Sziasztok!
Kata, Reni köszi!
Kata..Édesek a képek!

kedves tőled hogy hiányolsz!

Sajna nem úsztuk meg könnyen a betegséget.
Norbi rosszabbul lett, kórházban voltunk! 8-án fektettek be, Norbinak súlyos gégegyulladása lett, összeszűkült a gégéje és majdnem megfulladt nekem csütörtök éjjel.
Péntek reggel levittem a háziorvoshoz,teljesen rekedt lett a hangja és sípol, hörög mikor levegőt vesz és 39 fokos láza volt.
Azonnal kórházba küldtek, még az orvos adott neki két puffot(szteroidos gyógyszer amit ilyen babyhaler nevű kütyüvel kell befújni)
és a kicsi ordítva de belélegezte, attól jobban is lett.
Akkor már nem evett, és a mellkasa elégg behorpadt a levegővételnél.Nagyon rémisztő volt.
Szerencsére a Tatabányai kórházba volt anyás szoba és mert be vagyok oltva így benntmaradhattam vele.
Amúgy látogatási tilalom van!
Nővérek nagyon kedvesek voltak, és az orvossal is elégedett vagyok. Kapott branült is a kis kezébe , hogy oda kap gyógyszert, infúziót, és onnan vesznek vért is ha kell.
Szerencsére infúzió nem kellett mert ivott rendesen.a torka fájt mert enni alig evett. Fogyott is a kicsikém!
Kapott ott kezelést, inhalálást, napi 4x . Most láza már nincs, az elmúlt éjszakát kibírtuk fulladás nélkül, de rá kellett nyitnom
az ablakot és ment a hidegpára is.már eszik és jó kedvű is.
De a kórházban is vidám volt, pedig rajta volt az a kötés, ki volt merevítve a kis keze, hogy ki ne tépje a branül csövét.
Itthon csak inhalálni kell, vettem egy inhalátort, amit olcsobban felírtak receptre a kórházban, és köptetőt kell szednie.!
Már kezd köhögni hurutosan, ez jó jel, szakadozik fel a cucc!
Nagyon nehéz volt a kórházban, alig aludtunk, norbinak furcsa volt az a vas rácsos ágy meg a hely a szagok...
szóval már nagyon jó volt itthon aludni, bár én sokat nem aludtam mert hallgattam a légzését.
De már meggyógyul és már rosszalkodik!
Férjem olyan aranyos volt, kitakarított mire hazajöttünk