Sziasztok!
Bszilvi: Üdv itt
Pironya: Gratulálok! Kíváncsi vagyok mit mondanak nektek ma

Drukkolok, hogy olyan nemű legyen, mint amilyet szeretnétek!
Bárány: Jól olvastam, hogy már lement rólad 1kg? Valószínűleg víz volt, de akkor is nagyon szép teljesítmény. Hogy bírod a diétát?
Pocakok egytől-egyig nagyon csinik!!! Én is akarok mostanában csinálni egy pocakfotót, mert kell máshova is küldenem, meg az iwiw-re is fel akarom tenni
Ez a folyás-dolog tényleg elég idegesítő. Én is be szoktam parázni, amikor időnként érzek egy zuttyot

Érdekes, és nem mellékesen nem túl kellemes
Apa kinézte azt a 12 ezres utazóágyat, persze a katalógus már lejárt

Ez a mi nagy pechünk... Ma nézelődtem a neten és találtam 15ért olyan utazóágyat, amihez van minden a pelenkázótól kezdve a szúnyoghálóig. Máshol ez közel 30ezer (ugye ez lett volna 12 a madarasteszkóban).
Szombaton én is buliban voltam apával. Sajna elég füstös volt a hely, így nem maradtunk sokáig, de azért volt bő 1 órám csacsogni a barátnőmmel, aki most töltötte a 30-at (neki szervezték ezt a meglepi bulit).
Vitamin témához annyit tennék hozzá, hogy szerintem most ebben az influenza időszakban nagyon fontos, hogy elég vitaminhoz jussunk. Lehet egyáltalán annyi gyümit enni, ami kielégíti az amúgyis megnövekedett igényünket? Mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy most még annyira nem "árthat" a sok vitamin, majd február vége felé leállok róla és akkor már csak nem lesz óriásbébink
A toxoplazmózis vizsgálatát meg akartam én is csináltatni, mert anyukáméknál rendegeteg macska meg egyéb állat van. Amikor meghallottam, hogy 16ezer... Őszintén szólva nem csináltattam meg. A dokim felsorolt elég sok vizsgálatot, amit ha lenne egy bankom akkor megcsináltatnék (pl. Down-kór szűrés kb 40ezerért...). Én úgy ítéltem meg, hogy ezek számomra felesleges parát jelentő vizsgálatok lennének, így nem csináltattam meg.
A házi dokim azt sem tudta mi az a torch vizsgálat
No, még van egy is munka... Aztán haza