A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

No reggeli megvan,indulunk.

De elfelejtettem,hogy Viranka elküldenéd nekem a linket,ahonnan te veszed az ezüstkolloidot. Egyszer már belinkelted régen,majd megpróbálom megkeresni is. Megköszönném.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Irina!
Nagyon aranyos Ádi :D
köszi a szorítást ránk fér.
Fogok csinálni képet ma vagy holnap
megyünk játszóterezni egy kis haverral.

Heni!
Most már várja ki Áron a idejét.

Vindo!
Gratulálok a vizsgához.

Timi26!
De jó hogy meg gyógyultatok.
Ti el tudtok jönni hétvégén?

Rakok ide egy linket:Úgy Bálint van a képen?
http://picibaba.hu/picibabaval/panaszok ... sir-a-baba :D

Megusztuk láz és miegymás nélkül a oltást :)
De viszont 2 hónap múlva csak kell egy ismétlő.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Mi is megvagyunk.Tegnap megtörténet az első"véres" kis balesetünk :( Lent voltunk motorral és az apja leszokta gurítani egy kis dombról és mindig szalad utána hogy még véletlenül se essen el.Ez megtört! Gurultak lefelé az apja megbotlott Petra meg arccal érkezett a földre :( a szájából ömlött a vér.Egyszer Zsozsinak mutatta Mesi mennyi vér jött a szájából kb nekünk is annyi volt csak azt láttam miközben rohantunk felfelé hogy sír és ömlik :cry: Szerencsére a fogacskái nem törtek ki.De a két foga között volt egy íny darab az nagyon megdagadt meg a felső szája a 3x akkora. :cry: :cry: És az orrából szívtam a földet :oops: Meg lehorzsolta az állát :oops:

Hörcsög: szerintem is Bálint lehet az :wink: :lol:

Heni: Drukkolok hogy akkor jöjjön Áronka mikor szeretnéd!

Niki: +++++++++++vigyázz magatokra!

Irina: Nagyon helyes kisfiad van!És azok a szemek...... :D

most :arrow:

Kép

Kép
agica1126

Hoztam képet :wink: Kép

Kép

Kép
agica1126

Na, akkor gyorsan jövök. Rugó fenn van, de még matinézik. Most hűtlen lett Spongya Bobhoz, és Gábor hatására megkedvelte a Bud Spencer-Terence Hill filmeket :roll:

És képzeljétek, a második éjszakáját aludja át ébredés nélkül. Tegnap tízkor elaludt, hatkor szopott, és kb. negyed órája ébredt... Szóval nem értem, ha benne van ez a képesség, akkor miért küzdötte le ennyi időn keresztül???? :?:

Irina - nagyon ügyi vagy a könyvvel :lol: 8)

Nekem azt mondták benn, hogy támogatják a dissz. kiadásának a megpályázását, de még nem jutottam el oda, hogy akkor rákérdezzek, hol is pályázzam meg :roll:
Ádi nagyon aranyos, és egek mekkora Spongya Bob :!:
Rugó már megismeri a S.B.os cuccokat, a labdát is rögtön kiszúrta a Kikában, meg egyszer egy éjjeli fényre mutogatott bőszen...

Hörcsög - ez hányadik prevenar volt Ildikének?
Az elsővel nekünk sem volt bajunk :roll:

Tünde - a környéken galambokkal nem küzdenek, csak seregélyekkel. Egy csomó rossz cd-t lógatnak fel madzagra a szőlő felett, ettől állítólag megijednek :roll:

Heni - amikor én két ujjnyira nyitva voltam és maszatolgattam, akkor másnap megszültem :wink: MIndent bele, én nyolcadikára tippeltem!

MInden jót lányok, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Niki megy a drukk tőlünk is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni :lol: :lol: :lol: Ha ma délután jön akkor már oké :lol: :lol: :lol:
Még apud is fog találkozni Áronnal :lol:

Ágica Petra tiszta te :lol:
még jó, hogy nem lett komoly baj. Jobbulást, a száj szerencsére hamar gyógyul.

Viranka hogy vagytok?
Báló az udvar rabja lett?
Az autó mellé szerezz be egy laptopot is és akkor az udvaron is netezhetsz néha :wink: :lol:

Irina ádó és S.B. :lol:
nagyon cuki :lol:
gratula a könyvhöz :)

Hörcsög indítsátok el párhuzamosan a szocpolt is.
Annak is 2 hónap az átfutása minimum :roll:
egyszerre mehet a hitelkérelemmel, így biztos nem csúsztok le róla.

Sense, Gica, Bongyi, Miléna, Kispocc, H-né Évi hol vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

ádó=Ádó

Bocsánat, hogy kis betűvel írtam a nevét :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor pár kép:

Az orrszívóval játszok, mert bátor fiú vagyok Kép

Hajszálat eszem, nem ízlik
Kép

Az új kínai rucimban feszítek
Kép

amihez az okos anyám a pink zoknit adtaKép

úgy tűnik, jobb színben vagyok
Kép Kép

El is zártam magamat.

Regina, hogy van Szeli? Mit mondott az orvos?

Kép
vindolanda

Jo reggelt Lanyok!

Koszonom a sok +++++, szuksegem van ra nagyon!!

Tegnap delutan csinaltak uh-ot, a mehlepeny teljesen rajta fekszik a mehszajon, ugyhogy nincs is sok remeny, hogy esetleg feljebb kerul a pozcioja kesobb... Ami jo hir volt azonban, hogy a baba teljesen jol van, meg 1 hettel nagyobb is a koranal, ugyhogy ha a leheto legrobb helyen is, de legalabb jol mukodik a lepeny...
Ma jon a doki, megnezi az uh eredmenyt...

Nagyon nehez itt lenni mar 1 hete, fokepp Rania miatt, ha nem sir, amikor elmennek az esik rosszul (mondvan mar el is felejtett) ha sir, akkor megszakad a szivem... :cry: :cry: :cry: Foleg az esti tavozasuk a legrosszabb, hogy sosem vagyok ott, mikor aludni megy, es reggel, mikor felkel. Parom mondta, hogy minden reggel, mikor bemegy hozza, mondja, hogy mummy, mummy... :( Mindig en szoktam reggel hozza bemenni, imadom a kis mosolygos, vidam arcat latni olyankor, es osszebujunk, ugy issza meg a tejet a cumisuvegbol...ugy hianyzik.... :cry:
Persze tudom, a legfontosabb most, hogy a babuka bent maradjon meg legalabb majus vegeig (uristen, olyan hosszunak tunik...)

Koszonom a biztato szavakat, Irina, gratulalok a konyvedhez, mi a temaja? Nagyon ugyes vagy! Adi annyira gyonyoru, olyan mint egy szoke kis herceg!! :)
Petra pedig mint egy kis hercegno, de komolyan! :)

Heni, Panndi, de izgi lehet mar nektek!!! Jaj, en azon az osztalyon vagyok, ahol a megszultek vannak a babaikkal.....ugy irigykedek rajuk, annyi gyonyoru, edes pottomot latok nap mint nap... :D
Panndi, amikor elkeseredek nagyon az ido hosszusaga miatt, amit meg fekvessel kell toltenem (es lehet, hogy raadasul korhazban) mindig arra gondolok, hogy emlekszem, mikor eloszor irtad, hogy fekvesre itelt az orvosod, gondoltam, atyaeg, milyen sok van meg hatra...aztan mar celegyenesben vagy....

Szep napot nektek, majd jovok meg, most idom van boven..... :?

Niki
Vendég

legrobb = legrosszabb
Vendég

Sziasztok!

Niki: hat hétig feküdtem összesen, bár tény, hogy nekem egyszerűbb volt, mert itthon voltam, de kitartás, hamar elment ez a hat hét, Neked is el fog, és utána lehetsz Raniával rengeteget! Biztos nagyon nehéz most Neked, én simán a szüléstől is tartok, hogy mi lesz addig Zsófival (vagy ha őszinte akarok lenni, inkább velem nélküle...), de a cél nemes és gyönyörű! ++++++++++++++++++

Petra, Ádi és Rugó nagyon helyesek :lol:

Ágica: baleset :? Zsófinak a múlt hét volt zűrös: először az ujját odacsípte az autó ajtajához, vérzett, sírt. Másnap motorral leesett a lépcsőn, vérzett az orra, felrepedt a szája, vérzett a keze. Aztán következő nap nekiesett az ágynak, zöld folt lett a fején. Aztán a teraszról leesett a ruhaszárítóval együtt :? Mindegyik esetnél ott voltunk mellette, de hát hiába... :oops:

Ja, és most gyerektelen vagyok, mert Zsófi megint meglépett, átment a szomszédba :lol: Mindig átmegy valamelyik szomszéd csajszihoz, nagyon szereti őket, nekem meg jól jönnek ezek a szabad félórák, órák :)
Vendég

Sziasztok, még egyben 8)

Móni ja délután már jöhet Áron baba:-)de csak 4 után 8) tök izgi amúgy mindig az órát nézegetem, meg figyelem a mozgást odabenn, amig jól mozog gondolom nem ugrik ki.

Vindo fájásokkal indult nálad a szülés??? és utána mennyi ideig vajúdtál még?? én most egy gyors szülés szeretnék. A szülésznő azt mondta, hogy ha már 3 ujjnyira nyitva leszek és jönnek a jó fájások , meglesz pikk pakk.

Niki kitartás a kórházhoz++++++++++++++++++++++jaj én el sem tudom képzelni, hogy milyen is lehet Péterke nélkül, de sajna hamar megtudom majd.

Ágica Petra egyre szebb kiscsaj :D

Irina gratulálok a könyvedhez! Ádi meg kis barack még mindig, nagyon édes! :D kire van, hogy ilyen kis habfehér?

Heni
KépKép
heni81

heni, Neked az előbb elfelejtettem írni :oops: Tök jó, hogy lehet érted izgulni, nagyon drukkolok ám, hogy minden gyorsan és szépen történjen :wink:

Nálunk Apa elutazott, megígértette velem, hogy nem szülök, amíg nincs itt. Mondtam, hogy szerintem még hetekig nem fogok, nyugi :)

Ugye heni szólsz valakinek, ha történik valami? :)
Vendég

Jajj, irina :oops: (Bocsánat, de már tényleg mindent elfelejtek...)
Gratulálok a könyvedhez!!! :D
Vendég

Helló!

Látom minden babát eléri valami. Esnek kelnek,annyira bátrak. :shock: Hát igen hiába van mellette egy lépésre az ember,a baj gyorsan megvan. :( Nálunk tegnap előtt a bátyus hármat tekert és neki ment Dominak,fellökte ott feküdt szegényem a biciklivel párhuzamosan. Szerencse,hogy Beni egyből megállt ( annyira megijedt ő is) no meg nem ment még olyan gyorsan. Persze Domi is hibás volt,meg én is. 2 lépésnyire voltam,háttal Beninek ezért nem láttam,hogy elindult. Annyira aggódtam egész éjjel átmászkáltam figyeltem,ott ültem és néztem ahogy alszik.Egyszerűen nem tudtam megnyugodni. Pedig egy folt sem lett ám Domin,nem ütötte meg magát.A feje is a két keze között volt úgy esett,így az se sérült.De a h.... anyja így is kiidegelte magát rajta.

Már most így zuzák magukat, mi lesz később? :shock: :roll:

:arrow: Beniért
varga tünde

Huu egy kérdés még azt lépek.

A pneummot: az első után mikor következik a másik.Egy hónap múlva? Hülye kérdés tudom,de nem emlékszem hogyan van. :oops:
varga tünde

Panndi persze szólok, ha beindul napközben valami irok rögtön:-) aztán meg be akarom majd vinni a laptopot is a kórházba, miután felmértem a helyzetet, hogy lehet e egyáltalán.
Egyébként Emsének fogok küldeni egy smst, ő mindig net közeben van.

Szerintem te is végighúzod majd, a lányok szeretnek váratni magukra, ők sokáig cicomázzák magukat:-)

Áron baba is biztosan nagyon szép lesz 8) nem kapkodta el a kibújást, bár a 36. héten egyszer azt hittem, hogy itt az idő :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, igen, így volt.

Nyílogattam egész héten, de nem fájt különösebben. Aztán gyorsan felébredtem egy éjjel, hogy érzek valami kavargást, mire bekerültem, már bő három és fél ujj volt.
Aztán ment minden, mind a karikacsapás. Az egész nem tartott tovább öt óránál, a fájni meg olyan négy órán keresztül fájt az egész.

Nekem is mondta a doki, hogy gyors lesz előreláthatólag.

Írok majd másoknak is, de most :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde, mi bő két hónapot vártunk a kettő között.

Tényleg :arrow:
éhen halok

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!
Bocsánat, de úgy szaladnak a napok. Próbálok nagytakarítani, mosni, főzni stb.stb, dehát nem túl sok eredménnyel. Valahogy úgy elszalad az idő.

Tünde!
Nekünk azt mondta a doktornéni, h minimum 2 hónapnak kell eltelnie a prevenárok között. Mi majd májusban megyünk a másodikért.

Ágica!
Motorosbaleset. :( Sajnos lesz még néhány esésük ebben a korban. :(

Vindo!
Jó az új cucc Rugón! :) A rózsaszín zokni ellenére. Nyugodj meg, nálunk Gergő hajcsattal mászkál. Amikor Zsuzska hajába beteszem, rögtön kell neki is és rohan a tükörhöz, h megnézze magát. :lol:
Bud Sp-Terence Hill Apának is bejön. A múltkor a Nincs kettő 4 nélkül zenéjét kezdtük nézni négyesben. Egész bejött a mi gyerekeinknek is. (A bunyókat még nem nézzük...)

Irina!
Gratula a könyvedhez. Címe? Milyen témát érint?
Ádi nagyon aranyos! Spongyabobrajongó?

Heni!
Hajrá gyors szülés! Hű, nemsokára 2 gyerekes anyuka leszel!

Niki!
Kitartás! Biztos,h nem egyszerű. Én szülés előtt 3 hétig voltam benn, de úgy is szörnyű volt. Pedig engem otthon nem várt másik gyerek. Megy a ++++++++++++++++++++++++

Móni!
És veletek mi van? Szokásos pörgős napjaitok vannak?

Panndi, Kaqk!
Tök jó, h ennyi gyerek van a környéketeken és így átjárhattok egymáshoz.

Regi!
Mi van veletek? Te is régen jártál erre.

Viranka!
Tényleg egész nap kinn Ti is?

Lányok! Mi lesz a húsvéti menütök a tojáson és sonkán kívül? Adjatok már néhány ötletet légyszi!

Na, lépek teregetni!
Szép napot!
Puszi
Gica

Kép
gica1

Csajok az egy dolog, hogy Regi túl elfoglalt a nagy házban 8) de mi lehet Emesével és Sensével???? még csak életjelet sem adnak, főleg Sense!

Tessék csajok jelentkezni aggódom!Igy nem tudok elmenni nyugodt szivvel szülni, ha nem tudom minden renden van e.

Vindo
[quote] írta:n már rá is szántam magamat, vasalok épp Rolling Eyes

tegnap ezt a kijelentésedet elfelejtettem megkommentálni. Elképzeltelek, ahogyan egy kézzel vasalsz, a másikkal pedig a laptopot nyomogatod 8)

Reménykedem én is hasonlókban, csak ne éjszaka!

Egyébként olyan fáradt vagyok mostanság éjszakánként, nem biztos hogy tudnék éjszaka szülni.

Gica én csodálom, hogy ennyi időd is van, két gyerkőc mellett.

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Irina: gratulálok a könyvhöz! Ádó és spongyabob :D nagyon édes!!!

Heni: huh ez már nagyon izgi!!!!!Gyors szép szülést!!!!

Vindo: nagyon édes Rugó..jó a szerkója!! :wink:

Ágica: Petra nagyon szép csajszi...és bátor vadmotoros... :cry: szegénykém..remélem már minden ok. Emma is nagy motoros!!

Hörcsög: megy a drukk a szocpol-hoz++++++++++++++++++++++
és képet kérünk!!!

Niki: kitartsás, a kistündérkéd tudja hogy vigyáznod kell a kisöcsire!!!! és imád téged és biztos hiányzol neki..de olyan ügyesek a gyerekek!!!! apájával jól megvannak. :wink:

Párom egész éjjel vonatozott. :( Én meg nem aludtam..nem nagyon tudok ha nincs mellettem, 1,5 óránként ébredtem..emma is nyöszizett 3x..5 kor reggelizett..majd nem tudott vissszaaludni..elkezdett homorítani....kicsit kóma voltam de hamar rájöttem hogy kaki lehet..bár éjjel nem szokott..:-( még mindig nem jött ki teljesen a foga...taknyi is kicsit....) szóval sötétben kómásan peluscsereés 8 ig aludtunk. :wink:

Voltunk angolon..proba órán...első perctől otthonosan érzi magát emma ..szalad és már játszik is..imádom.! :D

Valószínű fogunk járni..bár elég húzós..de magunkon spórolunk...ha már a kis füle megismerte az angol nyelvet.....hátha könnyebben ragad rá.... :lol: furcsa volt mert ugyan úgy viselkedett mikor angolul beszéltek...nem volt neki furcsa. :D

Jaja este még volt egy kis para.....van hogy annyira nevet hogy félre nyeli valószínű a nyálát...na jön a fuldoklás, hányinger......jajajajajajjajajaja mindig úgy be pánikolok..de ha megnyugtatom akkor vége....mondjuk én nagyon fulladós vagyok..szegénykém csupa jót örököl tőlem.

Utca játék: Annyira édesek..lesik mikor megyünk ki....a szembe szomszéd akitől tegnap előtt virágot kapott.. épp papucsban volt erre " Anya..hol a cipőm gyorsan Emma jön ki"!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Annyira édesek..tutujgatják, emelgetik, simogatják...Emma meg rettentően élvezi.....

na eldugulok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ktimi: meg volt a shopping Bécsben???

KépKép
kaqk
Debrecen

Balesetek - minden vérző, kék-zöld babának megy egy gyógypuszi :wink:
Rugó is állandóan elesik.
A keze tele van kis sebhelyekkel, de érdekes, fel sem veszi ezeket :roll: Csak benn látom, hogy, jé, véres itt-ott.
Mindig matat az udvaron :roll:

Gica - szerencsére nem itthon leszünk húsvétkor. De szerintem sonka-tojás menü lesz a vendégségben is :wink:

Petra nagyon aranyos, és már kész felnőttes frizurája van. Egész nagylányos :P

Elaludt, lépek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Heni - ez úgy szokott lenni, hogy a vasalódeszka a notebooktól kb. három méterre van, és olyan öt percenként frissítek az oldalon, meg megnézem, Gábor írt-e skype-on. :roll:
Nem vagyok tiszta :roll:

Kép
vindolanda

Kerékpározni indulok
Kép
Csak úgy
Kép
Csakúgy 2
Kép
Triciklizek
Kép
Anya "becsavarodott" és nekem is kellett :D
Kép
kértem hogy pózoljon a képhez :D
Kép

ennyi! :D :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma de nagy és de csajos :shock:
Vendég

Kqk Emma nagyon szép! hihetetlenül csajos :shock:

Vindo 8) egyébként kell az intenet, ha nekem nem volna, már diliházban lennék. Olyan mintha kommunikálnánk valakivel, lenne itt valaki. Én szeretem.

Heni
KépKép
heni81

életjel :) :)

Ki tippelte hol vagyunk :) igen nyert reggeltől estig az udvaron,mire Bálint elalszik(met kivételesen jobban alszik és később kel :) ) akkor mehetek Míráért aivel kint vagyok,h. öcsike tudjon aludni,aztán megjön Apa,majd f8 körül be fürdés és fektetés :) s már este van egy Angolkákat megnézünk és bedőlök az ágyba :)

Irina!
hűűűűűűűűű milyen topiktársunk van Nekünk :) dedikált példányokat kaphatunk :wink: aztán öreg korunkra sokat ér és vígan eléldegélünk belőle :)
gyertek le :) s csinál Robi babafotokat :) :) meg családit is :)

Tünde!
megkeresem és belinkelem :)

Niki!
+++++++++++++++++++++ szegénykém :( de a lényeg kicsipasi jól van :) jól kibabrál Veled már most :wink: rettegj ha kint lesz :lol:
annyira más egy kispasi,mint a csajok :)

Vindo!
fogadjunk Neked titkon a pink zoknijú pasik jönnek be :wink:
a kert tök jó :) s annyira dizájnos kővel kirakva a kocsibeálló :) Nekem nagyon bejön :) meg a fasor is olyan hangulatos :)

Kaqk!
üdv a bicajosok klubjában :) Bálint szó szerint meg van érte őrülve ,ma is 2* voltunk bringázni :) mondjuk kardióedzésnek is simán elmnne :) néha olyan távokat tekerek vele :) s olyan tempóban :)

politika:
Őszintén valljuk be h. azért Nekünk bazi jó dolgunk van/volt,h. 3éves koráig itthon maradhatunk/tunk a gyerekkel...hol van ez így?
szerintem ez várható volt és tök mind1 h. Gyurcsány v. Bajnai csomagnak hívják,de én elképzelhetőnek tartom,h. Orbánék is megléptek volna vmi hasonlót,mert muszáj,persze mint mindig minket érint a leginkább :( ....
Csak azt nem értem h. oké menjen vissza Anyuka dolgozni 2éves kora után a gyereknek,de hova tegye? van annyi bölcsödei,óvodai férőhely ahova a gyerekek felvegyék?nincs ... 4 vagy 6 órába dolgozni hova vesznek vissza?inkább felmondanak,vagy ha 8 órázol akkor kereshetsz bébiszittyót( s akkor miért dolgozol),mert az ovi,bölcsi igaz h. kb. f6ig van,de ha már 4kor nem viszed el a ygereket csúnyán néznek Rád...
az miért nem jut eszükbe h. a parlamentben ülő képviselők számát felére csökkentsék,csak a ténylegesen 8 órát ott ülő és DOLGOZÓ(nem alvó újságot olvasó,evő) képviselőt kapjon fizetést,miért kapnak Ők mindenféle támogatást stb....

:arrow: Míra megy Apjával Pestre csavarogni :)

szép napsütéses napokat:)

KépKép
viranka

Viranka, pont en is azt mondtam: hat nem igaz, hogy a ferfiakkal mar ilyen koran gondok vannak... :twisted: :lol:

Igazad van gyes-ugyben, mar par evvel ezelott olvastam, hogy valami kulfoldi szakerto vizsgalta a rendszert Mo-on es a hosszu gyedet nem fogja birni az allam sokaig...ugyhogy szamitani lehetett ra regota. Itt csak 6 honap, de legalabb van hova tenni a gyereket, meg az anyanak joga van akkor es annyit dolgozni, amennyit akar. De Mo-ra mindig jellemzo volt, hogy meghoztak valami torvenyt, de korulotte ossze-visszasag volt...Soha semmi nem komplett, rendezett...nagyon gazos-mindig, minden.... :roll:

Vindo, Rugo egyszeruen olyen gyonyoru kisfiu, hogy ilyent ritkan lat az ember...magazinba valo..jol be tudnek olvasni annak - anyukad, anyosod?mar nem emlekszem :oops: - aki mondig a kislany unokat dicseri agyba fobe..... :twisted:

Kaqk, ugyanez a dicseret Emmanak, nagyon bajos.. :)

Parom itt volt Raniaval delelott egy orat, aztan majd jonnek kesobb megint...jo volt latni oket, jol megpuszilgattam Raniat, sajna nemigen hagyja magat, nem az a fajta, sajnos.... :lol:

Varom a dokit, ma meg nem volt semmi verzes-kopp kopp- a remeny hal meg utoljara...lehet, este mar otthon leszek?? :D
Vendég

Termeszetes a bajos ekezettel ertendo - egesz mas jelentese van ekezet nelkul.... :oops: :lol:
Vendég

Niki: :-) ékezetek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is itt.

Nagyon szupik a képek.

Ígérem én is teszek csak nemtudom mikor lehet a holnapi játszó terezésből nem lesz semmi.
Tegnap meg húztam vagy nem is tudom mi lett vele
már az este fájt délelőtt még ki sétáltam a két rosszcsonttal a
játszóra mire haza értünk alig bírtam menni.
Most is nagyon fáj teljesen ki se bírom nyújtani.

Ami a baleseteket illeti nálunk is minden napra van
valami ma reggel leeset az ágyról a lányom pont a szájára.

Irina!
Nem is gratuláltam a könyvedhez :oops:
Most be pótolom:
Gratulálok.

Vindo!
Az első prevenárt kapta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gyes-gyed: nekem is az intézkedés nem biztosított hátterével van a bajom. Konkrétan nincs bölcsőde, nincs részmunka, szóval amiket Ti is leírtatok. Még ha nem is családbarát a dolog, válság van, szóval mindegy, ki lenne hatalmon, megszorítások kellenének.
MOndjuk a gázártámogatás, 13. havi nyugdíj- és fizetés más dolog... Gázártámogatás két éve van, ha meg a plusz havi kiegészítés nem jön, az nem akkora katasztrófa. Én sem kaptam soha 13. havit.
De egy kisgyereket nem lehet hová tenni, dolgozni sincs hol, úgyhogy lesz egy csomó oep-potyautas megint :evil: Szerintem ez így necces.

Heni - igen, tőlem is mindig kérdezgetik, hogy nem unatkozok-e, hogy Gábort este nyolckor látjuk először. Nem, mondom, netezek :roll: Erre néznek rám, mint borjú az új kapura :lol:

Niki - tovább+++++++++++++++
Anya az, akitől az unokatestvér dicséretét hallgatom állandóan.

Kaqk - Emma nagyon kis bájos. Fülbevaló, hajcsavaró, rózsaszín cípő 8) :wink:

Kép
vindolanda

Köszönjük a Rugós dicséreteket! :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Mi is köszönjük az Emma dicsiket :oops: :oops: :D

Hörcsög: :( de midet húztad meg??? kezed, lábad?..mert mintha za lemaradt volna. jobbulást!

netezés: :lol: :lol: :lol: számomra teljesen ismeretlen.. :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Na belesek pindurkához..lassan megint 3 órás alvást csap...újabb ez van....vagy nagyon kifárad, vagy vmi kerülgeti ( fog, megfázás) :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, itt volt a doki...azt mondta, nem vallaljak a kockazatot, hogy hazaengednek.. :cry: :cry: :cry:
Hogy fogom kibirni Rania nelkul meg hetekig, azt nem tudom... :cry:

Viszont megnyugtatott, hogy intenziv pihenes mellett arra nagyon kicsi az esely, hogy a baba nagyon koran erkezik. Hacsak nem kezdek iszonyuan verezni, akkor kevesebb az eselyem koraszulesre, mint egeszseges terhesseg eseten.. :shock: Ez azert megnyugtato.
Na, kicsit helyre kell rani a lelkivilagomat, kicsit kivagyok... :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Niki:+++++++++++++++

Sajnos nem tudok visszaolvasni, most is rohanóban vagyunk. Itt minden oké, holnap jövök bővebben.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

3 oldallal vagyok lemaradva... :?

Szelike már jobban van, tegnap du. óta nincs hőemelkedése sem. Az orrából is egyre kevesebb jön szerencsére! Szedi a Coryzaliát (homeós, náthára), úgy tűnik, használ! Kopp-kopp-kopp. (Meg én is szedem, mert közben nekem is elkezdett kaparni a torkom.)
Most jöttünk vissza a játszótérről, kicsit hintázott. :)

Igyekszem visszarázódni!
Remélem, Mindenki jól van!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

még egyben:-) remélem éjszaka is nyugi lesz.

Regi de jó, hogy jelentkeztél!

Niki:-( szegénykém, nagyon nehéz lehet, de fontos, hogy ne érkezzen túl korán kistesó.
Vigyázz magatokra!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Még 2 in 1. Az éjszaka jól telt, semmi fájás, bár most már jöhetnének. Épp apával taglaltuk, hogy igy is, ugy is csak kedden engednek majd haza az ünnep miatt, igy akkor csak holnap szüljek. Ma már itthon van velünk apa, igy kicsit pihenhetek.

Heni
KépKép
heni81

Szép jó reggelt mindenkinek :lol:

Heni :?: :?: :?:

Gica köszi megvagyunk. Most itthon vagyunk.
Próbálok nagy takarítani Gréti hathatós segítségével :D
Függönymosás, ablakpucolás és a többi.........................

Irina jól vagyunk köszi, szerencsére hamar elmúlt.

Vindo Rugó csúcs :lol:
és az a rózsaszín zokni külön tuti :wink: :lol:

Kaqk Emma igazi kis hölgy.
Nagyon csinos és azt már a talin is megállapítottam, hogy imádja ha fotózzák :lol:

Tali és még lógok képekkel :oops:

most pár csiniről aztán majd teszem a többit is.
Vindo majd a nappalit is fotózom

Kép

Kép reggel egyedül választotta ki mit szeretne felvenni :)

Kép apával

Kép

Kép neki unalmas volt a Forma1 :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2009.04.09 07:23-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni látom még egyben :D
drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki fel a fejjel.
Most nehéz de a cél nagyon szép.
Ha már a 33. hétig kibírod minden rendben lesz a kiskrapekkel.
Tényleg mi lesz a neve?
Raniaval most apa van egész nap?
Kapott szabit?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép reggelt!

Heni.. :)

Niki: fő,hogy rendbe vagytok és lesztek. biztos nagyon rossz neked lelkiekben megviseli az embert a családtól való távollét. kitartás neked.hamar elmegy az idő... :)

vido: ma még nem voltál? cuki Rugó az új naciában. :)

Remélem a betegecskék már jobban vannak. :)

Kis mamik, tessék ám piheni. :)

Köszönöm előre is Viranka a linket. :)
varga tünde

Gréta cica nagyon édes :wink:
varga tünde

Lmóni:Csinike nagyon csinike! :D
És az apás kép..imádom az apa és lánya fotókat. :lol:

Heni: még egyben..na akkor mostmár ténylge akkor jöjjön Áron amikor szeretnétek!!!Pihenj ma egyet a szülés előtt! :wink:

Niki: tényleg tudjátok már hogy fogjátok nevezni a kisöcsit?

Megyünk nemsoká zenebölcsibe...remélem ma nem lesz olyan nyűgike mint tegnap....bár az éjszaka egész jó volt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Tünde, nem, ma még nem voltam. MIndig én sem csünghetek a neten, valamikor aludni is kell :wink:
Amúgy az ébresztőm 8.55-re van beállítva, bár ha hét körül szopik Rugó, akkor már nem tudok visszaaludni. Ma is ez volt :roll:

Gréta nagyon szép :D Önállóan kiválasztott ruhák :shock: Rugót nem nagyon izgatja, mi van rajta. Szerintem bármit ráadhatnék, egy zsákot is :roll:

Kép
vindolanda

Na, erre elküldtem, pedig nem is akartam :roll:

Szóval ma eljutok végre a nőgyógyászhoz, mivel Gábornak szabadnapja van. Aztán elő kell hívni képeket, beállítani a locsoló-rendszert és szeretnék elmenni egy tehénistálló nagyságú kínai boltba Db-ben, mert világos nacikat és felsőket akarok beszerezni a tegnap kapott gyedből.

Tegnap kaptunk egy 2-3 méter magas nyírfát a szomszédtól. Most parkosítanak, már nem tudták hová tenni. Mi meg itt gondolkodunk, hogy honnan szerezzük be, mennyiért... Mert még volt egy üres hely az udvaron, ahonnan nagyon hiányzott valami nagyobb darab.
Így ez a kérdés megoldódott

Megyek lassan, pakolgatunk, aztán Gábor letesz a klinikán, ők meg mennek bandázni 8)

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: