Sziasztok!
Nem jöttem megint pár napja, oka lejjebb. Természetesen minden babóca nagyon édes, filmet, fotót néztem és csak csodálkozom, hogy tényleg milyen jól sikerült széria lett ez a topik
Lecso: Még nem volt időm megcsinálni, Bence beteg, nem is főztem, maradékot ettünk 2 napig

Majd talán ma vagy holnap, de már nagyon be vagyok rá zsongva

Ja, és eddig azért nem ettem, mert engem a paprika felfújt, nem akartam kockáztatni Bencénél egy hasfájást még emiatt is... Csak azokat az ételeket kerültem, amikkel nekem is gondom volt, nem igazán néztem, hogy ki mit ajánl és mit nem
Kajcsi és ivási sztrájk van.

Tegnap is ez volt... már alig pisil... Reggelt óta próbálkoztam nála tejpéppel, amit imád, majd barackkal (na ebből evett vagy 1/4 üveggel, igazi reggeli, mi?

), tápszerrel (ebből is fogyott vagy 30ml), és teával is... Reménykedem, hogy délben már éhesebb lesz és többet eszik/iszik majd... Tegnap még lázas volt a drágám, de ma reggelre szerencsére már "semmi" baja. Folyik az orra, szörcsög, háton fekve köhög, doki szerint csak nátha. Úgy legyen. Érdekes, hogy amint abbahagytuk a szopit, egyből beteg lett

Momentán én is hányingerrel küzdök, régóta először nem vittem most le Bencét sétálni délelőtt...
Szóval orrspray, C vitamin és tea... Na meg néha hőmérőzés...
No, ránézek a gyerkőcre, mert tegnap is nagyon nyűgösen aludt, mondhatni inkább forgolódott az ágyában, mint aludt...
Puszi mindenkinek!