A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:54-kor.
Vendég

Titi: Szoni nem eszik üvegből sajna!

Viki: Köszi!

Kata: tudom, h holnap indultok, de most csak hőemelkedése van és reggel kapott utoljára lázcsillapitott és férjem még várna ha a vizsgálatokkal! de holnap ha nem javul bevinnék szerintem megnézetni és lehet hogy élnék vele, h odaszólsz az ügyeletesenek! Még a férjem azt kérdezi,h szerinted az lehetséges,az h alsó húgyuti fertőzését, csak "elnyomta" az ab és visszajött( a pisije megint olyan sötétebb, ez a gyulladástól van), egyébként azt mondták a torka is csúnya még szerdán! Nagyon reménykedem, h csak az!
Bocsi h zargatlak már reggel óta, nem is tudom mi lenne velünk Nélküled!
Mégegyszer nagyon köszi!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:55-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:35-kor.
20150601134430

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:35-kor.
20150601134430

Ami: Áron babuci nagyon édi!!! Meg fog gyűlni a bajod a csajokkal az biztos. :lol: 8) :lol:
Popdaráló az MTV1-en lesz, már láttam a beharangozóját.
Gratula a jó napokhoz, csak így tovább!!! :wink: :lol:

Viki: Azóta már vagy 4-et megettem. :oops: Tudtam, hogy ez lesz, ha kibontom. Sőt, hogy kibontottam még le kell meccselnem Tamással. Mit fogok érte kapni.... :? :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
20150601134430

Sziasztok!

Képzeljétek micsoda éjszakánk volt! :lol:
Zsolti most először aludt egyhuzamban öt órát! 10-3-ig!!! :lol: :lol:
Azt hiszitek én is aludtam, mi? :cry:
Hát nem, Szabolcs kislánya fél kettőkor landolt köztünk, és szerintem azt álmodta, hogy ringlispil, járt keze lába, onnantól semmit nem aludtunk!
Ilyen az én formám. Nem baj azért kisfiamat megdicsértem. :D

Margitsziget, nekem is jobb a délelőtt, Zsuzskáért kell mennem a suliba fél négyre.

Babuli, tényleg jó színe van, pedig ez a kép még a strandolás előtt készült! Mondjuk a strandon sem volt napon!

Ági, tényleg általában olyan képeket csinálunk, amikor alszik, de azért ez ne tévesszen meg! :D Tud ő üvölteni is! Mostanában sokat gyakorolja, hogy egyre jobban menjen.

Viki, Titi, csokievésben bármikor partner vagyok!

Kép
Kép
patr

Sziasztok anyókák!

A szokásos rapszodikus üzemmódban jelentkezem... :oops: :D

A babák nagyon édesek!
Csilla, jó hallani felőletek!
Bencuri, jobbulást Bencének!
Kike, neked pedig a fogad gyógyuljon meg!

Rólunk nem sok minden van, ami másoknál ne lenne :)
Nati eszik, kakil (napi egy átöltözés biztos :) ), nő, mint a gomba. Oti okos nagyfiú, bár néha hajszolni kell kicsit, mert csak a játék fontos neki, evés, öltözés nem annyira. Az oviban meg ezt nem szeretik.
Nagyon szeretek kétgyerekes anya lenni! Igazi kihívás egyik kézzel szoptatni, másikkal feneket törölni :D nagyon elfáradok estére, de jó érzés gondoskodni kis családomról és szeretgetni őket, és győzelemnek élem meg azt a napot, amelyik végén a lakásunk nem úgy néz ki, mintha tornádó söpört volna végig rajta :D
És annak is örülök, hogy ha Apának programja van, és egyedül kell kettőt fürdetni-altatni, nem esem kétségbe, hanem ügyesen megoldom :)
(hű, de büszke vagyok magamra :D :D)

Margitszigetezésben én is benne vagyok, nekem is inkább délelőtt jó (a délutánok úgyis egyre rövidebbek). Addig kellene taliznunk, amíg lehet még a nagyréten piknikelni :)

Mindenkinek a legjobbakat!!!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

A tegnapi napunk jól sikerült. Jázmin is és Roli is jól elvoltak. Rolkónak nagyon tetszettek a traktorok, majd dobok róla képeket.
Voltunk a Corában is és vettem két MAM cumisüveget, egy MAM cumit és egy cumitartó szalagot. Tök jó, mert eddig azt hittem, hogy át kell térnünk Avent cumira, mivel a MAMot nem tudom felfűzni, de gyárt hozzá szalagot. Vettünk még ruhákat a gyerekeknek, meg játékokat.
Apa már nem volt mérges. Neki is kell vagy két óra hossza mire lenyugszik és csak utána lehet vele beszélni.

Egyébként nem magát hibáztatta, hanem engem, mert én mondtam, hogy onnan tankoljunk. De én is honnan tudhattam volna, hiszen előzőleg is pontosan ebből a hordóból tankoltunk és semmi baj nem volt. Mindegy. Egyébként van garancia az autón, csak Egerbe kéne vinni szervízbe, de még az utca végére sem megy el :x Majd felhívjuk őket hogy mi legyen. Mostmár beindul, de egy idő után leáll, ha meg gurulunk vele még hamarabb.

Bencuri! Sajnálom, hogy Bence még mindig nem gyógyult meg! Reméljük nem kell befeküdnötök! Én sem tudnám mi lenne Jázminnal. Éhen nem halna, mert kiinná üvegből, de félnék, hogy utána a szopi már nem lenne olyan mint eddig. Szóval szorítok!

Katáknak jó kikapcsolódást kívánok!

Viki! Lackó nagyon szépen fejlődik!

Babák nagyon arik!

Titi! Én is egész nap édességet eszek! Engem egyenlőre nem izgat. Majd ha már nem szopizik, ráfekszem a fogyás témára.

Most várom, hogy jönnek unokatesómék, mert a keresztlányom most lesz elsős és befedem a könyveit. Igaz nekem kellett volna mennem, de nincs autóm. (egyébként van, mert sógornőmék még ideadták a Skodát, de jobb, hogy ők jönnek, nem nekem kell menni)

Kép
szly27

Augusztus 20-án:
Kép Kép

Kép
szly27

Szly: örülök, hogy jól sikerült a napotok!!!
Nem te vagy a hibás, nem te tankoltál!!! Ha azt mondod ugorjon a kútba beleugrik??? :? :shock:

Nagyon édesek a gyerekek, Rolkó nagyon bátor volt a csúszdán!!!! :lol: :lol:

Bondi: nagyon ügyi vagy!!!! :lol:

Patr.: sajnálom az éjszakát!!! Majd a szigeten csokizunk.

Most megyek megnézem megvan e még a sziget, hogy tudunk e majd ott sétálni, meg ki is próbálom a sétálóját működik e :wink: :wink: :wink:
Kiviszem kicsit Leventét levegőzni. Most csak a kocsiban aludt el az ágyában felébredt 20 perc alvás után. :?

Na este jövök!!!

ha valakinek van kedve csatlakozni hívjon fel! 06-30-515-0938 Hogy ne keljen keresgélni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:55-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:56-kor.
Vendég

csúszda
Vendég

Köszi!

Titi! Én nem is okolom magam! Meg senkit! Ez így lett, aztán annyi.

Még náhány kép, mert közben túlvagyunk a könyvfedésen.

Rolkó tegnap a traktorokban:

Kép Kép

Útban hazafelé:

Kép Kép

Jázmin reggelre kidugta a lábát:

Kép

Kép
szly27

A csúszdán Roli 3-szor mert lecsúszni, többször nem, így nem kellett semmit sem fizetnünk. Én azt hittem, egyszer sem mer majd lecsúszni, meg hogy nem is tud felmászni.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:56-kor.
Vendég

) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:57-kor.
Vendég

KATA! nÁLUNK EZ ÚGY VAN, HOGY jÁZMIN ELÖL ÜL AZ ANYÓSÜLÉSEN MENETIRÁNYNAK HÁTTAL. aZ ANYÓSÜLÉSRŐL LESZEDTÜK A FEJTÁMLÁT, EGYRÉSZT MERT HA ÉN NEM LÁTOK KI, AKKOR ROSSZUL LESZEK, MÁSRÉSZT, HOGY ODA TUDJAK KÖNNYEN NYÚLNI. éN TEHÁT A BABA MÖGÖTT ÜLÖK HÁTUL, MELLETTEM rOLKÓ ÜLÉSBEN.

Kép
szly27

Kata, Nálunk elfér valaki még köztük hátul! De nem a legkényelmesebb! Én is elöl ülök, Szonja általában alszik a kocsiba, Bence meg nézelődik!

Nincs meg a számod elküldöd privibe?

Kop-kop-egy órája csak 37volt neki!
bencuri

nekem a szept 15 nemjo :cry: otthon leszek szuleimnel 10tol 20ig.
Vendég

csoki; mint ha "drogos" lennek, amiota nem vagyok kismama a minimum a napi egy "turorudi" nem a valodi valami gagyi is jo, csak csoki es turo legyen. Meg igazabol barmi ami edes. Amiatt hogy fott etelbol alig van valami ami nem puffaszt igy allandoan ehes vagyok, emiatt csomo koztes etkezes becsusszan.....na igy aztan varhatom hogy fogyjanak a kiloim.

Annanak szuper uvoltos napja van :twisted: Delelott nem aludt, majd ebed utan 2 oran at altattam minden lehetseges modszerrel, nem birtam tovabb ujra evett, majd magamra kototem igy aludt 2 orat. remek, meg jo hogy pihenni szerettem volna ha mar igy program nelkul maradtunk.

pelus: baby lives pelusbol ez a 2es es a nagyobbak is jok vagy csak a newborn? probalta mar valaki?

izzadasrol senkinek semmi tudasa? miert? baj e ? ki fogja e noni? mivel vedhetem ki....igy nagyon nehez lesz hidegebb napokon igen konnyen meg fog hulni:(
Vendég

anyjuk!
Laura is nagyon izzad....a feje. Azt mondják minden kisbaba. Ők a fejükön adják le a felesleges hőt, ezért is mondták nekem, hogy amig pici, addig nyáron is kell vékony sapi. De amugy most már nem izzad annyira a Laura, mint az első 4 hétben. Volt hogy egy szopi alatt rettenetesen leizzadt. Ez normális.

d.dodó

Dori: akartam irni, majd semmi babaapolasi dolgot ne hozzatok magatokkal, en mindent vettem, most leviszem es lenn hagyom.
hat nem tudom Anna homlokarol minden evesor gyongyozve folyik az izzadsag, az egesz haja vizes. utobbi napokba mar pelust teszek a karomra szoptatasnal, igy legalab hatul nem lesz vizes
Vendég

Sziasztok :P
Nem tudtam mindent visszaolvasni :?

Marcsi :P
Látom, kínlódtatok az esti szopival, kiegészítéssel. Abszolút megértelek, és átérzem a helyzeted! Ha kell tápszer, hát kell, de az is igaz, hogy ált. mindenkinek kevesebb a teje estére. (De állítólag táplálóbb.) Viszont nyugodtan szoptass 2 mellből, mert az is segíti a tejtermelődést. Ez nekem nagyon bevált. Pár hete én is 2 mellből szoptatok, és egész márs a helyzet. Többet alszik, és jobban hízik :D

Ujjszopás, cumi: nehéz ügy ez. De szerintem kiindulhatunk abból, hogy minden gyereknek vele született igénye van a szopizásra. Valamit mindenképp akarnak szopni, talán az a legritkább, hogy se ujjszopás, se cumi. Én a szopásigényét igyekszem cicivel kielégíteni - talán ez a legősibb, legtermészetesebb módja a dolognak. Így evés után hagyom még cuppogni rajta, ez az ún. komfortszopi :D És ha ezen kívül még cuppogna valamin, hát az csak az esti lefekvéskor kell. Ilyenkor kap cumit kizárólag. Azt se bánnám, ha az ujját szopná, de ő még azrra nem talált rá. Amúgy a leszokás is felemás dolog. Az egy külön téma. Talán az a jó, ha egyáltalán nem szokik rá nagyon. Tehát csak egy bizonyos tevékenységhez kapja, és csak rövid időre. (És nem naphosszat lóg a szájában.)
Liluval kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy 10 hónaposan magától szokott le a cumiról. Amíg használta, csak alváshoz kapta meg, akkor is kiengedte pár perc után :D

Patr :P
De ügyi Zsolti!!! Én nem dicsekedhetek hasonlóval. Nálunk max. 4óra alvás van egyben éjjel. De nem panaszkodom. Nappal 5-6 órát is alszik 3 részletben, de kiszámítható időben :D
Kérdés: te ugye tanítónéni vagy? Lilu hétfőn kezdi az 1. osztályt. Nem tudod miért kell Staedtler márkájú ceruza nekik? (Mert nem kaptam, és most nem tudom, mvegyek - e másikat, vagy csak az a jó valamiért? :roll: )

Gy.pszichiáter: csak röviden. Csabi születése kapcsán próbáltunk Lilut óvni, meg féltettük, hogy ne sérüljön a kis lelke. No, jól átetünk a ló másik oldalára :? Többet engedtünk neki, mint egyébként, sok minden lett ráhagyva azért is, mert fáradtan egyszerűbbnek tűnt, stb. Ő pedig, hogy nem érezte a jól megszokott határokat, kezdtett "begolyózni" a bizonytalanságtól. És persze kereste a határokat, hoyg most akkor meddig mehet el?
Megoldás, talán: újra következetesen, határozottan, de kedvesen, szeretettel nevelni őt. Nem félni nemet mondani, stb. Egyelőre alakul a dolog, de meég nem merem elkiabálni. Még majd írok róla, mert szerintem sok tanulság van benne :wink:

Véda
Vendég

Kata! Nálunk izgi a helyzet, autózás ügyben. Ha csak négyen megyünk, akkor Zsolti, Zsuzsi hátul, ő már meg tudja oldani, ha csak kicsi gond van Zsoltival. Ha meg nagyon ordít, akkor megállunk, és nehezen ugyan, de beférek a két gyerekülés közé. (azért nem rögögni nagyon, miközben elképzelitek!)
De ugye nekünk időnként négy gyerekünk van, most akarunk autót venni, úgy néz ki Opel zafirát. Hogy abban milyen felállásban (ülésben) fogunk utazni még nem tudom, de ha kialakult biztos megosztom veletek!

Margitsziget: nekünk jó a 15-e, de azt javaslom, hogy lőjünk be két vagy három időpontot, mindenki megírja, hogy neki mi a jó, és ami a legtöbbünknek jó, az legyen. Esetleg táblázatban?(Szly?? :oops:

Véda, nem tudom miért ragaszkodnak a ceruza márkájához??!! Szerintem semmi jelentősége nincs, milyen márka, inkább a puhasága számít. Mi azt kértük, hogy háromszög alakú legyen, szerintem ez sokkal fontosabb, mint a márka.
Szerintem a te Lillád, és az én Zsuzskám nagyon hasonló természet lehet, megoszthatnád velem amiket a pszichológus mondott (priviben, hogy ne untassuk a többieket). Mi is nagyon vigyáztunk Zsuzsi lelkére, már a válás kapcsán is, és most ő is nagyon sokat megenged magának! Néha már a kiborulás határán vagyok! De ez hosszú, órákig tudnék beszélni a témáról!

Kép
Kép
patr

Csajok!

Szerintem nem egyszer lesz Margitszigeti sét (nagyon remélem) aki most nem tud jönni, jön a következőre!!! Szerintem! :wink: :lol:

Véda: én nagyon kíváncsi vagyok a tanulságokra és atapasztalatokra!!!
Örülök, hogy alakultok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekem jó a 15!!! 16,17 nem jó!

Nálunk a két gyerek ül egymás mellett és így könnyen beférek én is. Olivér az ablak mellett Tamás mögött, Levente középen én meg mellette.Így a legjobb.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

JA ÉS ÚJ RENDELKEZÉS, HOGY MÉG AKKOR SEM SZABAD A GYEREKET ELŐRE ÜLTETNI, HA NINCS LÉGZSÁK ELŐL!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

LEVENTE JÓL BEALUDT 9-KOR ÚGY ÉBRESZTETTEM FEL, HOGY FÜRÖDJÖN ÉS EGYEN. MEGFÜRDÖTT ÉS MEGEVETT 120-AT. ILYEN SEM VOLT MÉG. ESTE EGYSZERŰEN NEM AKAR ENNI. AZT TAPASZTALTAM, HOGY A KAROMBAN NEM AKAR ENNI, DE HA LEFEKTETEM AZ ÁGYRA ÚGY JOBBAN ESZIK. NA KÍVÁNCSI LESZEK EZ MEDDIG LESZ ÍGY.
MA SIKERÜLT 700-AT ENNI!!!!! ILYEN SEM VOLT MÉG. PEDIG DÉLUTÁN SZTRÁJKOLT, AZT HITTEM ALIG LESZ 500.

BOCSI A NAGYBETŰKÉRT, DE MIRE ÉSZREVETTEM MÁR NEM AKARTAM ÚJRAÍRNI.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Látom mindenki szundizik! Én is megyek, mindenkinek nagyon jó éjszakát!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ma volt a fiú az első kerti grillpartyján. :) És nem hiszitek el, de végigvigyorgott mindenkit, majd mint aki jól végezte dolgát, nekem már nem jutott belőle... Azért ennek is nagyon örültem, de majd ha tényleg nekem szól... :)

Egy kézzel vasalás úgy megy, hogy szerencsére a gépem kiszed mindent magától, nem kell hozzá masszírozni, úgyhogy eleve elég hozzá egy kéz, de a formájának köszönhetően rá tudom tenni az alkaromra és így felszabadul egy kicsit a másik is... :) Majd csinálok róla képet, mert így elég nehéz elmagyarázni. De ma is gyakoroltam a témát. :)

véda, én is suliban is tanítok, és nem feltétlen a staedler a hangsúly, hanem a minőség. És talán így a legegyszerűbb, hogy egyet megjelölnek. Azért nagyon fontos, mert a silány minőségű ceruza nem úgy fog, hamar kitörik, stb. Érdemes megvenni a jobbat, mert a gyereknek sokkal nagyobb élmény jó eszközzel dolgozni.

most húzok még etetek egyet gyorsan hogy aztán reggelig nyugtom legyen... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!

Levente reggel nagyon nehezen aludt vissza így neteztem egy kicsit. Mivel itt még nem volt senki bekukantottam a szeptemberi topikba. Annyira jó olvasgatni a babahíreket....
Elfogott a vágy, hogy megint terhes lehessek és várhassak a szülésre. (tiszta hülye vagyok) :lol:
Milyen más így szülés után ilyeneket olvasni. Más érzés mint elötte. (ezt jol megaszontam)

Na megyek visszafekszem, hátha hagy Levi aludni.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Azt hiszem az alvásból nem lesz semmi, már megint ébren van.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Bezzeg ha nem vagyok álmos akkor meg alszik mint a bunda. :evil: :evil: :evil: :evil:

Mindjárt leesik a fejem. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:33-kor.
20150601134430

Viki: köszi a gratulációt csak sajnos nem jó evés volt csak sikertült ennyit beletuszkolnom. A mennyiséghez köszi a gratulációt.
Nem tudom mikor lesz olyan evés amikor berakom a szájába a cumisüveget és kapálózás helyett békésen megeszi az adagját.

Bocsi de ez most kijött belőlem!!!

Úgy utálok etetni!!! :x
De muszáj. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Viki! Apa olyan, hogy ha valami nem sikerül elsőre, akkor felmérgeli magát. Van hogy repül a kalapács és egy hét múlva az udvar közepén botlok bele. Aztán lehiggad. De hirtelen be tudja mérgelni magát.
Ezzel szemben engem nagyon ritkán lehet felmérgelni. Talán ezért lettem tanító! Van türelmem.

Titi! Majdcsak alakul már Levente evése! Örülök neki, hogy jól evett!

Csinálhatok táblit, hogy kinek mikor jó a tali, csak sajna én nem tudok menni! De majd csináltok jó sok képet és nézegetjük!

Jázmin nem aludt valami jól. Igaz aludt ő, csak kétszer kellett kelni hozzá. Az a baj, hogy este nem bírunk vele és már a 20 órát sem tudjuk megvárni a fürdéssel mert sír. Így hamarabb fürdetjük és van hogy már 20:15-kor alszik. Ami akkor nagyon jó, csak így már 1-kor fent van, utána meg 5 körül. Jobban esne, ha 22-től aludna 3 ig mondjuk és utána már csak 7 körül kelne.

Kike! Fáj még a fogad?

Muffin! Tök jó lehet az a fejő. Csak gondolom drága is volt. De nektek mindenképpen megérte! :lol: :lol:

Kép
szly27

Szaisztok lányok!

Micsoda gyönyörű manókák!

Vagyok, vagyok, csak tegnap volt tetőtéri aljzatbetonozás, szerencsére majdnem meg is lett, de nagy volt a nyüzsi, nem jtutottam géphez. Nem tudom, utoljára mikor volt ilyen.

Viki, Babu, Titi, nekem anyukám vette meg a betétes rugit, és kapott olyat is, mint ami Szabin van meg egy olyan gumibugyi szerűt is. Szerintetek a 2őnek ugyanolyan hatása van?
És amit a dokitől elfelejtettem kérdezni, mennyit kell rajta lenni? Pont a lényeget felejtettem el persze kérdezni, dehát egy zizi zombitól sokat nem várhatunk.

Titi, én egy olyan bonbont a múltkor fél nap alatt becsaptam. Sajnos. Hízok is, így folytatom, lassan annál a súlyomnál leszek, amivel bevonultam a kórházba. :(
ÉS amúgy én is várom a következő terhességet és remélem egy szép szülés jár majd hozzá.

Margitszigeti találka érdekel, csak nem tudom, hogy jutok be, de addig azért tervezem, h kipróbálom, h tudok a sárga buszra v hévre felpattani babakocsistól és a rokkant kezeimmel.
7végére már Tamis programot tervezünk, elvisszük a kiscsajt a plakátkiállításra! Tök jó lesz 3asban mászkálni!

Na Muffin, kicsi Eliot akkor elkezdte a mosolygást, nem is kellett rá olyan sokat várni!

Kép
teó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:57-kor.
Vendég

Anyjuk!
Oké, köszi! Csak emlékeztetlek, hogy a cseppeket (mivel hűtős dolgok) otthon ne hagyd mikor mész haza Mórra, nehogy aztán jöjjön a szenvedés! Időbe írd ki egy papírra, hogy el ne felejtsd!

Hát mi nagyon jól aludtunk! Talán túl jól is, mert annyira bealudtunk, hogy most keltünk fél 11-kor. Este a fürdetés kicsit csúszott, mert a szomszéd tömbházban voltunk vendégségben. Fél 10-kor fürdettünk, aztán etetés. Olyan fél 11-kor raktam az ágyba. Mi is rögtön mentünk zuhanyozni, aludni. És Laura csak 3/4 6-kor kelt. Akkor szopizott, de utána már az ágyunkban maradt (mondván, ugyis mindjárt kelünk). Erreföl úgy bealudtunk, hogy mondom, most keltünk....és most is még ugy fekve megszopizott az ágyban, és ugy jöttünk ki! :oops: :lol:

d.dodó

Sziasztok Anyócák!

még élünk :D
de már megint nyaralunk :D igaz most "csak" a nagyszülőknél, de már péntek óta.
alig vagyunk itthon. Bence nagyon-nagyon jól viseli.
2 napig voltunk hajdúszoboszlón is, azt is kb. ilyen jól tűrte. :D
meg állandóan jövünk megyünk, főleg mert lassan vége a nyárnak és utána jönnek a szürke hétköznapok.

nyusziapu is most van velünk utoljára itthon. holnaptól beindul a hajtás, és még hétvégénk se lesz :(
ugyhogy igyekszünk kihasználni minden percet.

igérem nektek hogy próbálok sűrűbben jönni. eddig nem jöttem mert nem volt időnk a sok jövés-menés miatt, most meg majd azért nem jövök mert egész héten egyedül elszek a Törpémmel. :(

lemaradok minden jó kis traccspartiról amit műveltek. és gondolom tapasztalat csere is van bőven :( :( ami nekem igy most kimarad. :( :(

egyébként szépen gyarapszunk sulyban és szerintem magasságban is van már pár centink :D
a bukásunk a szopi párna segítségével csökkent. csak igy meg kicsit macerásabb, főleg éjszaka de hát valamit valamiért. és az én Törpém miatt mindent :D

nah most is már bömbölde van mert éhes. a nagyi lefoglalja mig pötyögök nektek :D

remélem senkivel nincs semmi komoly baj, az apróbb gondok meg nem is olyan nagyok. én a héten jöttem rá igazán... persze már muffinéktól is sokat tanultam, hogy nem minden katasztrófa a legnagyobb...
most meg én paráztam a bukás miatt, erre az ismerősünk kislánya meg lágyéksérvvel küszködik a koraszülés miatt. és persze az orvosok meg elfelejtették velük közölni hogy ez megszokott dolog ujszülötteknél. már megjárták miskolcon a gyermekklinikát is :(

szóval mindenkinek kitartást minden kisebb és nagyobb problémához! gyarapodjatok szépen!
remélem kajcsis gondok már senkinél nincsennek!!!!
(nálunk tejcsi gond olyannyira nincs hogy már megint kajaidő van és ezt én is érzem. folyik a tejcsi mind két ciciből! még abból is ami 3 órával ezelőtt lett kiürítve :oops: )

jah és majd hozok képeket!!! már jó sok van! és közlöm hogy az én egy hónapos kisfiam engem halmoz el a tekintetével és a mosolyáradatával TUDATOSAN! másnál még nem igazán vettem észre, de persze nekem az a legnagyobb öröm ha én már megkapom :D :D :D
kicsit önző vagyok :oops: :oops: nah jó nyusziapu is kap már néha-néha :D

most tényleg robogok és viszem a tejcsit a kis Törpémnek!

puszi lányok!!!! vigyázzatok magatokra és babáitokra!!!

Kép

Kép
timi1982

Teó: nekem azt mondta a doki, hogy a nap 24 órájában rajta kell lenni!!! Ezt én most nem tudom megvalósítani, pedig Olivérnél jól működött ő bírta.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:32-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Én is nézegettem a szeptemberi babavárók topikját, és azt vettem észre hogy az ottani babák mintha előbb jönnének mint nálunk, és kisebb súllyal is születnének. Egy kicsit irigykedem, olyan fura nekem is hiányzik a terhesség, pedig hogy vártam hogy velünk legyen Vivi, és annyira jó hogy mostmár itt van. :)

Kép
linda24

Viki! Apa ikrek! Én csak azt nem birom, amikor Rolira lesz mérges! A gyerek ordít, hogy apa mérges. Egyébként tényleg vicces!

Kép
szly27

Az sem rossz! ;)
20150601134430

Sziasztok!

Asszem tegnap elkiabáltam a dolgot! :cry:
Áron ma megint nagyon sokat sír,nem fogadja el a tápszert és én már nagyon fáradt és ideges vagyok!
Szétmegy a fejem!
Lilafej syndrómáig sírja magát,amíg nem kap cicit addig üvölt,de ha egyszer nincs benne............... :cry:
Annyira fáradt vagyok már!

Titi! Átérzem a helyzeted,olyan mintha rólunk írnál!
Én is nagyon szeretnék egy nyugodt etetést!
Holnaptól mindenkinek indul a nagyüzem és kettesben leszünk!!!!!!!!!!!!
Mostmár szinte mindig!
Eddig minden nap volt valaki aki itt volt velünk!
Már előre stresszelem magam!
Úgy félek mi lesz!
Ez a sikítás őrjítő!

Hát röviden ennyi,válaszolok még gyorsan 1-2 emailre aztán Áron terror folyt. köv.!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:31-kor.
20150601134430

a hajszarito nem hulyeseg! nalunk a porszivp a meno :? csak en orulok meg tole
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: