A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="csibe83"]H írta:csibe83idd el dodi nem maradsz egyedül,hisz nem jelent semmit,hogy
valaki hamarabbra van kiírva,úgyis akkor jön az a baba,amikor akar.
meg aki előbb szül nálad és otthon vana kicsivel,annak azért csak lesz ideje
néha felnézni babanetre és tartja azokban a lelket,akik még nem szültek meg.
én ígérem igyekszem majd minnél többet felnézni :wink: :wink:

Szia, csibe83! :)
Nekem gyakorlatilag kiesett az első 2-3 hét miután hazajöttünk a kórházból. Manócskát 4 óránként szoptattam és két szopi között meg megpróbáltam aludni. De mivel mindig fel kellett kelni sosem tudtam egyszerre annyit aludni, hogy valamennyire kipihenjem magam, így állandósult a mosott sz@r érzés (és kinézet :evil: ). És akkor még ilyenekkel is foglalkoznom kellett volna, hogy egyek, igyam a tejserkentő cuccokat, átöltözzek valami normális ruhába, ne hálóingben legyek egész nap és hasonlók... Úgy éreztem magam, mint egy zombi, a hormonjaim totál fejre állították az amúgy tök kiegyensúlyozott természetemet. Egyetlen embert tudtam nem csak elviselni, de kifejezetten örülni neki: Apát. :roll:

Szóval, azért ne köss rá fogadást. :wink: Bár, én is találkoztam itt olyan anyukával, aki 2 hetesen már vidáman Netezett... :shock:

Kép
Kép
200907?

Szerintetek mikor érdemes először 4D-re menni? Mondjuk Lidiéknek már az volt :wink: ! És Anetto is volt 12 hetesen és látták, hogy kisfiú!
Én nagyon szeretném már tudni a nemét! :oops: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!
Lehet,hogy igazad van és korai kijelentés volt,de egyenlőre még erőt
érzek rá és megpróbálom betartani,amit mondok,bár tény,hogí gyerek függő
is az egész,hogy mennyire sírós és stb...

Dodi!
én már erre a hétre terveztem hetek óta a 4D napját,de mindenki lebeszélt,hogy
felesleges,mert a 18 hetesen már valószinűleg meg tudják mondani a nemét
és állítólag a 20.hét körül a legjobb elmenni 4D-re.szóval már újév
óta türlemetlenül várom,hogy mehesseka 18hetesre,de egyre nehezebb.
én is megőrülök a kiváncsiságtól,hogy vajon mi lehet a lába között?!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nekünk is van kutyusunk (havanese), ő nagyon barátságos mindenkivel, mindenki simizheti (na jó a kisgyerekek elől elszalad, de csak azért mert játszani akar. Nagyon szeret kergetőzni :wink: )Hát az biztos, hogy a kicsi közelébe nem mehet egy darabig, főleg a párom miatt :cry: ő nem engedi, nehogy valamit elkapjon a bébink :wink:

Kép
Kép
minimano74

A munkahelyi gépemen csak ez a kép van róla, itt még picike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Krissy:Sajnálom h nem vagytok közös nevezőn a szívhanghallgatóval,de szerintem is változhat még a párod véleménye. Először az én párom is így reagált,de aztán látta rajtam h mennyire szeretném,és most borzasztóan élvezi.
Mondjuk én szörnyen parázós is vagyok,és mondta h így legalább megnyugszom. :wink:
Most új infot szereztem a használatának gyorsaságáról:
(feltettem mint kérdést egy oldalra)azt a választ kaptam h nst-t is naponta használják a vége felé,gyakran naponta kétszer is fél órán át,ezért szerinte ezt a fél órát ne lépjük túl,és lehetőleg ne minden nap!
Tudtam h ez lesz,marha nehéz lesz megállni!Már nagyon várom h intenzívebben érezzem a mozgását,és akkor tényleg ki lehet bírni h ne minden nap használjuk. :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Nekünk is van kutyusunk.Hát még mi sem tudjuk hogy fog viszonyulni a
gyerekhez,eléggé félős.de remélem jól össze tudjuk szoktatni őket.

Kép
Kép
csibe83

Nnna, megjöttem a birkózásból... :lol: :lol: :lol:

Sziasztok! :)

csibe83!
Nekem igazándiból csak ez az alváshiány volt a problémám. Manóval hál' Istennek nem volt gond. Nem volt sírós, problémás. Csak egy szopi nála gyakran 1-1,5 órát tartott (a kb. fél-háromnegyed óra helyett). És utána ő ment szépen csicsikálni, én meg állhattam neki fejni. Általában ez is benne volt 1-1,5 órában. Ugyanis annyira nem volt tejem, hogy már mindent bevetettünk. Aztán mindig volt még valami és mire oda jutottam, hogy ledőlök a következő szopiig alig maradt 1-1,5 órácskám. :evil:
Manó kb. 2 hetes korától gyakorlatilag végig alussza az éjszakát, így érdekes módon akkor tudtam leginkább pihenni, ellentétben nagyon sokakkal. :o

Apa nagyon sokat segített, nem is tudom, mit csináltam volna nélküle. :oops:

Kép
Kép
200907?

A kutya-baba barátsághoz:
Azt olvastam h még mielőtt hazavisszük a babyt a kórházból,kell vmit a kutyának hazaküldeni ami a babáé volt,tehát az ő illata van rajt.
Aztán amikor hazavisszük be kell mutatni a kutyának.
Az a lényeg,-és ezt egy kutyakiképző írta- h ne kényeztessük agyon a kutyát,mert h most nem ő van a központban!Normálisan kell vele viselkedni,és akkor nem érzi furcsának a helyzetet!
Nekünk Golden Retriverünk van,direkt a családvállalás miatt választottuk ezt a fajtát.
Az egyetlen hátránya,h ha bejönne egy betörő elnyalná legfeljebb csak mint egy fagyit! :lol:
Imádja az embereket!Idegen kutyáktól viszont véd! :D

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Nekünk is hasonló kutyusunk van,mint nektek Mini csak a mienk
bolognese.mindjárt keresek én is képet róla.

Kép
Kép
csibe83

Kép Bon-bonkám :P

Kép
Kép
csibe83

Kép itt még kölyök volt 6éve

Kép
Kép
csibe83

bertina!
Az, hogy ennyivel "idősebbnek néz ki" a babád, sok mindent jelenthet. Lehet, hogy előbb születik majd, de az is lehet, hogy időben és tényleg nagy baba lesz. Egyelőre ne vonj le belőle messzemenő következtetéseket. Minnél közelebb vagy a kiírt időponthoz annál jobban körvonalazódik ez is.

Én írtam a fejfájást. Nem tudom, hogy a tea mennyit segít majd rajta, de most muszáj lesz innom egy csomót, ugyanis elkezdtem köhögni. :evil: Nem vészes, de egyrészt nem hiányzik, hogy rosszabb legyen, másrészt pedig nem kéne semmit átragasztani a gyerekre. (Arról már nem is szólva, hogy elég csúnyán fognak rámnézni holnap meg holnapután a Klinikán, ha végig keheskedek... :oops: )

agmano!
Sajnálom a 4D-t. :( Az a megoldás nem játszik, hogy csak te mész el és Apa meg majd otthon megnézi?

csibe83!
Úgy elhúztad a lányok előtt a mézesmadzagot. Mondd csak, nem kapsz te jutalékot tőlük...? :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

krissy3!
Ne bánkódj a szívhang hallgató miatt! Ettől nagyobb veszteség soha ne érjen. :wink: Tényleg tök jó hallani és fantasztikus élmény, de hidd el, hogy azért ezt is meg lehet ám unni egy idő után. (Csak négyszemközt mondom, hogy a többiek meg ne hallják :oops: : a 7-8. hónapra már ők sem fogják ennyit használni. Most még újdonság) De, pssszzztttt...! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Az viszont tényleg jó ötlet, hogy az egyik alkalommal vidd el a párodat is a terhesgondozásra, amikor ilyet is néznek. Én is ezt csináltam, hogy egy kicsit jobban "testközelbe" hozzam Apának Manót. Tetszett neki. :)
(Aztán még az is előfordulhat, hogy végül mégiscsak befigyel neked is egy... :wink: )

kicsidodi!
Azért ne köss fogadást arra, hogy te később szülsz. Ha teszem azt 2 héttel hamarabb jön a tietek, a mienk meg 1 héttel később, akkor máris jól felborult a papírforma. Általában azt szokták mondani, hogy +/- 7-10 nap benne van a pakliban. :wink:

4D-re gyakorlatilag bármikor lehet menni, csak türelmetlenség és pénztárca kérdése az egész. :lol: De általában azt szokták javasolni az orvosok, hogy a huszonhetek környékén. Előtte még nagyon csonti (azaz nem eléggé látványosak a vonásai), a harmincas hetekben pedig már nagyon nagy és egyben nem tudják megmutatni, csak részletekben.
A 18. heti ultrahangon általában már meg tudják mondani, hogy mid van.

boo!
Ez a hideg-meleg dolog úgy van, hogy (bizonyítottam) a hidegfront az, ami gyakran meghozza a "szülési kedvet". Ilyenkor ugyanis fokozódik a szervezet görcskészsége és elkezdődhetnek a fájások, megindulhat a szülés.

Ami a hányást illeti. Lehet, hogy nem a terhességtől, hanem a tudattól volt, hogy ma váltok el. A tudatalatti hihetetlen dolgokra képes...

Ez a kutyás dolog érdekes.
Soha semmi bajom nem volt sem a macskákkal, sem a kutyákkal. De amikor múltkor terhes lettem elkerültem a macskákat. Ez olyan jól sikerült, hogy még a kutyákat sem szeretem azóta simogatni. :shock: :oops: Ráadásul kifejezetten elkezdtem tőlük félteni a gyereket. :oops: :oops: :oops: Ami egy oltári baromság. A közelünkben nincsen kutya, max. az utcán találkozhat velük. De valahogy bennem vannak azok a hírek, amik arról szólnak, hogy kisgyerekeket támadtak meg a kutyák. És ráadásul nemegyszer a család saját kutyája, akivel kezdetektől ismerték egymást és korábban semmi gond nem volt. Igazából ezektől az előzmény nelküli támadások riasztanak. :oops: :oops: :oops: :(

Kép
Kép
200907?

Nem is mondtam nektek...! Tegnap meg tegnap előtt este sikerült megint annyira jól aludnom, hogy megint olyanokat álmodtam, hogy majdnem hangosan nevettem álmomban. :o :lol: :lol: :lol:
Néha előfordul, hogy arra ébredek fel, hogy hangosan nevetek. Rémálmaim nagyon-nagyon ritkán vannak. Mostanában inkább az volt a jellemző, hogy olyan mértékben álmodtam hülyeségeket, hogy szabályosan belefáradtam reggelre. :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Megjöttünk, az uh-ról, nem tudtam előbb jönni, mert főznöm kellett.

Szóval minden rendben van. Képzeljétek el először oldalt feküdt, utána hanyadt vágta magát, és az egyik kezét a feje alá tette, utána a másik kezével matatott. Aztán a másik kezét is a feje alá tette. Utána meg a fejét felemelte és az egyik kezével az állát fogta a másik meg a feje alatt volt. Annyira jó volt nézni, hogy el sem hiszitek. És annyira érdekes hogy már ilyen picikén ilyeneket csinál. Még a könnyem is kicsordult. Van fénykép is, csa a szkennelt apa lehúzta úgy hogy egyenlőre csak lefotózni tudtam.

Még apa is elérzékenyült.
Méretei: BPD 40 mm
HC 14 cm
OFD 48,6 mm
FL 2,37 cm
AC 11,86 cm
Kb 15-20 cm között van, és 20 g a drágám. Na és KISLÁNY
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

007!
sajnos nem kapok semmit,de nem rossz ötlet :wink: :wink:
lehet jelentkezem is náluk a juttatásomért :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Gratula Gabi!
megvan az első kislányunk is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Végre egy kislány!!! Már azt hittem, hogy blognevet kell cserélnünk....a " 2009 júliusi fiút várók"-ra.
Grat. gabi! :):):)

bertina

Boo!
Te azért nem vagy mindenben sereghajtó, mert pl. a hányások számát tekintve mmindenképpen dobogós vagy.:D

200907
Köszi a megnyugtató szavakat. Magondoltam én is, hogy annyi mindentől függhet még ilyenkor a méretbeli különbség....:) :roll:

bertina

Gabi1!

Gratulálok a kislányodhoz!
Nagyon jók a képek,nekem a felsök közül a jobboldali tetszik nagyon!
Már én is nagyon várom a 4dt,február 13-án megyünk akkor leszek 20 hetes!

Rosszullét!
Boo!
Nekem is csak múlt héten múlt el amikor betöltöttem a 16.hetet!
De igaza van 007 nek lehet a válás miatt is!
20140328174041

Ja lemaradt:nagyon édesek a kutyusok! :D
20140328174041

DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Gratulálok Gabi!!!! Az első puncisunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

Ááááá, nem fogom kibírni, el kell mennünk előbb :D ! A 18. héten úgyis csinálnak genetikait...És méghogy nem olyan látványos?!?!?! Megzabálom!!!!! És akkor tuti, hogy meg tudják mondani a nemét, hiszen már fiút is, lányt is mondtak! Sztem a 16. héten mi ie lebattyogunk :wink: !

Breki írtam mailt, de nem kapok választ :( ! Ti voltatok már 4D-n? Vagy mikor is mondta a doki, hogy úgy tűnik fiú?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!
Nem 20 dkg? A 20 g picit kevésnek tűnik... :D

Csibe, Mini! Nekünk meg egy havanese és egy bolognese van. Anyukámnál maradtak, mert mi már évekkel ezelőtt elköltöztünk a nővéremmel (mármint külön-külön).
A nővérem hetente többször viszi Anyuhoz a kislányát, aki nemrégiben kezdett el járni (10 hónapos), és a kutyák egyre nyugodtabban viselkednek a jelenlétében. Amíg egész pici volt, mindig ott sündörögtek a kiságya körül, amióta pedig jön-megy a gyerek, a kutyák menekülnek előle. Bár most már egyre kevésbé. Meg a havanese most nem is nagyon tud menekülni ugye, a térdműtéte miatt.
Nekem itt bent nincs képem róluk :(

Reggel voltam AFP-n. Nekem mivel azt mondták, hogy ehetek valamit előtte, ettem egy fél túrórudit, meg egy kockasajtot. Meg ittam vizet.

Kép
katy76

Köszi lánok

kicsidodi ezért mondtam én a múltkor hogy dehogy nem látványos mert én az előzőnél is voltam a 16. héten, és akkor is tök jó volt.
De most még jobban meghatódtam, mert annyira érdekes és csodálatos volt hogy ilyeneket tud csinálni már most amikor ennyire picike. Hisz kb 15-20 cm között van és 20 dkg.

Kép

gabi1

katy de de :D

Kép

gabi1

lidike és gabi1! :)

Gratula mindkettőtöknek, tényleg jók a képek! :lol: (És ami még ennél is fontosabb, hogy minden okés :wink: )

bertina!
Jajjj, de kis gonosz vagy szegény boo-val...! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ööö...lehet, hogy félreérthető voltam egy kicsit... Ilyenkor is látványos a 4D, csak mivel még nem annyira husisak nem annyira kifejezőek például az érzelmi megnyilvánulások vagy még nem lehet ájuldozni, hogy a nagypapa fülét, az apja orrát vagy az anyja lábát örökölte. Ezek csak később látszanak jobban.
De bármelyik korszakában is megy az ember mindenképpen nagy élmény. :D

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Most kívántál kellemes ünnepeket viszont??? :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

Nagyon szépek a képek! Édes Kislány! Gratulálok! Akkor marad a "nőuralom" :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Minden kedves Áginak boldog névnapot kívánok!

Kép
katy76

Sziasztok csajok!

Boo:Koszonom a hianyolast!Es egy oriasi gratuala hogy tul vagy a buvos 12 .heten:)

Minimano:Szerettem volna mar kerdezni mikor is mesz magzatvizvetelre...de latom mar.Szoritok,de biztos rendben lesztek mostmar,csak pihenj sokat!!!!

Lidike:Hat ujabb kukis erkezik :lol: !Gratulalok!

Gabi:Neked meg a kiscsajszihoz!

Agi:Jot rohogtem a multkori kis videon!Nagyon beteg!Boldognevnapot kivanok!

Olvastalak Titeket,csak nem vagyok valami jo passzban mostanaban,most is csak azoknak irtam,akik az eszembe jutottak.A tobbiektol bocsi :oops:
Fizikailag nincsen bajom,novesztgetem a pocakomat,es varjuk a kovetkezo vizsgalatot.
Megyek,osszekapom magamat valahogy...aztan fozok valamit...

Tovabbi szep napot!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Jó hogy írtál egy kicsit! Minél előbb legyél újra toppon!!!!!!

Jó főzést és pocinövesztést!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Neeem, azt még ünnepek előtt írtam :wink: ! És írtam neked "rendesen", még az UH után, de lehet hogy akkor elrontottam vmit :? !

Na, majd utánanézek, és írok, csak most dolgom van, mert tengernyi a beadandóm, és mindig leragadok... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti!

De jó hogy jelentkeztél! :D Tegnap én sem voltam a toppon,de ma már sokkal jobb!

Ma bementem turiba 2300 ftot fizettem és vettem a Bébikének egy csomó ruhát! :D
Megpróbáltam semlegeset válogatni,de vettem 2 rózsaszínt is,olyan édesek voltak nem tudtam otthagyni! :oops:

Ágik! Boldog Névnapot!
20140328174041

Bocsi, de csak az uh-d után írtál, a másikat max csak akartad, de mind1

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Eddig csak csendes szemlélődő voltam itt a fórumon ,de most beköszönök Nektek :)

13 (lassan 14)hetes a pocaklakóm és nagyon úgy tűnik,hogy fiú :wink:
Vendég

Breki!

Tényleg lehet, hogy rosszul emlékszem... :roll: :oops: ! De ezt nehogy magadra vedd ám! Csak sokaktól kaptam, és én ezekre nem sűrűn válaszolok, mert ezek amolyan körüzik többnyire, amiket mindenkinek elküld az ember, nem gondoltam, hogy bárkinek is fontos lehet, hogy válaszolok-e! Ha neked nem válaszoltam, a világért sem akartalak ezzel megbántani, és semmiféle célzata nem volt! Ne haragudj rám emiatt :( !
Kicsit gyanus volt, hogy nem "beszélgetsz" velem, de nem gondoltam, hogy ilyen banális oka van (bár más tippem sem volt), persze megértem, ha neked ez fontos, csak naponta kapok egy csomó e-mail olyan bnőimtől, akik irodában dolgoznak, és egész nap mennek össze-vissza a mindenkinek körbeküldött üzenetek, azt hittem ezek is olyanok :? ! Ők meg vannak lepve, ha ilyesmire reagálok, csak ezért nem írtam....

Bocsi lányok, de direkt nem privben írtam, mert tényleg sajnálom! :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szia!

Conversano! Dejó, hogy mégis ittvagy :wink: ! Olvastam ám az üzidet csak, tényleg lézengetk egész nap, írnom kéne a dogáimat, de mindig leragadok :roll: !
Jááááj, nem tudok koncentrálni :x !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nincs harag, csak nálam ez alap és én ilyenekre mindenkinek írok lsd szülinapi, névnapi, ünnepi kívánságok. Ha valaki megtisztel azzal, hogy gondol rám, akkor ez a minimum, hogy válaszolok:wink:

Tickerplayground.com
breki76

Jaj lanyok!!!
Annyira jol esik ez most hogy...igyekszem jobban lenni.Csak most nehez ez az egyedullet,itt a messzesegben.Most nem birom olyan jol....
De osszeszedem magamat,igerem.Es megint esik a ho :twisted: :twisted:
Igy meg turizni sem megyek nagyon sajnos...nehez a kozlekedes.
Es a franya csirket is elfelejtettem felolvasztani,tehat a kaja is sokara keszulhet el...
Na jol van,nem benazom annyit...ebedelek,aztan kesobb tornazom egyet,hayha segit rajtam :wink:

Ja udv conversano!Gratula a kispasihoz!Irj batran!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

ancsurti!
Nem baj, ha rossz passzban vagy, elmúlik! Nagyban segít rajta például ezen oldal olvasgatása... :roll: A lényeg, hogy egészséges legyen mindenki. :wink:
Mindenesetre jó, hogy jelentkeztél. Gyere hamar. :wink:

conversano!
Üdv itt (is)! :) (Most már tudom, hogy ki a zöldszemű "szörny" :roll: :lol: )

kicsidodi!
Ami nem megy, nem kell eröltetni! :wink: Úgyis beadod határidőre és rendben lesz. Innen érzem. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jaj, ancsurti!
Akartam már kérdezni, hogy itt a Babaneten nem sikerült megismerkedni kanadai csajokkal? Illetve az ottani magyarokkal tudtok kapcsolatot tartani, vannak ismerősietek? Ők sokat segíthet(né)nek.

Kép
Kép
200907?

Úgy indítottam,h volt egy bevérzésem, a placenta meg ráfeküdt a méhszájra.. doki élből mindentől eltiltott. Esküszöm még tüsszenteni is alig mertem.Éjszaka mindig felébredtem ha át akartam fordulni a másik oldalamra,nehogy rosszul mozduljak,rettentően féltem,h elmegy a bébi. A másik iszonyat parám a nyaki redőnél volt.Esküszöm ha ott rámtesznek egy EKG -gépet ,azt kilövöm a Holdra. Doki közölte,1,3 mm .Hurrá! Bevérzés felszívódott,placenta a helyére mászott. Megnyugodtam kicsit :) Most várom a kombinált eredményét,még másfél hét. Csak én vagyok ilyen paragép,vagy más is ilyen aggódós? :roll:

Amúgy a 4d-re már én is nagyon izgulok. Úgy hallottam Csillaghegyen 8500-ért csinálják a babamozit.
Vendég

200907? !!

Nem ér! :lol: Én meg tudatlan maradok? :wink:
Vendég

200907?
Neked is koszonom!Jovok en...es olvasok is :wink:
Csak most jott ki rajtam ez a 7 honap...ennyi ideje vagyok itt.
Vannak baratok,persze nem sok...3 lany es a csaladja.De nem igazan talalkozunk mostanaban...Kettonel kicsi baba is van.De nem jol jon ki mostanaban a lepes...
Ja es Pagika reven levelezek egy itteni magyar lannyal,csak talizni nem tudunk,mert messze lakik,nem Torontoban.Pedig neki is jo lenne az biztos...
Hianyzik valami allando program...azt hiszem,a hazimunkan tul valami kotelezo dolog...Ja es a tel vege :) ami sajnos nalunk eleg messze van meg.Es vilag eletemben porgos voltam,ez akaszt ki kicsit.A lakas haptakban all minden nap,de neha a semmittevestol mar a kedvem is elmegy a dolgoktol...valami ordogi korforgas ez.Es nem farasztom ki magam,szarul alszom ezert este..de nagyon.Neha en is ebredtem egyebkent a kacagasomra....de ez ritkan van.Nem alszom melyen,es tul jol.Tudom,ez lesz vegig szinte,de emiatt del korul elkap valami iszonyat almossag,palcikaval sem tudom kitamasztani a szememet...
Most keresunk nyelvtanart,de nehez elfogadhato aron talani...mert persze ez ingyen volna,ha rendben lettek volna a papirjaim,meg az orvos is ingyen volna...Ez is kicsit aggaszt...azert ez nagyon nem keves penz most...persze mindent meger,csak hat azert eleg eloteremteni...ezert is vagyok sokat egyedul.
Na nagyjabol ez a bubanatom oka,nem akartam ratok zuditani,de most elhatalmasodott kicsit rajtam...Bocsi ha sok volt,de igyekszem rendezni soraimat.
Jol esnek a szavaitok,ez is sokat segit :D !
Irjatok am rengeteget,legalabb van mit olvasnom...mert meg a konyvtarba sem iratkoztam be...persze gondolom milyen a felhozatal,csupa vallasos dolog(bocs az erintettektol)lattam a kirakodo napon.
Most emesztek egyet,aztan tornazom...

pusza!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat, s én is boldog névnapot kívánok pagikának, remélem, hogy ő és a babák is jól vannak :D
200907? : ami azt illeti, volt rá esély, hogy nekünk is ikreink lesznek, mindkettőnk családjában az előző generációnál előfordult. Izgultunk is rendesen ultrahang előtt, de ott azt mondták /és mi is úgy láttuk/ , hogy csak egy baba van. Bár pagikáéknál is minden uh- on került elő mégegy.... :shock:
Ancsurti: örülök, hogy tetszett, valahogy mindig ráakadok ilyenekre. De nem az a durva, hogy megtalálom őket, hanem hogy odavagyok értük. Képes vagyok egymás után 5-6- szor is megnézni. Naponta. :oops:
conversano: örülök, hogy köztünk vagy, szépen gyarapodik a csapat :lol: nem irigyellek azért, amiért átmentél a baba miatt, de most már mindennek rendben kell lennie :D /én is mindig parázok egyébként, próbálom nyugtatgatni magam, de nem tehetek róla, úgy látszik aggódós lettem... :lol: /
gabi1: gratulálok az "artista" babádhoz :D nagyon aranyos :D Már tutira láttátok, hogy kislány?

Kép
agi125r

Ancsurti!

Milyen furi, ahogy írod...."megyek ebédelni"...mi meg lassan fürdeni :D ! Biztos nem lehet túl jó idegenben ennyi ideig! Amikor vidékről idejöttem Pestre nekem is furi volt, szinte minden hétvégén rohantam haza a Barátnőkhöz, Szüleimhez. Igaz akkor még csak 24 voltam, mégsem volt 1x-ű!
Mondjuk még jó, hogy az akkori Párom itt volt Pesten! De nem könnyű máshol egy teljesen új életet elkezdeni az biztos! Majd ahogy telik az idő, úgy fognak alakulni a dolgok, meglásd!
Meg a terhességre jellemző ez a néha aggódó gondolkodás! Az ember a Babának a legjobbat szeretné és ha valami nem pont úgy alakul, ahogy szeretné, akkor kétségbeesik! Főként az éjjelek nagyon rosszak, mert ha felébredsz és agyalsz a gondokon, akkor tényleg nem tudsz visszapihenni, ráadásul még megoldani sem tudod akkor a gondokat, így még 5x olyan nyomasztónak tűnnek!
Az egyik Barátnőm a szülés után legalább 1-2 hónapig depis volt, annyira aggódott, hogyha nekik bajuk lesz a Férjével akkor mi lesz a Picivel és hogy Ő hogy félti mindentől és belehalna ha a Picivel vmi történne! Pedig Szülei, Anyósáék a közelben 1-2 házra Tőlük, jó körülmények között...de aztán szerencsére túl lett rajta!

És ne feledd, minden alagút végén ott a fény...még ha néha távolinak tűnik is!!

Jó tornát és simizd meg Kismonyókot és máris happy leszel!!!!
:lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!
Először is gratula Lidikének a fiúcskához, Gabinak a kislánykához!

Tipp, aki még nem tudja: ezt ma hallottam: Akinek az AFP értéke (a normál határon belül) a magasabb értékek felé rúg, annak várhatóan lánya lesz, az alacsonyabbaknak, kisfiú.
Remélem, nekem ezúttal épp csak az alsó határérték fölé ér! :D

A kutyusról már írtam. 1 éves volt a lányom születésénél, szinte együtt nőttek. Mi is bemutattuk neki a babát, amikor hazavittük a kórházból. Ja, és nem is tudom ki írta, de a mienk sem kedveli a "kisebbségiek"-et, pedig sosem volt uszítva ellenük. Vérében van.

conversano: üdv, gratula a kispöcsöshöz.

Múlt péntek után ma ismét fejfájós vagyok én is. Gondolom ez a jó kis esős időjárás tehet róla. De ma legalább nem hánytam. Igaz, tegnap vérvétel előtt sikerült (a fél pohár vizemet ki-) hánynom.

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: