A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

vindo: átélni még rosszabb volt, azt hittem, rosszul látom az órát :shock: Ráadásul ötkor szokott bekapcsolni a fűtés, hogy hatra jó meleg legyen, még a fűtés sem ment, és hideg volt, és korán, és Zsófi hozta az alvó kutyusát, mintha tök természetes lenne, hogy 4:45-kor kelünk :lol:

Niki: gratulálok!!! :lol: Mennek a tesótapasztók +++
Vendég

Meryke! Máté a helyes vigyorával! Megzabálom! :)

Mesi! Jók a képek! :D
Tisztára beindultam, hogy TALÁLKOZZUNK CSAJOK!!!
Helyesek a gyerkőcök és a mamák egyaránt!!! :)
De szép az a hiúz (vagy mi? így a hasáról nehéz megállapítani, de gyönyörű állat)!!!
Hát Zsozsi már igazi kisnagylány! :)
Hát akkor Geginek hajrá a fogyihoz! (remélem, nem bántottalak meg az előbb, de olyan jót nevettem, hisz én még ott tartok, hogy ezerrel fogyózik! :oops:) De talán majd könnyebb lesz neki is, Veled együtt leadni a pluszokat a 2 kölök mellett! :)

Heni! az állatok biztos meg vannak zavarodva a bezártságtól! :lol:

Mmarica! Örülök, hogy jelentkeztél, és jobban vagytok!!! :)

Maggie! Akkor lehet, hogy front volt! Nekünk szörnyű volt a vasárnap éjjel és a hétfő délelőtt. De rendeződni látszanak a dolgok, viszont fogalmam sincs, mi volt Szelivel.
Vasárnap este nem akart elaludni, hétfőn is ordított egy órán keresztül, de nem fejtettem meg... :roll: De ezt most nem írom le még1x! ;)

Ancsi! Már megvettem a CD-lemezt! Küldd el a címedet püben!!!

Jaj, én olyan sokszor érzem azt, hogy még annyi mindent írnék, de nincs rá idő... :( Pedig így is sokat írok, szerintem... :roll:

Ezt most elküldöm, mert jön Apa, szerintem Szelit is ébreszti - szokás szerint – a zajongásával... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Csak pár kép amit megígértem:

Kép Bence

Kép Bence megmászása.. Útban volt a bátyus.. :)

Kép És Domcsi

Kép
varga tünde

Haho..

Koszonom lanyok a kedves szavakat es gratulaciokat! A vudu biztosan segiteni fog!! :)

Hat ez a kisteso...ugy voltunk vele, hogy na, akkor nemsokara johet, gondoltuk, talan megvarjuk a karacsonyt, mert europai turaval egybekotjuk a hazalatogatast. (Autoval :shock: ) Aztan pontosan felidoben mondom apanak, na, ma felido van, akar a mai nap is jo lenne, ha nem akarnank megvarni a karacsonyt. Aztan ugy gondoltuk hirtelen, hogy megsem varunk... :D Erre kisteso azonnal jonni akart!!! :D Persze, nem csodalom, mindenki orulne egy olyan tesonak, mint Rania! :D Szoval kisteso lestoppolta azonnal! Es ami a legfurcsabb, ez az elso terhessegem, hogy szinte azonnal ereztem, emelyegtem, rosszul ereztem magam. Az elozoeknel csak az elmaradt menzesz utan kezdtek jonni a jelek. Nagyon hamar megcsinaltam a tesztet, talaltam olyat, ami mar az ovulacio utan egy hettel megmondja.. :?

Hat, igazabol a 4 lany utan jo lenne egy kisfiu....de az sem baj, ha lany. Lanyok, 4D-vel mikortol lehet latni, hogy kislany, vagy kisfiu?
Amikor otthon leszunk a 12. hetben leszek, ha mar akkor lehetseges, elmennek otthon (itt iszonyu draga, szoba sem johet :( )

Es Emese, ha jossz, kerlek, ird meg, hogy te hol voltal 4d-n, en is oda mennek, a pecsi klinikaval nem voltunk megelegedve..

Hamarosan megyek suliba, gyorsan foztem, (zoldseges lasagne :P ), Raniat letettem aludni, mar csak a hazi feladatomat kene megcsinalni, de lehet, hogy megint elsumakolom.... :? :D

Puszi
Niki
Vendég

Tunde! Gyonyoruek a fiaid! Mar tul keso, elarulhattal volna par taktikat! (Eddig mi csak lanyokat tudtunk :) )
Vendég

Niki!
gratula :)
mennek innen is++++++++++++++++++
milyen suli?gyerekmegőrzős bölcsis biznisz nem jött be?

:arrow:

KépKép
viranka

Ezt most csak úgy nektek:
Kép

Egyébként most csináltam Péterkéről ezt a képet, nincs valami jól, kedvetlen, nem nagyon eszik, láz most nincs, de éjszakára kap Nurofent.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok
visszaolvastam de reagálni most nem tudok.
képek csodásak..MIND!

Ema eszi mostmár a tápszert megint..:-)
m megkapta a Meningococcus oltást. remélem nem lesz mellékhtás. Láz..

Alul 2 fogacska nagyon jön. rágók....annyira fehér..kezd mostmár a füle is fájni..remélem hamar kibújnak.

A pneumoc...emlékeztetőt majd csak 2 évesen kapjuk..összevonva a 18 hóssal ami addig tolunk..és akkor a 15 hós lesz most majd jan-ban.
szegény..úgy sajnálom. :-(

Nyilt új C&A és vett nagyi pár body-t, nadrágot..:-) vki irta a tesco-t...majd megnézem mik vannak :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megint eltűntem egy kicsit, de egyszerűen harcolok az idővel :evil:
Úgy elfáradok estére, hogy örülök ha vízszintbe helyezhetem magam :oops:
l. móni és meryke: köszönöm a kérdéseteket, változóak az éjszakák, már 2-szer adtam a kicsinek Panadolt estére, és akkor nem kelt fel éjszaka, csak hajnalban. Napközben csak 1 órát aludt ma is, remélem bepótolja most :wink:

Niki: mi még nem "találkoztunk". Szívből gratulálok nektek!!! :D

Egyébként jól vagyunk, Dávidka 2 napja már alig mászik, csak megy, sokszor szalad :lol:
Pénteken és szombaton zh-t írok, drukkoljatok nekem, jó?

Megyek még tanulok egy kicsit :?

Puszi mindenkinek

Kép
aniko15

Anikó, láttam az ATM-rablást Hajdúdorogon :wink: Te jutottál az eszembe.

Ügyes legyél akkor!

Kép
vindolanda

Heni, jó lett a fotó :wink: Péterke nagyon szép rajta.

Kép
vindolanda

Halihó,
de sokat írtatok, lányok, mi lesz így velem... :lol:

Először is jobbulást a babócáknak, azaz Petikének, Gergőnek, Bálintnak!

Marica: nagyon örülök Neked, gyertek el Lincsivel a közelgő talira!

Niki: jaj, de csodás, gratulálok a pici jövevényhez! (A fogantatás nálunk is hasonló volt, mint most nálatok...;-)

A babás képek egyszerűen szuperek!!!
Elolvadtam a debreceni babatali fotóit nézegetve, olyan jó volt látni a piciket és persze a mamikat is (Vindót civilben, nem csak esküvői szerkóban ;-) mit is nem szeretsz magadon???? nem értem...). Maggie, te meg simán elmennél tininek, annyira jól festesz, Gremese, Te meg egyszerűen sugárzol, ha csak az arcodat látom is, megmondanám, hogy várandós vagy :D És olyan meghittek vagytok Zsozsóval...

Ágica, köszi a Petrus-képet, most már emlékszem rá. Valami gyönyörűséges ez a kicsi lány!

Meryke, Máté tüneményes!

Nektarin: nálunk is kijött a penész, ráadásul a gyerekszobában, ahol eddig sose volt. Pedig a fűtés megy ezerrel. Mivel kezelitek a penészt?

folytköv.

Kép
Kép
irina

Panndi: csinos poci! :lol:

K. Timi: micsoda huncutság, micsoda fürtök!

Tündi: csodás srácaid vannak, és nagyon hasonlítanak Rád!

Tesco: nekem mostanában kissé csalódás a babaruhaplacc része (is), hosszú ujjú bodyt ezer éve nem láttam, igazából csak csecsemőknek való rucikból van sok meg a nagyobb (pár éves) gyerekeknek, nem kaptam pizsinek való rugit sem. És ez már a többedik Tesco, amit megnéztem.

Kép
Kép
irina

Szép napot :)

a miénk nem az :evil: mind2 gyereknek megy a hasa :( ovis betegség,Míra megint visszakapta,Bálint lehet h. hétvégén a fogától f.sott :(
De kicsi lányom majdnem megríkatott :) kicsi belement a bugyiba,nem volt elég gyors,s azt mondta nekem:Anya kimostam a bugyimat előbb meleg aztán hideg vizben :) kiderült beáztatta :)

KTimi!
nem semmi fürtöcskék :)

Tündi!
végre képek a fiúkról :) Anyukád hogy van?

Heni!
jó a kép Péterkéről :)

mini terrorista lábamat rángatja :arrow:

csók

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Ha meglesz a tali véglegesen, légyszi küldjetek pü-t, mert nem biztos, hogy tudom olvasni!!! Mostanában bármi lehet... :roll:

Vindo! Hajrá! :)

Panndi! Hát Neked meg (eddig) Zsófival volt nagyobb a pocód! De ez még változhat! :)

Viranka! Jobban van Míra pocakja? Olvasom, hogy nem... :cry:

Szöszke Ádi nagyon helyes a kék szemeivel! :) Vannak ott is göndör fürtök, látom! :)

Heni! Nekem azt mondták, "még korai a motor", de azért bent mi is próbálkozunk vele. Szeli egyre ügyesebb, csak a leszállás és a felszállás problémás. :?
Péterkének! +++++++++

Maggie! Jobbulást neki! Ne legyetek betegek! ++++++++++++++++

NIKIIII!!! Hatalmas gratula!!! :) Mennek a tesótapasztók! ++++++++++++++
Szerintem a Shröf-be menj, én onnan láttam a legszebb UH fotókat! :)

Tünde! Helyesek a fiúk! :)

Anikó! Egy kalappal a ZH-hoz! :)

Irina! Hosszú ujjú bodyt én is vadásztam, de rájöttem, hogy csak télen lehet kapni (ha nem kapkodják el)! Én betankoltam mindenből a múltkor! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Niki : nagy gratula..és mennek a tesótapasztó +++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Jo reggelt Lanyok!

Koszonom a tovabbi gratulaciokat, es a rengeteg VUDU-t! :D

Rania pici meset nez, addig megprobalok irni, es megigerem, hogy rendszeresen probalok jonni. Ha sokat kihagy az ember olyan nehez ujra bekapcsolodni!

Viranka! Kerdezted, milyen suli: konyvelest tanulok, nincs elismerve a diplomam itt, muszaly megint tanulnom..bar az agyam... :shock: mar semmi nem marad meg benne!! A gyermekfelugyeletet januartol akarom kezdeni, pici pihenoido kellett, sokat kivett belolem, hogy estenkent dolgozni jartam. De szerintem csak egyet fogok vallalni egyelore par oraban, kistesora vigyazni kell! :D :wink:
Jobbulast Miranak! En is jokat nevetek a beszolasain! :lol:

Regi! Koszonom a korhaz-tippet!

Lanyok, hosszu ujju body-t sosem fogtok a Tescoban talalni! Angol ceg, es az angoloknal nem szokas a gyereket beoltoztetni. Mult heten 3-5 fok volt, szel, eso, es lattam babakat, gyerekeket pucer labakkal, zokni, cipo nelkul. Es egy kislanyt a Tescoban pantos nyari ruhaban :shock: Nagyon meg szoktam botrankozni!!! :evil:

Tali megint!! Ugy mennek! Nagyon jo volt veletek talalkozni, kicsit igaz, megilletodott voltam, dehat nekem az volt az elso! :)
Nagyon levett minket a labunkrol az a hoseg, Rania meg is betegedett a vakacio vegere, soha nem tapasztalt meg 20 foknal magasabb homersekletet elotte, napsutest csak parszor...nagyon padlon volt szegeny! :?

Na, keszulok, megyunk a parom mamajaval a varosba, hetente egyszer segitunk neki a bevasarlassal..

Szep napot!

Niki Rania
Vendég

Sziasztok!

K.Timi!
Hú milyen csigák de szerettem volna ha a csajomnak is ilyen
haja lett volna :D

Tündi!
Aranyosak a fiúk Domi is már mekkorát nölt. :D

Heni!
Nagyon jó a kép :D

Niki!
De jó,hogy jelentkeztél és ilyen hírrel :D
Gratulálok és sok ++++++++++. :D

Shröf Mereiből elköltözött az 4d-s uh.
De itt a linkje:
www.mamakalauz.hu
Én náluk voltam az Ildivel.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,

Sajna Péterkénél tart még mindig ez a lázas dolog :cry: sajna tippem sincs, hogy mitől lehet. 1x hányt, nincs hasmenése, torka nem piros, nem köhög, orra nem folyik.

A popó javul, nagyon jó kis krémet kaptunk rá, Naturlan Unguentum boraxatum. Egyébként vény nélkül kapható, bőr soor-fertőzésekor alkalmazható, enyhe gombaölő hatóanyag van benne.Szemmel láthatóan gyönyörűen jön rendbe. Egyébként ha valakinél hasonló jelentkezne: apró hólyagszerű, vagy apró pattanásszerű kiütések sürün elszórva. Nekünk a comb mindkét hajlatában, meg a zacsin volt ilyen. Fotózni nem akartam, mert nagyon csúnya, nem akarok senkit elijeszteni vele.

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

Niki, hatalmas nagy gratulaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Egyúttal mennek is a tapasztók!+++++++ Elküldesz nekem mindenféle adatot (ami benne van a táblában) és már bele is raklak :wink:

Lányok, én a legnagyobb örömmel bővítgetem a kistesós táblát, úgyhogy ez senkit ne tartson vissza! :D :D :D

Tesco: hónapok óta nekem is csalódás: nincs HOSSZÚUJJÚ BODY :twisted: Látom, Ti is ezt kerestétek. És minden, ami tetszene, csak újszülött méretben van. No, de pár hete végre sikerült vmit kihalásznom: bélelt hálózsákot. Volt rózsaszínben, meg persze kékben és natúr színben. Mind3 tök egyforma volt, 4000 körül volt az ára, és a natúrt leárazták a felére. Biztos nem vitte senki. Így én le is csaptam rá 8)

Édesek a képek!!! Niki, Te nem raksz föl Rania-ról? Már olyan régen láttuk!

silka
silka

Sziasztok!

K.Timi: Van még egy Fürtöskénk :), nagyon édi!

Varga Tündi: Nagyon helyesek a fiúk! :)

Heni: Nagyon szép ezen a képen (is) Péterke, gyors gyógyulást neki!++++++

Niki: Hát ez fantasztikus hír!!!!!! Szívből gratulálok!!!! Mennek a tesótapasztók+++++++++++++

KépKépKépKép
meryke

hello. harmadszorra csak sikrül. :-( 2 szer elszállt.

emma jól van este nem lett lázas a szuritól..meddig lehet láz? hány napig?

A nyiregyi tali szupi lehetet. klasszak a képek! bárcsak el mehettünk volna. :oops:

Maggie: lesz találka holnap?
Emának nagyon tetszik a bölcsi. :-)

visszaolvasni tudok, de reagálni...:-( bocsi

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: én is ugyanezt tapasztalom írországban. Alig kaptam hosszúujjú body-t...és ez h nem öltöztetik fel a gyerekeket..újszülöttek mezitláb.....felháborító...nem csoda hogy folyton betegek. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki! SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS TEJESKÁVÉHOZ!!!!!!!!!!!!!!

Természetesen mennek a tesótapasztók! +++++++++++++++++++

Ahová mi járunk, annak itt az elérhetősége: http://www.4dgenesis.hu/

Nagyon kedvesek, profi a gép is, és a két szonográfus hölgy is. Mi 40 percnél hamarabb még nem jöttünk ki. Csinálnak egy csomó képet, amit CD-re írnak (jóval többet, mint amennyit a honlapon írnak), és a végén egyet kiválaszthatsz, amit kinyomtatnak. A film pedig DVD-re kerül.

Mi Gegivel a 13. hétben mentünk el, akkor volt 7 centis, és hihetetlen élmény volt egészben látni, nem beszélve arról, amit akkor produkált a baba.

Feszt törökülésben nyomta a gyerek, de a szonográfus annyira elszánt, kitartó és kedves volt, hogy csak elkaptuk a kivillanó fütyköst. :-)
Ha lány, akkor az még ilyenkor kétséges, de ha fütyi van, akkor az egyértelmű.
Szóval, ha jól fekszik, akkor meg tudják mondani a nemét. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, sikeresen túl vagyok a szigorlaton. Cum laude minősítést kaptam, ami olyan négyesnek felel meg magyarul, de nekem tökéletes :wink:

Április elsején kezdtem felkészülni, hiszen a tempó Rugóval elég lassú volt. Kellett is ennyi idő, mert eléggé megnyaggattak. Bár kedvesen tették :roll:

Rugó meg egy tündér volt, és meg sem nyekkent, több PhD-s lány is vigyázott rá. A tanszéki irodákban randalírozott, afro egyetemistákkal kokettált, uzsonnára szánt almákkal játszott, evett stb.

Hazafelé a kocsiban meg békésen elaludt, becsempésztem az ágyba, én meg eszek, mert reggel ettem utoljára.

Jaj, ez borzasztó könnyebbség.
Most már csak a formális védés van hátra, ha minden jól megy, januárban azon is túl leszek.

Anyám, el sem hiszem, hogy idáig is eljutottam.

Köszönöm, ha gondoltatok ránk!!!
V.

Kép
vindolanda

Vindolanda! Szép volt! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda gratulálok!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Koszonom Emese az infokat!! Mar be is jelentkeztem! :D :wink: December 29-re kaptunk idot, es igazad volt, mar a telefonban is nagyon-nagyon kedves volt a holgy! Azt mondta, hogy meg tudjak allapitani a baba nemet a 12.hetben, haaaaaaat....nagyon izgatottak vagyunk! :) Apa azt mondja, hogy o nem banna, ha megint lanyunk lenne. De nem hiszek neki!! :D :lol:

Koszonom az ujabb gratulaciokat! Annyira aranyosak vagytok! :) Elkevertem az USB-t a fenykepezogephez, ha megtalaltam, felrakok par ujabb kepet Raniarol. Addig is egy 1 eves mutermi:

Kép
Vendég

Vindolanda! En is szivbol gratulalok!! Ngyon ugyi vagy! :)
Vendég

Vindo, szuper ügyes vagy, (baba mellett felkészülni, ez igen!) gratulálok (aztán ha már kipihented a fáradalmakat, engem érdekelne, milyen nálatok a formális védés...;-))

Niki: cukorbogár Rania, valami gyönyörű! :D

Kép
Kép
irina

Irina - azért is formális, mert nálunk először van egy tézisvédés (harmadév végén), egy elővita (fokozatba lépés után), majd a védés.
Nekem már az elsőre kész volt a disszertációm, és most valahogyan olyan embereknek küldték ki, akiknél már járt korábban, és olyan 80% körülire értékelték. Szóval emiatt nem izgulok :roll:

Na, meg nem azért rendelünk több üveg pezsgőt meg gesztenyepürét a végére, hogy szomorkodjunk.

Beszélhetnek már ott nekem össze-vissza, egyik fülemen be... Tudod milyenek, mindig a saját kis más által nem ismert heppjeiket kérik számon :roll: És aztán csóválják a fejüket, hogy ajjaj, hát ezt nem tudni :D

Ilyen apróságokon már nem akadok fenn.

Meg én is úgy vagyok, hogy igen, gyerek mellett rettenetes volt felkészülni. És biztos lehettem volna összeszedettebb, ha aludtam is volna az elmúlt egy évben :x Meg nem innen-onnan elcsípett időket használok fel a felkészüléshez :P

De a lényeg, hogy már vége lesz lassan.

Niki - Rania tényleg nagyon gyönyörű :wink:

Nyögéseket hallok, van egy tippem, hogy mi történhetett a nagy játék közben :idea:

Kép
vindolanda

Na, tisztába is tettem.

Köszönöm a gratulációkat 8)

Kép
vindolanda

Niki!
Szívből gratulálok! Tesótapasztók pedig: +++++++++++++++++++++++++++++

Vindolanda!
Ez igen! Ügyes voltál! Gratulálok. Szerintem baromi nagy teljesítmény egy egy év körüli gyerek melett felkészülni.

Tesco
Már pár napja akarok róla írni, de aztán mindig elmaradt.
Igen, a tescot illik utálni. Főleg, ha "értelmiséginek" titulálod magad.
Így is tettem én is. Messzire elkerültem, és lefujjogtam mindenkit, aki a közelébe ment. Sokkal jobb viszonyba voltam a konkurrens madaras változattal. Na nem mintha ez egy csöppet is jobb lenne bármiben, csakhát nem volt "tesco gazdaságos" terméke, aminek a minőségén és gazdaságos voltán mindig szórakoztam.
Aztán itthon maradtam táppénzem (Botond előtt), és lett időm. Annyira, hogy összehasolítottam a reklámújságok kínálatát, és meg kellett állapítanom, hogy sokkal jobbak az árak. Úgyhogy elmerészkedtem. Azóta pedig leginkább ott vásárolok, mert a pénztárcám keskenyebb lett, mint amilyen nagy a sznobizmusom.
Na ez durva. Azt meg végképp nem hittem volna, hogy a tesco mellett fogok érvelni. :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, mit meg nem él az ember :D

Itt Db-ben van ugye a Tesco, a Cora meg az Interspar. Általában a két előzőbe járunk, bár az Intersparban jó a pizza 8) Mármint a földszinten lévő pizzériában.

Tisztaság, kínálat meg ár tekintetében nekem a Cora a legjobb, de ott néha a kasszákkal vannak bajok, és már egy tucatszor futottunk bele húszméteres sorokba :? Meg kinn is van a városból.

Általában katalógus alapján választunk a kettő befutó közül. MOst épp egy kenyérsütő gépet láttunk akciósan, és Gábor azóta arról ábrándozik :P

Így szerintem most hétvégén Tescozunk.

Na, hazaért Gábor, úgyhogy nem lógok itt tovább. Azt hittem, csak késő este jön, Szegeden volt :arrow:

Kép
vindolanda

Sense, tehát a Cora meg az Auchan az értelmiségieké? :lol:
No, a viccet félretéve, az én Tesco-utálatom nem az árakon alapult, hanem azon, hogy terhesen a Tesco-mélygarázsban majdnem megtámadott minket egy drogos, akkor valahogy egy bizt. őr és parkolóőr sem volt ott, ez a soroksári Tecsó (a Vágóhídnál, ami vicces, mert az egyáltalán nem Soroksár), és amúgy is nagyon rossz arcokat beengednek oda. De hasonló élményünk volt most hétvégén is mélygarázs nélkül. Ettől nekem már elment a kedvem a Tescótól, de lehet, hogy ez van másutt is, csak ez a mi balszerencsénk. Amúgy nekem teljesen mindegy, hol nagybevásárolok, de igazából a heti bevásárlást Apa bonyolítja, ő meg Interspar-fan.
Szóval az ún. értelmiségnek is kell valahol nagybevásárolnia. Nekem amúgy az Auchan semmivel sem tűnik jobban, másabbnak. Én úgy általában nem szeretem ezeket a nagy üzleteket. Vásárolni viszont igen, a fogyasztói kultúra nagy képviselője vagyok :D
Árak: igaz, amit írsz, bár átvágni már mindegyik ilyen megaboltban igen durván megpróbáltak már családtagokat "figyelmetlen" pénztárosok. A másik kedvenc műfajom a "valahogy elkeveredett a jótállás" (drága műszaki dolog esetében).
Na, túl sokat értekeztem eme fontos témáról. :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Kicsit eltüntem de most egy kemény vizsgára tanulok.
(Közigjog szigorlat) Niki már csak 1* alszik napközben. Ha ébren van nem enged géphez.
Próbáltam visszaolvasni de rngeteg dolog történt mióta nem voltam.

KépKép
anikoh

Halihó!

No, megpróbálok gyorsnak és rövidnek lenni. Eléggé fáradt vagyok már.

A legfontosabb: Kaqk! Igeeeen, megyünk holnap. Már nagyon várom.

Heni! Péterke olyan igazi, mesebeli kiskirályfi. Tényleg nagyon szép fiú.

Niki! Rania meg igazi tündérkirálylány. Gyönyörűséges. Házi elmaradt? :lol:

Vindo! Mondtam én már vasárnap is, hogy nagyon ügyes kislány vagy! Szívből gratulálok! Le a kalappal előtted.

Anikoh! Nagy kalappal a vizsgádhoz.
dmaggie

Sziasztok!

Niki!
Nagyon cuki Rania :D

Vindolanda!
Gratulálok :D

Anikoh!
Megy a drukk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindolanda gratulálok :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes vagy :lol: :lol:

Anikoh megy a drukk+++++++++++

Heni Péterke, hogy van?
Lázas még?
Nagyon jó a fotó :lol:

Tesco Nem minden tesco egyforma.
Egyben egységes.
A felvágottas pultnál sosem szabad kérni semmit!!!
Elég bizar "illatok" szoktak jönni arról.
Én találtam hosszú ujjú badyt. 3 db 1000 ft volt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Heni! Örülök, hogy hat a krém! :)

Vindo! Gratula a szép eredményhez! :)

Rania még mindig gyönyörű!!! :)

Nekem abszolút nincsenek rossz tapasztalataim egyik nagy áruházzal sem... :roll: De biztos az is számít, hogy ez nem a főváros... (Bocsi, de sokszor akkora csalódások érnek ott, az a sokféle ember... Nálunk asszem nincs ekkora szórás. Konkrétan: nagyon sok a bunkó ember... :()
Nálunk Tesco van és Interspar, általában tescozunk, mert azt szoktuk meg, és imádom a kicsi Spart, mert közel van, és csak oda tudok bemenni a babakocsival.
Ja! Az új házunk meg 10 percre van (gyalog!) a Tescotól, úgyhogy maradunk! ;)
És van/volt hosszú ujjú body, ott figyelnek a szekrényben! ;) Csak nekem is vadászni kellett!

Anikoh! Hajrá!!! És sok erőt a tanuláshoz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mármint a fővárosban sok szerintem a bunkó ember, de persze azért, mert ott eleve több ember van. Itt azért ki lehet őket ügyesen kerülni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap barátnőm unszolására elmentünk egy mozgó játszóházba. Kéthetente szerdán jön a kerültbe, gondoltam kipróbáljuk.
Annyira kellemes meglepetés ért. A játszóhát ingyenes!
A munkájukat maximálisan szerető pedagógusok.
Odafigyelnek a gyerekekre, anyukáknak is gondoskodnak programról.
Teát és süteményt kínáltak.
Volt velük fogász, nőgyógyász, pszichológus.
Lehetett kérdéseket feltenni, kötetlenül beszélgetni.
A kicsiknek rengeteg játék, ezek után nem is csodálkoztam, hogy sokan voltunk.
Két hét múlva zeneovi lesz.
December 10.-én meg jön a Mikulás náluk.
Magától értetődően felírták Grétikét is a Mikulást váró csemeték sorába.
Mikor megkérdeztem, hogy pénzt adjak-e be vagy vigyek egy kisebb csomagot amit a Mikulás átad majd neki majdnem megsértődtek rám!.
Azt mondták ez az Ő ajándékuk a gyerekeknek!!!
Ők a boldog, önfeledt gyereknevetéssel vannak kifizetve!!!
Lányok, Én úgy meglepődtem, hogy még van ilyen
2008-ban Magyarországon.
Önzetlenül, szeretetből adnak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi egyetértek veled!
Pesten sajnos nagyon sok a bunkó ember.
De azért vannak kedvesek is. Csak nehezebb őket megtalálni mert a bunkók elnyomják őket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni! Bár ez nem ebéd lesz, de svédgomba salátát készítek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt,
sajna a lázas állapot még tart, reggel is meleg volt a fejecskéje, aztán kapott fél adag Nurofent és aludtunk még kicsit, bár azt figyeltem, ha alszik köhögteti úgy mintha felböffenne, vagy inkább csorogna le valami. Vagy csak lehet simán száraz a levegő. Ma délután van a doktornő, igy szerintem megnézetem még hv előtt. A fogaira is gyanakszom, mert nagyon nyúlkál a szájába, meg a nyelvével is dolgozik.

Regi bunkó emberek sajna egyébként mindenütt vannak, de Pesten főleg. Mi társasban laktunk, 18 lakó, de egy em volt normális :shock:

Móni de jó, ilyenkor szeretnék Pesten lakni, mert vannak ilyen lehetőségek.

Anikoh drukkolok!!!!!++++++++++

Heni
KépKép
heni81

Lajos, a mi szembeszomszédunk olyan tahó, hogy még Pesten is garantáltan kitűnne :wink: Komolyan, amíg nem ismertem meg, azt hittem, ilyen nem is létezik. Ráadásul imád beszélgetni, le sem lehet lőni...

Móni - örülök a jó tapasztalataidnak. Ezek úgy fel tudják dobni az embert
:P

Jó reggelt amúgy, most ennyivel jelentkeztem, később jövök hosszabban is.

Kép
vindolanda

Tényleg, Anikoh, mindent bele!!!

Kép
vindolanda

Regi az jó, én tegnap este sütöttem krumpli laskát, jaj de finom volt és gyorsan megvan :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jaj nálunk ma nagyon pocsék az idő :cry: esik is meg nem is, trutyi egy idő :evil: pedig ma már gondoltam egy kicsit kimegyünk, már 2 napja nem voltunk, csak ablakban levegőztünk, a láz miatt.
Ma főznöm is kellene, mert holnap apa szabin van, alkot, és én szeretnék majd segiteni, mig Péterke alszik.
Szeretnénk már a karácsonyfát az új nappaliban felállitani.

Csajok akartam már régebben kérdezni, hogy a családi házban lakók, kb 170 négyzetméteren, mennyi gáz általányt fizettek???? Nekünk 40ezer a gáz, kissé durvának tartom.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok :D !
Élünk és virulunk, csak még mindig egyedül :roll: .

Niki, nagyon nagy gratula kistesóhoz :D !++++

Vindo, nem semmi vagy, nagyon ügyes vagy :shock: . Én az angoltanulásra is képtelen vagyok rávenni magam Panka mellett, pedig egyre fogy az időm :oops: ...

Tesco, nekem nincs sok választási lehetőségem, nálunk csak ez van, ez sem túl nagy, de nekem semmi bajom vele. Oda kell figyelni, mert megszívathatják az embert, az tuti. Auchanba Kecskemétre jártunk, de szerintem semmivel nem jobb, mint a Tecsó. Én egyébként úúúútálok vásárolni (kivéve ruhákat, de azokat meg turizni szeretem 8) ), úgyhogy mindegy, hol, csak gyorsan intézzem el, és a lehető legolcsóbban :P .

Budapest, kamaszként arról ábrándoztam, milyen jó lenne Pesten élni, aztán felnőttem, dolgoztam is Pesten, és gyökeresen változott a véleményem: annyi önelégült, nagyképű bunkóval sosem találkoztam :oops: . Bár lehet, hogy ők is vidékről kerültek fel, és ettől hitték, hogy császárok :lol: . Persze nem panaszkodom, itt vidéken is össze-összefut az ember egy-egy ritka nagy paraszttal... :wink: :lol:

Panka szinte már egész nap sétál a lakásban :D . És szinte mindent megért :D , már vannak feladatai, amihez ragszkodik: pl. fürdés után csak ő adhatja oda Bencének a törölközőjét :D . Ki tudja fejezni az akaratát, ha sétálni akar, hozza a cipőjét stb.
Vettem a piacon "zsibeseknél" egy Römer Jockey Comfort biciklis, dönthető háttámlájú gyerekülést 3000 Ft-ért (új ára 27 E Ft :shock: :D ), asszem jól jártam. Azóta sokat bicajozunk, imádja, sokszor repeta köröket kell mennem a ház körül, mert sikít, és nem akar kiszállni :lol: .
:arrow:
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: