Látom, míg elvoltam megint írtatok egy csomót.
A képek szuperek, az ágyradőlős alvós Ati különösen!
Én fodrásznál voltam, tök jól sikerült (2 éve nem voltam, részben azért is, mert a legutolsó vágáskor borzasztó frufrut sikerült vágnia a fodrásznak (ami nem csak az ő hibája volt, hanem épp hullott szülés után a hajam), és inkább hagytam nőni). Most végre olyan - szerintem -, hogy van értelme hozzáfogynom is.

:D
Szóval januártól mehet az is, már kedvem is van hozzá.
Valahogy még a pálmát is át lehet teleltetni szabadban (körbetekerik, a lombját külön is), szóval gondolom a rozmaringgal is lehetne próbálkozni, ha bevinni nem lehet (zsák, műanyag a lombjára, a cserépen körülkötni és külön a cserepét is becsomagolni.
Bár a hét vége felé nagyon hideget mondanak...
Tara!
Nálunk gyakorlatilag apujuk jár a suliba, én nagyon-nagyon ritkán. A tanárokat is jobban ismeri, mint én. Ez van. (Kicsi babával, kisgyerekkel elég nehéz ünnepségekre, buliba menni.)
T-pk!
Nálam PP. Nem tudom, az a másik anynira nem tűnik masszívnak. A PP-t ismerem, nálunk 10 évet kibírt, és nem a szerkezete adta meg magát, hanem a huzata...
Süti!
Kell két szék ikreknél, de nem feltétlenül PP. Akkor mindenképp, amikor már ők próbálkoznak evéssel. De elképzelhető, hogy egyszerre eteti őket az elejétől, mert csinál két tányérba hamit és felváltva kapják egy falat ide, egy oda. Még könnyebb is, mert nem egymás után esznek. Nem?
Én kicsi autóval tanultam, és május végére lett jogsim. Erre most gyakorlatilag takarítatlan havas utcákon kell mennem egy 7 személyes naggyal... Jó, a főutat már rendesen letakarították, azzal nincs is gond.
(Igaz, az én jogsim lassam 10 éves. Némi rutinom is van, meg tudom, hogy az sem segít, nagyon-nagyon kell ilyenkor figyelni, és nem szórakozni.)