Na halló!
Aztaaaaaaaaaa mennyire jók a talis képeeeeeeeeek!

Ennyi csomag egy rakáson!
Szly - nem használjuk még a sportrészét a babakocsinak, csak kipróbáltuk és itthon néha beleteszem ha már semmi másban nem marad el az ördögfiókám.
Tetszett ahogy leírtad hogy indultok el otthonról. Én is pont így szoktam Nórival! Főleg hogy az esetek többségében sivít mint egy gözmozdony! Egyik nap már az utcán jutott eszembe hogy előző nap ki voltam festve és oké hogy lemostam este+reggel, de azóta nem néztem tükörbe hogy nincs-e még fekete karika a szemem alatt... de akkor már mind1 volt
Kriszta - látom Te is jó sokat kínlódsz Levivel. Már én is sokat hagyom hisztizni, egyszerűen nem tudok vele mit csinálni ilyenkor. HOgy nehéz elhinni?

Háhhh, holnap csinálok egy sírós fotót csak neked!
Véda - Lilunál mikor múlt ez a "nehéz" korszak? Mondd hogy nem tart még most is!!!!
Apának már többször is javasoltam h menjen ő Norcival sétálni, de ált. nem akar, meg nagyon ritkán van itthon olyan időben amikor lehet. Végülis itthon lesz 2 hónapot a télen, úgyhogy remélem lesz még rá alkalom.
A Te párocskád csodálatos, ahogy leírtad mennyit segít, büszke lehetsz rá!
Csabinak gratulálok az átforduláshoz! Nóri is pont a 3. hófordulón csinálta először. Ma meg egész délelőtt forgott hátról hasra

, csak lestem!
TGYÁS: én is kaptam már papírt hogy mikor jár le, de úgy elraktam hogy azóta se találom. November valahanyadikán, az biztos.
Fejés: én már csak éjszaka szoktam, ha Nóri nem ébred fel hammolni.
Ami - 1-2 órát is elvan Áron a birodalmában?????

Viszem hozzátok Nórit!

Én vagy 200 játékot köré rakok mindig a kiságyba, de mindez kb 5 percre tudja lekötni
Napirend: ahogy most állunk, nekünk már a büdös életben nem lesz ilyen!

Van hogy este 10-kor alszik el, most meg elájult fél 7-kor és szerintem már nem akar felkelni fürödni. Mert persze egész nap össz 1,5 órát aludt, azt is több részletben.
Viki - hülye szomszéd monnnyon le bakker!

Nálunk is mindig kopácsol vagy fúr valaki. Szerencsére Nórit nem zavarja, engem viszont annál inkább. Múltkor vicces volt mert apám hívott tel-on és kérdezte mi ez a zaj, mert alig hall belőlem vmit. Mondtam h fúr a szomszéd. -És Nóri mit csinál? -Itt alszik mellettem!

MEG SE REZZENT!
Roni - ne csináld már hogy hülye narancssárgára rúzsozott vén szipirtyók köcsög megjegyzései miatt téped magad! Felejts el!
Nagyon kivi leszek apa hogy boldogul majd otthon!!! Várjuk a beszámolót! Házimunkát is fog csinálni vagy kizárólag babysitter lesz?
Andi - esküszöm mintha én írtam volna az egészet amit elpanaszoltál! Pont így megy nálunk is. Megbeszélünk valamit, frankó pár napig, aztán szépen visszaváltozik minden a régi megszokottá.

Hát, a remény hal meg utoljára, nem igaz?!
Egyébként akartam már írni hogy mi talizhatnánk amikor legközelebb megyünk haza!!!! Középúton Miskolcon, mit szólsz hozzá? Tökjó lenne!! Előre láthatólag karácsony után megyünk 2 hétre, oda simán be lehetne iktatni! Hm?
Hajhullás: katttttttasztrófa!!!!! Az én extra sűrű hajam úgy megritkult, pont a választékomnál, hogy az valami botrány. Kilátszik a fejbőröm!

És nem tudom máshol elválasztani. Ha ráér a sógornőm, a hétvégén le is vágatom, mert ez már rohadt csúnya