A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Az unokahúgom is Lilla!!! :lol:
Látod Gabka: Levi szereteeeeeeeet :oops:
Mond meg, h mi történt veled a cukroslöttytől, és akkor lehet, h találnak más megoldást :?

Jaja, végre fizu!!! Már nagyon várom az sms-t :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok Lányok!

Gabka, gyönyörűű név a Lilla! Gratula hozzá!Ugye milyen tüneméynek tudnak lenni ezek a kismanók?? Elhiszem, hogy olvadoztál. Amikor egyszercsak szembe futnak velem, átölelnek és azt mondják, hogy szeretlek, attól totál kész vagyok és majdnem sírva fakadok a boldogságtól. Vagy amikor öltözködünk és rám néznek és azt mondják, hogy anya, milyen szép vagy vagy milyen csinos vagy, na akkor paff.......

Köszönöm szépen a gratukat mindenkinek!!!!

Kukli, szuper, hogy már be is kékültem a táblában. Az eddigi két név a Dávid vagy Dániel de én a Dávid felé hajlok!!
Bizony lesz nálunk focizás, meg autó hegyek..... Nagyon kiváncsi vagyok majd a gyerkőcök reakciójára.
Ja és annyira örülök, hogy rendben van az afp-d!!!!!!

Csibb, jobbulást neked, szörnyű hogy ennyire elkapott ez a vacak!

Olyan ügyesek volt a gyerekek, most már harmadik napja tök szépen, nyugodtan alszanak, kezdenek szépen visszazökkenni a bölcsis mindennapokba. A Vikicának csillog a szeme, hogy mehessen a kis barátnőjéhez. Ahogy nagyon komolyan fülig érő szájjal köszönnek egymásnak, hogy Szia Anita és Szia Viki. Majd megzabálom őket. Domika meg csak reggel addig van elkenődve, amíg ki nem megyünk, aztán irány a játék és Bálint barátja!

Kiváncsi vagyok én is, hogy kinek mikor jön a baba. Szerintem ha folytatjuk a családi hagyományokat és a kis pocaklegény olyan lesz mint a bátyja, akkor tutira meglesz már februárban.

Tegnap szomszédoltunk, meglestük, hogy hogyan állnak a munkálatokkal, ők ugyanolyan lakásban laknak mint mi és most csinálják a tetőteret. Hát van szép világ. Ja és megvettük mi is a babakocsit. Egyelőre még ők tárolják, mert el tudják rakni a szomszédjuk garázsába, aztán majd egyszercsak átkerül hozzánk.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok lányok!
kukli drága, én ma megyek dokinőhöz, remélem, Dömét is meg akarja nézni, mert akkor lesz fotó is! :D

Lányok, gratulálok a névválasztásokhoz, azért lassan mindenkinél alakul ez! Nálunk a párom tegnap szólította először a babát Dömének :oops: Biztos nincs még vége a meccsnek, de egy győztes csata, az mégiscsak valami (micsoda képzavar ez, kérem!).

Ha már fizetés, akkor segítséget kérek. Most néztem interneten, hogy megjött a pénzem, de a közleményben az van, hogy "Munkabér". Mindig ez lesz, és nem táppénz, vagy valami? Vagy még mindig nem az igazi pénzt kapom?

Megyek 9-re jógázni, úgyhogy megint izomlázam lesz! 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

paoillon, mondtam a dokimnak, akkor mondta, hogy a zsemle+tej, az nem az tehát nem helyettesíti, és hogy ha nem hízok túl sokat, meg az uh szerint nem hizik a baba sem túl sokat, akkor majd "elfeljtjük". erre szerdán voltam megint nála és közölte, hogy nem tudjuk megúszni.
na ekkor határoztam el, hogy akkor majd elfelejtem én önszorgalomból

Kép

Kép
gabka77

Kukli: Nekem nagyon tetszik a Katka, igaz a Kata is!! (Nekem a 3. nevem a Katalin :)).
Gabka: Gyönyörű a Lilla, jó választás :D!!!
Tencsi: És milyen b.kocsit vetettek? Jajjj, én is imádtam/imádom amikor a fiam hízeleg :D, pedig már 11 éves, de a mai napig mondogatja :D!!!
Rszg: Azért mostmár tessék jelentkezni, hogy mi van Veled?!
Bea: Dolgozol???

Szép napot!
Vica
wicca

Gabka: A zsömle+tej miért nem játszik??? Nálam az elsőnél azt kellett enni!! Akkor nálam nem "jól" csinálták a terhelést és a második terhelés nekem is az a cukros lötyi lesz? Na erre kíváncsi vagyok, legkésőbb nov. 13-án megtudom:)!!

Szép napot!
Vica
wicca

[quote="gabka77"]n írta:gabka77a ekkor határoztam el, hogy akkor majd elfelejtem én önszorgalomból

Ez tetszik. :lol:
Nem lehet abból baj, ha nem mész el?
(Mondjuk, ha ennyire rosszul voltál tőle, megértem, hogy nem akarod még egyszer átélni...)

Masut
masut

Én is úgy tudom, hogy a zsemle+tej (bár még néhány kórházban így van) nem az igazi, a cukroslötyi az. Páran előttem már tök korrektül leírták, hogy miért, meg mi a különbség.
Hát, én zsemle+tejre számítok, de azért viszek citromot :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt lányok!

Kukli a Kata igazi vagány név igazi karakteres. nálunk is benne volt a pakliban, aztán így hogy az UH szerint kisfiunk lesz, meg igazából nem tuti semmi, én is úgy éreztem lány nevet könnyebb választani, sokan vannak ezzel így.

Tencsi a babakocsi engem is érdekel! Én még csak most kezdek nyomozgatni az ügyben...

Gabka..uhh ilyen reggelre én is vágyom, és aztán tényleg nem baj a korai kelés......

puszik
anna**

Mi ugye használtan vettünk egy Top Rider típusú babakocsit, igaz, hogy két éves (de semmi baja), így neten nem tudom megmutatni, de ha beírjátok keresőbe akkor egy csomót kidob.

Hordozóval, lábzsákkal, esővédővel és egy kenguruval került 15 000 Ft-ba. Annyira fura volt egy szimpla babakocsit tologatni, olyan "pici" volt az ikerkocsihoz képest!

Nemlajos, amikor a Gyed-et kaptam, az is munkabérként volt feltüntetve.

Papillon, te is ma mész dokihoz ugye?

Én majd kedden megyek a dokimhoz!

Így van Wicca, mindegy az mennyi idős a gyerkőc, ha megvan benne ez a hízelgés, bújás néha az szuper!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

masut, mit tudnak tenni? utólag megcsináltatják? :)
kényszeriteni nem lehet senkit, semmilyen vizsgálatra

Kép

Kép
gabka77

akko hagyd ki a cukros cuccot és ha vkinek van a rokonságba accu checkje vagy hasonló, vagy a védőnődnek, azzal is le lehet ellenőrizni :) igazából tökmindegy mit eszel, a lényeg, h 1 óra után ne legyen magasabb 7-nél :shock:
Igen, ma megyek a terhes új nődokimhoz :P (na még nem bizti,de kipróbálom, hátha kipihentebb és összeszedetebb, mint az előző)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anna: nekem szüléstől számítva 2 évet és 1 hónapot kellett erre az élményre várnom, de szerintem vannak itt olyan szerencsések, akiknek ez az élmény jóval elöbb adatott meg :)
Ezt kívánom Neked is! :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Tencsi, gratula a kislegényhez, és az eltűnt cisztához. Ennek így kellett lennie.

Csibb, jobbulást. Néha én is majdnem eljutottam a hányásig köhögés közben, és ilyen még sosem fordult elő velem. :? Egyébként meg a gyógyszerekre legtöbbször azt mondják, nem szabad, de ugye nem kísérletezik ki terhes nőkön, így biztosan nem lehet tudni a hatásukat. A betegéstől függően néha inkább ajánlott gyógyszerhez nyúlni, mint hogy ne gyógyuljunk. Nekem pl. az asztmára muszáj szert használnom, mert az oxigén hiány károsabb.

Ez a cukros vizsgálat mikor van? Én nem szeretem a tejet. :? Viszont éhgyomorra a cukrot sem bírom. Én csak sóssal tudom kezdeni a napot.

Gabka, a Lilla olyan kis légies, dallamos név. Nekem nagyon tetszik.

Kukli, gondolj a makrancos Katára. :wink: Lesz majd mit küzdeni a gyerkőccel. :lol:

Nemlajos, a közleményben elég érdekes dolgok szoktak megjelenni nálam is. Pl. kaptunk fizuemelést, amit visszamenőleg egyben fizettek ki, és valami költéstérítésnek tűntették fel, pedig az ugye akkor is csak bér. Nálunk csak 10-én van fizetés. :cry: Egyébként mikor várhatjuk a képet a fiadról?

Tegnap pocsék napom volt. Legszívesebben végigbőgtem volna. Egy éve próbálok dűlőre jutni a biztosítómmal egy életbiztosítással kapcsolatban, de ahány ügyintéző, annyi féle verziót hallottam már, és a sok bába között elveszett valahol az ügyem. :twisted:
Most eltökéltem, hétfőig a genetikai uh-ig nem foglalkozom az üggyel, majd utána marad az ügyvédi segítségkérés.

Papillon, mikor mész dokihoz? Hátha ma kiderül a gyerkőc neme.

Kép
Kép
tessza76

...gabka igen tudom, hogy ez nem egyszerű, olvastalak korábban, meglátjuk nálunk hogyan alakul, sosem lehet tudni.......
anna**

tessza: nem hiszem, h ma lesz uh, hétfőn voltam:-(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszönöm Tessza!

Sajnálom, hogy ennyit kell ügyezned az életbiztosításoddal! Egyébként borzasztó, hogy ahány emberrel beszélsz egy témában és ugyanannál a cégnél, mindegyik mást mond, aztán legyél okos és döntsd el, hogy mit is kell csinálni........

De nagyon helyes, le vannak ejtve, majd kedden foglalkozol újra a dologgal! Nagyon kiváncsi vagyok a hétfőre!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

bakker csajok.TBC-s ügyfél volt most nálam. Mit tegyek??? :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, ezt találtam:

A tbc cseppfertőzéssel terjed, azaz úgy, hogy tbc-ben szenvedő emberek tüdejéből kerül ki, amikor köhögnek, tüsszentenek, beszélnek vagy köpnek. Minden 5 µm átmérőjű csepp 1-3 bacilust tartalmaz. Akik a leggyakrabban kapcsolatba kerülnek a beteggel, kb. 22% az esélyük a megfertőződésre. Egy tbc-ben szenvedő, kezeletlen személy évente kb. 20 embert fertőzhet meg. Csak azok fertőznek, akiken már kitört a betegség, a látensek nem.

Én ebből azt szűröm le, hogy egyszeri találkozásnál kevés az esély a fertőzésre, de ma úgyis mész dokihoz, így kérdezd meg. Más munkaterületet nem tudnának adni neked? Így hogy sok emberrel foglalkozol, elég sok fertőzéssel összefuthatsz. Hol ügyfélszolgálatozol?

Kép
Kép
tessza76

nem minden nap és nem egész nap ügyfelezek,de önkori szociális irodájában (segélyezek) :x
nagyon köszi az utánajárást...
a szocon nem nagyon tudnak nekem más melót adni, mindenhol kell vmennyit ügyfelezni

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

itt meg ugye a legalja forul meg :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0844/4111 ... lott_1.htm

a cikk szerint lehet,sőt kell a kismamáknak az influenza elleni védőoltás. Én úgy tudtam, h tilos rá is van írva a vakcinára :? most akko mi van? Du-án ezt is megkérdem a dokitól...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na akkor ma Döme drukk megy, meg egy terhes doki nénis is! :)
Azért én drukkolok, hogy terhes doki néni uhuzzon egyet csak úgy.
Köszi a Kata névvel kapcsolatos reakciókat. Kedves Katák, Katik Katalinok, nem tom, én is most láttam, van anyakönyvezhető Kata simán csak így. Az lesz a kis mai örökmozgóm. Csak úgy ficánkol boldogságában, hogy neve lett. S mennyi titkos nevű kismaminak derül így ki a neve. :wink:
Gabka nagyon szupi reggeled lehetett. Nekem is volt ma hasonló. Mikor felöltöztettem, átöleltem, és mondtam neki, hogy imádom, átölelt és azt mondta „Én is téged.” Tudjátok Boti a beszéd elején van. Szval lehidaltam. Igaz ezt sokszor hallja tőlem, ha nagyon átölel. Remélem az egész napotok ilyen lesz. Levi-poci már teljesen rendben van? :?:
Gratula a babakocsihoz Tencsi. Akkor pont fordítva leszünk. Én tolom a duplát, te meg a szimplát. :lol:
Papillon én anyumék nem adják be az oltást, jobb a békesség címén. Sztem egy kis c vitaminnal ki tudod váltani. Vki még írta ezt, szval ha szerintem anyuék akik értenek hozzá féltenek….. jobb elkerülni talán. Te meddig dolgozol? Sztem nem kaptad el, azért szerencsére ritka az ilyen. De a dnő tuti tud majd mondani fogja.
Köszia Tencsi, az afp-m nagyon megnyugtatott engem is. Édes vagy! Danira szavazok, nem mintha mérvadó lenne.
:roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Köszi a drukkot:-) Háááááát, nagy meglepi lenne, ha ultrahangozna :) de nem bízom benne :cry: így is túl sokat uhuztuk, lehet, h ezért is bujkák. Ja, anyum is aszonta, h nem kéne az influenza oltást beadni,sőt tilos,de most ő is megkérdezi gyógyszertában. A baj, h tényleg nagy veszélynek vagyok itt kitéve :x sok lepattant egyén.

Sztem januárban már nem melózok :roll: úgy tervelem

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szted nagy bunkóság lenne maszkban dolgoznod? Sztem egy pocakosnak megértenék akik jönnek azok is. Táppénzre semmiképpen nem akarsz menni? Nem bizti hogy jó hely ez egy kismaminak. :(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Helyesen teszed Papillon, azért nem hiányzik semmi, amin lehetne még idegeskedni! Kiváncsi vagyok mi lesz a véleményed a dokinéniről!

Kukli, köszönöm szépen a kis segítséget a névvel kapcsolatban. A Danival csak az az egy bajom van, hogy van már 2 az utcánkban és nehogy már azt mondják, hogy nem tudok magamtól nevet választani. A fiatalabb ráadásul csak 4 hónapos.... Na nemtom, majd kialakul. Hihihi, mókás lesz a duplakocsi!!! :wink: Tünemény lehet Boti is!! Annyira édesek amikor először csak átölelgetnek, hozzádbújnak és utána amikor már mondani is tudják úgy is kifejezik az érzéseiket!

A Kata, Katka, Katalin szuper név. Csupa kedves, mosolygós és imádnivaló Kata ismerősöm van!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszi tencsi. Én sem ismerek oylan AKtát, akitől rossz érzésem lenne. A dadus lábáról emg elterelem a figyelmemet. Én Dávidot ismerek többet is. Már iylen apróságokat. Sztem csöngess be hozzájuk, hogy költözzenek el. :lol: :lol: Vicc volt. Azon gondolkoztam, lehet ők tökre szeretnék, ha lehetne mókázni azonos nevű barátokkal. Nekem ez nem adatott meg.
És Tencsi! Múltkor senkinek nem árultad el mit ettél. Nem felejtek. :wink: Azt tudjuk finom volt.
Olyan boldog vagyok. Megjött Boti első superfit téli bakija. Mindig ezt a márkát veszem, neten tök olcsó az új. Nagyon szép!!!!!!! Ezen is túl vagyunk. Tavaly még overall volt csak.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na, szuper! Gratula, nem ismerem ezt a márkát!
A bölcsiben a csoportban van 3 Viktória, mi Vikink simán úgy nyomja, hogy van a Varga Viki.... Olyan okosak, hogy csak na!

Hááát, pedig én elárultam ám, hogy mit ettem.......... nem teccett észrevenni!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

kukli, én akartam is mondani, hogy szerintem a Kata is anyakönyvezhető, csak kiment a fejemből. No, de ez is megoldódott!

Nagyon jó volt a jóga, viszont megint híztam, az ottani mérlegen 78.5 vagyok, ez azt jelenti, hogy kb. 77.5, tehát feljött újabb másfél kg az elmúlt 2 hétben...
És csak most jön a java! Már nagyon bánom, hogy az elején nem figyeltem jobban oda, az első 12 hétben nem kellett volna az az 5kg, de hát persze feküdnöm kellett, szóval ezt is megértem...
Na, majd lesz valahogy. A családunkban mindenki dagi, majd az leszek én is... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos sztem most mindeki jobban beindult. Ne foglakozz vele. Lemegy minden. Vékonyabbak leszünk, mint előtte. :):):) Háynra mentek kuksizni?
Jaj Tencsi :oops: :oops: :oops: , és mi volt az? Hivatkozhatom terhességi szita agyamra?
A superfit egy nagyon jó kis márka. Ezt vettem most neki:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25 kékben. 6500 Ft-ért vannak a babaszobán.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ezt ismeritek? Most kaptam:
"Nemrégiben végighallgattam egy anyuka és a lánya beszélgetését a
reptéren töltött közös idejük utolsó pár percében.
Bejelentették a járatot.

A biztonsági kapu közelében megölelték egymást, és az anya ezt mondta
lányának: Szeretlek, és eleget kívánok neked.

A lány így válaszolt: Édesanyám, a közös életünk több mint elég volt.
Szeretetednél többre nem is volt szükségem. Én is eleget kívánok
neked, anyu

Megpuszilták egymást, majd a lány távozott. Az anya odasétált ahhoz az
ablakhoz, amely mellett ültem. Ahogy ott állt látszott, hogy szüksége
van, és vágyik is arra, hogy kisírja magát. Megpróbáltam nem
megsérteni privátszféráját érdeklődésemmel, de ő örült nekem és ezt a
kérdést szegezte hozzám: Köszönt el ön valaha is valakitől úgy, hogy
tudta, ez a végső búcsújuk?
Igen, válaszoltam én. Bocsássa meg érdeklődésemet, de mitől ez a végső búcsújuk?
Öreg vagyok, és ő olyan messze lakik tőlem.
Kihívásoknak nézek elébe, és az, az igazság, hogy a következő utam
vissza már a temetésemre lesz mondta ő.

Amikor elbúcsúztak egymástól, hallottam, hogy eleget kívánnak egymásnak.
Megkérdezhetem, hogy ez mit jelent? Mosolyogni kezdett. Ez egy
jókívánság, ami korábbi generációktól lett továbbadva. A szüleim
mindenkinek mondták. Egy pillanatra elhallgatott és úgy nézett ki,
mint aki próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban
mosolyogni kezdett. Amikor azt mondtuk, Eleget kívánok neked azt
kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó
dolgokból. Majd, felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg
velem, mintha emlékezetből idézte volna:

Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen, bármilyen
szürkének is tűnnek napjaid.
Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot.
Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökké tartó legyen.
Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is
nagyobbnak tűnjenek.
Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.
Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld
mindazt, amid van.
Elegendő köszöntést kívánok neked, hogy felkészítsen a végső búcsúra.

Ekkor sírva fakadt és elsétált.

Azt mondják, egy percbe kerül egy különleges embert találni, egy órába
megbecsülni, egy napba szeretni; viszont egy egész életbe elfelejteni.
Csak, ha kívánod, küldd ezt a történetet tovább azoknak az embereknek,
akiket sose fogsz elfelejteni, és annak se felejtsd el visszaküldeni,
akitől te kaptad. Amennyiben senkinek se küldöd el, azt jelentheti,
hogy annyira sietsz az életben, hogy a barátaidról megfeledkeztél.

SZALASSZ ARRA is IDŐT, HOGY ÉLJ.

Minden számomra fontos ember számára: ELEGET KÍVÁNOK NEKTEK.

Az élet nem mindig az a buli, amire vágytunk. Ám, ha már úgy is itt
vagyunk, táncoljunk.."

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát, soványabb tuti nem leszek, hiszen januárhoz képest már plusz 16 kg-nál tartok, de hát így jártam. Minek szoktam vissza x éve a cigire?
3/4 3-ra megyek, aztán még a Zuram elküldött valami alkatrész boltba, hogy átvegyem a neten rendelteket (majd visszakapja ezt, amikor mellszívóért küldöm!!! :twisted: ), szóval olyan 5-6 körül már jövök az újsággal!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vicces lennék maszkban :o
bizony nemlajos, én s túlságosan beindultam (jah, és ne nézegess más fórumot, nem tesz jót a lelekednek...)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ez most milyen uh nemlajos?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

elmehetek fél1-kor :lol: úgyhogy búcsúzom

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja csajok, már reggel is akartam kérdezni: Valaki írt a vizesedésről, meg hogy hogyan ellenőrizhető manuálisan. Tegnap dupla zoki volt rajtam, és a felül lévő hosszabb volt, mint ami alul volt. Kb. fél napos hordás után a lábszáramon keletkezett egy szép kis hurka a két gumis rész között. Ez a vizesedésnek köszönhető?

Kép
Kép
tessza76

Kukli: a Danit Dániának olvastam... :D:D:D ennyire nem lehetek mániákus :lol: :lol: :lol:

holnap Megaszar.. és nemtom megnézni.. valaki nem tud véletlenül valami netes oldalt ahol élőben tudnám nézni? :?

KépKép
KépKép
adryn

papillon, ez nem uh, ez nőgyógyászati magánrendelés, elmondja az afp-met, megnézi a 18. heti genetikai uh eredményét, de talán a ciszta miatt majd be akar lesni Döméhez... :wink:

tessza, jó, hogy mondod, én tegnap levettem a zoknimat, és még 2 óra múlva is lila mélyedések voltak a gyűrődések helyén... Akkor elkezdődött? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Értem nemlajos. Nekm is hagy ott nyomot zokni, de nem dva

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nekem is hagy egy kis nyomot a zokni, de most még nem vészes.
Levivel nem volt ilyen gondom, mert nyár volt és nem kellett zoknit húzni.
de a papucsaimba egy idő után nem ment bele a lábam :)

Kép

Kép
gabka77

Na, én lassan indulok dokinőhöz, kérem a drukkokat, hogy legyen mozizás!!! :lol:
Este jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Köszönöm lányok mindenkinek a segítséget.
Közben megnéztem az útvonaltervezőt és este elmentünk kocsival arra a párommal, hogy mégis mi jár arra.
Vigyázzon mindenki magára és pocaklakójára.
Ja és élvezzétek ki minden percét, mert hamar eljön a szülés.
Sziasztok
bgyöngyi

[quote="nemlajos"] írta:nemlajosviszont megint híztam, az ottani mérlegen 78.5 vagyok, ez azt jelenti, hogy kb. 77.5, tehát feljött újabb másfél kg az elmúlt 2 hétben...

Nemlajos! Nálam úgy volt, hogy amikor először voltam a védőnőnél, nála 2 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, mint amennyit előtte 1/4 órával itthon mértem... majd a dokimnál (1-2 héttel később) kb. 2 kiolóval többet... szóval mindig csak egy mérleghez érdemes viszonyítani a súlyodat. Én legalábbis ezt teszem. :)

Masut
masut

Nemlajos: Na volt mozizás??
Papillon: Neked???? Hogy teccik a dokinéni?
Tessza: Sajnos igen, a vizesedésnek köszönhető :(. Én ebből a szempontból elég peches vagyok, mert alapból is vizesedek melegben vagy ha sokat állok bedagad a lábam ...:(. Most meg!!! Már teljesen eltűnt a bokám :? :cry:
Adryn: Nem találtam olyan oldalt ahol tudod nézni, de azért próbáld szombaton újra, hátha a hivatalos oldalon .... nem tom!

Szép napot!
Vica
wicca

Megjöttem a dokitól.
Cisztáról nem esett szó, a baba adatai rendben, összességében korának megfelelő (nagyobb a hasa, meg rövidebb a combja, mint a standardnak, de hát mit tehetnénk, tiszta anyja, meg apja:D).

Kép (mert küldött a dokinő apunak kettőt:D):

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát, ha nappal fotóztam volna, biztos több látszana belőle, de a lényeg kivehető :lol:
Úgy mozgolódott, hogy csak lestünk! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Tényleg de édes nagy pocakja van :D:D!!! Az a lényeg, hogy minden rendben és nem lehet minden gyerek "standard" méret!!! S akkor mivan a cisztával??? Nem is akartál rákérdezni???

Szép napot!
Vica
wicca

Hát, mint tudod, a kérdésekkel bajban vagyok, ezért közöltem a dokinővel, hogy eleinte megijesztett a dolog, de aztán utánaolvastam, és megnyugodtam. Ő meg bólintott... Szóval ennyi volt.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, nagyon kis husi a bébi. Írtó jó képek készültek.

Wicca, köszi az infót. Tudsz valami jó módszert, amivel valamennyire megfékezhető? Ha jól tudom a só tilos. Ezenkívül?

Papillon, te mikor jösz a hírekkel?

Kép
Kép
tessza76

hja, hordómellkas, mint a szüleinek. Sebaj, fiú a szentem, max maci lesz, mint az apja:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: