ki is rohant :shock:

Regina, akkor ez jó vétel volt :!: Itt is sok minden akciós a kínaiban, be is járunk :roll:

Kép
vindolanda

A halakra visszatérve. Tünde, ahogy nézem a fórumokat, több botia-fajta is van, mind szumátraiak-burmaiak és csigaevők. Kiszippantják a csigákat a házukból :shock:
Több méretben is vannak, némelyik 10 cm-en is felüli. A miénk kicsi.

Azt is írják, párban szeret éldegélni.

Bár a miénk magában van :roll:

Kép
vindolanda

Na, beletrafáltam megint az oldal-kezdésbe :roll:

Kép
vindolanda

Bejöttem egy pill.ra gyorsan válaszolok.:

Értem,akkor rákeresek én is neten beazonosítom,hogy tudjam milyen is. Olvastam valahol(én most hallottam róla)hogy lehet eső vízzel is pótolni a halak vizét. Nekem ez az infó tökre új. 8)

Értem Regi. :)
varga tünde

Amúgy a gyerkőcökre vissza térve.
Épp egyik nap mondta egy néni,hogy megvagyunk áldva mi szülők a mostani gyerekekkel.Mert annak idején ilyeneket nem csináltak a kölykök.Mostani picik nagyon elevenek.Ahogy fogalmazott: Égetőek :lol:
varga tünde

Dr. Vindo!!! :lol: :lol: Gratulálok!!!

huh megint másik oldalt kezdtetek és elfelejetem mire akartam reagálni.. :(

Vera Boldog Születésnapot!!!

Takarítás: nekem nagyon bejött a gőztiszító!! Szuper..semmi vegyszer...wc, fürdőszoba, konyha, ablak, tükör...bármire jó.....már régen vette anyu csak eltette..na nekem eszembe jutott mert nem bírom a vegyszerek illatát....és szupppppiiiii.

Panndi: ne parázz a súly kérdésen..Emma sem az a hízós típus....sosem hízott eleget...
A csajok ..hát meg kell őket zabálni!

Kispocc: Szegény pici fiad... :(

Mesi: jaja már megint valami betegég..Szegény Zsófi..jobbulást!!! a fotósorozat nagyon cuki!!!!

Heni: édesek a sráccok!! mm torta.... :lol: a cukkini fasírtodat majd kipróbálom...

na ennyire emlékszem

Rólunk: beindult megint a fogfájás..mit mondtatok a szemfog hány hónapig gyötri mielőtt kibújna?
Szájpenészre mit használt akine kellett??
A héten lesz utoljára angol..aztán szünet.. :( Viszont zenebölcsi lesz..csak 2 hét szünet lesz... :lol:
Regi írta az úszást meg talán Móni??? na én is felhívom az oktatót..mi abbahagytuk egy éve..atán meg nem s voltnk..de angol helyett kellene vmi foglalkozá...

a bölcsiből még nem kaptunk papírt. :-(

Vindo, Maggie: küldjem el a készült képeket??
Majd még próbálok kicsinyíteni.....mert van sok..csak ez a gép!

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, a szájpenészre, ha jól emlékszem borax-glicerint (vagy mit) használnak. Kiváltottuk anno mi is a gyógyszertárból, de nem kellett.
A szemfogakkal mi legalább 2-3 hónapot szenvedtünk.

A fényképeket szerintem én a gmailre küldöm, és így nem kell kicsinyíteni :roll:

Tünde, szerintem a gyerekek mindig ilyenek voltak :wink:

A kisebbik bátyám majdnem belefulladt a kacsaúsztatóba, én egy fürdőkádba (a kisebbik bátyám rángatott ki, utána hónapokig nem lehetett fürdetni csak lavórban), a nagyobbik bátyám meg havonta esett bele abba a patakba, amibe a szennyvizet is beleengedték :D

Mi ilyen vízbe pottyanósok voltunk.

De én pl. két éves voltam, mikor egy deszkát, amiből kiállt egy szög, lenyomtam a torkomon. Majdnem szétvágtam vele a mandulámat. Napokig csak kakaót meg a húsleves levét kortyolgattam, szilárd kaját nem ehettem.

Kép
vindolanda

Vera! Boldogságosat!!!!!!!!!!

Középfülgyulladás megint... szerdán kontroll, lehet, hogy megint felszúrják. :cry:
Az orrmandulaműtét csak rajtam múlik... :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és ez nem pneumococcus. "Fülesek" vagyunk, mint az apja volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk, elküldtem a fotókat a gmailre. Lusta voltam :oops:

Szegény Zsozsi :( :( :(

Kép
vindolanda

Emese.. :( :( Ennyit szenvedni fülecskével. :( :(

Vindo: azta :shock: jól kiakadtam rajtad :shock: na meg a családod többi tagján,anyukádat sz.tem párszor szívinfarktus közeli állapotba hoztátok. :roll:
varga tünde

Hát, nem unatkozott velünk, az biztos :wink: Égetnivaló gyerekek voltunk mind, kamaszként sem lettünk jobbak :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: köszi..én is ha kishercegnő engedi...

Mesi: nekem vagy 100 x szúrták..szegény Zsozsi..azt mondják ha már ha abba az utcába fordultunk ordítottam. engem a kékes télen kúrált ki eg vmi inekció kúra

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: köszi, megjöttek a törpök.

Sziamiau meg Tréfi hiányzik még..vkinek???

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Vindo: Vízbepottyanás :lol: Akkor elég edzett gyerekek voltatok :D Elfelejtettem gratulálni doktornő :oops: GRATULÁLOK:wink: :lol:

Mesi: Szégény pici Zsozsi :cry:

Kaqk: Mi nagyon sokáig szenvedtünk a szájpenésszel és először glicerines boraxot használtunk el 2 üveggel.És utána írt fel a dokinéni 2 üveg kevert löttyött ami erre jó na mire elfogytak ezek kb rendbe is jött :? Sajnos nagyon sokáig küzdöttünk vele remélem nektek hamar elmúlik.

Panndi: Fruzsi ilyen fajta szerintem se nagyon foglalkozz vele bár ezt te tudod a legjobban hogy mi nyugtat meg hogy tudod mennyit eszik vagy hogy nem :)

Regi: Ebben tök igazad van úgy eljönni hogy sír és még a tudat is hogy másnap mész érte elég szívszaggató :?

Az éjszakánk valami brutál volt éjfélkor nyüszögött aztán 2-kor már sírt tiszta pisi volt minden a lepedőtől az ágyneműig.Öltöztünk is rögtön át hajnalok hajnalán de úgye a pisis ágyba nem tettem vissza a helyére igy köztünk landolt amíg addig forgólódott hogy az apját kitúrta a helyéről és átment a másik szobába :oops: Aztán új ágynemű és lepedő csere reggel erre a délutáni alvásnál dettó ez történt :? Egyszerűen nem bírja a libero ezt a sok pisit(mondjuk Petra rengeteget is iszik napi 2liter simán lemegy)de most nem tilthatom el hogy kevesebbet igyon :roll: És akkor még anyósóm is rátett egy lapáttal,Petitől megkérdezte hogy és beszél már?? :evil: Mire mondtam mondja neki hogy igen beszél folyamatosan halandzsául :roll: :evil:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok Lányok!
Itthon vagyunk! :) A 2 hetes turnusból végül 3 hét lett. Legalább jól kinagyizták magukat a gyerkőcök és én is! :)
Nagyon hiányoztatok ám!

Még csak ezt az oldalt néztem át, de majd igyekszem képbejönni újból.

Vindolanda!
Hűha, csigaevő halak? Ezek szerint még mindig küzdöttök a csigákkal?
Húha, nem semmi gyerkőcök voltatok. Anyukátok nem unatkozott veletek!

Kaqk!
Nekünk még hiányzik mindkét általad említett törp is. Ezek szerint mindenki gyüjtöget? Nekünk csak Okoskából van kettő.
Az úszás jó kis programnak tűnik nyárára. Gondolom szeptembertől kezdődik az angol újra.

Ágica!
Sajnálom a kemény éjszakátokat. Remélem ez jobb lesz!
Anyós :twisted:

Viranka!
Sok boldogságot!

Emese!
Sajnálom a betegséget. Jobbulást!

Most olvasgatok még, aztán majd igyekszem jönni.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!
Nagyjából olvastam. Csak pár dolog:

Vera!
Isten éltessen!

Vindo!
Szívből gratulálok! Szuper vagy!

Ágica!
Mostanában Botond is mindig pisisen ébred reggel. Ő is két liter körül iszik egy nap, plusz minden ébredésnél kb 1 deci teát éjszka is. Ha éjszaka nem akarok neki adni, akkor égtelen üvöltésbe kezd. Eddig be tudtam csapni, h kevesebbet adtam neki, de most már akkor is üvölt, ha kevésnek érzékeli a mennyiséget, és menni kell pótlásért. :evil: Az ő ágyába én teszek a lepedő alá nejlonlepedőt. A mi áyunkban nincs ilyen. :wink:

Kaqk, Mesi!
Gyors gyógyulást a lányoknak!

Panndi!
Lottesz hízása is elég gáz. 3 hete volt 5880 g. Előtte 3 hét alatt 23 dekát hízott. Holnap megyünk mérekezni. (Mondjuk tudom, hogy most sem lesz több hízás! ) Kb 6100 körül lehet. Esély sincs rá, hogy fél éves korára dupláz. (3660-nal született.)
Botond pedig 10700 g kb 3 hónapja. Már látom a bordáit!!! :shock:
Csak azt nem értem, h kitől örökölték ezt a kis súlyt. Én mindig jó súlyban voltam, és B sem panaszkodhat. (Ő gyerekkorában sovány volt.) :roll: :?:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt :)

3:50-kor keltünk :shock:

sense: Lottesz is csak anyatejet kap? Most kapunk kölcsön mérleget, kíváncsi vagyok mennyit eszik :roll: Ha eszik eleget, akkor innentől kezdve nem izgatom magam :)
Vendég

Jó reggelt!

Kidobott az ágy 6-kor. :)

Kaqk! Gréti babakora óta jár úszni. Nem is tudom, van-e még így valaki. :roll:
De nálunk azt mondta a csaj, nem baj, ha már nincs meg a búvárreflex, annyi, hogy majd rá kell vennem Szelit, hogy merüljön. Remélem, nem lesz gond, bár már múltkor is mutogattam neki a többi gyereket, ahogy merült, hátha kedvet kap, mostanában úgyis mindenkit utánoz mindenben! :lol:

Vindo! A vízbepottyanósok... :lol:

Mesi! Gondoltam, hogy nem pneumo okozta, hiszen akkor védené az oltás... :(
Tehát aki hajlamos, az hiába adatja be az oltást... :roll:
Nagyon sajnálom!!!
Gyerekkoromban rengeteget felszúrták a fülemet meg az arcomat is... :?

Közben felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!
Mi ma csak fél7kor ébredtünk, még apa is fél6 helyett :roll: még szerencse, hogy mindegy hányra ér be.

Áron 1 helyett csak 2kor kelt szopizni, hát már 2 kor ott álltam a kiságya fölött, hogy mi van, majd szétrobbantak a cicik. Hason aludt, lehet azért birta tovább, ja és mindenféle nyöszörgés nékül!

:arrow: most ébred, még jövök

Heni
KépKép
heni81

Áron baba már elrendezve, most hintázik:-)

Péterke nézi a Vukkot, már az ő hasa is teli:-)

Emese szegény ZSozsi, gyors gyógyulást neki!

Gica örülök, hogy jól telt a 3 hét!

Panndi kiváncsi vagyok, hogy mennyiket szopizik.

Sense vannak ilyen gyerekek akik szeretnek éjszaka teázni, had igya attól baja nem lesz. Te itatod? vagy sak mellé van helyezve és megissza?

Regi almatorta volt.

Kaqk borax glierines oldat, aztán nem csak ecsetelni kell, de letörölni vele a szájpenészt, úgy hatékonyabb.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: