A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Móka!

Mór nagyon aranyos. :)

Kriszti!

Hú, tényleg. Valószínű szombaton iszonyat tömeg lesz az Ikeában, ezt belekalkuláltátok? (Szerintem még a munkanap ellenére is...) Nekünk egyszer sikerült ilyenkor bemenni, hát 1 órás sor volt az összes pénztárnál...

Süti!

Hátha mákod lesz naptárügyben (így karácsony környékén). Én vasárnap éjjel 1/2 12-kor adtam le egy könyvrendelést, ma már szállítják, pedig az volt az előzetes becslésükben, hogy 20-a környékén volt várható. Kaptak egy nagy piros pontot. :D Biztos igyekeznek, tudják, hogy mindenki karácsonyra akarja.

Monitor: nekem 15 cm-es és csak 3 cm üres (de ott is a reklám van)... :D

Mi megjártuk a délelőtti körútunkat. Hát nem volt semmi 3 gyerekkel vásárolni, ügyet intézni. (Ha valakit érdekel és nincs elég gyereke hozzá, szívesen kölcsönadok 1-2-t...:D)
Dóra oltás (2 darab), kisfiam oltás (H1N1).
Elmentünk egy játéknagykerbe, ott kellett még vennem pár dolgot, meg öcsém gyerekeinek ajándékot.
Majd Dórának akartam valami igazi karácsonyi rucit venni. (Csini van, csak most olyan csillogós, csinit akartam) Szerencsémre a H&M-ben szembejött a tetsző példány, és még ünnepi cipőcskét is találtam az ő méretében.
Bank, pénzbefizetés.
Tesco vásárlás.
Még két utolsó program Dóri ordítása miatt elmaradt... :D (Posta és még vásárlás.) Ennyi is sok volt nekem is. Föleg, hogy kicsi fiam nagyon rossz éjszakát produkált, egy csomót fent volt, fel-alá mászkált és nem hagyott minket apjával aludni.

Astrid

Kép
astrid

[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76os akkor telefonon letárgyaltuk,Brumiéknál szombaton fél 4-kor talizunk!!!HUUUUUURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!kipróbáljuk az új kávégépét!!!!

Sziasztok!

Gyors életjel :)

Szeretném megerősíteni a fentieket, és mindenkit, aki el tud jönni, szeretettel meghívni hozzánk :)

Nagyon várunk Benneteket egy jó dumcsira (éééés egy jó kávéra, ha addig sikerül bele szereznem kapszulát ... :):):)... nem, akkor főzős SegafredoT tudok csinálni, az sem rossz :)

Várom a priviket, ki tud eljönni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én is szívesen találkoznék veletek....annak ellenére, hogy nagyon-nagyon-nagyon új vagyok :oops: :lol: , de most nem megyünk anyumék felé Bp-re.... talán legközelebb....ha beleegyeztek
:roll:

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Bibi, ment pü

Astrid, igen, gondolom, hogy sokan lesznek.... de talán így karácsony előtt pár nappal tök mindegy, hogy szombat, vagy vasárnap, vagy szerda... mindig sokan vannak... legalábbis ezzel vigasztalom magam, mert jövő héten már készülnék karácsonyra, még semmim se nincs, se mézes se semmi....

nincs véletlenül valakinek egy titkos mosogatógép-szerelő élete vagy alteregója? kínjábanröhögősmile

vicger

Kriszti!

:( :( :cry: :cry: én tudom most mit érzel, én is ezt éreztem, mikor elrontottam a mosógépet, de az helyrejött, tuti, hogy tiedé nem fog helyrejönni, egy reset gombbal, egy kihúzom-bedugom-mal???? Valamivel???

Kép
babcika

Ma megvolt az első TARKÓNFOSOMMAGAM akciónk, hát hogy ebből milyen szar ám kitakarítani a gyerekt, merthogy a gyerek fosta magát tarkón, nem én, ( bár tegnap még nálam is rezgett a léc, mert valami rosszat ehettem), komplett ruhacsere, fürdés, aztán még törölköző mosás is, mert a rejtett zúgokat félkézzel nem tudtam szarmentesíteni :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

És igeeeeennnn!

Viki ma úgy összef.sta magát,hogy majdnem sírtam a boldogságtól..... :D Soha nem gondoltam volna,hogy majd így fogok örülni egy kakis pelusnak.Szombat óta most kakilt.De én nagyon örülök.Csak magyaráztam neki,hogy milyen ügyes meg milyen büszke vagyok rá ő meg csak knevette a lökött anyját.Örömömben körtelefon ment anyóséknak,anyuéknak,sógoréknak. :D :D Igaz,hogy minden ruháját mosni kellett,de megérte. :D

Egyébként jól vagyunk,íme egy mai családi fotó:

Kép Kiscsalád nagykabátban:)
Vendég

Sziasztok.

Bocsi, de én csak most reagálok pár dologra. Hétvégén vásárlás, már megvan minden az ünnepekre. Komolyan mondom, néhány ember nem normális. Néha majd kilökték a kicsit a hordozóból. És most inkább nem folytatom.

[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartiniajjj eeengedjétek be kutyusokat naaaaaooon hideg van....

viki oké oké hogy (rejtelmes okkokk miatt barna a vizsi:))))....) de naon pici szőre van..... meeegfázik...... küönben is szeretet ünnepe jön......
velőscsont puhi takaró odabenn fini meleg.....:)))

Nekünk is vizsu van, aki ha beszabadul, nem akar kimenni. Van neki szigetelt (ez komoly) házikója jó kis takaróval. Onnan tudom, hogy mikor van hideg, hogy nem jön ki. Újabban elkezdett meglógni (még nincs teljesen kész a kerítés), mondtam is neki, ha meglép, megfagy. Itt van meleg háza, meg kaját is kap. Inkább üljön itthon a s...én. :D :D
Szerettem volna képet feltölteni, de nem tudom hogy kell lekicsinyíteni. :cry: :cry: :cry:

spickey

[quote="babcika"]M írta:babcikaa megvolt az első TARKÓNFOSOMMAGAM akciónk, hát hogy ebből milyen szar ám kitakarítani a gyerekt, merthogy a gyerek fosta magát tarkón, nem én, ( bár tegnap még nálam is rezgett a léc, mert valami rosszat ehettem), komplett ruhacsere, fürdés, aztán még törölköző mosás is, mert a rejtett zúgokat félkézzel nem tudtam szarmentesíteni :lol: :lol: :lol:
Kép

sutimano76

Lina,de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azért ez karácsonykor majd felér egy ajándékkal Kép

Spickey......hát ez elég szomorú,hogy emberek így viselkednek......én örülök is hogy a naptárat neten meg tudtam rendelni,így nem kell az eszement tömegben laviroznom!!!

sutimano76

Kriszti nem értem.......miért kell bekapcsolni a programot ha megy a mosigép és leengedi a vizet???????várd meg míg végez,majd húzd ki a konektorból!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76riszti nem értem.......miért kell bekapcsolni a programot ha megy a mosigép és leengedi a vizet???????várd meg míg végez,majd húzd ki a konektorból!!!

De ha ez sem jön össze akkor jön az általam még a múltkor kitalált dolog, lefordítva Kriszti verziójára:

" Atesz, ha szeretsz veszel nekem egy új mosogatógépet!" ( úgyis vett mérleget is) közben pillarebegtetés.......meg amit még ide gondoltam :D

Kép
babcika

Az előbb én is úgy jártam mint Te Dorka! Akartam írni és a kis ablak helyén ahová most pöttyöngetek a lap teteje volt megismételve, kb. fél órán keresztül, tehát írnom kell nekem is a szerkesztősbe, meg az előbb Sütit akartam idézni, erre meg kilépett a főcímekhez (Várandósság stb) :roll:

Kép
babcika

Hali!

Babcika: Külldheted a kakamanókat hozzánk :lol: :lol: :lol:

Madar: Elfelejtettem, hogy Julcsi nagyon csini a szemüvegben!!!!!!!!!!!

Manó: Mirának meg jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Kép barátok egymást közt

Kép Macipofa

Kép Anna így ment táncolni

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Lányok!!! :roll: Mikor én ráérek sosenincsen itten senki, hol vagytok???

A fél társaság csokitortát süt, le merném fogadni, én is akartam ,csak nincsen itthon étcsoki... :? másik egyharmad elment Krisztihez mosogatógépet szerelni, a maradék meg én vagyok, itt, egyedül.... :cry: :cry:

Kérlek szorítsatok ,hogy holnap itt még ne legyen hó délután 4-ig, mert holnap muszály mennem két kört egyedül a csajjal autóval, és hóban még sosem vezettem, azt sem tudom mit csinálnék, ugyanis nálunk az a jellemző, hogy talán a 47-es főutat letakarítják, meg hát azt takarítja a forgalom is, de Db-ben 2-3 napig a Piac u ( a nagy csillivilli főutca) sincsen takarítva, mert " Nem voltunk felkészülve a havazásra" ez minden évben elhangzik, és hát persze télen hogy lennének már felkészülve a havazásra, arra augusztusban kell felkészültnek lenni nem??? :evil:

Kép
babcika

[quote="babcika"]M írta:babcikaa megvolt az első TARKÓNFOSOMMAGAM akciónk, hát hogy ebből milyen szar ám kitakarítani a gyerekt, merthogy a gyerek fosta magát tarkón, nem én, ( bár tegnap még nálam is rezgett a léc, mert valami rosszat ehettem), komplett ruhacsere, fürdés, aztán még törölköző mosás is, mert a rejtett zúgokat félkézzel nem tudtam szarmentesíteni :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika, én itt vagyok, de marhára el voltam maradva ajándékok ügyében, így bújom a netet mint állat. :lol:
Egész délelőtt meg hordtam a havat Móniéknak. :lol: Na jó, sétáltunk és hótaposót vettem a kiscsajomnak.

Kép Kép
manósziget

Ahogy nézem/olvasom, ez egy fosós nap .. a babák is, és én is.. igaz, én a mosogatógép miatt, na de ez már részletkérdés :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként megjavult. Apa hazajött, aztán a mosogatógép meghunyászkodott :D:D:D:D
én hiába húztam ki a konnektorból, meg nyomogattam mindent, cseszett rám.
bőgtem a megkönnyebbüléstől :D
mer az egész úgy volt, hogy ugye sík ideg voltam a mosószarság /hogy stílusos legyek/ miatt, gyerekek is láncnyűgösek voltak, erre megint csengetnek. Úgy mentem ajtót nyitni, hogy szétszedem aki csengetett. Atesz volt, hazaugrott egyet :D:D:D:D:D nem szedtem szét :D:D aztán még a mosómasinát is megbűvölte, naná hogy bőgtem, mint a lánc :D:D:D

na, most visszaolvasok :D

vicger

Lina, gratulálok a csomaghoz :D:D:D:D:D:D Hatalmas nagy lányotok van már!!!!!!!!!! Szépek vagytok!

Tara, micsoda csini Anna!!!!!!!!! Úgy szeretem az ilyen belebújósmieznemjuteszembeaneve-ket :D:D:D A két fiú pedig... szó sincs rá milyen szépek :D

Babcika rendet raktam a szekrényekben éppen :D

Süti, a mosogatógéppel az volt, hogy nem tudta leengedni a vizet, mivel el volt zárva a cső 8) /ez a közös a mosógéppel, azé volt megnyitva, mármint a mosógépé, ééééééééérteeeeeeeed? :D/ Na, és mivel nem tudta leengedni a vizet, így leállt a programmal, és villogott, mint egy karácsonyfaégősor. na de hiába húztam ki és/vagy nyomogattam rajta bármit, cseszett rám.

na gyerekek... ez a csokitorta.... nagyanyós vérig fog sértődni. ugyanis tegnap hozott Lucának csokitortát névnapjára / az most részletkérdés, hogy Luca nem ehet belőle, de a nagyok igen./ na most ugye tegnap megsütöttem az igazicsokitortát :D:D:D amiből bár van még /mert gyüminapom van, és mert a kölkök sem ehetnek nyakló nélkül édességet/ , de van a másikból is. Na most abból a másikból esznek... azaz ettek ... mert nem ízlik. mert amit sütöttem mindent kenterbe ver :D:D:D:D:D:D:D:D

ez a mai napom fogalmazás szempontjából elég bonyolult.....

ajándékok: nekünk még Atinak és Lucának kell vennünk ajándékokat. Vmelyik nap megyünk majd a régióba, aztán beszerezzük őket.

vicger

[quote="manósziget"]B írta:manószigetabcika, én itt vagyok, de marhára el voltam maradva ajándékok ügyében, így bújom a netet mint állat. :lol:
Egész délelőtt meg hordtam a havat Móniéknak. :lol: Na jó, sétáltunk és hótaposót vettem a kiscsajomnak.

Manó: milyet vettél neki? (Lillának is kellene vennem vmit:)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti:Lucának utólagosan nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

ismeri valaki a h&m online shopját? osztrák. ez az: http://shop.hm.com/at/start Vajon... kihoznák ide is? :roll: vagy ez hogy műkszik? úgy egyáltalán? még nem vagyok profi online-ilag...

vicger

Nem találom a pic-en a kismamis táblázatot. :shock: :shock:
Lehet, hogy rosszul csinálok valamit?

Ma volt a védőnő, és eléggé elszomorodtam. Mivel Nóci még nem forog hasról hátra és vissza, nem nyomja ki magát, nem fordítja a fejét hason fekve. (csak akkor tartja magát, ha a kezét beillesztem hozzá). Azt mondta, várjunk 6 hónapos koráig, majd akkor megnézi egy Dévény-módszeres.
Most nem tudom mi van, vagy mit gondoljak. Eléggé meg vagyok ijedve. Bár szerintem nem kell félnem, de mégiscsak bennem van. :cry: :cry:

Jaaa és Süti: elkészült a 3 hó-s kép, csak azt is fel kell tenni. :D :D Nincs elfelejtve :!: :!:

spickey

Egyébként Nóci az elejétől hason alszik. (csak úgy tud nyugodtan aludni)

spickey

spickey, nem is kellene még forognia :shock: :shock: :shock: :shock: Süti módszerét tudom ajánlani a kinyomás gyakorlására, összetekert plédet, vagy törölközőt tegyél a hóna alá hasonfekvéskor ;)
Egyébként meg nyuginyugi! Biztos vagy abban, hogy nem fordítja a fejét hason? tuti?

vicger

Brumi, semmi extra... olyan játszós, amiben nyugodtan mehet a hóba és csak 4.200 volt. Egyébként Prego, és így néz ki: Kép

Kép Kép
manósziget

Spickey, katt picen az összes elemre és ott lesz a táblázat. Sárga csillag van előtte. ;)

Kép Kép
manósziget

Spickey!

Én ma kérdeztem meg a védőnénitől pont ezeket azt mondta, még nem kell kinyomnia magát a protokoll szerint, csak felemelnie a fejét, és forgatni. Enyém gyerek sem nyomja ki magát és nem is forog, és ő nem is fog forogni mikor itt már mindenki fog akkor sem, mert nekünk terpesz rugink van és hát mutasson nekem valaki egy Dévény-est, vagy akármilyen gyógytornászt aki egy combja hosszúságú (a lányomnak pont akkorát kell terpesztenie, mint a combikája hossza) téglalappal a lába között hasra tudna fordulni, vagy vissza... :?

Kriszti! Hurrá mosogatógép!!!! Látod mit tesz az egyenruha??? Még a mosogatógép is engedélyt kér meghunyászkodni, és meg is teszi :D

Manó!!! Hótaposó, de jó, én fiam nem veszi fel :? Mira jól van már??

Rokon lány! ( Tara) Kakamanók feladva expressz, ha nem érnek oda, csak szólj, van kapcsolatom a postán :D Anna nagyon szép, és csini volt :D

Lina!!! Nagyon szépek vagytok!!!

Kriszti! Hozzánk mikor jössz rendet rakni a szekrénybe??? :?: :?:

Kép
babcika

Még nem láttam a fejét forgatni. A törcsis módszert én is próbáltam, de előreesett a feje és utána már csak sírt - ordított. (persze csukott szemmel). Rázhattam én bármilyen játékot. Viszont ha a két oldalánál beigazítom a kezét, (.."támaszd meg oldalam...") elég sokáig nézegeti a játékokat. Ezért is nem vagyok annyira besz...va. De azért mégis foglalkoztat.

spickey

[quote="manósziget"]S írta:manószigetpickey, katt picen az összes elemre és ott lesz a táblázat. Sárga csillag van előtte. ;)

Megtaláltam :!: :!: Köszönöm! :D :D

spickey

spickey akkor tedd be alá a kezét had gyakoroljon ;) menni fog az, nyugi nyugi! ha repülőtartásban magad fölé emeled, akkor megtartja a buksiját?

vicger

HellóHalló,

Hogy miért nem jött Anyukám?!
Szóval az úgy volt, hogy elvitt látogatóba a nagymamiékhoz ...

Kép

Én persze végigaludtam az utat, de eccer csak ott voltunk..:)
Sétáltunk nagyokat...arra is csak hébe-hóba emlékszem.. állítólag ez volt ovija. Ő is volt ám ovis, amikor kicsi volt.

Kép

Aztán Anyukám elment ügyeket intézni, de nekem nagyon hiányzott, meg sajnáltam is, mert végül megkapta , azt a influenza oltást, vagy mit, úgyh nagyon sírtam.
De a Nagymaminál dönörű virágok vannak, orchideák.. csudi érdekesek, és azok tetszettek, ott nem sírtam.. de azért mondta a Nagymami, h legközelebb hozzuk a cumit, mert azt biztos szeretni fogom.
Igaza lett, mert amikor újra a pesti otthonban voltunk Anyukám odaadta a cumit, és télleg fini volt.. nem tudom miért nem szerettem kisebb koromban..
Kép

na de felszerelték nekem ideiglenesen a játékokat, amiket bámulhattam:):):) meg akkor már ott volt Anyukám is, és nem sírtam!!!
Kép

meg már ilyen szépen tartom a fejemet ám!!
Kép

A Dédiékhez is elvitt Anyukám .. és énekeltek nekem sok szép dalt is.. Valami olyasmit, h volt egyszer egy kemence, belebújta a kisMomó..... vicces volt nem nagyon rímelt!!

Kép

és visszajöttünk Pestre Apukámhoz, nagyon jó volt újra látni.. és a kedvenc játékom is várt rám, hihi
jól meg is fogtam
Kép

látjátok mennyi dolga van az én Anyukámnak?!
Ma is barátoztunk, olyan jófej, h szórakoztat, (meg szerintem magát is, de mindig azt mondja, h miattam megyünk, h mindenkit megismerjek..)

Na most megéheztem, megkérem Anyukámat, h adjon máááá enni!4

sziasztok!:D

Kép

Kép
móka:)

[quote="vicger"]s írta:vicgerpickey akkor tedd be alá a kezét had gyakoroljon ;) menni fog az, nyugi nyugi! ha repülőtartásban magad fölé emeled, akkor megtartja a buksiját?

Igen, megtartja. És még nézelődik is.

spickey

Momó micsoda kalandok apppppppám :):):)

Spickey, akkor tényleg no para, nincs semmi gond, kicsit lustibb csak :)

vicger

[quote="vicger"]M írta:vicgeromó micsoda kalandok apppppppám :):):)

Spickey, akkor tényleg no para, nincs semmi gond, kicsit lustibb csak :)

Köszi :!: :!: Ez most kellett a lelkemnek. :D :D

spickey

Kriszti, milyen rendetlenség?????

Babcika, szép súly :D

Astrid én úgy szoktam olcsóbban megúszni a narancsos csokit, hogy reszelek az olvasztott csokiba a héjából, meg teszek bele egy két kanál levet is :wink:

Tara, azért cipő is volt rajta, ugye? :wink:

Momó tündéri :D :D :D :D

Megyek hajat szárítani a lányoknak. Ja, Emeséét csak megtörölni szoktam.

És nagyon jó azoknak akik találkozgatnak, meg mindenfelé csavarognak (zöldfejű smiley :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"][ írta:laki papnéb]Kriszti, milyen rendetlenség?????

Babcika, szép súly :D

Astrid én úgy szoktam olcsóbban megúszni a narancsos csokit, hogy reszelek az olvasztott csokiba a héjából, meg teszek bele egy két kanál levet is :wink:

Tara, azért cipő is volt rajta, ugye? :wink:

Momó tündéri :D :D :D :D

Megyek hajat szárítani a lányoknak. Ja, Emeséét csak megtörölni szoktam.

És nagyon jó azoknak akik találkozgatnak, meg mindenfelé csavarognak (zöldfejű smiley :wink: )

Anna nem tudom, milyen rendetlenség? :roll:

nagyon halkan mondom.....

éhes vagyok.............. ott a pick szalámi a spájzban... sajt,paprika a hűtőben.... és gyümölcsnapom van....
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

bocsánat.....

vicger

Süti, oltásilag mizu?

vicger

Vendég

Kriszti, valami olyasmit írtál a galériaágyas kép alá, hogy a rendetlenséget nem ér nézni. Én néztem, kerestem is de nem találtam!

MAnó, nagyon jó a kiscsizma!!

Spickey, Emese se tud még ilyen mutatványokat! :wink: (és én nem is erőltetem)

Lina, szépek vagytok :)

Süti, én mégis teszek majd a pic-re egy másik képet (mondjuk holnap), mert ezen nem látszik a lány haja.

Kriszti, ez igazán tök rossz lehet.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szép estét mindenkinek!!!

Jelentem végre megsütöttem a tortát... és tényleg finom lett.... Kép
(tegnap akartam megsütni... de nem volt vaj a boltban... apika a szomszéd faluban sem kapott vajat.... :? :? :? így mára maradt a sütés.... )
vikiviktor

Momó... de édi vagy, hogy bekukkoltál.... a mond anyának kukkoljon ő is... jaaaaa és ne csak kukkoljon.... :wink: :wink:

Móni..
. én is ezt csináltam éjjel.... Kép egésznap a barátnőmnek szorítottam... és éjjel jött az sms, hogy megszületett Jázmin 2800 grammal 54 cm-el... baba és mama is jól van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
noooo én éjjel úgy bőgtem, mint a záporeső...

aztán anyum nagyon köhögött.... és egyszercsak azt hallottam, hogy már nem is köhög... hanem valami furcsa hangokat hallottam... (ez olyan megmagyarázhatatlan...) úgyhogy rohantam anyumhoz... aki már nagyon rossz állapotban volt.... :? :? :? :? nagyon megijedtem.... alig találtam meg a pipáját.... :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? de szerencsére meglett.... és jobban lett.... igenám de én nem bírtam elaludni ezután.... :? :? :? :?
vikiviktor

No látom a fiam már járt itt :wink:
megetettem, megvártuk Apáját, s aztán övé volt az esti rituálé...odavolt:D:D:D

Anyós témánál tartok éppen a visszaolvasásban.. :twisted:
tudnék én s mesélni....
ááá.. én is azt érzem, ha én nem csipem, érzi kisEmber, úgyh odafigyelek!!
Hétvégén lesz a keresztelő itt Pesten, úgyh náluk lesz utána a kaja...hmmmm.....

Dorkamondókás dalok.. nekünk van... van hozzá egy könyv is a cím: legkedvesebb gyermekdalaink

Kép

Kép
móka:)

Kriszti... mi is ilyen hosszút aludtunk ma.... :wink: :wink: :wink:

Babcika... Blanki rugdosás.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Estét!

Megint lemaradtam,illetve el.Olyan nemtommilyenhangulatom van.Leginkább úgy jellemezném,hogy sz@r.Nálunk most tornyosulnak a felhők,igyekszünk kimászni a kaksiból.Hosszú folyamat,tart április óta,de most tetőzött.

Általában olvasok,de reagálni nincs hangulatom.Babák szépek,Mesikét még mindig imádom.Holnap még meg akarom sütni a mézeskalácsot,és előre stresszelem magam a karácsonyi túra miatt.Semmi kedvem egy ekkora gyerekkel elindulni nagymamázni.Az persze senkinek a szájából nem hangzott el,hogy esetleg megyünk mi.Hozzátenném,nem is látták még Barnit csak a kórházban.No comment.Pedig simán főznék,csak hogy én és Barni komfortosan érezzem magam.Aztán persze ha majd sír Barni,akkor majd biztos az lesz a nagy megfejtés,hogy éhes,biztos nincs elég tejem.Na jó nem puffogok,mert van elég tejem.

Egy hét alatt híztunk 280 grammot.Nem tudom hogy csináltuk :roll: :lol:

Ma ezt alkottam képileg.Apácska és Barnika mancsa:

Kép

És egy cikkecske (Bobokának):
http://www.kismama.hu/baba/hogyan_kepzodik_tej/3067/

Kép
v.andi

Tudom, hogy már nem téma, de itt a kép a mi vizsunkról.

Mi így szeretjük a cupákot:

Kép

Az orr:
Kép

spickey

[quote="manósziget"]B írta:manószigetrumi, semmi extra... olyan játszós, amiben nyugodtan mehet a hóba és csak 4.200 volt. Egyébként Prego, és így néz ki: Kép

Tökéletes hóember építős csizmi :) ... hol vetted ? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Találkozó: na nem tudom még, hogy, de megpróbálom magam valahogy képviseltetni szombaton egy gyors kávé erejéig :wink: :wink: De februári találkozó helyszín stipi-stopi :D

Timi: apa-lánya TV-zés ... el is hiszem, hogy olvadozol ... ismerős jelenet. :)

Babcika:
méretek, szuri ... ügyesek voltatok Kép
output akció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, gyakoroljál csak :) ... ez tényleg fontos ...

Kriszti: örülök, hogy helyreállt a rend a konyhában :wink: :wink:

Manó: nem tudom hová hordtad, de ide még nem érkezett meg ... reggel lapátolj még egy kicsit ... :) :) :)
Nagyon jó kis hótaposót vettél ... én is ma néztem Julcsinak, de én nem voltam ilyen sikeres ... holnap folytatom ... van neki egy, de az persze, hogy nem ... "mindig lehúzza a zoknimat, anya" ...

Astrid: nem semmi délelőttöt nyomtatok le ... kalapemelgetős szmájli :)

Lina: na végre! :) ... szépek vagytok :)

Tara: kösz :) ... de szépek ezek a fiúkák :D :D
Anna is nagyon csini :)

Móka: olyan jók Momo kis történetei :D és mondd meg neki, hogy ügyes nagyfiú már :D

Spickey: látom Kriszti már megnyugtatott ... :) menni fog ... én még csak lustinak sem hívnám ... csak megfontolt ... :wink: :wink: :wink: :D :D

Viki: gratulálok a barátnődnek :) hosszú menet volt ... akkor most kevesebbet leszel, mert együtt fogjátok tologatni a babakocsit?
Torta ... ügyes, nagyon ügyes ... mondom én, hogy közeledik az a töltött káposzta :wink: :wink:
anyudnak mielőbbi gyógyulást, remélem, nem komoly ... vigyázz rá ...

Andi: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1260914616.304.gif[/img]
Barni meg nagyon ügyes ezzel a hízással. :)

KépKép
KépKép
madar

Andi: jaj, és a kép, persze ... nagyon tetszik. :)

KépKép
KépKép
madar

Na, most én is hoztam néhányat, ma délután készült, amíg Julcsira vártunk a teniszen ... Mogyoró a pocakomon feküdt ... olyan nyugodt volt minden ... elaudt ... mit elaludt, elájult ... :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

aztán az edzés végén felébredt ... Kép Kép Kép

bocsánat :oops: :oops: :oops: de nem tudtam abba hagyni :wink: :wink: :wink:

Jó éjt! Kép

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: