szisz: mi szoktunk onnan rendeli elég sokszor. pontosan mire vagy kíváncsi? Posta hozza a csomagodat. Kártyával fizetsz, amit bankban kell nyitnod külön erre a célra, majd rákérdezek apától pontosan, ha szeretnéd.
nyuszi: szerintem dvd-n meg lehet venni nagyobb műszaki áruházakban pl., de jobban jársz ha letöltöd. Csodaszép Lili!!!!
boo: elhiszem...dorkili is sokkal kövérebb képeken. Mikor meglátják élőben azt mondják, jé, nem is dagi.

de kép még mindig sehol.

jómingyáááá
dodi: Dorki is kapott már körtét is, brokkolit is, én is úgy tudom, hogy már lehet. Én is a gyümölcsökkel kezdtem, és szerencsére nálunk sincs baj a zöldségevéssel, sem a husievéssel.

Székletével már annál inkább.

Délután gyümölcsökben olyat adok, ami székletlágyító, de mégsem segít Neki sokszor megkínlódik.
Kriszta barátnőddel mi újság??? Megvan már a baba? Én is izgulok, helyettetek is.

Csodálatos és nehézkes várakozás ez egy szülés előtt álló párnak/anyának.

Kifordult szám nekem nem volt, igaz Dorkili még nem is készülődött kifelé, amikor megcsászároztak.
Bond: próbálok.

DE! bagoly mondja verébnek ezek szerint?
katy: köszi a kérdésedet! Holnap lesz egy hete, hogy kapta a kemót, és nagyon rosszul volt még ma is, már egy hete csak hány, nem eszik és alig iszik...holnap megy a következőre...háááát nem tudom, hogy megkapja-e vagy sem, vagy ha megkapja, akkor hogyan fogja ezt bírni a szervezete...igaz "csak" kettőt kap, de neki ez is pont elegendő.

Utána egy évig tablettákat fog kapni, ami egy kísérlet még, de ő is lehet, hogy benne lesz. azaz két ember van egy kísérleti gyógyszer kipróbálására (molekuláris), mindketten fognak gyógyszert kapni, de csak egyikben lesz a tényleges hatóanyag...szóval most drukkolunk, hogy megkapja, csak az a gáz, ha megkapja, akkor sem szólnak Neki...de bízunk benne, hogy végre felépül!!!
Lemaradtam.

Mi a baja a kutyusnak, miért műtik???Szegényke, drukk Neki!!
gabi: remélem a szemedre végre találnak valami hatásos gyógymódot! Vérzés
Csak ámulok, és bámulok, hogy milyen okos és ügyes Nóra

szerintem is sokat számít a nagytesók jelenléte.

S milyen sokmindent eszik már.

Jobbulást a náthából Nórának!
Mi ma anyuméknál voltunk (ahogyan írtam), este fél 8-kor értünk haza, 8 körül fürdetés, és 9-kor aludt el Dorkili, de olyan kis édes: aludt, amikor hazaértünk, és amikor kinyitotta a szemét a nappaliban találta magát, olyan nagyot sikított örömében, hogy még én is majdnem megijedtem.

Azt hittem, hogy megzabálom!

Anyuméknál jól viselkedett, élvezte, hogy mindig jön valaki (anyum, keresztanyja, dédi, nagyapa, vagy mi), és csak Vele foglalkozik. Csak aludni nem nagyon akart, egyszer aludt fél órát meg egyszer egyet, ezeket is nagy nehezen, és csak kint ill. kézben sikerült elaltatni, csak észrevette, hogy nem otthon vagyunk. Pedig járunk anyumékhoz, csak nem sűrűn, 2 hetente általában.De, most úgy néz ki, hogy megyünk kedden is, Baján megy ki a céges meló miatt, mi is megyünk Vele. Én meg több, mint valószínű, hogy holnap a lábammal dokihoz....