Lola!
Gyorsan neked pótolom, amit írtam, mert talán ez volt a legfontosabb.
Én a többiekkel ellentétben azt javaslom, ne szítsd a tüzet (bár a hallottak alapján megérdemelné

)! Anyum azt tette, és ráment a gyerekkorom ( a tesómnak is, sőt, az ő élete azóta is egy romhalmaz, őt nagyon hazavágta)

. Nincs az a dac, meg büszkeség, ami többet érhet a gyerekeitek boldogságánál!
Biztos unjátok már, de nekem a mottóm, hogy " a gonoszt jóval győzd meg." Harcolni mindenki tud, de annak a végén lesz egy áldozat. És a "jobbik" eset, ha az csak te vagy, és nem a gyerekek

. Mindenek előtt békére törekedj! Ha rajtad múlna még együtt lennétek, tehát szereted ezt az embert. Próbáld jobb belátásra bírni. Szerényen, de magabiztosan, észérvekkel

.
Sajnos a hitelt, ha tényleg a kettőtöké, neked is fizetned kéne hivatalosan, így nem is biztos, hogy jól járnál egy válóperben

. Nem ismerem a férjed anyagi helyzetét és nem is tisztem turkálni a tárcátokban, e nem lehetne, hogy ő eladja a hiteles ingatlant, vegyen ő is egy kis lakást, és akkor talán tudja fizetni a gytartást...
Biztos meg tudjátok oldani békésen, kérlek tényleg ez legyen az elsődleges! Én végigéltem egy ilyen küzdelmet, és egy gyereknek sem kívánom

. De nőnek sem, mert anyum a saját bevallása szerint is sok-sok értékes évet töltött emiatt egyedül, keserűségben, és nagyon megbánta!
Légy te az okosabb

!
Lois!
Tuuudtam, hogy belekötsz

. De komolyan, különben nem mondtam volna, hanem mélyen hallgatok

. Bár abban se lenne sztem semmi, ha mással álmodnék, elvégre azt nem tudom befolyásolni

.
De ez tényleg nem az volt. Biztos volt már veletek is olyan, hogy tudtátok, hogy ez XY, de nem egészen úgy nézett ki álmotokban. Hát most hogy magyarázzam, na. Én tudtam, hogy ez apa, de kínais kisadásban, és csúnya volt

. És én voltam felül szex közben, és meg is jegyeztem magam, hogy hú, de csúf, de nem baj, hiszen ő a férjem és szeretem, akármilyen is

. Ez aztán a hűség, mi?
Ja, és egy baráti párnak épp most került válságba a házassága, és ez eléggé kiborít minket Ricsivel

. Emiatt azt álmodtam este, hogy az exem mindenképp be akart cserkészni egy numerára, és vmi szuperszónikus programmal üzengetett, nehogy lebukjunk. Én meg passzívan ugyan , de ellenálltam, de ő meg csak pörgött, és szervezkedett, de álmomban már a megcsalás lehetőségétől is annyira kikészültem, hogy majdnem beleőrültem a bűntudatba

. Aztán felkeltem mielőtt megtörtént volna (nem is történt volna, jó?), és még akkor is tiszta rosszul voltam

. Fél óráig csókolgattam reggel apát

. Nem nekem találták ezt ki

.
Szemem:
Na látod, ilyen kemény hetem volt

. De tényleg attól: csak bazi fáradt voltam, ennyi. Ja, meg most én voltam "fapados"

. Reggel csak egy boltba indultunk, de sorra jöttek a teendők, ezért smink nékül, "otthonkában" jutottam ki a szigetre (ezért a sort, különben nem szennyeztem volna ezzel a környezetet

)

.
Boo!
Az ing majdnem kicsi lett

. Itthon megmértem a nyakát, 45-ös. Ez az ing meg 46-47-es

.
Végül egy kínaiból kapott inget

. 1500-ért

. (De, eladó, 2000-ért

)
Ahol voltam: C&A, Tacco, Vögele, Goldenland, New Yorker, Marks&Spencer, Tesco, Invázio és talán még volt, de már nem emlékszem. És akkor Niki bnőm javasolta a kínait, ismerve a férjem öltözködési szokásait (ergo, hogy sose lesz rajta többet ez az ing

).
Ja, Kispocok, a kínai televolt gumicsizmával

.