A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

LÁnyok, ez nagyon jó lehetett, tényleg bánom, hogy ez nem jött most nekünk össze. De legalább nézegetem a képeket :wink:

A következőn már tuti ott leszünk.

Sajnos én ma gép elé sem jutottam, Rugó elől ugye dugdossuk, aztán vásárolgattunk délután (pl. új lámpát, mert a múltkor ugye széttörtem), kocsira üléshuzatot stb. Rugó jól bírta. Most virslit eszek, nemsokára fürdünk, éjjel meg jön Ironman, most már tényleg 8)

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

legelőször is Móni, ezer köszönet a szervezésért, nagyon szuper helyet találtál!!!!!!! :lol: (az, h nekünk 15 perc volt az út, csak hab a tortán. Bár visszafele "kirándultunk" 1 órán keresztül, mert a kisasszony beájult :lol: )
Egyébként még jó időben lenne érdemes ide visszamenni, mert csodálatos hatalmas kertje van telis-tele szuper dolgokkal :lol:

Lányok, tényleg sajnálhatjátok, h kihagytátok. Bár ugye nem jókedvből hagytátok ki. Ezúton is mennek a gyógyító energiák a kis és nagy betegeknek.

Gremese, gratula a tótágashoz! Látod, csak tornázott egy nagyot kicsi Gegi :wink:

Azt sajnálom, h 3 mondtaton túl sokmindenről nem lehetett beszélni. No meg, h nem jutott oda mindenki mindenkihez. Gyermekeinket látva, ez mostanában nem is fog változni :lol:

Nálunk az őrület délután névnapi buli keretében folytatódott, így este szegény drága Lizókám beájult. És holnap jön a rokonság másik fele :D

Annyira jó volt látni a kicsiket. Mostanra tényleg mindenkinek kialakult a saját egyénisége. Ki csöndben "alkot", ki rámol, ki szaladgál föl-alá, ki besöpri a "büfé" kajáit.

Miléna, nem tudom mire gondolt Viranka, én a magam nevében nyilatkozom, én is másra számítottam: meglepődtem, h mikor közel jöttél, kb 45 fokot kellett hátradöntenem a fejem, h ne a hasadat lássam :lol: :lol: :lol: Pedig tudtam, h magas vagy, mégis meglepett.

Viranka, semmi gond, már sokkal kisebb a pukli és már nem is olyan lila. Tudod, ebcsont beforr :wink:

silka

U.i.: PÓTTALIT-PÓTTALIT-PÓTTALIT-PÓTTALIT!!!!! :lol: :lol: :lol:
silka

Viranka :lol: :lol: , április óta nem találkoztunk, nagyon sokat változtál, de annyit nem, hogy ne ismerjelek meg :wink: :D .
dettyk

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek!!!!

Szuperek a képek.. :)

Ma megint nem aludt jól Domi.. :( Tiszta nyügi egész nap...
varga tünde

Apa egész éjjel hányt, plusz hasmenése volt, most alig él, Zsófi lázas, éjjel sokszor sírt, nyűgös, nagyon hasmenése van, rosszabbul van.
Dühös vagyok, panaszkodtam! :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Főzök, apa gyorsan felrakja a képeket. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Emese: Jobbulást! B6 vitamin az jól nyugtatja a gyomrot,nekünk is ezt adták ennél a betegségnél.De biztos tudjátok,csak leírtam..Beni+Domi ampullás Bt kapott, amit a doki írt fel nekünk,meg kúpcit ha gondolod megnézem mi a neve.Habár ha nagyon megy a pocija Zsófinak akkor az nem jó.. :( Biztos Te is fáradt lehetsz.. :(
varga tünde

Viranka: Tényleg vékony vagy a képeken.. :)
varga tünde

Drága Lányok,
a *******T-Home miatt hetek óta össze-vissza van netünk (jellemzően: 2 percig igen, 2 percig nem), úgyhogy ezért sem tudok annyit jönni, mert mire írnék, már lőttek a kapcsolatnak.

Gremese: nagyon sajnálom, hogy így meggyötör Titeket ez a betegség, mielőbb gyógyuljatok meg! Sejthető, mi ez?
Gegi baba befordulásához gratulálok, ügyes, talpraesett kispasi! :-)

A talis fotók egyszerűen csodásak, már vagy ötödszörre nézem végig őket.... volt is lelkiismeret-furdalásom, mert lelki szemeim előtt azt láttam, hogy bár szegény Móni rengeteget dolgozott-szervezett, hogy ez összejöjjön, végül alig lesztek. De szerencsére nem így volt, jó sokan voltatok! Mindenki a régi: szép, üde, a gyerekek meg elbűvölőek! Miléna: olyan ritkán láttam itt rólad képet, hogy tényleg csak kizárásos alapon ismertelek volna meg én is. De most már abszolút tudom, ki vagy! ;-)

Ádi sajnos továbbra is alig eszik :-(, remélem, csak az antibio utóhatása ez. Remélem, Nektek is érdekes: a dokik szerint még a feleslegesen adott antibiotikum-kúrát is érdemes legalább 5 napig csinálni, mert a félbehagyás révén hozzunk létre igen rezisztens baktériumokat.

Hörcsög, még nem is gratuláltam, hogy Ildike már egy kézen fogva is jár! (Ádó még csak két kézen fogva, de nagyon büszkén ;-))

Vindo: az Iron man még nekem sem volt meg, itt vár rám a polcon ;-) Viszont ajánlanék, ha bejön ez a műfaj: a Hellboy (főleg a 2. rész) valami remek, nekem nagy fenntartásom voltak vele szemben, kivéve a rendezővel, aki valami hihetetlen látványvilágot bír teremteni, de végtelenül jól szórakoztam mindkét filmen. Azóta is az egyik kedvenc szuperhősöm Hellboy ;-) (persze csak Batman után)

Kép
Kép
irina

A póttaliban én is természetesen nagyon benne lennék, csak kérdés, hogy fér bele a karácsony előtti dömpingbe (4 hét múlva karácsony!!!)

Kép
Kép
irina

Hú, hát a képek, nagyon jók, és a videóók, főleg a puszilkodós, annyira cuki. De hát azért így elnézve őket, van még miből fogyni:)

Móni,
szuper volt a hely, igaz tényleg messze van, de megérte.

Viranka,
és mondtam, hogy vékony vagy, naaaa

Miléna, hát én úgy szégyellem magam, hát még be sem mutatkoztam, pedig, többször nekifutottam, de valahogy mindig eltérültem. Zéti pedig egyszer pont a hátam mögött esett el, valahogy az ajtó becsukása közben, szóval egyszónak is száz a vége, Zéti nagyon kis aranyos és tök jó, hogy eljöttetek, és legközelebb - a póttalin - bepótoljuk a bemutatkozást:)

Emese, de jó, hogy befordult KisGegi, mindenkinek jobbulást

No megyek is

Kép
Kép
nektarin

Halihó!

Teegnap már nemigen tudtam jönni, csak olvastam, meg olvadoztam a fényképek láttán. Már megint jó kis bulit csaptatok Lányok! Babák, mamák mindannyian szépségesek!

Fogyózóknak gratulálok, Nektarin, Meryke, Móni nagyon látványos az eredmény.
Viranka, Te meg mit csinálsz? Tényleg lassan csontkollekció leszel.

Miléna, bizony engem is gondolkodóba ejtettél, de rájöttem. :wink: Nagyon kis csinike vagy, Zéti meg örökölte a finom kis vonásaidat. :lol:

A kismamák meg annyira, de annyira szééééépek!!!!!

A babákról meg nem is beszélek. Olyan gyönyörűséges mindenki, hogy nem is igen tudok kiemelni senkit. Nagyon élvezték a nyüzsit, az látszik és bizony hozzá vannak szokva a kamerához.

Irina! De jó, hogy Ádi ennyire örül a sikerének. Meglátod, hamarosan szétszedi a házat. :wink: Jobbulást kívánok.
dmaggie

Maggie, köszi! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ne haragudjatok de ma egy csöpp időm se volt
a képekkel foglalkozni de holnap tuti fel teszem őket.

Amiket láttam nagyon jók és mentettem is el
belőlük.

Anitja a videók is nagyon jók. :D :D :D

Egy képet azért teszek fel.
Miléna és Zéti.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok, sajnos ma nem tudtam sem olvasni, sem írni. De életben vagyunk, és éjszaka vagy holnap megpróbálom összeszedni magamat.

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

El vagyok teljesen havazva, mikor egy csepp szabadidőm van, azt sem tudom, mihez kapjak. Bár gondolom ezzel mindenki hasonlóan van :wink:

A képek szuperek, nagyon irigyellek titeket, amiért így együtt tudtatok lenni. Ha kicsit közelebb laknánk...
Nagyjából mindenkit be tudtam azonosítani, kismamik különösen szépek, a gyerkőcökről ne is beszéljünk :D

Rólunk röviden: az esti altatás katasztrófa, most újabb altatási eszközt vetettünk be utolsó reményként, ez pedig a járássegítő, amiben ülni is tud. Két napja abban alszik el, de csak esténként :shock: Nem tudom miért van az, hogy ebéd után nem kell harcolni, elég a babakocsi :roll:

Most csak ennyi, fáradt vagyok, igyekszem gyakrabban jönni.

Puszi

Kép
aniko15

Sziasztok, csak megköszönni jöttem Móninak a szervezést!

Nagyon szuperul éreztük magunkat!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Zsozsi lázas, már péntek hajnal óta, hasmenés és alig evés/ivás van, ráadásul afta van a szájában, kívül meg valami herpesz-szerűség, és az egész ínye vörös. Látszik, és jelzi is, hogy fáj a szája. Ma 4x :!: aludt napközben, estére kicsit magához tért. Germicid kúpot adtam a 38,6-ra, most csicsikál, reggel kellene beadatni a 15 hós oltást, de ebből beteg-rendelés lesz. :(

Köszi a B6-vitaminos tippet (hogy ez nem jutott eszembe...), Apának már nincs hányingere, de azért jó sz.rul van.

Kicsi betegek gyógyuljatok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Már egy órája fent vagyunk :roll: :evil: :lol:

Mesi!
Aftára adjál: Borax 5 ch-t napi 2*4-5 golyót
egy esetleg néhány kráterszerű afta láthatóa aszáj nyálkahártyáján.A bab fájdalmat panaszol,csípős,fűszeres ételeket italokat elutasítja

vagy ami talán jobb lesz
Mercurius Solubilis 15 ch-t 2*3-5 golyót:
szájnyálkahártyán mindenhol-fogínyén,orcákon belül,nyelv környékén-számos kis afta nagy fájdalommal akár evési képtelenséggel.Rossz állapot,láz,nagymértékű láz,felpuhult,a afogak benyomatát tartó nyelv jellemzi.

Ha végképp nem akar enni/inni Zsófi akkor fecskendővel a szájába fecskendezd a kaját(v. Nurofen Panadol adagolófecskendő)

Miléna!
az avatarod és írásaidalapján teljesen más milyennek képzeltelek el :) Aztán meg csak néztem ki az a csajszi ott(Ágica segített) nem jöttem volna Rá h. Te vagy :)

Maggie
semmit nem csinálok, azaz zabálok :) no meg néha Bálinttal brüm-brüm bicajozom :) s sajna a karikagyűrűm még mindig nem jó rám :?

Irina!
de ügyes Ádi :) bár nálunk a mai napig dili,h. a kezét fogva kell sétálnunk a lakásba :) kissé fárasztó 10 perc alatt ugyanazt az 5-10 m-t megtenni mert mindig vissza kell fordulni vmi baromságért .)
:arrow: mert persze Míra is fent van már egy ideje(kb.6 óta :lol: ) és hiányol :) no meg üvőlt a kicsi :?

szép napot :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Na akkor amiket én csináltam képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt Mindenkinek!

SZÖRNYŰ éjszakánk volt, 2-től 5-ig fent volt, utána 6-kor kelt :evil:
Mostmár teljesen tanácstalan vagyok, napközben jó a kedve, jön-megy, éjszaka meg csinálja a fesztivált. Ennyire fájna a foga?De egyébként éjszaka nem sír, csak ha altatni próbálom :?
Próbáltam most is elaltatni, de ahogy közeledtem a babakocsi felé, ordított :roll:
Meddig lesz ez lányok? :shock:

Kép
aniko15

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok tündérek vagytok, hogy nekem köszönitek a tali de az, hogy ilyen jól sikerült a MI érdemünk nem csak az enyém :lol: :lol:

Viranka szerintem manóink duracell elemmel működnek :? 8) :lol:
fél pár Mira kesztyű a kocsiban maradt.
postázzam?

Anikó valamelyik Klinikán van alváslabor.
Szerintem beszéld meg a dokival és vidd el.
Hátha kiderítenek valamit.
Cicus azért jobban alszik mint Dávid.

Mesi jobban van Zsozsi?

Miléna igen igazad van, egy kialakult társaság de ne feledd, hogy ennek Te is tagja vagy :wink: :lol: :lol:

Irina biztos hogy az antibogyó miatt nem eszik
Azért remélem hamarosan visszatér az étvágy

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, szörnyű lemaradásom van :? :?

Most úgy gépelek, hogy Rugó fenn van, az ágyban hempereg, kezében a GPS, és rajta videoklipeket néz :roll: Remélem legalábbis, mert nem látok rá. DE csendben van, ez a lényeg.

Az a baj, hogy a hétvégéink eleve elúsznak, nem nagyon tudok olvasni. Ilyenkor megyünk dolgokat beszerezni, intézkedni stb. Ha Rugó alszik, akkor a gép Gábornál van, aki próbálna dolgozni, ha hagyná valaki :lol: Éjszaka szintúgy. Így nem nagyon jutok ide.

Hétközben meg alváskor tudnék olvasgatni, de most a munkámmal olyan telefonálós-kapcsolattartós szakaszban vagyok, amit megint csak akkor tudok intézni, ha Rugó elalszik.

A gép meg nem mehet sokszor, mert megőrül tőle/érte. Így legtöbbször kikapcsolom és eldugom :roll:

Nagy a csend bentről, belesek, mit csinál a drága szentem. Az ágyban van, minden rendben.

Alvás, Anikó15 - igen, a db-i klinikán van alváslabor. Egy ismerősünk mindig nálunk aludt, mikor az apósát ide kellett hoznia.

Irina - igen, a Hellboy nagy kedvenc, kiegészítve az X-men-nel. De az Iron man is nagy királyság volt, Robert D. J. pedig ellenállhatatlan :roll: Nekem a képregényfilmek közül a Pókember nem jön be, azon el is aludtam. Eddig életemben egyetlen filmen aludtam be, az a Pókember 2. volt.

Én Del Toro-tól még a Faun labirintusát láttam, az nagyon beledöngölt a földbe :? De a hobbitot is várom :roll:

Na, megyek akkor, próbálok én jönni, ha tudok.

Olyan rossz.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Annyit akartam még kérdezni, hogy nálatok is ilyen rettenetes szél van? Ha kimennénk, elfújná a gyereket :!:

Kép
vindolanda

Jo reggelt lanyok!

Annyit irtatok a hetvegen, hogy csak olvasni van most idom. Nyilt egy uj hatalmas konyvtar a varosban, oda szeretnenk elmenni Raniaval, igaz, megint elkezdett esni ez a q..va eso!!! :evil: :evil: Lanyok, nem hiszitek el, minden aldott nap esik, allandoan felhos az eg, sotet van.....ez a hely olyan, mint a pokol!!!! Nem tudom, meddig birom itt, de mondtam apanak, addig vagyok hajlando itt punnyadni, amig el nem vegzem a sulit!!

A betegeknek kuldom a gyogyito energiat!!!

Tali-kepek szuperek, remelem, nekem is lesz meg alkalmam talalkozni veletek megint! :)

Nekem hasfajas teljesen elmult, ugy orulok, szoval minden ok, de a csutortoki uh. remeljuk meg is erosit ebben! :)

Sok puszi Nektek!

Niki, Rania
Vendég

Halihó!

Emesém! Jaj, Te szegény, már csak ez hiányzott Neked!!! Egyszerre mindenki. :cry: Szerintem a háborgó gyomrot a hideg nyugtatja a legjobban. Ilyenkor hűtőhideg innivalót szoktam adni esetleg szívószállal, mert az úgy mókásabb. Vagy kaphatnak jégkrémet is, persze nem tejalapút, hanem vizeset. A kólát ilyenkor a dokibácsi is szokta javasolni. Az orvos után már biztosan okosabbak leszünk.

Nekem meg pont ma mondta a dokibácsi, hogy nem tudja beadni a Prevenart, mert ahogyan írtátok is, nincs elég oltóanyag. Örül, ha az eddig beadottakat tudja folytatni. De megbeszéltük, hogy ilyen állapotban úgy sem adta volna be Bercónak. Én sem akartam volna még terhelni a fogzást és ezt a mostani kórságot egy ilyen komoly oltással. Szóval várunk.
Sőt valami olyat is mondott, hogy korlátozni fogják a Stodal szirup forgalmazását, mert a fejesek összevesztek. Na, szuper, én meg úgy örültem, hogy rátaláltam.

Aniko! Ez az alvásklinika jó ötletnek hangzik, de egyébként nem nagyon van ötletem. :oops: Alvási szokások akár napi szinten is változhatnak.

Niki! Hajrá UH!!!!!
dmaggie

Fúj a szél :? Bálint szvsz. utzálhatja a hideget :) tegnap kimentünk sétálni,csak az udvaron voltunk 5 perc sem kellett és üvöltött :( ahogy bejöttünk minden rendben volt kacagott, rohangált :shock:

Anikó!
Aug.i babáknál olvastam :) hátha neked is segít :)
[quote]A írta:lváslabor: kérdőív. szokásos értelmetlen, buta kérdések, majd kivizsgálták Szaffit és mondták, h semmi baja azon kyvül, h rendkívül akaratos, udatos, eleven gyerek. Meg kell törni és kemény szigor a leg célravezetőbb. A tanács: minden este saját ágyában aludjon el, nem babúsgatni, simizni, ringatni, v kajával elaltatni. Elbúcsúzni, majd be az ágyba és várni még elalszik! Nem szabad közben kimenni a szobából csak látványosan mást csinálni, pl olvasni és várni. A gyerekek 7-szer ébrednek fel az éjszaka folyamán és ameddig nem tud egyedül elaludni, addig 2-3-szor is fölkel, illetve az még fontos, h ahol elalszik, ott kelljen fel éjjel is és akkor nem esik pánikba, visszaalszik! Doki mondta, h 1,5 óránál nem bírják tovább a hisztit, nekem kell erősnek lennem. A lényeg, ne hagyjam sírni, mert az fél óra után károsítja az idegrendszert! Beszélni kell hozzá, de nem simizni, nem odamenni és akár játék is lehet az ágyába, nem számít.
Tól kézenfekvőnek bizonyult a dolog, de gondoltam végigcsinálom, ha már kiderült, h szerencsére semmi baja a bébinek.
Üvöltés, hiszti, toporzékolás, befosás, majd kétszer hányás. Emiatt kénytelen voltam kivenni, de szorítkoztam arra, h szigor, közben majd belehaltam ahogyan a kétségbeesett tekintetét láttam. Vissza az ágyba és 1,5 óra vergődés után valóban mint akit leütöttek, paff, befordult a fal felé és elaludt. Reggel 7:30-kor kelt!
Másnap megint hiszti, majd elmagyaráztam neki, h mit mondott a dokinéni és ez a saját és az én érdekemben történik és ne haragúdjon! Majd mint aki megértette, megölelt, jó hosszan, szorosan, majd letette a kis buksiját az ágyra és egy hang nélkül vergődött, felhúzta vagy 10-szer a zenélőt magának, majd 45 perc után elaludt. Reggel 8:30-kor kelt. Most fél óra vergődésnél tartunk de nem sír csak még nem tud egyedül elaludni. A dokinő szerint 3-4 hét lesz mire 5-10 perc alatt elalszik, de nem szabad magára hagyni, csak ha elaludt!
Basszus, és én másfél évig ezért nem aludtam?? Ennyi lenne??? Eret vágok magamon, h ilyen buta voltam és engedtem, hogy a szívem irányítson az eszem helyett!
Lekopogom egyenlőre bevált!

pusza :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nem tudom, meddig jutok. Fúrnak... :evil:

Csajok! Köszi a fényképeket (lementettem mind ;), videókat! :) Én nem tudtam fotózni Ölbebaba miatt... :roll:

Mmarica! Most már jobban vagy?

Viranka! Mert tényleg vékony vagy! Mindegy, mit mutat a mérleg... :) Szerintem Te változtál a leglátványosabban (mármint a talisok közt).

És igen, Milénát még nem láttuk, élőben sokkal csinosabb! :)

Inkább ezt gyorsan elküldöm.

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, akkor mi nagyon elrontottunk valamit - saját ágy nincs, csak a nappali alvásnál, alváshoz meg videoklipek kellenek :lol:

Regina, nálatok a szomszédok soha nem fáradnak el. :shock:

Kép
vindolanda

Miléna! Örülök, hogy így fel tudtál oldódni! Én már úgy vártam, hogy Téged is meg Zétit is láthassam élőben! :)

Irina! Ezt én is hallottam, hogy antibiotikum kúrát végig KELL szedni. De az okát nem tudtam... :roll: Durva!

Maggie! Igen, Zéti tiszta anyja. Mosolyogtam is, mert Miléna férje ezt mondta, mikor Zétit dícsértem: „Igen, szerencsére az anyjára ütött!” :) Olyan kedves megjegyzés volt.

Anikó15! :(
Nálunk pont fordítva van, az esti elalvás az egyszerűbb... Nem tudom, mi lenne a megoldás... :(

Felébredt... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni!
igen légyszi postázd el :) kedvenc kesztyű :) én meg megtaláltam a gatyát és mellényt a csíkos pulcsihoz :wink:

Regi!
:oops: :oops:

Bálint saját ágyában alszik,csak altatni kell,kézben :? Mírát apa altatja,én átviszem Ő pár óra múlva átsétál :) hol takarójával,hol a párnájával :) van h-. észre sem veszem csak keresem mikor Bálinthoz kelek éjjel :)

KépKép
viranka

Maggie: oltás :evil: . nekünk már csak emlékeztető kell , remélem azt megkapja emma..majd Januárban. Ki a dokitok? Hova jártok?

stodal: nekünk is nagyon bejött..Emmának is az segített most is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó! Hát, ha csak altatásnál sír, gyanítom, hogy vagy nem akar aludni, vagy nem egyedül, vagy ilyesmi... :roll: :(
Szeli is van, hogy ordít, mert nem akar aludni, olyankor visszahozom, és játszik még fél órát, aztán újra megpróbálom. Van, hogy negyedszerre sikerül, de ő csak napközben csinál ilyesmit.

Mesi! Ez szörnyű... :cry:

LMóni képeit nem tudom lementeni... :(

Vindo! Nálunk gyanús a csend... ;) :lol: Olyankor tuti, hogy Szeli valami rosszban sántikál! :)
Nálunk is rettenetes szél fúj... :( Ki se megyünk ma.

Niki! Az eső engem mindig depresszióssá tesz... :( Mikor végzel a sulival kb.? És hova mennétek utána?

Viranka! Lehet, hogy a szelet utálja, nem? Szeli is elkezd sírni, ha az arcába fúj... :evil:

Bakker, a talin agyaltam, hogy rá kéne szoknunk, hogy keresztnéven szólítsuk egymást, mert a talin néha majdnem odaszóltam, hogy pl. Silka... de az meg nem jött a számra. Még jó, hogy beugrottak nagyjából a keresztnevek, de sokunknál gondolkoznom kellene... :roll:

Ez az alváslabor nem drasztikus egy kicsit??? ...vagy csak az anyának drasztikus...? :?
Nekem Szelinél épp az jön be, ha kijövök, anélkül el sem aludna...
Azért kíváncsi lennék a folytatásra.

Vindo! Mindig máshol dolgoznak. Kezdődött a tetőtérrel, majd az alattunk lakó találta ki, hogy teljes lakásfelújítást csinál, most már azt se tudom, honnan jön a zaj... :evil: Mindenesetre Szeli így is alszik másfél órát, amennyit szokott. Bezzeg, ha az apja hazajön egy kávéra, már kiabál is, hogy ki akar jönni... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! MÉg az alváshoz: Nálunk Szeli akárhogy alszik délután, és akármi is történt aznap, mindig 3/4 9-kor teszem le este (ezt az időpontot ő alakította ki, én meg betartom). Már úgy megszokta, hogy ha előbb teszem le, hiába álmosabb esetleg, akkor sem alszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Zsozsinak nagyon csúnya szájfertőzése van. :(
Az egész szája vörös, be van gyulladva, fáj neki, és herpeszes.
Ugyanis elkapta élete első herpeszvírusát, ami babáknál így jön ki.
Alig eszik, iszik, kicsit ki van száradva.
Nagyon veszélyes, mert kiszáradhat, kórház lehet a vége. 10 nap!

Szájfertőtlenítés, vírus elleni gyógyszer, c-vitamin ampulla, nurofen kúp.

Éjszaka is fáj neki, felébred, sír...
Bújik, nehéz kizökkenteni...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gremese: szegény Zsófi! :( Továbbra is gyógyulást nektek!

Gyorsan végigolvastam lányok, aranyosak vagytok. :oops: (Értem ezt a véleményekre.)

Írtam máshová, mert voltam ma nődokinál... :wink:

Puszi, megyek mert Zéti éjfél óta iszonyú hisztiben van. :( Még nem fáradt bele, csak én... :cry:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi: oh jaj..szegényke...ez borzasztó rossz lehet! +++++++++++++++++++++++++++++gyógyuljatok meg hamar!!!

alvás: nállunk..szokásos rutin..ágyába be..amíg be nem csukja a szemét (1 perc) addig bent vagyok aztán ki, ajtó be. és alvás. délben és este is. délben 12-1 között teszem le, attól függ mikor ébrdet. este 8-f9 között

KépKép
kaqk
Debrecen

Emese, ez szörnyen hangzik. Jaj, hogyan szedhettétek össze? Vigyázz akkor Zsozsira, és írd le, hogy mi van...

Kép
vindolanda

Remélem, hogy nem írtad már le, én meg átsiklottam felette. Olyan felületesen olvasgatok :oops: Pedig igyekszem.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszönöm, hogy próbáltok segíteni alvásügyben.

Viranka: aranyos tőled, én is olvastam ezt a hozzászólást, bevallom őszintén, nekem ehhez össze kellene szednem magam, mert mindig megsajnálom. :oops:
Ahogy Regi is írta, nálunk szerintem az a probléma, hogy nem akar egyedül elaludni. Úgy is próbáltuk, hogy a nagyágyba tesszük, ott vagyunk vele mindketten, de azt utálja, mindig le akar esni az ágyról.
Csak az bosszant, hogy kb. 1 éves koráig semmi gond nem volt ezzel, simán elaludt magától a kiságyban. Tulajdonképpen azóta van ez így, amióta nyár végén elutaztunk a férjem családjához, na ott semmi áron nem akart elaludni, és kénytelenek voltunk a babakocsiba beletenni. De voltunk már ott többször is előtte, és máskor nem volt ilyen probléma. Lehet annyi elég volt neki, hogy ott megszokta ezt a tologatást? :roll:
De ahogy látom, közületek is sokan altatják a kicsiket, és sok baba felkel éjszaka sűrűbben. Én a fogára gyanakszom, nagyon duzzadt az ínye :(
Majd meglátjuk mi lesz, ha nem javul, elviszem a dokinkhoz, legalább annyit meg tud mondani, hogy a fogak hogyan állnak, lehet-e amiatt ez a rossz alvás.

Mesi: nagyon sajnállak titeket, és szorítok, hogy hamar rendbe jöjjetek mindannyian.

Kép
aniko15

aniko: hányszor alszik napközben?

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó15! Igen, szerintem elég neki annyi... :(
Mi ezért vittünk inkább utazóágyat nyaraláshoz, hogy ne legyen Szelinek változás, szépen aludt is benne, mintha itthon lett volna. Talán az első nap aludt eggyel kevesebbet, mert élmény volt neki az új hely.
De a foga is nagyon zavaró lehet neki!!! :( Adsz rá valamit?
Tényleg, hányszor alszik? Az is lehet, hogy egy alvást el akar hagyni, nem? Szelinél így zajlott le, nem erőltettem, 1 hét alatt átállt akkor a napi 3-ról 2-re.

Nálunk az veszélyes, hogy amikor Anyunál van, vele alszik nappal a franciaágyon. (Igen, anyám olyankor 2x alszik nappal... :shock: :lol:) És mindig félek, hogy ez megváltoztat valamit, de Nagynéném is mindig mondja Anyunak, hogy náluk is így volt, és nem volt gond a gyerekeknél. Otthon szépen aludtak az ágyukban.

Mesi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szegény kicsi Zsozsi!!! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Észrevettétek, hogy Szeli ébren van, és mégis tudok írni? ;)
Kopp-kopp-kopp!

Kép

Kép
regcsiken14

persze, nem vettétek észre, mert máshol írtam, hogy úgy tűnik kihagyja a délutáni alvását... :oops: :? :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

JAj én még mindig a hv találkozás hatása alatt vagyok:-) olyan jó volt,csak rövid volt :cry: na de majd legközelebb

Mesi:-( szegény kis Zsózsó, most rátok is nagyon jár a rúd, mint ránk :cry:

Miléna hát én teljesen el vagyok tőled ájulva, teljesen más vagy mint a képeken,bár kevés volt belőled rajtuk.
Tessék fotózkodni!
Gyönyörű anyuka vagy!!!!

Alvás: nálunk melléfekvős altatás van sajna.

Viranka tegnap nálunk is üvöltés volt a széltől :evil: többet se viszem ki ilyen időben.

Heni
KépKép
heni81

ja Regi tényleg! mit csinál szeli?

Aniko: igen ezért kérdeztem amit Regi is írt. emma akkor kezdte mikor át akart állni 3ról 2 avásra. előtte szépen aludt az ágyába..hazautaztunk...ott még minden rendben ment. ( utazóágyban alszik otthon Mo.) aztán hazajöttünk borult minden....először mi is a fogára, aztán a változásra gyanakodtunk..aztán gondoltam egy próbát megér.. és nagyon bevált.. .. rutin be az ágyba és már durmol is. du-án is este is...nincs balhé!!!.)
ja és ami a legjobb h most hogy megint voltunk otthon ott is így működik..rutin, ágyba ( utazó) be én ki ajtó bezár és már durmol is...féltem tőle..de mindhárom szülőnél ( nekem1 pár, páromnak elváltak így 2 pár ) így ment..olyan boldog voltma..ő meg nagyokat aludt.!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: